Találatok a következő kifejezésre: A pupja terhes (5 db)

A pupja?! Az meg mi? A koldoke??
Ha a köldökre gondolsz, akkor ez változó, van akinek kifordul, van akinek nem. Én 33 hetes vagyok, nekem félig kifelé dudorodik.
Szerintem a nõk 80 százalékának kifordul és szülés után vissza megy.

17 hetes terhes vagyok, a méhem kemény és kitapintható pukli van rajta. Néha fáj és nyilal. Az orvosom szerint amíg nincs nagy görcs, addig normális. A púp lehet a babám?

Legjobb válasz: lehet a babad lehet az is hogy csak a mehed.majd ahogy no kiderul hogy o e vagy sem:)nekem is ilyen szokott lenni amikor a braxton-hicks volt.

lehet a babad lehet az is hogy csak a mehed.majd ahogy no kiderul hogy o e vagy sem:) nekem is ilyen szokott lenni amikor a braxton-hicks volt.

10 hetes terhes vagyok. 2 napja estére a púpom környékén bekeményedik a hasam. Belülről érzem, hogy olyan mintha szúrna, feszülne és kemény ott a hasam. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Szia. Elözször is mi az a "puppom"????A köldöködre gondolsz??? Valószínü,hogy a méhed nö,e´s azt e´rzed.estére el is fa´radsz,u´gy hogy pócold fel a lábaidat,e´s pihenj. 31hetes kismama.

Szia. Elözször is mi az a "puppom"????A köldöködre gondolsz??? Valószínü, hogy a méhed nö, e´s azt e´rzed.estére el is fa´radsz, u´gy hogy pócold fel a lábaidat, e´s pihenj. 31hetes kismama.
A púp a háton szokott lenni nem a hason!!! Ha a babára gondolsz púp gyanánt, akkor igen a méhed keményedik.Pihenés és magnézium segithet.


Néha úgy érzem, hogy fel kell hagyni sok olyan dologgal, amit eddig lehetett de ezek után egy ideig biztos nem tehetek, valamint néha kissé "púpnak" érzem a terhességem, már volt hogy megjegyeztem h nem szeretek terhes lenni. Rossz anyuka leszek?

Nagyon hisztis lettem.

Legjobb válasz: Nyugi ezt a hormonok teszik,minden kismama hisztis lesz egy idöre ez természetes.Majd ha meglesz mindent másképp fogsz látni!4 éves kislány anyukája és 33 hetes pocakos

Nyugi ezt a hormonok teszik, minden kismama hisztis lesz egy idöre ez természetes.Majd ha meglesz mindent másképp fogsz látni!4 éves kislány anyukája és 33 hetes pocakos
szia!! az elején nekem is volt, hogy eszembejutott le kell mondanom dolgokról és talán még nem is vagyok felkészülve rá 23 évesen, de azután rájöttem, hogy miután megszületik teljesen más dolgok lesznek fontosak és ezek vele lesznek teljesek!! szerencsés vagyok, mert a párom nagyon sokat segít és mellettem van :) szóval ne aggódj, ez múlandó és nagyon jó anyuka leszel!! 34 hetes pocis
Dehogy leszel rossz anya! Szerintem mindannyiunknak eszébe jut ez egy-egy nehezebb napon. Épp tegnap mondam a páromnak, hogy kezd tényleg teherré válni ez a terhesség, és alig várom már hogy vége legyen. Hozzáteszem, Hogy hatalmas a hasam, a baba is jó nagy nehéz, már nehezemre esik kikelni az ágyból, még egy székrõl felállni is, sõt sokszor menni is alig bírok. Ne aggódj, a terhesség nem csak rózsaszín felhõ, ott vannak azért a kevésbé kellemes dolgok is-pl aki végigrókázza a terhességét, szörnyû gyomorégés, hiszti, fáradtság, derékfájás, aggodalom stb.-amik kicsit teherré teszik a terhességet. Nem beszélve arról, hogy a végére olyan az emben mint egy bálna, és ez mindent megnehezít. Hidd el ezek miatt szinte minden kismamának megfordul a fejében, hogy nem jó kismamának lenni. Ettõl még nem lesz senki rossz anya! Üdv 36 hetes pocakos
Szia, én 39 hetes kismama vagyok. Bennem is felmerült a kérdés. De nekem nem a lemondások miatt, hanem az ingerlékenység miatt. A hormonok teszik. Mi egy lakótelepen lakunk vidéki kisvárosban és az ovisokat és kisiskolásokat 11kor és 2kor kihozzák a játszótérre. Üvöltenek, sikítanak, szerintem nyúzzák öket. Én e miatt lettem ki. Rossz anya leszek, mert nem tudom elviselni a sikító gyermekhadat? Szerintem a szülés után elmúlik. Remélem. üdv, könnyû szülést!
Én kifejezetten NEM szeretek terhes lenni. Az egyetlen jó dolog benne, hogy lesz egy babám, amit már nagyon-nagyon várok!!! Kár, elõtte szükség van erre a 9 hónapra... Ezektõl a gondolatoktól függetlenül nem érzem magamat rossz anyának, hiszen mindent megteszek a babám egészségéért, és biztos hogy jó anya leszek! 32 hetes
szia. én pl nem szerettem terhesnek lenni. az elsõ 4 és fél hónapban mindent kihánytam, semmihez nem volt erõm. aztán itthon maradtam akkor az miatt voltam depis. már akkor paráztam hogy mi lesz a csavargással, a bulival, a barátokkal, a párommal kettesben töltött idõvel. de ez majd elmúlik. ha megszületik a baba akkor egy ideig nem ezzel fogsz foglalkozni mert fáradt leszel, új lesz minden így nem fogsz a régi dolgokra vágyni. majd meg ha már vágysz utánuk akkor már elég nagy lesz ahhoz a baba hogy rábízd valakire hogy kikapcsolodhassatok egy kicsit. amúgy én 22 vagyok és 3 hónapos a babám. szerencsére majdnem minden megmaradt a régi életembõl csak egy nagyon picit más formában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!