Találatok a következő kifejezésre: A problémám hogy ha barátnőm (12 db)

Bõ farmer. Tenni nem sokat tudsz, inkább örüljetek neki.
próbáld lefelé berakni az alsógatyádba:D v ha boxert hordasz válts valami szorosabbra. v üljön az öledbe a barátnõd:D v esetleg szexeljetek elõtte annyit h már ne legyél olyan "érzékeny":D (én a legutolsóra szavaznék:D)
Szia! Bár én lány vagyok, de közvetve van tapasztalatom ezzel, mert a párom is így van ezzel. Általában szûk alsónadrágot hord, mert ugye a boxer egyáltalán nem szorítja le, na meg általában maga elé húz:) vagy ha asztalnál ülünk és más nem látja, ráteszi a kezem, amitõl én is nagyon beindulok. jah és a kabátja is van olyan hosszú, h eltakarja. DE ez nem baj! Én annyira imádom, amikor pl egy boltban megcsókolom és magához húz és érzem, h kíván! És persze ez otthon még szabadabban mûködik, de ez természetes!
Lol, 25 évesen még ilyeneken problémázol? Nõj föl a korodhoz, tudod, ez természetes, és az a gáz, ha nem történik valami hasonló, bár inkább csak impotenciának hívják.

A problémám az, hogy ha barátnőm foglalkozik velem, semmi probléma nincs, 10-15 percig is bírom, amikor viszont belekezdünk az aktusba behatolás után 1-2 percen belül elmegyek. Mit tehetnék ez ellen?

Rettent?en zavar és a párom is többet szeretne, elmondása szerint ? is elmegy, de még folytatná, szünet nélkül. A kérdésem, hogy tudnám megnyújtani az aktus id?tartamát.

Legjobb válasz: Ha érzed, hogy mostmár közeledik a csúcs, akkor lassíts le, gondolj valami másra, tapasztald ki, hogy mi az, amivel el tudod kerülni, hogy elmenj, és így el tudod nyújtani az idõt. Elsõre lehet, hogy nem fog sikerülni, de sok gyakorlás után olyan hosszút fogsz szeretkezni, amilyen hosszút csak akarsz.

Ha érzed, hogy mostmár közeledik a csúcs, akkor lassíts le, gondolj valami másra, tapasztald ki, hogy mi az, amivel el tudod kerülni, hogy elmenj, és így el tudod nyújtani az idõt. Elsõre lehet, hogy nem fog sikerülni, de sok gyakorlás után olyan hosszút fogsz szeretkezni, amilyen hosszút csak akarsz.
egy idõben volt velem is ilyen. rajtam az segített, hogy rájöttem csak egy bizonyos helyzetben van így a dolog. rajtam az segített, hogy azt a bizonyos poziciót csak a végén vettük fel. Mondjuk azóta már elmúlt a dolog.
Az én párommal is elõ szokott fordulni ilyen, de csak ritkán. Szerintem is gondolj valami másra, és lassíts le közben, az tényleg sokat segít. Idõvel biztosan nem lesz ilyen problémád.
próbáld ki... ha tudod, hogy este szex lesz, akkor elötte napközben 2-3 alkalommal végezz önkielégítést. Segíthet annyira "letörni a lelkesedésed", hogy utána hoszabban bírd a kedveseddel.
Elõször is azt javasolnám, hogy õ ne kényeztessen szex elõtt, mer ez is hozzásegít a gyors elélvezéshez. Csak te kényeztesd a lányt, így õ hamarabb elmegy, te meg lassabban. Másrészt amit már írtak, önkontroll. Sok gyakorlással megtanulható. ha érzed, hgy közeleg, állj meg, gyere ki, amíg pihensz ingereld száddal, kezeddela lányt, és ha már nem vagy közel az orgazmushoz, akkor folytasd. Kitartás és türelem kell, nem fog egy nap alatt megváltozni, de meg fog.-)
A kérdező hozzászólása: Felül vagy alul vagyok teljesen mind1, sajnos. A 3-4. körül kezdem jól bírni.Az a gond, hogy ezt pedig a párom nem tolerálja, hogy az elsõ 2 gyors. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat, igyekszem megtanulni az önkontroll csínyját-bínját. :)
ha valaki valakit szeret tud rá idõt szakítani
Kamu.
kamu, amire akarod arra van idõd.
Nem kamu: Rád nincs ideje. Majd másra lesz.
Nekem pont ilyen volt a barátom, kamuzott összevissza.

1hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Az a problémám, hogy nagyon ritkán találkozunk. Mikor találkozunk nagyon örül, hogy vele vagyok de ha esetleg csak telefonon beszélünk akkor olyan mintha le akarna rázni. Ez miért lehet?

Mindig mondja, hogy szeret meg hogy milyen rossz, hogy nem vagyok vele de olyan érzésem van mintha nem ?szintén mondaná. Mikor találkozunk és puszit ad vagy bármi akkor is mindenfelé nézel?dik csak nagyon ritkán néz rám. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem is :D szakítás lett belõle, a hétvégi találkozások nem mindenkinek felelnek meg, így a barátnõdnek sem. Ezek a jelek meg, hogy nincs veled és ilyeneket csinál, egyértelmûek, nyûg neki, hogy telefonáltok minden nap. Hihetetlen, nem ugyanaz a barátnõd? Fullra ugyanezt csinálta az enyém is, egy az egyben. Mi fél évig bírtuk. Készülj fel hogy ti sem húzzátok sokáig, és a lány egyik hétvégén azzal fog fogadni, hogy ne találkozzatok többet. Sajnálom, én így gondolom, tapasztalatból.

Ugyanez volt velem is :D szakítás lett belõle, a hétvégi találkozások nem mindenkinek felelnek meg, így a barátnõdnek sem. Ezek a jelek meg, hogy nincs veled és ilyeneket csinál, egyértelmûek, nyûg neki, hogy telefonáltok minden nap. Hihetetlen, nem ugyanaz a barátnõd? Fullra ugyanezt csinálta az enyém is, egy az egyben. Mi fél évig bírtuk. Készülj fel hogy ti sem húzzátok sokáig, és a lány egyik hétvégén azzal fog fogadni, hogy ne találkozzatok többet. Sajnálom, én így gondolom, tapasztalatból.
Hány évesek vagytok, és mit jelent az hogy nagyon ritkán tudtok találkozni? A másik tényleg ritkán tudtok találkozni, tehát ennyire van idõtök vagy egyszerûen ennyi jön össze. Amúgy 1 hónap az még semmi...Egy hónapja ismeritek egymást és jártok, vagy 1 hónapja jártok, de már elõtte is ismertétek egymást? Nem mindegy. Ne haragudj, de egy hónap alatt még nem nagyon lehet megismerni valakit, vagy megszeretni. A szerelem az más, annak már talán lennie kéne, legalábbis a vonzalomnak igen. Ha nem néz rád, nem kezdeményezi a csókot, ölelést, a találkozásokat, az nem jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos elég messze alkunk egymástól ezért nem tudunk minden nap találkozni. Ha együtt vagyunk akkor Õ is kezdeményez csókot meg minden. 1hónapj járunk elõtt is már kb1hónapja ismertük egymást.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem minden nap beszélünk telefonon. Ha együtt vagyunk teljesen más. Mindig ölelget csókolgat meg minden.
Ne nyugtatgasd magad, mert csak rosszabb lesz... hiába kezdeményez, nem néz rád, telefonon olyan mintha leakarna rázni, ezek egyértelmû jelek... ebbõl jó nem fog kisülni.
szerintem meg akkor nincsen semmi gond lehet hogy csak nem szeret telefonon beszélni ilyen is van, kiváltképp ha belegondolsz mennyi a telefonszámla...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szerintem egy próbát megér és lesz ami lesz.(remélem együtt maradunk). Elsõ hozzászóló hogy hívták a barátnõd:D

Nem tudom elmondani a problémáimat a 'legjobb' barátnőnek, mert ha beszélgetünk általában ő irányítja a beszélgetést, és azokat tárgyalja ki, akiket én is ismerek, és félek, hogy ő is ezt teszi velem. Jogos?

Legjobb válasz: Hát jogosnak nem jogos!! De az nem jó ha te nem tudod elmondani a te problémáidat....én szívem szerint megmondanám neki hogy nekem is vannak problémáim és azokat mikor mondhatnám el mert állandóan csak te beszélsz!! értlek hogy mért "legjobb"!

Hát jogosnak nem jogos!! De az nem jó ha te nem tudod elmondani a te problémáidat....én szívem szerint megmondanám neki hogy nekem is vannak problémáim és azokat mikor mondhatnám el mert állandóan csak te beszélsz!! értlek hogy mért "legjobb"!
õnkontroll, a barátomnak már egészen jól megy, de ebben a barátnõdnek is segítenie kell

A következő a problémám.27 éves fiú vagyok, sajnos 150 kg. Még sosem volt barátnőm. Végre megtetszett valaki. Egy áruházlánc pénztárosa, ha tehetem, mindig nála fizetek. Pár szót már beszéltünk. Hogyan közeledjek felé, félek az elutasítástól?

Legjobb válasz: Szerintem legyél kedves, közvetlen, a beszélgetések alapján kiderülhet, h mennyire szimpatizál veled... az elutasítástól való félelem meg olyan mintha elõre félnél a haláltól... kicsit szerintem felesleges Ha elutasít, legalább kiderül h nem kellesz neki, és hátha így könnyebben keresel új hölgyeményt minden jót, sok önbizalmat!

Szerintem legyél kedves, közvetlen, a beszélgetések alapján kiderülhet, h mennyire szimpatizál veled... az elutasítástól való félelem meg olyan mintha elõre félnél a haláltól... kicsit szerintem felesleges Ha elutasít, legalább kiderül h nem kellesz neki, és hátha így könnyebben keresel új hölgyeményt minden jót, sok önbizalmat!
Ha jól vettem ki, akkor a súlyod is gondolom zavarhat. Na itt jövök én a képbe. Szerintem édesek a duci pasik, olyan jól lehet hozzájuk bújni, és olyan puhák. Szal amiatt ne legyenek gátlásaid. A lányhoz meg közeledj kedvesen, közvetlenül, egyszer mondjuk vihetnél neki pl virágot, valami olyan szöveggel, hogy ma van a legszebb lányok világnapja, és te jutottál eszembe... és utána elmész, aztán következõ nap vissza, hogy legyen ideje feldolgozni:) ... vagy ilyesmi. Ezek nagyon édesek, és szerintem minden normális lány elgondolkodna egy ilyen pasin:) Sok sikert. Ja, és lehet az írásom alapján pláza cicának néztek, de 19 vagyok, és autószerelõnek készülök:) Így utóiratban ennyit! Hali!
27 éves lány vagyok, akár sztriptíztánsos is lehetnék, és én azt mondom, hogy a súlyod miatt ne aggódj, úgysem az a döntõ, hanem, hogy a benned lakozó személyiség valyon vonzó -e a számára. 54 kg vagyok, exbarátom 117 volt. Szerintem, ha nem tetszünk valakinek, azt a kisugárzásunk okozza, nem a testalkatunk. Legyen a hozzáállásod pozitív és õrizd meg a könnyedséged, ha tudod. Ne félj attól, ami lehet, hogy meg sem fog történni. Ha sosem mutatod ki, még esélyt sem adsz magatoknak. Ha mutatsz valamit adtál 50 % esélyt. Az már jobb, mint 0 %, nem? Sosem érezted még, hogy a helyzet hozott volna valami lehetõséget, amit kihasználva kimondhatsz vagy mutathatsz felé valamit? Legyél kedves és öszinte, mindegy mivel rukkolsz elõ. Nekem egy vevõm minden egyes nap elmondta, miután kiszolgáltam, hogy: "módfelett kedves, nagyon köszönöm". Ez engem midíg úgy feldobott, mert olyan tisztelettudó stílusban adta elõ, hogy képtelenség volt nem megjegyezni magamnak, pedig én csak teljesen átlagosan szolgáltam ki. Az ilyen udvarias, kedves embernek könnyû visszaválaszolni és könnyû vele beszélgetésbe kezdeni, mert hozzáállása pozitív és nyitott.
Nalátod itt a hölgyek elmondták a témát neked :D. Ne izgulj a súlyod miatt. Én fiú vagyok és sportolok, mindíg nehezebb próbálok lenni.:D de nem errõl akartam szólni, hanem arról hogy arra gondolj, hogy tekintélyesen nézel ki, nem vagy 1 ilyen girnyó 30 kilós gyerek akire ha ránéznek azt mondják hogy úúúú szegény nem kap enni. Sportolj, a sport meghozza az önbizalmadat;). Most arra gondolsz mit tudnál sportolni, de én megmondom neked: Amerikai football :) . Én is azt csinálom, és csomó csapattársam van aki akkora mint te, és ahogy én vettem észre nincs gond az önbizalmukkal, ráadásul ebben a sportban szükség is van a hozzád hasonló emberekre, plusz buknak rá a csajok. ;) Melyik városban laksz?
hát én ezzel nem értek egyet. le lehet pontozni pedig nem bántásból mondom, de nyilván te is azért kérdezted meg, mert a nõk többségének nem a duci palik jönnek be, illetve nyilván duci és duci közt is van különbség. én úgy vagyok vele, hogy a mackós, nagy pocakos fiúk tényleg aranyosak, viszont van a másik kategória, akik elhíztak, és úgymond az nem aranyos, hanem a legtöbb ember számára egy nem tetszõ dolog. én nem tudom, neked kell tudni h szerinted melyik kategóriába tartozol, és e szerint cselekedni. és ha megvan rá a lehetõséged, akkor fogyni, mert a plusz kilók akár az egészégedre is kihathatnak. mindenesetre azzal egyetértek, hogy nem kell félni, mert ez csak egy dolog, de ez egy olyan dolog amin lehet változtatni. és lehet hogy közhely h mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van, de akkor mindenki nézzen mélyen a szívébe, és gondolja végig, hogy mégis néha az esõ benyomás valakirõl mennyit nyom a latba, nem beszélve a külsõ dolgokról.mert lehet h az ember belsõ értékeit kéne szeretni, de azért külsõ vonzalom nélkül nem megy. próbálj meg beszélni vele minél többet, kedvesen, viccesen, mutasd a jó oldalad, és ha tehetsz a súlyod ellen, fõleg ha téged is zavar, akkor tégy.

Mitől lehet az, hogy a barátnőm álmában csikorgatja a fogát és mintha a haját simogatná? Ha elkezdem simogatni akkor nem ébred fel, hanem lecsendesül. Ezek esetleg lelki problémák lehetnek?

Legjobb válasz: Biztos szorong valami miatt. A fogaimat én is csikorgatom. A fogorvosom szerint ez azért baj, mert álmunkban erõsebben zárjuk össze a fogsorunkat, mint ahog ébrenléti állapotban tudnánk. Nekem el is kopnak a fogaim emiatt, és néha eltörik 1-1 tömésem. A fogorvosom csinált nekem "harapás emelõt", olyan mint a boxolóknak a fogvédõje, csak vékonyabb, és átlátszó. Így nem mennek tönkre a fogaim, de sajnos nem tudom használni, mert öklendezek tõle.

Biztos szorong valami miatt. A fogaimat én is csikorgatom. A fogorvosom szerint ez azért baj, mert álmunkban erõsebben zárjuk össze a fogsorunkat, mint ahog ébrenléti állapotban tudnánk. Nekem el is kopnak a fogaim emiatt, és néha eltörik 1-1 tömésem. A fogorvosom csinált nekem "harapás emelõt", olyan mint a boxolóknak a fogvédõje, csak vékonyabb, és átlátszó. Így nem mennek tönkre a fogaim, de sajnos nem tudom használni, mert öklendezek tõle.
Fúú, nekem Anyukám csinálta ezt álmában... Ez egyébként stresszt jelent v szorongást!Tuti van valami hasonló "problémája" a barátnõdnek is azért csikorgat!

Görbe a farkam ez probléma? Mert épp most tervezzük a barátnömmel a sexet mindkettönknek az elsö sex lesz . Balra ferde eléggé látni hogy görbe de ha erövel és kézzel hatok rá akkor egyeneségéig vissza lehet rugalmasságbol nyomni!

Legjobb válasz: Elég gáz? Mindenkinek görbül valamerre. Van, de nem gyakran akinek teljesen egyenes. Valakinek balra, valakinek jobbra görbül, de van olyan is akinek lefele, sõt felfele is! Szóval egyáltalán nem gáz. (persze akkor nem baj, hogy ha a görbülés nem óriási mértékû)

Szerintem ha behatolsz akkor igazodik a hüvelyfalához, és nem lesz probléma.Az én páromé is görbe, bár nem ilyen mértékben, de szeretkezés közbe egyáltalán nem érzem.
Elég gáz? Mindenkinek görbül valamerre. Van, de nem gyakran akinek teljesen egyenes. Valakinek balra, valakinek jobbra görbül, de van olyan is akinek lefele, sõt felfele is! Szóval egyáltalán nem gáz. (persze akkor nem baj, hogy ha a görbülés nem óriási mértékû)
még azzal is lehetne... kicsit görbül mindenkinek. de sztem simán nem lesz probléma. sõt...:D
Ez elég gáz de próbáljátok úgy, hogy hátulról, kutya pózban, vagy mondd meg neki õszintén hogy ez a probléma és ha szeret, akkor nem fogja zavarni. A sexben szerintem nem fog titeket korlátozni ez a dolog... Sok sikert
A kérdező hozzászólása: ur isten ez nagyon csunya váááá
A kérdező hozzászólása: MEKKORA VOLNA AZ A ORIÁSI MÉRTÉKÜ GÖRBÜLÉS MI PROBLÉMÁT OKOZNA KÖZÖSÜLÉSBEN?
A mértani egyenes baromi ritka. A többségnek görbül valamerre - jobban vagy kevésbé, alig láthatóan vagy feltûnõen. A görbülések jó része pedig balos, ha jól vagyok informálva (hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, van aki amondó, hogy az, hogy a legtöbb férfiember jobb kézzel önkielégít, már akkor, amikor még a szövetek fejlõdésben vannak, vagyis serdülõkorban, bár sztem ez inkább genetika. Mindenesetre nem véletlen, h a pasik többsége bal oldalon is "hordja" a szerszámát.) Az enyém is balragörbe, nem kicsit, de nem is nagyon, illetve kicsit balra húz már a tövétõl. Egy lánynak se volt még baja vele, legfeljebb nekem, mert ugye senki se elégedett a sajátjával, hanem olyan kéne, mint a másiké. Én is jobban örültem volna egy szépe egyenesnek vagy - ha már görbül - egy felfele görbülõsnek mert az olyan nagyon férfias. A lefelé görbülõ farkak gazdáival viszont nem cserélnék, s hallottam is már nõtõl is meg ilyen farok tulajdonosától is, hogy ez tudja kellemetlenné tenni a szexet. A jobbra-balra-felfele görbülõk viszont direkt még jó dolgokat is tudnak izgatni-nyomni-elérni odabent a nõknek, úgyhogy õk ezt külön értékelik is. Létezik persze a görbülésnek a kóros formája, amit mûtéti úton kell korrigálni, az már az az eset, ami a csatolt képen is látható, vagyis akkor kell hozzányúlni, ha a nemi életet szinte lehetetlenné teszi. Úgy tudom amúgy, hogy a nagyon felfele görbülés szokott leginkább ilyen problémás lenni, amikor már teljesen a hashoz tapad a szerszám, s szinte nincs kényelmes póz, amiben lehetne használni.(Egy haveromnak van olyan pénisze, h mikor áll, nagyon felfele áll, durván közelít a függõlegeshez, plusz még van benne egy felfele kanyar is, úgyhogy, mikor ül, és merevedése van, a hasát döfködi a szerszáma. De vele se volt baja még egy csajnak se.
A görbülésekkel nincs gond, márha nem olyan mint a képen levõ xD csak póz kérdése minden. Pl. ugye a g-pont asszem a hüvely hasfelõli részén van, így pl. ha lefele görbül sem lehet gond hisz csak egy kutyapóz és kész :D felfelénél fordítva és így tovább....csak meg kell találni, hogy a jó a nõnek és erre a legjobb pozitúrát alkalmazni ^^
Jobbra görbét elõröl, balra görbét hátulról dugd!:) Kb. akkor van baj, ha jobban görbül mint egy körív, de így-úgy pozícióváltással, jó technikával minden megoldható. Nem kell fosni!
az én barátomnak felfelé görbe, és imádom. különleges érzés:D
Nekem lefelé görbül, elég sok csajjal voltam már(18), de közülük csak egy jegyezte meg hogy milyen "furi", de õ sem rosszindulatúan, fõleg meg hogy 21 centi, tetszik a legtöbb csajnak..és kutya pózban igen nagy örömöket sikerült szereznem jó pár lánynak..
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat! tegnap már megtörtént és semmi baj nem volt a görbülésel

15 leszek fiú. Egy napon elkezdtem a meleg teman gondolkozni hogy mi lesz ha az leszek? Ez elmult csak neha jott elő ez a felelem. Par napja elhunyt az egyik csaladtagom es a baratnommel rendszeresen problemak vannak de szeretjuk egymast

Es mellesleg beteg is lettem.Elo jott ez a tema es nagyon beparaztam.mindenre kemenyedett akarmire.gondoltam,de nem allt fel .Sose voltak ilyen gondjaim de nagyon a lelkemre veszem a parazasokat.Sose volt jel homoszexualitasra,se kiskorban soha.de felek mert mindent bebeszelek magamnak.soha nem vonzodtam fiukhoz sehogy.csak baratilag.Szerintetek csak depresszios lettem,es mar bebeszelek mindent?????voltam szerelmes nagyon sok lanyba ovis korom ota..de felek.mit tegyek? ,Koszonom!(bocsanat az ekezetert)

Legjobb válasz: meg valami.folyton a szexen jar az eszem .mindegy hogy,es kivel..csak azon mar a maszturbacio sem segit es eleg ritkan csinalom..lehet a szex kene?!

A kérdező hozzászólása: meg valami.folyton a szexen jar az eszem .mindegy hogy, es kivel..csak azon mar a maszturbacio sem segit es eleg ritkan csinalom..lehet a szex kene?!
Szia! Elõször is tisztáznod kell magadban, hogy homoszexuálisnak lenni nem egy hiba, rendellenesség vagy betegség. Ha az is vagy, nem te vagy más tehet róla, hanem ilyennek születtél. Van aki szõke hajjal született, van aki meg homoszexuálisnak is. Majd ha eljön az ideje magadtól tudni fogod, hogy mit szeretnél, lehet, hogy egyfajta rosszkedv miatt kezdtél el ilyeneken gondolkodni, de ha már ide jutottál, gondolkodj raja : )
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaaszt, de en sose voltam az .egyszeruen csak lehet a kamaszkor ugye?!ugy hallottam megesik minden abba a korban.
Te jó ég nyugodjál le. Látszik mennyire ártalmas hogy már a csapból is az folyik hogy b*zik így b*zik úgy, fogadd el õket, mindenhol ott vannak, természetes, te is az lehetsz akár, minden 2. ember az (nem tudom honnan szedik). Na csak megállja a helyét az elméletem hogy csomó ember bemagyarázza magának! De nyugodj meg, feltehetõleg ha eddig nem voltál az, akkor nem lettél egyik percrõl a másikra az. Persze ezt neked kéne a legjobban tudni.Csak próbáld meg mindenféle pánik meg érzelmi zûrzavar nélkül hideg fejjel átgondolni a dolgot. Ebben a korban meg mindenre feláll ha az ingerre a gondolsz... Az már másik kérdés hogy minek vizualizálsz hozzá olyan dolgokat... Egyébként szüleiddel minden oké, vagy elváltak? Ha megkérdezhetem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!