Találatok a következő kifejezésre: A puncit is (175 db)

Az oké, hogy az ananász a péniszt édesíti, no és a puncit is édesíti?

Legjobb válasz: puncira is jó az ananász: A titok a lúgos ételekben van A sornak utánaolvasva kiderült, hogy a vagina pH értékét a dohányzáson és gyógyszereken túl a drogok, a húsételek és a csokoládé is megváltoztatják. Az ok egyszerû, minden étel, aminek magas a savtartalma savasítja az egész szervezetet, így eszerint változnak testnedveink. Ez nem jelenti azt, hogy most azonnal szabaduljunk meg minden káros szenvedélyünktõl, és legyünk vegetáriánusok. Ahhoz, hogy finomak legyünk, észben kell tartanunk - a saját egészségünk érdekében is -, hogy fogyasszunk legalább négyszer annyi lúgos ételt egy nap, mint savasat, együnk sok zöldséget és gyümölcsöt - a punci ízére az ananászlé különösen ajánlott. Ha antibiotikumot szedünk igyunk mellé probiotikumot. (Az antibiotikum képes egyes testünkben élõ gombákat elszaporítani, így érdemes a kúra után hüvelykúpot használnunk.) Igyunk sok vizet, amitõl a vérünk és a nedveink is hígabbak lesznek, és ha ezekre egy kicsit odafigyelünk, biztosak lehetünk abban, hogy az ölünk kívánatos és finom lesz amikor orális szexre kerül sor. forrás: http://fluff.hu/mylady/297

puncira is jó az ananász: A titok a lúgos ételekben van A sornak utánaolvasva kiderült, hogy a vagina pH értékét a dohányzáson és gyógyszereken túl a drogok, a húsételek és a csokoládé is megváltoztatják. Az ok egyszerû, minden étel, aminek magas a savtartalma savasítja az egész szervezetet, így eszerint változnak testnedveink. Ez nem jelenti azt, hogy most azonnal szabaduljunk meg minden káros szenvedélyünktõl, és legyünk vegetáriánusok. Ahhoz, hogy finomak legyünk, észben kell tartanunk - a saját egészségünk érdekében is -, hogy fogyasszunk legalább négyszer annyi lúgos ételt egy nap, mint savasat, együnk sok zöldséget és gyümölcsöt - a punci ízére az ananászlé különösen ajánlott. Ha antibiotikumot szedünk igyunk mellé probiotikumot. (Az antibiotikum képes egyes testünkben élõ gombákat elszaporítani, így érdemes a kúra után hüvelykúpot használnunk.) Igyunk sok vizet, amitõl a vérünk és a nedveink is hígabbak lesznek, és ha ezekre egy kicsit odafigyelünk, biztosak lehetünk abban, hogy az ölünk kívánatos és finom lesz amikor orális szexre kerül sor. forrás: http://fluff.hu/mylady/297
próba cseresznye
A péniszt?
Gondolom a spermára értette.
A kérdező hozzászólása: arra értette.
Ez a lúgosítás egy akkora állatság, mind ide Lacházs.
hát fõnök úr te biztos jobban tudod.. világosítsd fel gyarló elménk, hogy akkor mi a helyes út?

Az iker lányoknak a puncijuk is egyformán néz ki?

Legjobb válasz: igen, de ez mondjuk függ, hogy meik hogyan borotválja (mert azt lehet különbözõ fazonúra is)

igen, de ez mondjuk függ, hogy meik hogyan borotválja (mert azt lehet különbözõ fazonúra is)
álltalában xD bár nem volt sok dolgom iker csajokkal :d
Nem feltétlenül. Vannak ugye kétpetéjû ikrek is, õk akár totál különbözõek is lehetnek.
Csak akkor, ha egypetékûek! :)
*egypetéjûek

Szerintetek nem baj ha borotvahab nélkül borotválom a lábam is meg a puncimat is? Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Én is úgy borotválom.. max tegyél rá szappant úgy könnyebb de szerintem nem lesz baj én se haltam még bele..

Én is úgy borotválom.. max tegyél rá szappant úgy könnyebb de szerintem nem lesz baj én se haltam még bele..
én sosem használok borotva habot. Tusfürdõvel bekenem a lábam, és már borotválom is. Akárcsak a puncimat..
Én is fürdõhabot vagy tusfürdõt használok.

Az idősebb nőknek a puncijuk is öregszik?

Mert valahol azt mondta egy nagyokos, hogy a nemiszervek nem öredgszenek olyan gyorsan, mint az ember többi része, és pl. egy 40 éves n? vaginája lehet ugyanolyan jó, mint egy 20 évesé!? Csak kíváncsi vagyok, ki mit gondol err?l! ;) 20/f

Legjobb válasz: Amúgy egy 40-s százszor jobb mint egy fele annyi idõs, egyszerûn szuper!

Amúgy egy 40-s százszor jobb mint egy fele annyi idõs, egyszerûn szuper!
A kb. 40-50 éves nõ, a nõ!Szerintem egy hölgy ebben a korban éri el a nõiessége csúcsát! Egy ápolt, igényes "negyvenes" úgy képes elkényeztetni az ágyban, akármilyen "öreg" neki, hogy az csak na!Egyébként én nem vettem észre az "öregedést"!
Szerintem nem , én voltam 40-s nõvel és szép formás volt a puncija és olyan fiatal csajjal akinek elég használt kinézete volt a puncijának.Ez inkább adottság , hohy kinek milyen a formája és nem korfüggõ.
neeem...nagyanyámnak olyan a p.inája, mint egy 13 éves csitrinek....-.-'
35 felett már egy kamionnal is könnyen lehet y-fordulást végezni benne.
tegnap 22:04 Gondolom nem tapasztalatból beszélsz, de akkor meg minek beszélsz?!!!!! Fõleg hülyeségeket! Ha az intim izomzat rendben van akkor finom szûk a nõ, ha nem, akkor már huszonévesen is tág!
Tapasztalat, de Ilonka néni a legszûkebb és a legfinomabb az idõsek otthonából. Nálam õ a befutó.
ma 13:45 Nekem egy 44 évessel volt tapasztalatom és az a punci aztán szûk és finom volt! Volt viszonyítási alapom, mer elõttevaló héten voltam egy 22 évessel is és õ amolyan normál volt!
Utolsónak: Nem azért, mert régen volt "bejáratva"?
Csatahajó.
kamionparkoló
tegnap 22:34 Egy fenét! Azért mert karban volt tartva! Amúgy szexuálisan eléggé aktív volt a nõ, de olyan finomat azóta sem éreztem!
Repülõgép hangár.
Szerintem a 82 éves, járókeretes Ilonka néninek az idõsek otthonából is még szûk, és finom. Õt próbáljátok ki.
A kérdező hozzászólása: A többieknek köszi szépen! ;D
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Akkor megérné nekem is kipróbálni, mert biztos, hogy nagyon tapasztaltak, és odaadóak is! ;) Jó lenne kipróbálni! :P
A kérdező hozzászólása: Azér kössz, hogy a kérdésre válaszoltatok...
Nem tudom, de én pont olyanokat fogtam ki (3: 1 35, és kettõ 40 felett) akiknek már nagyon ki volt tágulva és lötyögtem benne. 27/f
Amúgy a többségnek már tág és lágy.
Persze. Egyszer a pinakobold is beadja az unalmast :DD
Akkora lesz mint a bécsi kapu.
Voltam olyan 44 éves nõvel akinek egy gyerek után is olyan finom szûk puncija volt mint még azelõtt senkinek, beleértve a 22 éveseket is! 24 voltam, és isteni volt. Egyszer viszont becsúszott egy 54 éves nõ is, de neki kinézetre volt olyan puncija mintha 20 éves lett volna csak, de azt nem élveztem annyira. Szerintem ez egyénfüggõ! Ha a pc-imok karban vannak tartva, akkor a csajjal isteni lesz!!!
Ennél is jobbat tudok...szopass meg egy 80 évest!! Az már legalább nem fogaz . Hülyegyerek...
A kérdező hozzászólása: Jól van utolsó, ha nem tudsz normális választ adni, akkor sz.pd le az összes bkv ellenõrt, és egy vagon dagadt néger faszt, hülye [email protected]! Mi a g.cinek írsz ide, ha fáj a lelked...!?
csak szólok, hogy az idõs nõknek van igazán szûk pinájuk. Két -három gyerekig azt írják a nõgyógyászok a papírra, hogy közepesen tág (igen ez igaz a nemszültekre is) három vagy több gyerek esetében lehet tágabb, viszont igazán szûk az idõs nõké.

Allergiában szenvedő lányoknak szokott viszketni a punciuk is?

Nekem mindenem viszket ilyenkor,a fülem,az orrom, szemem!Szóval minden érzékenyebb részen,és ha valahol kicsit lehámlik a b?r ott is.Én fiú vagyok,de néha a péniszem is viszket,ami nem is annyira kellemetlen érzés.Ez így van a lányoknál is,ha pollenallergiásak, az ? nemi szervük is viszket,ha bekerül oda a pollen?

Legjobb válasz: Szerintem a te péniszed nem az allergiától viszket. ott nincs nyálkahártya amit irritûlni tudna

Szerintem a te péniszed nem az allergiától viszket. ott nincs nyálkahártya amit irritûlni tudna
Hát nekem nem szokott csak az orrom a szemem és a fülem:D
Gyakrabban kellene fürdeni barátom....:D
én allergiás vagyok, de nekem nem viszket a puncim:D sztem neked másmiatt viszket a péniszed

A véznább lányoknak a puncija is szûkebb?

elatíve gyakori, hogy nagy benga állat mellett kis törékeny lány van. Ilyenkor arra lehet következtetni, hoyg a nagy benga állatnak kicsi a farka?

Legjobb válasz: vékonyabb lányoknak általába igaz, hogy szûkebbek. Azonban a nagy benga állatoknak több okból is lehet kicsi a farkuk: steroidok. Van akik csak a kisebb csajokra buknak.

vékonyabb lányoknak általába igaz, hogy szûkebbek. Azonban a nagy benga állatoknak több okból is lehet kicsi a farkuk: steroidok. Van akik csak a kisebb csajokra buknak.
A kérdező hozzászólása: nem feltételnül csak a kígyurt állatokra gondolok, tök normális, de duci vagy nagydarab fiúknak is elõfordul, hogy az átlagosnál apróbb termetû a párjuk
Nincs összefüggés, ez genetika. A benga állatok választási normatívájából se vonj le távolramenõ következtetéseket. Valószínüleg nem a puncihoz választják a lányt, hanem a lányt választják és ahoz tartozik egy valamilyen punci.
minnél magasabb a lány annal mélyebb a hüvely.:D Tapasztalat 28F
Nincs ilyen összefüggés, sõt legtöbbször a kövérebb lányok szûkebbek.
Utolsónak van igaza, meglepõ de a vékony csaj benyeli a méteres kékerest is de a húsi puni meg szûk mintha két számmal kisebb zoknit akarnál felhúzni, persze ettõl függetlenül a sovány húsi jön be :D
Én nem vagyok túl tapasztalt e téren, de az eddigi volt barátnõim (össz 2-en voltak) viszonylag alacsony, nagyobb mellû, husisabb lányok voltak és nem igen szûknek mondható puncival rendelkeztek... Míg a mostani barátnõm magasabb, átlagos/kis mellû, vékonyabb típus (nem extrém vékony, de vékony) és neki szûk, mély punicja van. Mindenképp mélyebb mint az eddigi csajaimnak.... Nem tudom, hogy van e egyáltalán összefüggés. lehet, hogy csak véletlen! 19/f
Igen, nagydarab nõ, nagy pina, kis nõ, kis pina.
Én találkoztam már vékony 45 kg-os 160 cm magas lánnyal aki a 20 cm-es brokit lazán vette.

A punci is szõrös vagy csak körülötte?

Legjobb válasz: Csak a szeméremdomb és a nagyajkak, esetleg a kis és nagyajkak közt is megerõsödik pár szál, ha rendszeresen borotválva van. A kisajkak, a csikló, a húgycsõnyílás és a hüvely nem.

Csak a szeméremdomb és a nagyajkak, esetleg a kis és nagyajkak közt is megerõsödik pár szál, ha rendszeresen borotválva van. A kisajkak, a csikló, a húgycsõnyílás és a hüvely nem.
Komolyan mondom, én gyk-ra már csak röhögni járok. :DDDD (Közben meg siralmas, hogy mennyire hülyék az emberek.)
A 9es tuti a kérdezõ ügyvédje :D
télre megerõsödik, h ne fázzon
:D Sírok a kommeneteken. Amúgy utolsó Jézus ís úgy járt azt hitte hogy seb és begyógyult a csajnak a .... :D
te sem làttàl mèg igazit! csak ha egyszer a kozelèbe kerulsz, nehogy azt hidd, h nyìltseb ès bekotozod. egyèbkènt belul is szoros
mit kell basztatni jesszusom??? és ha tizenéves kis tini??? ez a világ legnagyobb szarsága itt h pofáztok mert egybõl idõsebbre gondoltok fasz*ok vagytok
És még annyi esze van pluszban, hogy minden választ lepontoz :) Én csak azt nem értem, hogy az ilyen IQ fighter emberek hogy maradnak életben ma Magyarországon? Ez külön mûvészet....
Sõt még a hüvely is.....
oké valaki sorolja már el a hormonokat termelõdésüket hatásukat hajrá ( 9-es voltam) mert 90%-otok hibázna jaaa és faszozni jó dolog? hát remélem kaptok ilyet a kérdéseitekre

Lányok szerintetek mik a tapasztalataitok a popószexről? Tényleg a vékony lányoknak szűkebb a puncijuk is meg a popsi is?

Legjobb válasz: Én tapasztalatból mondom,hogy szerintem pont fordítva van! A soványabb nõknek inkább tágabb,illetve könnyebb tágítani õket!! A pipsinál ugyanaz szerintem egyformák!! Persze lehet,hogy másnak más tapasztalatai vannak!! Nekem eddig mindíg így volt,minden nõvel!! ;)

Én tapasztalatból mondom, hogy szerintem pont fordítva van! A soványabb nõknek inkább tágabb, illetve könnyebb tágítani õket!! A pipsinál ugyanaz szerintem egyformák!! Persze lehet, hogy másnak más tapasztalatai vannak!! Nekem eddig mindíg így volt, minden nõvel!! ;)

Ha egy lánynak jo a teste, szép az arca de mondjuk nem annyira nagyok a mellei vagy/és a puncijával is csak annyi a baj, hogy kilógnak a kisajkak akkor azért egy átlag srác kiábrándul?

Légyszi fiuk irjanak...szóval ha jártok egy csajjal és nagyon nagyon kívánjátok,teljesen beindít akkor a fönt leírtak kiábrándítanak ha 'arra' kerül a sor?És utána egyb?l szakítotok is vele?

Legjobb válasz: Nekem a szép arc jelenti a legtöbbet. Szóval máshol probléma van az már engem nem izgat annyira. De persze ez más embereknél máshogy mûködik 15/F (másik :D)

Nekem is kilógnak a kisajkaim, és a melleim is kicsik, de a barátomnak így tetszem, ahogy vagyok. Szal ne parázz, hidd el, jó vagy így! :)
Nekem a szép arc jelenti a legtöbbet. Szóval máshol probléma van az már engem nem izgat annyira. De persze ez más embereknél máshogy mûködik 15/F (másik :D)
ha kilógnak a kisajkak az csak még izgatóbb nem óvodást akarok ott lent. a kis cici meg 1 dolog az is tetszene nekem. 25/F
Kiábrándít? Épp ellenkezõleg. Aki ezért otthagy meg sem érdemel.
Nem tudom, hogy érted, de mivel nincs összeforrva a kettõ, ezért külön :D
Az az igazság, hogy ha valaki tetszik, akkor az azért amilyen! A mell mérete szerintem abszolút nem fontos. Nekem volt már nagy mellû barátnõm meg nagyon kicsi is! Ha csak azt nézzük melyik tetszik jobban akkor azt kell mondjam, hogy a kisebbek. A punci... legutóbbi barátnõmnek olyan volt a puncija szerintem mint amilyenre te gondolsz...és eddig az tetszett a legjobban!!! Sokkal nagyobb és több orgazmust tudott produkálni mint akiket eddig megismertem. Hallottam már olyat, hogy párhuzamot vontak e 2 dolog közt. a válsz: nem nem és nem ;)
Szia kérdezõ! Gondolkodásod tényleg elég gyerekes, BÁR én is gondolkoztam ilyeneken, sõt, mai napig gondolok rájuk, elvégre a nõk a kedvesüknek akarnak megfelelni mindenben maximálisan, ellentétben a legtöbb férfival, aki magának/esetleg nem olyan fontos neki a párja véleménye, mint nekünk nõknek. Legalábbis én ezt vettem észre eddig, még csak 20 éves vagyok, szóval nem sok tapasztalatom van. A szép arc minden férfinál nyerõ. Akármilyen "kanok", az arc általában fontosabb nekik, bármelyik másik testrésztõl, azt nézik meg elõször. Kivétel persze olyan kirívó esetek, mikor a nõnek akkora tõgyei vannak, hogy eltakarja az állát is, meg a derekát is. Szerintem ebben az esetben még mi, nõk is a mellét néznénk elõször, pedig nekünk nem fontos annyira. Ha megvan a szép arc, és nagyjából arányos a test (mert persze ez csak majd késõbb csupaszon derül ki), akkor minden rendben van. A punci már tényleg nem fontos. A legtöbb nõnek nagyobbak a kisajkai, sõt, a legtöbbnek egyik nagyobb is, mint a másik. Ez természetes, az a funkciója, hogy mégjobban védje a hüvelyt, mint a nagyajkak. Ezért "lóg ki", és ezért "hajtogatható" sokszor egyik a másikra. Ne hasonlíts magad egy pornófilmben/erotikus képen látott nõhöz, akin retusálást és nagy valószínûséggel plasztikai mûtéteket is végrehajtottak. Azért olyan szép "formás" puncijuk van, mert kivágták nekik a kisajkuk nagy részét. Aminek rengeteg hátránya van, elõnye pedig csak annyi, hogy néhány embernek jobban tetszik. Sajnos mostanában már rutinmûtét, nem is drága. Nem értem, miért szaporodott el ez a dolog, fõleg fiatal lányok körében... Csak, hogy kicsit megnyugodj: nekem húsos nagyajkaim vannak, az egyik kisajkam nagyobb, mint a másik, és a nagyobb ki is lóg, de nem vészes. Barátom imádja szívogatni, harapdálni, gyûrögetni. És jó érzés nekem is. :) 20/L
Szia! Tudom hogy sablon(!), de akkor is leírom: ha tetszik egy lány akkor azért tetszik mert azért amilyen. Amúgy szerintem ez a kismell nagymell ugyanaz a kategória mintha azért szakítana velünk fiúkkal valaki hogy kicsi a péniszünk, de ez csak az én véleményem. 15/F
A kilógó kisajak szép! Szebb, mint a nem kilógó. Mellméret, meg ha nem túlságosan kicsi, akkor nem számít. Szóval a válasz: Nem!
Nem akarlak megsérteni, de Téged a gondolkodásod miatt hagynálak ott. Elég buta a kérdésed. Tippem szerint 14-16 éves lehetsz, szóval még megérhetsz, van esélyed ;) A mellméret nem számít, maximum abban, hogy egy nagy mellû nõt elõbb észreveszünk. Ha meg minden rendben van, és elõkerülnek a nemi szervek, nagyon hülyének kell lennie egy fiúnak, hogy kiábránduljon, szakítson a lánnyal. Az ilyen maximum guminõt érdemel. A rövid válaszom: nem.
Hát..valahogy igy képzelem el énis!De figyelj külön szivogatja az ajkakat vagy egyben?:D NpNg
szia én pont az ilyen puncira gerjedek és a mellméret nem lényeges.kérdés hogy jó volt-e neki veled a szex?
Én csaj vagyok és nekem is ilyen és az a tapasztalatoom ha szeret a fiú akk nem érdekli hanem élvezz! te ettõl vagy különleegesebb! Légy büszke! Sya
Nálam csak az ilyen punci a nyerõ, ha kicsik a kisajkai a csajszinak nem is kezdek vele kapcsolatot.Én mindig megkérdezem elõre, hogy mekkora, hogy senki se csalódjon késõbb.

Miért olyan jó érzés egy puncinak az orgazmus akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát és előre hátra mozgatja a punciját?

Legjobb válasz: "akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát..." na akkor most te azt írtad, hogy nem pasi nélkül, tehát pasival... akkor minek a párna??

"akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát..." na akkor most te azt írtad, hogy nem pasi nélkül, tehát pasival... akkor minek a párna??
Szar lehet neked h ha a pasival való szex számodra csak bénázás meg rossz mozdulat. Hány éves vagy???
22 vagyok menyasszony és a párommal élvezem a világon a legjobban a szexet. Semmi bénázás. Minden nagyon jó. Tényleg jobb lehet neked h ha bénázik a férjed XD És arról meg ne állapítsd meg h mien vagyok h ide írok mert te is ugyan ezt teszed.
Mert akkor is ingerelve van és az is jó érzés, de közel nem olyan mint egy pasival
Nekem pl pasi nélkül jobb fizikailag. Nincs bénázás, rossz mozdulatok.
25 vagyok, és házas. És, kösz, valószínûleg jobb nekem, mint neked, mert te itt éled ki a kis frusztráltságodat.
Hát akinek pasi nélkül jobb a sex annak csak annyit tudok javasolni hogy menjen apácának! És veresse magát korbáccsal az alagsorban.. :DD
Nem tudom, miért olyan jó érzés neki.... Amúgy Puncit kérdezted már? Lehet jobban tudja.
A puncit nem lehet elõre hátra mozgatni, miért nem figyeltél a biológia órán? Amire te gondolsz az a csípõ. A punci az nem mozgatható, de majd 10 év múlva a 18.szülinapodra már lehet hogy fogsz látni igaziból is és akkor meglátod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!