Találatok a következő kifejezésre: A régi pontjaimat (27 db)

Igen.
A kérdező hozzászólása: nincs vmi más pontszámítási lehetõség?
Ugyanúgy számolják a pontjaid, de elvileg számíthatják a diplomajegyed alapján is. A neked legkedvezõbb pontszámítási módszert veszik figyelembe.
A kérdező hozzászólása: ^diplomajegy alapján hogyan lehet?:)
Nem minden szaknál van erre lehetõség. Ahol van ilyen, annál ez szerepel a felsõoktatási tájékoztatóban is.
A kérdező hozzászólása: "2. Felsõfokú végzettségû jelentkezõ felvételi pontjait a felsõoktatási intézmény szabályzatában meghatározott módon, a korábbi felsõfokú tanulmányok max. 200 pontos értékelésével és annak duplázásával is meg lehet állapítani, hozzáadva a többletpontokat. Errõl bõvebben honlapunkon az Egyetemek, fõiskolák menüpontban a felsõoktatási intézmények által meghirdetett képzések leíró részében olvashat." köszi, meg van.

Hol vannak a régi rendszer visszaállítási pontok?

Windows 7 pro, csak egy 2 nappal ezelőtti pontot ajánl fel, de már akkor is rossz volt, én 2 évvel ezelőtti állapotba akarom visszaállítani azt hogy lehet?

Legjobb válasz: Rendszervisszaállítás>tovább>pipáld be a további visszaállítási pontok megjelenítését nekem ott hoz egy 3 éves lemezkép visszaállítási pontot hátha neked is van vmi ilyesmi.

Rendszervisszaállítás>tovább>pipáld be a további visszaállítási pontok megjelenítését nekem ott hoz egy 3 éves lemezkép visszaállítási pontot hátha neked is van vmi ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: OK megnézem.

A régi pontrendszerbeli pontjaimat átszámolják mostaniba?

tavaly érettségiztem még a régi ponszámítás szerint(144 pont volt a maximum)most f?sulira járok,de ha váltani szeretnék vagy csak elvégézni egy másik szakot is,újra kell érettségiznem,vagy az eddig erdményeimet átszámolják?ha igen akkor ezt hogyen teszik,meg tudom nézni valahol hogy most hány pontom lenne?

Legjobb válasz: felvi.hu-n van a pontszámító kalkulátor. Nem számolják át a régi rendszer szerint hanem az idei egy teljesen más rendzser sajnos... de állítólag idén könnyebb bejutni mint tavaly! hát nem tudom, kíváncsi leszek erre...

felvi.hu-n van a pontszámító kalkulátor. Nem számolják át a régi rendszer szerint hanem az idei egy teljesen más rendzser sajnos... de állítólag idén könnyebb bejutni mint tavaly! hát nem tudom, kíváncsi leszek erre...
Miért ne számolnák át? Ugyanúgy az érettségi (emelt vagy közép) marad a bejutás alapja, csak már mindenhol két tárgyból számolnak, ott is, ahol eddig egy vizsgatárgy volt. Azonban azt július végéig senki sem tudja megmondani, hány pont kell majd a bejutáshoz ide vagy oda. Max a tavalyi pontszámok alapján tudsz százalékos közelítést tenni. (480=100%) A felvi-hu-n tudsz pontot számolni a meglévõ eredményeid alapján. Az érettségi NEM évül el, bármikor jelentkezhetsz vele bárhova, nem kell újra leérettségizned! Csak ha mondjuk nyelvszakra akarsz menni, és addig nem volt emelt szinted az adott nyelvbõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a 2.válaszolónak. mostmár értem és megnyugodtam...remélem többször már nem nagyon változik a pontszámítási rendszer, márcsak a következõ nemzedékek érdekében...


A régi érettségi alapján hogyan számolják a pontokat?

13 éve érettségiztem. Újra kell érettségizni vagy felvételizni kell vagy jó még a régi bizi?

Legjobb válasz: A régi érettségi jó, esetleg szintemelõre lehet szükséged a pluszpont érdekében, de ez szakfüggõ. A pontszámítás nektek kedvez, ugyanis az ötös érettségi automatikusan 100%, a négyes 79% és így tovább.

A régi érettségi jó, esetleg szintemelõre lehet szükséged a pluszpont érdekében, de ez szakfüggõ. A pontszámítás nektek kedvez, ugyanis az ötös érettségi automatikusan 100%, a négyes 79% és így tovább.
Ez a "nektek kedvez" azért csak részben igaz, mert az érettségit csak középszintûnek ismerik el (akkor is, ha valaki összevont érettségi-felvételi dolgozatot írt, ami sokkal nehezebb).

Felsorolna valaki nekem pár olyan játékot amibe van profil link amire ha rákatintanak kapsz + pénz pl: maffiozo.com meg a régi bitefight szerüt vagy hasonlot amibe link továbbitásal lehet pontot szerezni?

sürgös lenne

Legjobb válasz: Gladiatus? Emlékszem, amikor még évekkel ezelõtt játszottam vele, akkor volt benne. http://www.gladiatus.hu/

Gladiatus? Emlékszem, amikor még évekkel ezelõtt játszottam vele, akkor volt benne. http://www.gladiatus.hu/

Még a régi rendszerben érettségiztem, 2004-ben és szeretnék 2009 ben továbbtanulni egyetemen. Hogy lehet továbbvinni a pontokat?

Van már egy diplomám, de nem tudom hogy számitják bele a mostani rendszerben az akkori pontokat.

Legjobb válasz: Ismered ezt az oldalt? felveteli.hu

Ismered ezt az oldalt? felveteli.hu
Az érettségi eredményeid ugyebár nem %-ban, hanem érdemjegyben vannak. Nos, ezt gané' módon számolják, legalábbis a mostani végzõsökre nézve... Ha pl 5-öst írtál, de az csak 80% volt, akkor is 100%-nak számítják...
http://www.felvi.hu már van pontszámító kalkulátor :) !
A jegynek megfelelõ legmagasabb %-ot kapod. Azaz 5-ös esetén 100, 4-es estén 79 pont stb.

Újraéretségizek matekból. Ha elrontom akkor ez az uj alapján számolják legközelebb a pontjaim? Vagy maradhat a régi erredményem?

Legjobb válasz: A jobbat számítják be. Eleve az újat nem is vagy köteles bejelenteni, hiszen az nem kerül bele az érttségi bizonyítványodba, csak egy papírt kapsz róla.

A jobbat számítják be. Eleve az újat nem is vagy köteles bejelenteni, hiszen az nem kerül bele az érttségi bizonyítványodba, csak egy papírt kapsz róla.
A kérdező hozzászólása: köszönöm ez nagyon megnyugtatott:)

Mi lehet ez a fajas? A reggel arra ebredtem, hogy faj es azota is egeszen fennt a hasam tetejen a mellem alatt egy pontban. Olyan mintha ott izomlazam lenne.30 hetes vagyok.

Egy kicsit meg is vagyok hulve, lehet az orr fujjastol, vagy mi lehet? Eleg kellemetlen erzes.

Legjobb válasz: Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka

Ilyen nekem is volt, talán attól ahogy felállsz, felülsz, és lehet hogy tényleg izomláz. Nekem is olyan érzés volt, de elmúlt. 2 gyerekes anyuka
Nekem is volt ilyen tájban, meg is ilyedtem. De a doki mondta, hogy a mellizom, ahogy a baba rendezi át. Igen kellemetlen volt egy ideig, de elmult utána-) Ne félj, semmi baj, csak kellemetlen :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt :)

Az üzenő füzetbe pontot ír be a Tanítónéni, akkor azt nekem is alá kell írnom, hogy "jelezzem" hogy láttam, vagy nem úgy van ez, mint az ellenőrzőben volt régen?

Hülye kérdés,bocsi,de most 1. osztályos a gyerek,és én 20 éve voltam elsős,arra sem emlékszem,hogy üzenőfüzetünk lett volna :-)

Legjobb válasz: Hát én se most voltam elsõs, de nekem apukám mindig aláírta a piros pontokat.

Hát én se most voltam elsõs, de nekem apukám mindig aláírta a piros pontokat.
Tanító néni nem adott erre vonatkozó utasítást? Nálunk egyébként az én gyerekkoromban is meg most is alá kell írni. Engem egyébként gyerekkoromban volt, hogy a tanítónéni "megrágalmazott" , hogy nem mutattam meg a fekete pontot az anyukámnak. Pedig megmutattam csak elfelejtette alá írni. Nem kaptam ki soha érte, így okom sem lett volna eltitkolni. Nagyon mély nyomott hagyott még mindig bennem mint látod, bár az anyukámnak mikor elmeséltem a "rágalmat" írt a tanító néninek, hogy elnézését kéri sietett a 3 gyerek mellett és nem tudta idõben aláírni a fekete pontot, de a gyerek megmutatta. Ez most felnõttként kárpótol, de akkor gyerekként nagyon bántott. Szóval szerintem inkább írd alá. :D És következõ szülõin, vagy a gyerek kérdezzem meg holnap mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: :-) Az elsõ szülõin nem én voltam, mert 4 lurkónk van, a fürdetés és altatás pedig pont a szülõire esett, fél 8-körül ért haza az apuka, akkor már a legkisebb aludni szokott (ezúttal is aludt), az apuka meg nem vállalta volna a fürdetését akkor sem, ha nem lenne anyatejes.
Hát én már gimnáziumba járok, de amikor én volta elsõs akkor a szüleim mindig aláírták, és a húgomnak és a barátnõimnek is. Szerintem írd alá. Lehet, hogy felesleges, de még mindig jobb, mint ha alá kéne írni, de te nem írtad:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel pont az ajtónál futottam össze a Tanítónénivel, megkérdeztem, és a fejét rázta :-)
fiaim osztályában az üzenöt is alá kell írni , hogy látam .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!