Találatok a következő kifejezésre: A program meg, (1350 db)

Ha az emelt informatikaérettségin a programozási feladatnál nem neveztem át a programot, és így rossz a név, akkor magát a programot még értékelik?

Legjobb válasz: Igen. A korábbi útmutatók alapján majdnem biztos vagyok benne, hogy 1 pontot fognak levonni ezért.

Igen. A korábbi útmutatók alapján majdnem biztos vagyok benne, hogy 1 pontot fognak levonni ezért.
Bocsi, hülye vagyok, hiszen már megjelent az idei útmutató, és benne is van: Létezik a program cimek néven 1 pont A pont csak akkor jár, ha a név pontos, valamint fordítási és futtatási hibát nem tartalmaz a program. Tehát ennyit buktál.

Mlcad! Valaki, aki már jobban ismeri a programot, meg tudná nekem mondani, hogy hogyan lehet az elkészített modelt megrendelni?

Az egyik ismer?söm adta meg a programot és ? azt mondta, hogy ezeket meg lehet rendelni. És egyáltalán ezt honnan szállítják majd?

Tudtok vírusírtót? Mert most a COMODO van rajta, de egyre jobban lassítja be a gépem, meg befagy magától, de a program meg fut

Legjobb válasz: Eset Smart Security :) Csak akkor lassul a gép hogy ha frissíti az adatbázist, de amúgy észre sem veszed :)

Eset Smart Security :) Csak akkor lassul a gép hogy ha frissíti az adatbázist, de amúgy észre sem veszed :)
Ha A Comodoval együtt fenn van a GeekBuddy, azt távolítsd el vagy a saját uninstall-jával vagy az op. rendszer hasonló programjával.Nekem az fogta vissza a gépet.
A kérdező hozzászólása: Eltávolítottam, de van olyan program, stb. amit más vírusírtó nem talált annak, de ez annak találja
Esetet nem szeretem, a kasperskyt a saját honlapjáról, törést meg keress hozzá, és ne kiabálj!
A kérdező hozzászólása: Oké, csak idegesít mert most is lassú
kedves kérdezõ, nekem comodo internet security 6-om van, xp, és közepes szintû gépen van nem lassitja a gépet, de ami nálam lassítót az a comodo geekbady az rajta van a gépeden, mert ha igen távolítsad fel felesleges az...
hirtelen lassult be a comodo vagy ilyen volt mindig nálad?
Eset Smart Security5 van a gépemen, XP-vel. Soha semmit nem lassít. De persze elég drága volt, még hosszabbítva is. A Comodoval az lehet a baj, hogy tele lesz a géped a .temp fájlokkal. Nagytakarítás Ccleanerrel, utána töredezettség mentesítés, mindjárt gyorsabb lesz.
csilla0701 gratulálok, hogy tört vírusirtót használsz. Tört vírusirtónál a semmi is többet ér... azért nem ment át rajta semmi mert nem érzékelte a törés miatt. Szerintem aki nem tud legálisan kulcsot szerezni az használjon ingyenest. Esethez újságkód minden hónapban frissen itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056 használata ott van és ez 100% legális.
Nem tört, csak féllegális /CB.de/ a kulcsom. Egyébként a régi törés is csak a registryt pucolta ki, mintha nem lett volna fent a próbaverzió.
A kérdező hozzászólása: HONNAN TÖLTHETEM LE ÉS MILYEN TÖRÉS MERT NEKEM ESET MÉG NEM VOLT HA VKI SEGÍTENE MEGKÖSZÖNNÉM JA ÉS KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI VÁLASZOKAT :D
Nem lehet újra felrakni, de torrenten van hozzá törés, és tökéletesen teszi a dolgát /négy éve használom, nem jött át semmi, ismerõseim is évek óta használják/.
avast de az lehet hogyha nem veszed észre a virusírtót, akkor nem is dolgozik
A kérdező hozzászólása: 1. Válaszoló és mennyire védelmez mert ez még nem volt 2. Avast azt tudom lehet azt rakom de az eset még nem volt
Deee dolgozik az :) Az enyém is dolgozik, blokkolja az olyan oldalakat amik veszélyesek és ellátja a többi feladatát is :) Jó az Eset én nagyon szeretem, ráadásul a szervízben is ezt ajánlották :)
A kérdező hozzászólása: Annyit hallottam hogy az eset 5 verzió jó de fizetõs az eset ?
A kérdező hozzászólása: Vagy van ingyenes ?
fizetõs
30 napos próbaverziója ingyenes... viszont letudod tölteni :D
Kaspersky, van 30 napos próba, azalatt szerzel hozzá kódot.
A kérdező hozzászólása: Ingyenesen van ugy mint az avast hogy 30 nap után lejár és újra fel kell rakni ?
Én az Avastot ajánlom, azr használom régòta, egyáltalán nem lassítja a rendszert, lehet regisztrálni ingyen és egy évig haszhàlhatò ha lejár ùjra regizel ùjból egy év, és bizos védelmet nyùjt, folyamatosn frissül automatikusan.


Egy mmorpg game jatszasa kozben valamiért folyamatosan kidob az asztalra a programot meg lenthagyva a start menun pedig veletlen se nyomom meg a windows gombot es amikor ledob semmit nem irki mitöl lehet?

Legjobb válasz: Hát konkrétan leírtad a problémád :D de esetleg, h milyen mmorpg vagy esetleg megnyitja e a start menüt, vagy esetleg a tálcára dobja le vagy bezárja (ledob alatt ezt érteném)

Hát konkrétan leírtad a problémád :D de esetleg, h milyen mmorpg vagy esetleg megnyitja e a start menüt, vagy esetleg a tálcára dobja le vagy bezárja (ledob alatt ezt érteném)

CoD2 vel szeretnék All seeing Eye-n keresztül játszani Online.1.3patch és a program, meg persze a játék megvan. De ase-n a frissités ( az a 2 nyíl), ha rányomok nem hoz elő semmit?

Mit csináltam rosszul?Vagy mit kell még tennem hogy tudjak játszani?Köszi.

Legjobb válasz: All seeing Eye helyett,ted fel az x fire nevû progit azzal menni fog.

All seeing Eye helyett, ted fel az x fire nevû progit azzal menni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: Az tök ingyenes?Köszi.
Igen, ingyenes az Xfire, csak be kell regelned az oldalán http://www.xfire.com
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.már megtettem, mûködik, Szuper.köszönöm.

Windows 8 -van eredeti cainaltam egy vissza allitast par napra mert baj volt a geppel es mot hogy bekapcsoltam nem meg a twinui meg még ket program nem indulnak el es valami licencet kernek, mit tegyek?

Legjobb válasz: Pont így jártam mint te, 1 héttel ezelõtt. Ráadásul egy igen fontos programommal. Igy oldottam meg: Kitöröltem a programot egy Uninstaller programmal, pl. Revo Uninstaller aztán letöltöttem a Registry Trash Keys Finder innen [link] ez egy adatbázis tisztító, törli az eltávolított programok rendszerleíróban maradt kulcsait. Letölt, telepít, megnyit katt az Edit menüre azon belül pedig Delete All és kész. Ezek után újra telepítettem a programot és tökéletes :) Lehet hogy ez neked is segít :)

Pont így jártam mint te, 1 héttel ezelõtt. Ráadásul egy igen fontos programommal. Igy oldottam meg: Kitöröltem a programot egy Uninstaller programmal, pl. Revo Uninstaller aztán letöltöttem a Registry Trash Keys Finder innen [link] ez egy adatbázis tisztító, törli az eltávolított programok rendszerleíróban maradt kulcsait. Letölt, telepít, megnyit katt az Edit menüre azon belül pedig Delete All és kész. Ezek után újra telepítettem a programot és tökéletes :) Lehet hogy ez neked is segít :)

Power Pointot hogyan tudok nyomtatni? Nem a programmal nyitja meg hanem egyből vetíti. Pedig a programmal tudom:fájl, nyomtatás.

Legjobb válasz: jobb klikk, nyomtatás/print a fájlra. Másik módszer, hogy elõször megnyitod a Powerpointot, mint programot, majd ott mész rá, hogy fájl, megnyitás. Akkor a programban nyílik meg.

jobb klikk, nyomtatás/print a fájlra. Másik módszer, hogy elõször megnyitod a Powerpointot, mint programot, majd ott mész rá, hogy fájl, megnyitás. Akkor a programban nyílik meg.
Elõbb megnyitod a PowerPointot, utána fájl-megnyitás, és így nekem mûködik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segítettetek!!!:)

Létezik olyan program amellyel programokat lehet elinditani és meg állitani? Automatikusan ahogy te programozod be előre? (nem vagy otthon de a számitógép elinditja majd meg állitja a programot)

Legjobb válasz: Az elindítás nem gond. Erre van "beépített" windows eszköz is: Ütemezett Feladatok (a Vezérlõpultban keresd). A leállítás macerás. Nem tudhatod, hogy valóban befejezõdött már a program vagy még fut. Ha erõszakkal bezársz egy programot (kényszeríted a bezárását, kilövöd), akkor adatvesztés léphet fel.

Az elindítás nem gond. Erre van "beépített" windows eszköz is: Ütemezett Feladatok (a Vezérlõpultban keresd). A leállítás macerás. Nem tudhatod, hogy valóban befejezõdött már a program vagy még fut. Ha erõszakkal bezársz egy programot (kényszeríted a bezárását, kilövöd), akkor adatvesztés léphet fel.
A megállításra ezt szoktam használni: http://www.snapfiles.com/get/shutter.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!