Találatok a következő kifejezésre: A puncimhoz egy jo (15 db)

Miért olyan jó érzés egy puncinak az orgazmus akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát és előre hátra mozgatja a punciját?

Legjobb válasz: "akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát..." na akkor most te azt írtad, hogy nem pasi nélkül, tehát pasival... akkor minek a párna??

"akkor is ha nem pasi nélkül csinálja, hanem a puncijához odatesz egy párnát..." na akkor most te azt írtad, hogy nem pasi nélkül, tehát pasival... akkor minek a párna??
Szar lehet neked h ha a pasival való szex számodra csak bénázás meg rossz mozdulat. Hány éves vagy???
22 vagyok menyasszony és a párommal élvezem a világon a legjobban a szexet. Semmi bénázás. Minden nagyon jó. Tényleg jobb lehet neked h ha bénázik a férjed XD És arról meg ne állapítsd meg h mien vagyok h ide írok mert te is ugyan ezt teszed.
Mert akkor is ingerelve van és az is jó érzés, de közel nem olyan mint egy pasival
Nekem pl pasi nélkül jobb fizikailag. Nincs bénázás, rossz mozdulatok.
25 vagyok, és házas. És, kösz, valószínûleg jobb nekem, mint neked, mert te itt éled ki a kis frusztráltságodat.
Hát akinek pasi nélkül jobb a sex annak csak annyit tudok javasolni hogy menjen apácának! És veresse magát korbáccsal az alagsorban.. :DD
Nem tudom, miért olyan jó érzés neki.... Amúgy Puncit kérdezted már? Lehet jobban tudja.
A puncit nem lehet elõre hátra mozgatni, miért nem figyeltél a biológia órán? Amire te gondolsz az a csípõ. A punci az nem mozgatható, de majd 10 év múlva a 18.szülinapodra már lehet hogy fogsz látni igaziból is és akkor meglátod.
zsirrrrrr.
A kérdező hozzászólása: Micsoda??? Mi zsírrr? :) ))
18 és 17 éves puncit volt dolgom dugni, de egyik sem volt szûz...mondanám, hogy sajna - de nem...ha szüzek lettek volna, lehet össze sem jöttek volna :) -nagyon jó volt mindkettõ...ellenben volt egy csak szexkapcsolatom korábbról- 23 éves csajjal, aki tapasztaltabb volt, nagyon élvezte a szexet, ellenben nyalni nem volt a legjobb, mert túl húsos puncija volt. -szerintem ez nem feltétlen életkortól függ. Azaz lehet valakinek salátapuncija 15 évesen is, ill. babapuncija 30+ éves korában
A kérdező hozzászólása: A húsosat miért nem jó nyalni???

A pasik miert szeretik a puncit kinyalni? Az egy dolog h a csajoknak az jo. De a pasiknak mi a jo benne? :D

En kisse szegyellos tipus vagyok es szegyellek levetkozni es mutogatni magam h a baratom kinyaljon. mit gondoltok? tipp? a normalis valaszokat elore is koszonom :)

Legjobb válasz: Pontosan az, hogy ott fekszik elõtted a barátnõd, akit imádsz, szeretsz, gyönyörû és látod ahogy ficánkol meg vonaglik a teste a kéjtõl. Ilyenkor már önön késztetés, hogy jól még párszor jól belefalj a nedvesen lüktetõ puncijába. Az orgazmus meg... Mikor egy lány, egy hús vér lány, a nyelved hatására öntudatlanul vergõdik az orgazmustól... Most folytassam? Vagy kezded érteni? :P 21F

Pontosan az, hogy ott fekszik elõtted a barátnõd, akit imádsz, szeretsz, gyönyörû és látod ahogy ficánkol meg vonaglik a teste a kéjtõl. Ilyenkor már önön késztetés, hogy jól még párszor jól belefalj a nedvesen lüktetõ puncijába. Az orgazmus meg... Mikor egy lány, egy hús vér lány, a nyelved hatására öntudatlanul vergõdik az orgazmustól... Most folytassam? Vagy kezded érteni? :P 21F
ezt naponta 10x megkérdezik amúgy.... azért mert szeretjük és jó érzés, persze nem azután miután wc-n volt :)
Hidd el az nagyon jó lesz neked, ha kinyal a barátod. :) Nem kell emiatt szégyellõsködnöd, ez teljesen normális dolog. Olyan, mint a csókolózás.
Hát nem minden ember önzetlen. Plusz nem is minden ember szereti a spenótot. :P 21F
kedves, ez a különbség a [email protected]ás és az örömszerzés között. Õ puncit nyalni szeretne, te szopizni a répáját, és ha mindenki eleget ügyködhet a másikon, akkor jó lesz...
erre én is gondoltam, hogy vannak azért olyan fiúk, akik azért csinálják, hogy cserébe õk is kapjanak valamit... de ez már nem szerelem, hanem önzõség!
nincs is annál felemelõbb érzés egy ágaskodó faszinak hogy ha kiterül elõtte szíve hölgye és olyan orbitálisan szét nyalja a barlang bejáratát hogy csak úgy adja a füst jeleket! Én is utána szoktam betenni és bamm-bamm mehet telibe ami a csövön kifér :)
ha undorodsz a gondolattól, hogy megtedd, mármint hogy "nyalokázz" , akkor ne próbálkozz, mert nem lesz jobb. tedd azt, ami szivbõl jön! és ha szeret, úgyis megért!
A kérdező hozzászólása: Hat ez az h en nem szeretek cumizni vagyis meg nem is probaltam nem is tudom milyen. A baratom szeretne nyalizni de en szegyellos tipus vagyok pedig biztos jo lenne.
A kérdező hozzászólása: Jol van ertem :) de nem mindenki azert csinalja h a csajnak oromet okozzon vele hanem visszavarja h te is lecumizd.
Én nem azért nyalom ki a puncit, hogy sz*pást kapjak cserébe, hanem azért, amit az 1. leírt, DE ha sose kapok viszonzást, az egy idõ után rosszul érint...
Kicsi vagy Te még ehhez! Ha nem is akarod, nem is kivánod, ne eröltesd! Nem õ az igazi neked!
Mert jó. Mit kellene szégyellned a barátod elõtt?
A 11. válaszoló vagyok. Úgy tûnik, néhány ember megsértõdött azon, amit írtam. Tudjátok, ajándékot sem azért ad az ember, hogy kapjon cserébe. De ha mindig csak én adok, egy idõ után már rossz szájízzel fogok adni, aztán a végén már nem is adok. Az vesse rám az elsõ követ, aki nem így tenne. Az orális szex jó, adva és kapva is, mindenhogy, de ha nem kölcsönös, akkor ott baj lesz.
Az én párom azt mondta, hogy õ nem nagyon szeret nyalni. Viszont imádja ha leszopom õt...és többnyire csak akkor nyal, ha én is szopok, vagy pedig 69-ben történik a szopás-nyalás. Viszont érdekes módon, amikor nyal, akkor pedig látható rajta, hogy élvezi ezt csinálni, van hogy még figyelgeti is, mindenféle formában nyalja meg nézegeti, helyezget, néha rápaskol a puncimra...stb. Akkor most mi az igazság???

Szerintetek szexfügö vagyok hogy mindig a puncira gondlok hogy milyen jó lenne egy igazi szép puncika?

Csak normálisabak válaszoljanak ... és nemet és kort kérek

Legjobb válasz: 1.Ha nem szexeltél még,akkor nagyon várod már és kiváncsi vagy rá=normális. 2.Ha már túl vagy rajta,és nincs jelenleg barátnõd,akkor hiányzik,mert már tudod,h milyen=normális 3.Ha van barátnõd és csak rá gondolsz,akkor szereted=nomális 4.Akkor van a baj,ha mindig mással csinálnád-azt hívják szexmániának. Az,h függõ vagy,nem baj-amúgy melyik ember nem az?

1.Ha nem szexeltél még, akkor nagyon várod már és kiváncsi vagy rá=normális. 2.Ha már túl vagy rajta, és nincs jelenleg barátnõd, akkor hiányzik, mert már tudod, h milyen=normális 3.Ha van barátnõd és csak rá gondolsz, akkor szereted=nomális 4.Akkor van a baj, ha mindig mással csinálnád-azt hívják szexmániának. Az, h függõ vagy, nem baj-amúgy melyik ember nem az?
Szexeltél már valaha?O.o
Szerintem értékesebb lennél szervestrágyaként
A kérdező hozzászólása: kértem hogy a normálisabak...
Jó lett volna, ha írzs kort, így találgatok: 14-17 éves fiú lehetsz. Ebben a korban normális a túlzá is. Ez persze túlzás, mindig arra gondolni, de a te korodban mégis normálisa fokozott érdeklõdés a szex iránt. Ez nem szexmánia, az betegesebb és pszichés eredetû, ráadásul durvább módokon nyilvánul meg. Ezt, ami veled van, ki fogod nõni. Persze nem teljesen :) de ez az állandó "arra"gondolás csillapodni fog. 25/L
Szerintem nem szexfüggõ, csak fiatal. :P 24/F
Ha nincs még tapasztalatod, akkor ez normális.Illetve én is sokat gondolok a párom kukacára, de sajna nincs velem mindig, és így marad a fantázia.
Én is mindíg arra gondolok, pedig már negyven éves vagyok és házas.
úgy kb minden percben 2szer gondolunk a szexre, mi férfiak. 21, f

Milyen a hamburger punci? Az jónak vagy rossznak számít ha egy lánynak olyan van? :S

Barátom nem rég mondta hogy olyan van.nekem és nem tudom az jó e vagy nem azt mondta jó ... Nem tudom hogy csak vígasztalni akar de az exem is mondtam már hogy olyan valaki felvilágositana az milyen vagy milyennek számít?:S

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen hamburger. Ha húsos akkor jó, ha gombás akkor nem igazán.

Hát attól függ milyen hamburger. Ha húsos akkor jó, ha gombás akkor nem igazán.
mért lenne már rossz :??
A kérdező hozzászólása: háát öö hasonló :O és köszönöm a válaszokat :)
És igencsak jónak számít.
"punci az punci és kész" Pedig számtalan féle punci van. Jobb lenne ha kinyitnád a csipádat!
xD még nem is hallottam ilyenrõl hambipunci istenem punci az punci és kész!!! :D há ez...xD
Jé, ez tényleg olyan, mint egy hamburger xD Behalok ezeken a fantáziadús neveken. xD Találóak. :) Egyébként kérdezõ, szerintem nincs olyan, hogy rossz punci. Gondolj arra, hogy milyen gáz, amikor a pasik itt szenvednek a pici/nagy/balra dõlõ/jobbra dõlõ farkincájukon, pedig mi lányok magas ívben teszünk rá. Szerintem ez a puncikérdés is ilyen lehet a pasik szemében.
Neked is ilyen mint a képen?? Mert az szerintem nagyon jó, lehet vele mit kezdeni...
A kérdező hozzászólása: xDD mondjuk én se értem hogy lehet így hívni egy nöi nemiszervet ...
nem mindegy, ha egyszer neki így tetszik? nálatok lányoknál ez olyan mint a fiúknál a farokméret? ezt hasonlítgatjátok össze, van olyan mint a tiéd, van baba, és van saláta, mindhárom lehet egyaránt vonzó, és kevésbé vonzó is, a lényeg az hogy a párod szerint hívogató legyen, ennyi
Tápláló eledel, kukoricasalátával javallot a fogyasztása.
Szerintem tedd össze a két kezed, hogy ilyen szép csodával álodott meg az élet:DDD
Valószínûleg csikló orgazmusod volt!
egyetértek az elöttem szólóval, mondjuk a korodra kiváncsi lennék.
amit csinálsz azt önkielégitésnek másnével maszturbácionak hivják, a nemiszerved ingerled ami jó érzés utána eljutsz egy pontra ami mégjobb érzés az az orgazmus, és mivel ez jo hatással van az idegekre és testileg ki is fáradsz azért alszol jól!
Orgazmus biz ám szép érzés és egy ügyes partner csak szebbé és finomabbá teheti, majd ha itt az ideje! Lessz az még fenomenálisabb is! Ha majd meg ismered még jobban a tested, képes leszel máshol a testeden is át élni az orgazmust! Vagy éppen Több helyen egyszerre! Na majd az lesz az igazibb! Idõvel majd finomabb és finomabb!

Pasik, mennyire kiábrándító, ha egy szexi, baromi jó alakú, szép arcú lányt ágyba akartok vinni, és csak ott derül ki, hogy szõrös a puncija?

Kiábrándultok és otthagyjátok, vagy minden folytatódik tovább?

Legjobb válasz: Szõr és szõr között szerintem nagy különbségek vannak odalent... Tehát, milyen az olyan?

Szõr és szõr között szerintem nagy különbségek vannak odalent... Tehát, milyen az olyan?
ezt a sok mai puhány fiatalt ha a friss patak a dzsungel túloldalán van ti szomjan halnátok inkább minthogy átküzdjétek magatok a bozóton pff
Mi a fenéért kell valakit valakiket lehordani azért mert nem szeretik a szõröset? Ettõl méh nem kisfiúk az emberek! Van akinek ilyen/ez az igénye. Akinek nem tetszik annak nem kell beszolni.
hát amelyik pasit ennyi punciszõr kiábrándít az már b*uzi
Hogy lehet ilyen hülyeséget felvetni? Akit kis szõr zavar és emiatt nem dugna meg egy szép nõt(remélhetõleg a szerelmét) az NEM FÉRFI és kész.
Ha nincs dzsungel akkor nincs baj. De ha lehet közvetlen körülötte ne legyen szõrös mert úgy nem szeretem kinyalni. Páromnak fazonra van nyírva ergo nem csupasz és úgye nem nagy. És nem gyerekek vagyunk. 32/f Ez igényesség kérdése.
ha igényesen van trimmelve akkor no para. ha tényleg jó csaj akkor már nagyon-nagyon szõrösnek kell lennie, hogy elvegye a kedvem :D
Hagyjátok rájuk. Õk még fiatalok és ebben a divatban nõttek fel. Nem tudják hogy 20-30-40 évvel ezelõtt mindenki szõrös volt de ettõl még nem volt igénytelen. Vagy ha igen, akkor az anyukájuk is az.
Nem gond barátaim. Én rendes vagyok, a szõröset meghagyom nektek, nekem meg marad a csupasz.
Aki annyira rajong a csupaszért, az még nem nyalt/dugott puncit szerelembõl, vagy egyáltalán, csak képen/videón látott. Ha szép, a lány az azt jelenti, hogy ápolt. Ha ápolt a külseje, akkor nem gusztustalan a punci sem. Ezt csak azok a fickók értik, akik a szerelmüket akarják, nem egy "trófeát". Én kiváltképp kedvelem, ha a Kedvesem néha hanyagolja a borotvát. A "mindig más fazon" rengeteget segít a kapcsolat színességén.
Engem nem törne le... Viszont a kérdés aranyos: "lányt ágyba akartok vinni, és csak ott derül ki, hogy szõrös a puncija?" Mégis, mikor máskor derülne ki, útban hazafelé a 7-es buszon???? :D
Nincs gond vele. Nem zavarna. Én szeretem a szõröset. Bár tény hogy úgy a legizgatóbb ha a szemérem ajkak körül nincs szõr, csak a csikló felett a szemérem dombon. ;)
Egyáltalán nem kiábrándító :-)
minden folytatódna tovább
Hát nem tudom, biztos nem lenne a legkívánatosabb, és nem szeretek szõröset sem nyalni.
Kicsit ledöbbennék, meg ki sem nyalnám. De túl nagy problémát nem csinálnék belõle. 23f
nagyon megdugnám az biztos.
Semennyire. Ha a lába/hónalja szõrös az már tényleg kiábrándító.
Kiábrándító, de attól még megdugnám.
A kérdező hozzászólása: mondjuk úgy, hogy ollóval meg van vágva úgy félcentisre vagy egycentisre, de semmi más
A kérdező hozzászólása: hónalj, láb meg minden egyéb meg van borotválva rendesen, csak a punci van ollóval megrövidítve
azért remélem nem olyan, hogy fésülni kell.
Az úgy szép, sosem rajongtam a csupaszért.
Teljesen rendben van :) Mindent folytatnék tovább szó és probléma nélkül;) Mutasson be nekem valaki egy ilyen lányt legyen kedves :)
engem kissé zavarna, mert a szõrtelent szeretem, de ha már odáig eljutok, akkor nem ijedek meg attól a fél centi bozóttól
Nem, csak még jobban megdugnám.
Hát jó kérdés. Én nagyon nem szeretem a szõrt odalent. Nem hinném hogy otthagynám, de nyalakodni biztos nem mennék le.
Megnyomnám a PAUSE gombot, hoznám a borotvát meg a borotvahabot, segítenék leborotválni (az is egy jó közös program!!!) amikor kész, akkor folytatnánk ott, ahol abbahagytuk! ;)
Én kifejezetten örülnék neki.
Kend be nutellával.
ANANÁSZZZ!!
srác izlésétõl függ. ha szereti a lecsót ülj be egy lábas lecsóba. ha a répát szereti ülj répába. Ernõ
Szerintem mosd meg.
Hogy jön ide a randi? baszni mész, nem?
Áfonyalevet igyál. Nem tapadnak meg a baktériumok a puncin. Tisztább lesz tõle. De egyébként ha nem vagy fertõzött és nem elõtte pisálsz, akkor jó ízû lesz.
és borotváld le!
Hagymát!
Anettka?
A kérdező hozzászólása: az ananászt még csak azzal kapcsolatban olvastam, hogy a pasiknak jobb ízûbb lesz tõle a spermája de ártani nem árthat nekem se :D
Lehet már elöre tudja, hogy hogyan fog a randi végzödni xD Amugy tényleg megmosod már elég xD
Ananász, banán, meg még egy pár gyümölcs talán jó. Viszont tejet, és zsíros kaját azt ne, meg fûszereset se
A kérdező hozzászólása: köszi, végre egy normális válasz :)
ha a parod autoszerelo, akkor faradt olajjal kendd be, ha sportolo, akkor kopkodj ra, ha pincer, akkor palinka jo lesz... XD
dugj fel egy trabantot
Puncit !!!

Van az osztályunkba egy kevésbé szép lány..De az alakja jo..Mindig fitness gatyát vesz fel tangája van, ami hátul átlátszik és elöl pedig a puncija áll ki teljesen..amire rendszerint begerjedek. Ezt direkt csinálja?

Persze ezzel nekem nincs bajom,,h igy öltözködik csak kiváncsi vagyok szándékosan csinálja e

Legjobb válasz: azért csinálja, mert neki ez tetszik, vagy ebbe szeret tornázni, nem miattad

azért csinálja, mert neki ez tetszik, vagy ebbe szeret tornázni, nem miattad
Nem hiszem, h direkt csinalna :S
Dehogynem, tengetegen vannak akik direkt csinálják és sztem undorító...Van akinek direkt kilátszika fél segge és amikor szólunk neki csak még lentebb tolja anadrágját...Oké h 1 kicsit hátúl kilátszik a bugyi de elöl már ciki
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy csak tesi órákon
tesiorán mennyetek az oltozobe egyutt aztán iderul mit is akar

Mire célozhatott az a fiú, aki azt mondta, hogy "Egy jó punci minden pénzt megér! "?

Legjobb válasz: Arra hogy nem szereti a differenciálegyenleteket.

Arra hogy nem szereti a differenciálegyenleteket.
Hogy nagyon kanos.
bármennyit kérhetsz tõle, hogy megdugjon!
Arra célzott, hogy õ egy balf.asz aki képes fizetni egy punciért.
Az õ számára csak a prosti elérhetõ. No vele ingyen nem fog dgni.
Azt , hogy megdugna mégha esetleg családja is van, ezt jelenti
Te biztosan lány vagy.
Lehet, hogy kicsit bunkóbb stílusban ugyan, de azt h bármit megvesz a barátnõjének. Csak egy tipp lehet marhaságot mondok :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!