Találatok a következő kifejezésre: A problémám, hogy a (4157 db)

Figymaszûkületed van.
kb. fitymaszûkület ja, irány a doki
korod ?
Ez legfeljebb enyhe szûkület, ami még otthon jól kerelhetõ .
Otthon nem fog magától rendbejönni, ha elmúlt 4 éves akkor már nem lesz sokkal jobb. Menj el a legközelebbi Urológia szakrendelésre, nem kell beutaló! A szüleiddel persze meg kell beszélni, legjobb, ha elkísérnek!
Nekem is ugyanilyen problémám van. Mi lett veled végül?

AZ lenne a problémám, hogy a Counter-Strike:Global Offensive játékban nem tudok felmenni szerverekre. MI lehet a probléma?

Amikor megvettem akkor mőküdött, aztán nem játszottam vele, letöröltem...Most, hogy újra felraktam ez a probléma áll fenn. valaki HELP! /BOcs a helyesírásért/

Legjobb válasz: Nekem pedig az a problémám, hogy vagy el sem indítsa a játékot. Vagy elindul, pár másodperc fekete képernyõ és ismét kidob az asztalra. Ez ellen valami megoldás? Elõre is köszi! :)

Nekem pedig az a problémám, hogy vagy el sem indítsa a játékot. Vagy elindul, pár másodperc fekete képernyõ és ismét kidob az asztalra. Ez ellen valami megoldás? Elõre is köszi! :)
A kérdező hozzászólása: nekem megoldodott, a vírusírtó volt a hiba. lehet hülye kérdés de neked meg van hozzá a gépigényed?

Az lenne a problémám hogy a gépem sorozatosan leszokott fagyni és nem tudom mi lehet a probléma. Próbálkoztam már a hűtéssel de semmi. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Az instabil mûködést és akadást sok más egyéb is befolyásolja. Imhol pár példa: - túlhajtott processzor - nem megfelelõ idõzítésen ketyegõ memória - memória hiba - táp probléma - video kártya hibája - operációs rendszer/alkalmazás hibája ( pl egy rosszul sikerült crack )

Az instabil mûködést és akadást sok más egyéb is befolyásolja. Imhol pár példa: - túlhajtott processzor - nem megfelelõ idõzítésen ketyegõ memória - memória hiba - táp probléma - video kártya hibája - operációs rendszer/alkalmazás hibája ( pl egy rosszul sikerült crack )
A kérdező hozzászólása: köszi ! de nagy valószínûséggel a tápom és a procit és vidi karinak hogy tudom lecsökkenteni a teljesítményét ?
Ha 10 éves vagy, inkább szólj egy hozzáértõnek. Igazán nem bántani akarlak...

Az lenne a problémám, hogy a péniszemen kis fehér pöttyök vannak. Nem a makkom alatt! Nem viszket, nem fáj. Régen voltam urológusnál nem ezzel a problémával. Õ nem mondott rá semmit. Lehet-e valamilyen betegség, vagy csak egyszerűen ilyen?

Legjobb válasz: Valószínûleg az lehet a gond, hogy túl sokat vered, ha ez nem segít már mint hogy abba hagyod a folyamatos maszturbálást, ami zavarja az embereket, akkor az is lehet a probléma oka, hogy túl sok pöttyös túró rudit eszel, és ettöl lessz pöttyös a rudid. Mert ugyebár a pöttyös az igazi.

Valószínûleg az lehet a gond, hogy túl sokat vered, ha ez nem segít már mint hogy abba hagyod a folyamatos maszturbálást, ami zavarja az embereket, akkor az is lehet a probléma oka, hogy túl sok pöttyös túró rudit eszel, és ettöl lessz pöttyös a rudid. Mert ugyebár a pöttyös az igazi.
Valami ilyesmi? http://www.fordycespots.com/wp-content/gallery/examples-of-f.. ? fordyce a becses neve, jóindulatú elváltozás, nem betegség. Sok embernek van, semmilyen problémát nem okoz, nem fertõzõ.
pattanás b+ csak vigyázz nehogy eldurranjon.. és a g*ci helyett az jöjjön belõle.. -.-
a probléma okát nem tudom felfedni sajnos, de megtudlak nyugtatni azzal h ilyen nekem is volt.. kell pár nap és elmúlik :) Bazsi 18
Vagy gomba, vagy érzékeny a fityma bõr, és te a kelleténél szárazabb voltál.
7-8 nap után elmúlik. ha mágsem irány a doki aki kenõcsöt fel fog írni és azzal kell kenegetni majd.és akkor tuti elfog múlni.persze ez alatt a pár nap alatt majd nem szexelhettek.(legálábbis nekem is így volt.amugy valami kiütés.) F/17
nemhinném h az intim lemosó a baj, inkább az h nemvoltál elég nedves. várjatok pár napot, ha nemmúlik el ajánlott orvoshoz menni, mert azis lehet h elkapott tõled vmit.

Az a problémám hogy a számítógépem, mikor a leállításra kattintok, újraindul és nem kapcsol ki. Csak úgy tudom kikapcsolni ha lekapcsolom az áramot. Ennek mi az oka? mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.

Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.
dobd ki, vegyél másikat
Telepítsd újra az oprendszert!

Az a problémám, hogy a notebookom (Acer Aspire 5742G) ha nagyobb terhelésnek teszem ki és csak az adapterrõl megy akkor kikapcsol, ha az akkumulátor is bennevan akkor átvált akksis üzemmódra. Mi lehet a probléma?

A bekapcsoló gomb és a visszajelzõ ledek villogni kezdenek. Mi lehet a probléma? Nem érzékeli a töltést,de a töltõm viszont jó,mert normál esetben tölt rendessen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!