Találatok a következő kifejezésre: A puncit is (190 db)

Az oké, hogy az ananász a péniszt édesíti, no és a puncit is édesíti?

Legjobb válasz: puncira is jó az ananász: A titok a lúgos ételekben van A sornak utánaolvasva kiderült, hogy a vagina pH értékét a dohányzáson és gyógyszereken túl a drogok, a húsételek és a csokoládé is megváltoztatják. Az ok egyszerû, minden étel, aminek magas a savtartalma savasítja az egész szervezetet, így eszerint változnak testnedveink. Ez nem jelenti azt, hogy most azonnal szabaduljunk meg minden káros szenvedélyünktõl, és legyünk vegetáriánusok. Ahhoz, hogy finomak legyünk, észben kell tartanunk - a saját egészségünk érdekében is -, hogy fogyasszunk legalább négyszer annyi lúgos ételt egy nap, mint savasat, együnk sok zöldséget és gyümölcsöt - a punci ízére az ananászlé különösen ajánlott. Ha antibiotikumot szedünk igyunk mellé probiotikumot. (Az antibiotikum képes egyes testünkben élõ gombákat elszaporítani, így érdemes a kúra után hüvelykúpot használnunk.) Igyunk sok vizet, amitõl a vérünk és a nedveink is hígabbak lesznek, és ha ezekre egy kicsit odafigyelünk, biztosak lehetünk abban, hogy az ölünk kívánatos és finom lesz amikor orális szexre kerül sor. forrás: http://fluff.hu/mylady/297

puncira is jó az ananász: A titok a lúgos ételekben van A sornak utánaolvasva kiderült, hogy a vagina pH értékét a dohányzáson és gyógyszereken túl a drogok, a húsételek és a csokoládé is megváltoztatják. Az ok egyszerû, minden étel, aminek magas a savtartalma savasítja az egész szervezetet, így eszerint változnak testnedveink. Ez nem jelenti azt, hogy most azonnal szabaduljunk meg minden káros szenvedélyünktõl, és legyünk vegetáriánusok. Ahhoz, hogy finomak legyünk, észben kell tartanunk - a saját egészségünk érdekében is -, hogy fogyasszunk legalább négyszer annyi lúgos ételt egy nap, mint savasat, együnk sok zöldséget és gyümölcsöt - a punci ízére az ananászlé különösen ajánlott. Ha antibiotikumot szedünk igyunk mellé probiotikumot. (Az antibiotikum képes egyes testünkben élõ gombákat elszaporítani, így érdemes a kúra után hüvelykúpot használnunk.) Igyunk sok vizet, amitõl a vérünk és a nedveink is hígabbak lesznek, és ha ezekre egy kicsit odafigyelünk, biztosak lehetünk abban, hogy az ölünk kívánatos és finom lesz amikor orális szexre kerül sor. forrás: http://fluff.hu/mylady/297
próba cseresznye
A péniszt?
Gondolom a spermára értette.
A kérdező hozzászólása: arra értette.
Ez a lúgosítás egy akkora állatság, mind ide Lacházs.
hát fõnök úr te biztos jobban tudod.. világosítsd fel gyarló elménk, hogy akkor mi a helyes út?

Az iker lányoknak a puncijuk is egyformán néz ki?

Legjobb válasz: igen, de ez mondjuk függ, hogy meik hogyan borotválja (mert azt lehet különbözõ fazonúra is)

igen, de ez mondjuk függ, hogy meik hogyan borotválja (mert azt lehet különbözõ fazonúra is)
álltalában xD bár nem volt sok dolgom iker csajokkal :d
Nem feltétlenül. Vannak ugye kétpetéjû ikrek is, õk akár totál különbözõek is lehetnek.
Csak akkor, ha egypetékûek! :)
*egypetéjûek

Szerintetek nem baj ha borotvahab nélkül borotválom a lábam is meg a puncimat is? Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Én is úgy borotválom.. max tegyél rá szappant úgy könnyebb de szerintem nem lesz baj én se haltam még bele..

Én is úgy borotválom.. max tegyél rá szappant úgy könnyebb de szerintem nem lesz baj én se haltam még bele..
én sosem használok borotva habot. Tusfürdõvel bekenem a lábam, és már borotválom is. Akárcsak a puncimat..
Én is fürdõhabot vagy tusfürdõt használok.

Az idősebb nőknek a puncijuk is öregszik?

Mert valahol azt mondta egy nagyokos, hogy a nemiszervek nem öredgszenek olyan gyorsan, mint az ember többi része, és pl. egy 40 éves n? vaginája lehet ugyanolyan jó, mint egy 20 évesé!? Csak kíváncsi vagyok, ki mit gondol err?l! ;) 20/f

Legjobb válasz: Amúgy egy 40-s százszor jobb mint egy fele annyi idõs, egyszerûn szuper!

Amúgy egy 40-s százszor jobb mint egy fele annyi idõs, egyszerûn szuper!
A kb. 40-50 éves nõ, a nõ!Szerintem egy hölgy ebben a korban éri el a nõiessége csúcsát! Egy ápolt, igényes "negyvenes" úgy képes elkényeztetni az ágyban, akármilyen "öreg" neki, hogy az csak na!Egyébként én nem vettem észre az "öregedést"!
Szerintem nem , én voltam 40-s nõvel és szép formás volt a puncija és olyan fiatal csajjal akinek elég használt kinézete volt a puncijának.Ez inkább adottság , hohy kinek milyen a formája és nem korfüggõ.
neeem...nagyanyámnak olyan a p.inája, mint egy 13 éves csitrinek....-.-'
35 felett már egy kamionnal is könnyen lehet y-fordulást végezni benne.
tegnap 22:04 Gondolom nem tapasztalatból beszélsz, de akkor meg minek beszélsz?!!!!! Fõleg hülyeségeket! Ha az intim izomzat rendben van akkor finom szûk a nõ, ha nem, akkor már huszonévesen is tág!
Tapasztalat, de Ilonka néni a legszûkebb és a legfinomabb az idõsek otthonából. Nálam õ a befutó.
ma 13:45 Nekem egy 44 évessel volt tapasztalatom és az a punci aztán szûk és finom volt! Volt viszonyítási alapom, mer elõttevaló héten voltam egy 22 évessel is és õ amolyan normál volt!
Utolsónak: Nem azért, mert régen volt "bejáratva"?
Csatahajó.
kamionparkoló
tegnap 22:34 Egy fenét! Azért mert karban volt tartva! Amúgy szexuálisan eléggé aktív volt a nõ, de olyan finomat azóta sem éreztem!
Repülõgép hangár.
Szerintem a 82 éves, járókeretes Ilonka néninek az idõsek otthonából is még szûk, és finom. Õt próbáljátok ki.
A kérdező hozzászólása: A többieknek köszi szépen! ;D
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Akkor megérné nekem is kipróbálni, mert biztos, hogy nagyon tapasztaltak, és odaadóak is! ;) Jó lenne kipróbálni! :P
A kérdező hozzászólása: Azér kössz, hogy a kérdésre válaszoltatok...
Nem tudom, de én pont olyanokat fogtam ki (3: 1 35, és kettõ 40 felett) akiknek már nagyon ki volt tágulva és lötyögtem benne. 27/f
Amúgy a többségnek már tág és lágy.
Persze. Egyszer a pinakobold is beadja az unalmast :DD
Akkora lesz mint a bécsi kapu.
Voltam olyan 44 éves nõvel akinek egy gyerek után is olyan finom szûk puncija volt mint még azelõtt senkinek, beleértve a 22 éveseket is! 24 voltam, és isteni volt. Egyszer viszont becsúszott egy 54 éves nõ is, de neki kinézetre volt olyan puncija mintha 20 éves lett volna csak, de azt nem élveztem annyira. Szerintem ez egyénfüggõ! Ha a pc-imok karban vannak tartva, akkor a csajjal isteni lesz!!!
Ennél is jobbat tudok...szopass meg egy 80 évest!! Az már legalább nem fogaz . Hülyegyerek...
A kérdező hozzászólása: Jól van utolsó, ha nem tudsz normális választ adni, akkor sz.pd le az összes bkv ellenõrt, és egy vagon dagadt néger faszt, hülye [email protected]! Mi a g.cinek írsz ide, ha fáj a lelked...!?
csak szólok, hogy az idõs nõknek van igazán szûk pinájuk. Két -három gyerekig azt írják a nõgyógyászok a papírra, hogy közepesen tág (igen ez igaz a nemszültekre is) három vagy több gyerek esetében lehet tágabb, viszont igazán szûk az idõs nõké.

Azoknak a nõknek akiknek: szõr fedi a derekát, van egy pici de jól látható bajusza, tarkó fele is szõrös annak lent a puncija is az?

vagy tévedek?

Legjobb válasz: ....Ezt most nem tudom hova rakni... Te, ennyire unatkozol?

....Ezt most nem tudom hova rakni... Te, ennyire unatkozol?
Lehet kiábrándító, de minden nõnek szõrös a puncija. Legalábbis azoknak, akik elmúltak 16 évesek.
Persze ! a puncija is meg a combja sõt a talpa is .
Már 8 éves lány puncija is szõrös lehet, nemhogy 16 évesé.
A kérdező hozzászólása: ùgy értem hogy akik nem vagy 2 havonta borotválják a karjukat, azok a puncijukat is ilyen ritkán?
A szõr egy természetes dolog. Egyesek kezelik, mások nem, de a nemi szervek kezeletlen állapotban mindig szõrösök egy bizonyos kor után. Azért remélem, hogy csak hülyülsz és egy ennyit tudtál ezelõtt is.
A leírás passzol Conchita Wurs-t ra :-)
A bajuszos nõk lent sem szõrtelenítenek ha az arcukon nem igénylik.
Miért, fiúk akik borotválkoznak lent délen, tán szintén naponta kellene borotválják a karjukat meg a derekukat, vagy ez csak egy nõtõl legyen elvárás? :) Amúgy is szíve joga, mit borotvál, van aki meg sem látja, hogy szõrös a karja, akkor meg minek, elég azt, ami neki meg a párjának elég. Egyébiránt meg ne válogass, ami puncit it a Földön kihagysz, a pokolban az orrodra húzzák, dédapám nem téved ;)
Péniszre csak
mindenhova :D /csak ki ne csússzanak a kezed közül a dolgok... ;D
Ahova akarjátok. Mivel a 2 test találkozik akármelyikre lehet :) 24/F
popsiba is lehet
Mi mindig csak puncira használjuk.
is is is.
Mi a péniszre és a lány fenekébe szoktunk engedni belõle. :)

Allergiában szenvedő lányoknak szokott viszketni a punciuk is?

Nekem mindenem viszket ilyenkor,a fülem,az orrom, szemem!Szóval minden érzékenyebb részen,és ha valahol kicsit lehámlik a b?r ott is.Én fiú vagyok,de néha a péniszem is viszket,ami nem is annyira kellemetlen érzés.Ez így van a lányoknál is,ha pollenallergiásak, az ? nemi szervük is viszket,ha bekerül oda a pollen?

Legjobb válasz: Szerintem a te péniszed nem az allergiától viszket. ott nincs nyálkahártya amit irritûlni tudna

Szerintem a te péniszed nem az allergiától viszket. ott nincs nyálkahártya amit irritûlni tudna
Hát nekem nem szokott csak az orrom a szemem és a fülem:D
Gyakrabban kellene fürdeni barátom....:D
én allergiás vagyok, de nekem nem viszket a puncim:D sztem neked másmiatt viszket a péniszed

A véznább lányoknak a puncija is szûkebb?

elatíve gyakori, hogy nagy benga állat mellett kis törékeny lány van. Ilyenkor arra lehet következtetni, hoyg a nagy benga állatnak kicsi a farka?

Legjobb válasz: vékonyabb lányoknak általába igaz, hogy szûkebbek. Azonban a nagy benga állatoknak több okból is lehet kicsi a farkuk: steroidok. Van akik csak a kisebb csajokra buknak.

vékonyabb lányoknak általába igaz, hogy szûkebbek. Azonban a nagy benga állatoknak több okból is lehet kicsi a farkuk: steroidok. Van akik csak a kisebb csajokra buknak.
A kérdező hozzászólása: nem feltételnül csak a kígyurt állatokra gondolok, tök normális, de duci vagy nagydarab fiúknak is elõfordul, hogy az átlagosnál apróbb termetû a párjuk
Nincs összefüggés, ez genetika. A benga állatok választási normatívájából se vonj le távolramenõ következtetéseket. Valószínüleg nem a puncihoz választják a lányt, hanem a lányt választják és ahoz tartozik egy valamilyen punci.
minnél magasabb a lány annal mélyebb a hüvely.:D Tapasztalat 28F
Nincs ilyen összefüggés, sõt legtöbbször a kövérebb lányok szûkebbek.
Utolsónak van igaza, meglepõ de a vékony csaj benyeli a méteres kékerest is de a húsi puni meg szûk mintha két számmal kisebb zoknit akarnál felhúzni, persze ettõl függetlenül a sovány húsi jön be :D
Én nem vagyok túl tapasztalt e téren, de az eddigi volt barátnõim (össz 2-en voltak) viszonylag alacsony, nagyobb mellû, husisabb lányok voltak és nem igen szûknek mondható puncival rendelkeztek... Míg a mostani barátnõm magasabb, átlagos/kis mellû, vékonyabb típus (nem extrém vékony, de vékony) és neki szûk, mély punicja van. Mindenképp mélyebb mint az eddigi csajaimnak.... Nem tudom, hogy van e egyáltalán összefüggés. lehet, hogy csak véletlen! 19/f
Igen, nagydarab nõ, nagy pina, kis nõ, kis pina.
Én találkoztam már vékony 45 kg-os 160 cm magas lánnyal aki a 20 cm-es brokit lazán vette.
Belefolyik, de még mindig jobb, mintha a tengervíz folyna bele...
Jövõ héten én is megnézem, hogy milyen tiszta. Persze nem úgy... :) )
Soha ne mondd, hogy soha ;) Bár az itteni "férfiak" többségével ellentétben nekem nincs gondom a párkereséssel. A Balatont vize viszont tiszta, múlt héten voltam ott. Ez ne tartson vissza semmitõl :)
Nem vitatkozok. Úgysem együtt fogunk szexelni :)
Baktériumoktól tarthatsz a Balatonban. Ha az E.coli bekerül, hónapokig járhatsz orvoshoz... Viszont a sajtóhírekkel ellentétben tiszta a vize, simán szexelnék benne :)
De legalább fertõzést nem kapok el. Egyébként sem szeretnék vízben szexelni, de ha vki miatt bevállalnám, akkor biztos, hogy nem a Balatonban.
Elõzõ még biztos nem szexeltél tengerben... A só tud csípni rendesen
Ha választani lehet, akkor inkább tengervíz. Az kevésbé koszos. A Balatonban nem szexelnék...
A kérdező hozzászólása: De ilyen cikkeket lehet olvasni mostanában, nem káros ez a puncira nézve, valami méreg lehet itt? - Bárányhimlõs halak riogatják a balatoni turistákat - Nem a döglött halaktól lettek rosszul az úszók - ​Döglött gardák lebegnek a Balaton déli partjánál - 20000 döglött hal a Balatonban
Nekem nem zár össze teljesen a hüvelyem, így mindig ha vízben vagyok be szokodt folyni érzem.De még nem volt bajom tõle.

A punci is szõrös vagy csak körülötte?

Legjobb válasz: Csak a szeméremdomb és a nagyajkak, esetleg a kis és nagyajkak közt is megerõsödik pár szál, ha rendszeresen borotválva van. A kisajkak, a csikló, a húgycsõnyílás és a hüvely nem.

Csak a szeméremdomb és a nagyajkak, esetleg a kis és nagyajkak közt is megerõsödik pár szál, ha rendszeresen borotválva van. A kisajkak, a csikló, a húgycsõnyílás és a hüvely nem.
Komolyan mondom, én gyk-ra már csak röhögni járok. :DDDD (Közben meg siralmas, hogy mennyire hülyék az emberek.)
A 9es tuti a kérdezõ ügyvédje :D
télre megerõsödik, h ne fázzon
:D Sírok a kommeneteken. Amúgy utolsó Jézus ís úgy járt azt hitte hogy seb és begyógyult a csajnak a .... :D
te sem làttàl mèg igazit! csak ha egyszer a kozelèbe kerulsz, nehogy azt hidd, h nyìltseb ès bekotozod. egyèbkènt belul is szoros
mit kell basztatni jesszusom??? és ha tizenéves kis tini??? ez a világ legnagyobb szarsága itt h pofáztok mert egybõl idõsebbre gondoltok fasz*ok vagytok
És még annyi esze van pluszban, hogy minden választ lepontoz :) Én csak azt nem értem, hogy az ilyen IQ fighter emberek hogy maradnak életben ma Magyarországon? Ez külön mûvészet....
Sõt még a hüvely is.....
oké valaki sorolja már el a hormonokat termelõdésüket hatásukat hajrá ( 9-es voltam) mert 90%-otok hibázna jaaa és faszozni jó dolog? hát remélem kaptok ilyet a kérdéseitekre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!