Találatok a következő kifejezésre: A prémium macskatápok (2 db)

A prémium száraz macskatápok milyen árban vannak?

Legjobb válasz: Én az Állati ínyencségek boltjában (webáruház) rendeltema cicámnak mivel kisvárosban lakom és itt nehéz beszerezni az ilyen eledeleket.Ezen a honlapon meg tudod nézni hogy mi menyibe kerül(persze itt egy kicsit olcsóbbak mint a boltban) www.allati.com

Én az Állati ínyencségek boltjában (webáruház) rendeltema cicámnak mivel kisvárosban lakom és itt nehéz beszerezni az ilyen eledeleket.Ezen a honlapon meg tudod nézni hogy mi menyibe kerül(persze itt egy kicsit olcsóbbak mint a boltban) http://www.allati.com

A (szuper) -prémium macskatápok (Hill's, Acana, Orijen) hány százalék húst tartalmaznak és van e benne szinezék meg ilyesmi?

2 ivartalanított lány cicám van. Eddig Purina tápot kaptak + konzervet, de át akarok térni valamilyen min?ségibbre, mert azt hallottam annak nagyobb százalékát tudják hasznosítani. Aki ilyennel eteti a cicáját, kérem írja már le a pontos! beltartalmat. Ja és hogy 2 átlagos(3és fél-4kg-os) cicának kb.mennyi kell bel?le egy hónapra.

Legjobb válasz: Én Hill's száraztápot adok a cicámnak fehérje 32% zsír 20% szénhidrát35.4% nyersrost 0,8% víz 5,5% és még sok minden ami a macskának kell.A napi adagja 4kg-os cicára 50-60g .Az ára a Fressnapfban a 1,5kg-os csomagnak 4000ft körül van.

Én Hill's száraztápot adok a cicámnak fehérje 32% zsír 20% szénhidrát35.4% nyersrost 0, 8% víz 5, 5% és még sok minden ami a macskának kell.A napi adagja 4kg-os cicára 50-60g .Az ára a Fressnapfban a 1, 5kg-os csomagnak 4000ft körül van.
http://www.petnet.hu/index.php?m=productlist&mode=search&sea.. Hills kicsit olcsóbban. szerintem a Royal is jó
általában ezek 70% körül tartalmaznak húst. az acana pl 70% hús, ehhez jön még a 30% gyógynövények és gyümölcsök keveréke.. :) és nem tartalmaz gabonát remélem segítettem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!