Találatok a következő kifejezésre: A program meg, hogy (641 db)

Open office szövegszerkesztőjében tudok szerkeszteni egy PDF formátumban beszkennelt szöveget, miután átmásoltam? Vagy meg se tudom nyitni ebben a programban? Egyáltalán, hogyan lehetséges szkennelt dokumentumot szerkeszteni?

Legjobb válasz: Valamilyen optikai karakterfelismerõ (OCR) programmal lehet szerkeszthetõvé tenni. Ingyenes, bár valószínûleg a magyar ékezetekkel gondja lehet: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/freeocr-v2-6-VH14.html Vagy valamilyen profi(de fizetõs) programot szerzel be, pl. Abbyy Finereader http://ocrszoftver.hu/szovegfelismeres/abbyy-finereader-11

Valamilyen optikai karakterfelismerõ (OCR) programmal lehet szerkeszthetõvé tenni. Ingyenes, bár valószínûleg a magyar ékezetekkel gondja lehet: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/freeocr-v2-6-VH14.html Vagy valamilyen profi(de fizetõs) programot szerzel be, pl. Abbyy Finereader http://ocrszoftver.hu/szovegfelismeres/abbyy-finereader-11
Meg tudod nyitni, én LibreOffice Writerrel legalábbis meg tudom, de szerkeszteni nem...
http://www.dll-files.com/granny2.zip?0WDiPEZEeV ezt töltsd le majd rakd a mappájába:-)
A kérdező hozzászólása: köszi ez gyors volt köszi

Mlcad! Valaki, aki már jobban ismeri a programot, meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet az elkészített modelt megrendelni?

Az egyik ismer?söm adta meg a programot és ? azt mondta, hogy ezeket meg lehet rendelni. És egyáltalán ezt honnan szállítják majd?


Van olyan program ami játék közben kiírja pl: a gpu és a video memoria órajelét, a hőmérsékletet, meg, hogy mennyi vannak kihasználva?

És ha van akkor egy ki útmutatót kérnék ha nem gond.

Legjobb válasz: AIDA 64 GPU-Z MSI AFTERBURNER

AIDA 64 GPU-Z MSI AFTERBURNER
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. És valamelyik kiírja játék közben valahol ezeket a dolgokat (sarokban vagy valahol)?
Hát így egyben nem lehet sztem de lehet hogy Fraps.
A kérdező hozzászólása: Azt már próbáltam, nem mûködik :S

GTA San Andreas-ban nem enged be egy szerverre sem de miert? (! FONTOS! ) Ja es meg hogy mert irja a sa-mp0.3a-istall-nal hogy tiltani kel mert változott a program es hogy kárt tehet a számitogébbe léci erre is választ köszi.

Ezt irja:No disc inserted. Please insert the CD/DVD. Utána várok eszt is irja:I'can't detemine your GTA version. SA-MP only supports GTA:SA v1.0 USA/EU. Mi ez léca a válasz legyen meg kösszönöm szépen.!

Legjobb válasz: Nem eredeti a játékod.

Nem eredeti a játékod.
A kérdező hozzászólása: hat sz szar
Már régen letöröltem, bocs.
A kérdező hozzászólása: nemmegy de emailon átkûldöd a tied az egész gta san andreast es a multyt köszi mindenkitõl.Vagy amin akarok pl:.Skype,
Ööö... dehogynem lehet. Én tudtam GTASA:MP-zni törten is. Nekem is volt egy csomó bajom, de sikerült megoldani, sajnos már nem emlékszem, hogy hogy. Amúgy már kijött régen a 0.3c szóval lehet, hogy azt kéne letölteni. http://www.sa-mp.com/download.php
Tört verzió sehogy sem.
A kérdező hozzászólása: És akor hogy müködik?
Figyelj, ha crakeled a warez játékot, attól még nem fog mûködni online tört veziója
A kérdező hozzászólása: de nemeredeti
1. Helyezd be a GTA-SA DVD-jét. 2. Ha így sem mûködik és kalózváltozat, akkor rendesen krekkeld meg, akkor fog mûködni.
tölts le egy olyan san andreas verziót amit támogat a multiplayer, jah és a multiból is töltsd le a legújabbat, hülyeség, hogy törtel nem lehet multizni, azzal is tudtam, igaz már rég játszottam

Windows 8 -van eredeti cainaltam egy vissza allitast par napra mert baj volt a geppel es mot hogy bekapcsoltam nem meg a twinui meg még ket program nem indulnak el es valami licencet kernek, mit tegyek?

Legjobb válasz: Pont így jártam mint te, 1 héttel ezelõtt. Ráadásul egy igen fontos programommal. Igy oldottam meg: Kitöröltem a programot egy Uninstaller programmal, pl. Revo Uninstaller aztán letöltöttem a Registry Trash Keys Finder innen [link] ez egy adatbázis tisztító, törli az eltávolított programok rendszerleíróban maradt kulcsait. Letölt, telepít, megnyit katt az Edit menüre azon belül pedig Delete All és kész. Ezek után újra telepítettem a programot és tökéletes :) Lehet hogy ez neked is segít :)

Pont így jártam mint te, 1 héttel ezelõtt. Ráadásul egy igen fontos programommal. Igy oldottam meg: Kitöröltem a programot egy Uninstaller programmal, pl. Revo Uninstaller aztán letöltöttem a Registry Trash Keys Finder innen [link] ez egy adatbázis tisztító, törli az eltávolított programok rendszerleíróban maradt kulcsait. Letölt, telepít, megnyit katt az Edit menüre azon belül pedig Delete All és kész. Ezek után újra telepítettem a programot és tökéletes :) Lehet hogy ez neked is segít :)

Hogyan lehet a java programot beállítani, hogy ne jelenjen meg állandóan a számítógép kikapcsolásakor? Mindig programot akar befejezni.

Legjobb válasz: Mi van? Mondd el lépésenként. Milyen program, pontosan mi jelenik meg, stb.

Mi van? Mondd el lépésenként. Milyen program, pontosan mi jelenik meg, stb.
A kérdező hozzászólása: Java alkalmazás vagy program bekapcsoláskor tálcára teszi magát , kikapcsoláskor meg kiírja várjon míg a program ... alul pedig ott a befejezés most és csak erre kattintva kapcsol ki a gép.
Értem. Minden javás program ezt okozza, vagy csak az egyik? Amikor a tálcára megy, utána hogy néz ki, milyen az ikonja? Rá lehet kattintani az ikonjára, attól történik valami (jobb és bal gombbal is próbáld meg).
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem mûködik egyik gombbal sem.Ha a programoknál az exe ikonra megyek bal klikkel behozza a fekete ablakot fehér írással de innen nincs tovább.

Power Pointot hogyan tudok nyomtatni? Nem a programmal nyitja meg hanem egyből vetíti. Pedig a programmal tudom:fájl, nyomtatás.

Legjobb válasz: jobb klikk, nyomtatás/print a fájlra. Másik módszer, hogy elõször megnyitod a Powerpointot, mint programot, majd ott mész rá, hogy fájl, megnyitás. Akkor a programban nyílik meg.

jobb klikk, nyomtatás/print a fájlra. Másik módszer, hogy elõször megnyitod a Powerpointot, mint programot, majd ott mész rá, hogy fájl, megnyitás. Akkor a programban nyílik meg.
Elõbb megnyitod a PowerPointot, utána fájl-megnyitás, és így nekem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segítettetek!!!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!