Találatok a következő kifejezésre: A rízstésztát nap (2 db)

A rízstésztát melyik nap lehet enni?

Legjobb válasz: Ha a rizstészta (nem ismerem) CSAK rizsbõl áll, akkor keményítõnapon. Csinálhatsz hozzá zöldségmártást, paradicsom mártást, eheted rostonsült zöldségekkel, bármilyen zöldségfélével.

Ha a rizstészta (nem ismerem) CSAK rizsbõl áll, akkor keményítõnapon. Csinálhatsz hozzá zöldségmártást, paradicsom mártást, eheted rostonsült zöldségekkel, bármilyen zöldségfélével.

Hízlal a vietnami Vifon leves? Rizstészta van benne, nem tojásos. Mennyit ehetek belöle egy nap?

konkrétan a Vifon nevű vietnami instant levesekre gondolok

Legjobb válasz: A tojás mint étel sosem okozna elhízást, rizzsel már hízhatsz.

A tojás mint étel sosem okozna elhízást, rizzsel már hízhatsz.
az egyik legjobb mûkaját szemelted ki :D ha hízni akarsz, mindenképpen ajánlom, napi 3-4 zacskóval nyugodtan ;) mondjuk a napi 1 sem tesz jót és egyáltalán nem diétás... csinálj otthon zöldséglevest, ha fogyni akarsz, azt egyed!
A kérdező hozzászólása: ...ha nem teszem bele a zacskós füszererket és saját magam füszerezem a tésztát akkor is egészségtelen?
TÖMÉNY KEMÉNYÍTÕ. Nem 'egészségtelen', csak rengeteg inzulint kell kiválasszon a szervezeted ahhoz hogy a megemelkedõ vércukorszintedet visszaszabályozza. Hát jó, erre talán mégis mondhatjuk hogy egészségtelen. Az ember nem keményítõevõ, keményítõt rágcsálók esznek, meg talán más állatok.. mi olyanok vagyunk mint a disznók: hízunk tõle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!