Találatok a következő kifejezésre: A program meg, hogy 3 véletlen (1 db)

A program határozza meg, hogy 3 véletlen szám alapján készíthető-e derékszögű háromszög. Hogyan kell megírni a programot?

(HÁROM VÁLTOZÓVAL!)Egy kis Programozás TurboPascalban. Lécci segítsetek nagyon kéne a megoldása... Csak az írjon választ aki (nagyon) biztos benne ... (ja és az egész programot írja le) Válaszaitokat el?re is köszönöm!!!

Legjobb válasz: ne mond, hogy ebbõl semmit nem tudsz leprogramozni... legalább a változók bekérését illene tudni... ha már ilyen feladatot kaptál.

ne mond, hogy ebbõl semmit nem tudsz leprogramozni... legalább a változók bekérését illene tudni... ha már ilyen feladatot kaptál.
A kérdező hozzászólása: Megtudom csinálni!, be is tudom kérni... csak nem három változoval tom megcsinálni hanem 7-el :S
A kérdező hozzászólása: Valaki esetleg, vmi 5let ? :'(
És mi az a hét változód? Miért kell ehhez hét változó??
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk hosszú lenne elmagyarázni! :S
ha esetleg még szukseged lenne ra, nekem van egy iesmim eltudom neked kuldeni mailben...nem akarozik potyogni....masolni meg nem tom..
A kérdező hozzászólása: Már nem kell köszi, sikerült megcsinálni...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Móricz - Úri muri: Milyen anekdota válik a mű központi magjává?

Én elolvastam,de nem tudtam kitalálni:(

1

Megtudnátok nekem oldani ezt a feladatot? És indok is kellene. Az okos emberek 25%-a szép is, és a szépek fele okos is. Az emberek 25%-a se nem szép, se nem okos. Az emberek hány százakéka szép is és okos is:

3

Szónoklatot kell írni Szabadság vagy szerelem címmel?

Segítenétek? Nem tudok neki állni. Utána már menne csak el kellene kezdeni..

5

Tartuffe 6 egyénileg kiválasztott soráról kell reflexiót írnom, de nem tudok választani. Tudtok ajánlani valamit?

1

(x-2y) ^3 Help!?

2

Jókai Mór : Az arany ember, szereplők jellemzése?

3

Egy család 10 millió Ft kölcsönt vesz fel 20 évre. A hitel éves kamatlába 16%. A kölcsönt negyedévente egyenlő részletekben kell visszafizetni. Mekkora az azonos nagyságú törlesztőrészlet?

1

Matek:területszámítás, segítesz?

Õ volna a feladat: <[link]

3

Területszámítás (matek)?

Elkezdtem de nem tudom,hogy hogyan kellene folytatni(lehet az sem jó ahogy csináltam)aki tud segítsen pls köszönöm szépen!

2

Komplex másodfokú egyenlet megoldása?

a^2+2a-12=0

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!