Találatok a következő kifejezésre: A problémám, hogy a nemi (1968 db)

AZ lenne a problémám, hogy a Counter-Strike:Global Offensive játékban nem tudok felmenni szerverekre. MI lehet a probléma?

Amikor megvettem akkor mőküdött, aztán nem játszottam vele, letöröltem...Most, hogy újra felraktam ez a probléma áll fenn. valaki HELP! /BOcs a helyesírásért/

Legjobb válasz: Nekem pedig az a problémám, hogy vagy el sem indítsa a játékot. Vagy elindul, pár másodperc fekete képernyõ és ismét kidob az asztalra. Ez ellen valami megoldás? Elõre is köszi! :)

Nekem pedig az a problémám, hogy vagy el sem indítsa a játékot. Vagy elindul, pár másodperc fekete képernyõ és ismét kidob az asztalra. Ez ellen valami megoldás? Elõre is köszi! :)
A kérdező hozzászólása: nekem megoldodott, a vírusírtó volt a hiba. lehet hülye kérdés de neked meg van hozzá a gépigényed?

Az lenne a problémám hogy a gépem sorozatosan leszokott fagyni és nem tudom mi lehet a probléma. Próbálkoztam már a hűtéssel de semmi. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Az instabil mûködést és akadást sok más egyéb is befolyásolja. Imhol pár példa: - túlhajtott processzor - nem megfelelõ idõzítésen ketyegõ memória - memória hiba - táp probléma - video kártya hibája - operációs rendszer/alkalmazás hibája ( pl egy rosszul sikerült crack )

Az instabil mûködést és akadást sok más egyéb is befolyásolja. Imhol pár példa: - túlhajtott processzor - nem megfelelõ idõzítésen ketyegõ memória - memória hiba - táp probléma - video kártya hibája - operációs rendszer/alkalmazás hibája ( pl egy rosszul sikerült crack )
A kérdező hozzászólása: köszi ! de nagy valószínûséggel a tápom és a procit és vidi karinak hogy tudom lecsökkenteni a teljesítményét ?
Ha 10 éves vagy, inkább szólj egy hozzáértõnek. Igazán nem bántani akarlak...

Az lenne a problémám, hogy a péniszemen kis fehér pöttyök vannak. Nem a makkom alatt! Nem viszket, nem fáj. Régen voltam urológusnál nem ezzel a problémával. Õ nem mondott rá semmit. Lehet-e valamilyen betegség, vagy csak egyszerűen ilyen?

Legjobb válasz: Valószínûleg az lehet a gond, hogy túl sokat vered, ha ez nem segít már mint hogy abba hagyod a folyamatos maszturbálást, ami zavarja az embereket, akkor az is lehet a probléma oka, hogy túl sok pöttyös túró rudit eszel, és ettöl lessz pöttyös a rudid. Mert ugyebár a pöttyös az igazi.

Valószínûleg az lehet a gond, hogy túl sokat vered, ha ez nem segít már mint hogy abba hagyod a folyamatos maszturbálást, ami zavarja az embereket, akkor az is lehet a probléma oka, hogy túl sok pöttyös túró rudit eszel, és ettöl lessz pöttyös a rudid. Mert ugyebár a pöttyös az igazi.
Valami ilyesmi? http://www.fordycespots.com/wp-content/gallery/examples-of-f.. ? fordyce a becses neve, jóindulatú elváltozás, nem betegség. Sok embernek van, semmilyen problémát nem okoz, nem fertõzõ.
pattanás b+ csak vigyázz nehogy eldurranjon.. és a g*ci helyett az jöjjön belõle.. -.-

Az a problémám hogy a számítógépem, mikor a leállításra kattintok, újraindul és nem kapcsol ki. Csak úgy tudom kikapcsolni ha lekapcsolom az áramot. Ennek mi az oka? mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.

Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.
dobd ki, vegyél másikat
Telepítsd újra az oprendszert!

Az a problémám, hogy a szemérem ajkamon, a bőr alatt megjelent egy kicsi csomó, (duzzanat) nem fáj, nem viszket, semmi problémám nincs vele, csak tegnap még nem volt ott. Valakinek valami ötlet?

Előző este órákig szeretkeztem a kedvesemmel. Nincs más szeretőm.... nézegettem képeket a neten, de nem hasonlít se a gombára, sem a herpeszre. És nem szőrtüsző gyulladás.

Legjobb válasz: Lehet egy zsírgörcs is. Pontosan hol van? Kis vagy nagyajkakon? Figyeld és ha nõ akkor menj orvoshoz!

Lehet egy zsírgörcs is. Pontosan hol van? Kis vagy nagyajkakon? Figyeld és ha nõ akkor menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: 4. nap elmúlt. ahogy jött, úgy ment is....
nekem is ez a problémám sikerült megoldani? Ha igen hogy csináltad?

Az a problémám, hogy a WIN 7-ben vannak olyan mappák, amiken egy kis lakat van és nem enged bele, hogy megnézzem a tartalmát! Mi lehet a probléma? !

A probléma akkor jelentkezett,amikor megengedtem a windowsnak,hogy telepítse a frissítéseket,de ez sem biztos...csak ez után t?nt fel,hogy van ez a gond!

Legjobb válasz: az sp1-es frissítést szedte le? sztem próbáld elõbb aktiválni, aztán meg vírusirtás mindenképp.

az sp1-es frissítést szedte le? sztem próbáld elõbb aktiválni, aztán meg vírusirtás mindenképp.
A kérdező hozzászólása: Vírust a gépemen, normális aktivátort pedig a neten nem találok!
A kérdező hozzászólása: Érdekesség képen, Everest nem jelez javító csomagot "-" van a helyén :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!