Találatok a következő kifejezésre: A program meg, hogy 3 véletlen (1 db)

A program határozza meg, hogy 3 véletlen szám alapján készíthető-e derékszögű háromszög. Hogyan kell megírni a programot?

(HÁROM VÁLTOZÓVAL!)Egy kis Programozás TurboPascalban. Lécci segítsetek nagyon kéne a megoldása... Csak az írjon választ aki (nagyon) biztos benne ... (ja és az egész programot írja le) Válaszaitokat el?re is köszönöm!!!

Legjobb válasz: ne mond, hogy ebbõl semmit nem tudsz leprogramozni... legalább a változók bekérését illene tudni... ha már ilyen feladatot kaptál.

ne mond, hogy ebbõl semmit nem tudsz leprogramozni... legalább a változók bekérését illene tudni... ha már ilyen feladatot kaptál.
A kérdező hozzászólása: Megtudom csinálni!, be is tudom kérni... csak nem három változoval tom megcsinálni hanem 7-el :S
A kérdező hozzászólása: Valaki esetleg, vmi 5let ? :'(
És mi az a hét változód? Miért kell ehhez hét változó??
A kérdező hozzászólása: Hagyjuk hosszú lenne elmagyarázni! :S
ha esetleg még szukseged lenne ra, nekem van egy iesmim eltudom neked kuldeni mailben...nem akarozik potyogni....masolni meg nem tom..
A kérdező hozzászólása: Már nem kell köszi, sikerült megcsinálni...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

G/m3 -t hogy váltok át mg/l-be?

G és mg között ezer a váltószám, ugye? Tegyük fel, van 10 g/m3-om, akkor szorzom ezerrel, az 10000 mg/m3. Ahány liter, annyi dm3, m3 és dm3 között ezer a váltószám, de itt meg osztok ezerrel, ergo a 10 g/m3-m az 10 mg/l ??? És ha így van, akkor miért szivat a tanár? :D Ha nem így van, miért nem így van? SOS!

2

Hogyan kell megoldani ezt a 2 matekpéldát?

x^2-15x > 108-5x

6

A Csongor és Tündében milyen mesei elemek találhatók? Tudnátok Segíteni?

Kérlek segítsetek. :)

4

Angol segítség? (most kezdtem)

Mit jelentenek,és hogyan használom(mi előtt és mi után,a mondatban hol) ezeket a szavakat? Altrough(habár,asszem),however és in spite of

4

3*25^x-16^x=2*20^x?

a megoldás az 0, ennyi meg van ellenőrzés is megy! csak le kellene vezetni hogy, hogy jön ki! előre is köszi

4

Igaz, hamis? (hamisat ki kéne javítani igazra)

A biocönózis a változó életfeltételeket jelenti.

4

Mi az a nigériai levél? (bővebben lenn) : )

Föcire kellene, de sehol nem találom, és nem is tudom. Mi az? Köszi előre is a válaszokat! :)

2

Milyen adatokból és hogyan kell népsűrűséget számolni?

3

Elemezni kéne 2 db mondatot? és leírni a szerkezeti rajzát? Csak én nemnagyon értek ehhez de gyorsan kéne a segítség: Milyen kár, hogy nem tudtam elmenni hozzád!

a másik mondatnál az a helyzet hogy elemezni is kell és ki kell egészíteni valamit a mondattal kapcsolatban és ennél a mondatnál is kéne a szerkezeti rajza:

4

Mely tápanyagokhoz jut a növény diffúzióval?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!