Találatok a következő kifejezésre: A pozitív és így (37 db)

A pozitív vagyok és így termel ellenanyagot a szervezetem. Miért? Mi a baj? És miért küldenek a debreceni genetikára? Mit fognak csinálni?

Gondolom nem magzatvizvételt csinálnak mert akkor tuti megszúrnák a babát is,mivel már nagy.Lehet ennem el?tte?Vagy egyáltalán mit csinálnak velem?Mert a dokinál úgy kétségbe voltam esve meg megijedve h nem is kérdeztem semmit ezzel kapcsolatban.De ? azt mondta szerinte nem lesz baj.

Legjobb válasz: A párod is pozitív? Ha õ negatív és te pozitív akkor esetleg amiatt termelsz ellenanyagot, hogy a baba is negatív lett. De nem vagyok benne biztos, reméljük valaki ír még neked.

A párod is pozitív? Ha õ negatív és te pozitív akkor esetleg amiatt termelsz ellenanyagot, hogy a baba is negatív lett. De nem vagyok benne biztos, reméljük valaki ír még neked.
Szia! Írd be a googlba terhesség ellenanyagtermelés, egy csomó minden van róla.Ha mindketten pozitivak vagytok, és valószinû a baba negatív, akkor van ilyen.Nem szokott baj lenni csak fõleg akkor fontos ha vérpótlásra szorulnál.Ritka dolog, de elõfordul, és nem össszeférhetetlenség kimondottan, hanem egy ritkább megnevezés, de inkább olvas el Te is, tuti megtalálod.Remélem segítettem 18 hetes kismama
Legegyszerübb ha felhívod a védõnõd, és megkérdezed tõle. Ilyen kérdésre várhatod it a választ, a legmegfelelõbbet úgyis a szakemberek tudják adni. Hajrá!!!
Sajnálom ha nem kaptál neked megfeleõ választ, MI NEM VAGYUNK ORVOSOK.Hívd fel az orvosodat vagy a védõnõt, ha ennyire aggódsz.mi csak a véleményünket mondhatjuk el, mást nem!!!!! dr kismama
Gondolom az izgatottságtól nem sikerült leírnod pontosan, mi a baj, mert én sem értem. Ha debreceni genetika alatt a Nõi Klinika genetikai tanácsadásaát érted, akkor beszélgetésre, felvilágosításra készülj. Ha az ottani doktornõ szükségesnek ítéli, biztosan helyben végzik el a vizsgálatokat. A magzatvízvétel nem értem hogy keveredett ide, tényleg nem hallottam senkitõl, mert nem 12-18. hét körül vagy, ha jól értelek. Úgy emlékszem, mintha csütörtökön lenne rendelés, 4-5 órás várakozásra készülj (ha UH is lesz) és nomád körülményekre, az autópályán kulturáltabb WC-k vannak. Rágcsálnivalót, vizet vigyél magaddal, bár ott a büfé is. Én mindig mindenhova viszek gyógyszertári Klára törlõkendõt is, úgy félek, hogy elkapok valamit. Ha a beutaló orvos nem mondta, hogy éhgymorra történik vizsgálat, nyugodtan ehetsz, mielõtt mész. Én hülye voltam, kocsival álltam be elsõ alkalommal, aztán háromezret fizettem a parkolásért kijövetelkor. Maradj a külsõ, ingyenes parkolóban, 5 perc alatt be lehet sétálni onnan. A legegyszerûbb a fõbejáraton bemenni, az UH-hoz közeli ajtó nincs mindig nyitva. Örülj neki, hogy a genetikai tanácsadás létezik nálunk, máshol nincs ilyen és nagyon sokat jelent, hogy felkészülj a lehetséges veszélyekre: nyugi, nincsen baj (akkor nem ide küldtek volna) ez tanácsadás. Nagyon-nagyon-nagyon kedvesek, megértõek, bármit kérdezhetsz, türelmesen elmagyarázzák. Készülj fel a kérdéseiddel és mielõbb telefonálj a rendelõbe, hogy holnap már mehetsz-e? (a honlapjukon rosszul van a rendelési idõ írva). Ha eddig se volt gond, most se lesz. (Könnyen beszélek utólag, én is féltem, mit fognak mondani.) 22 hetes büszke, boldog, a genetikai tanácsadás után már nyugodt kismama
Mi már több mint 1 éve így csináljuk ( egészségesek vagyunk ), és még mindig nem sikerült. Türelem!!!

Akinek azt javasolták hogy ne húzogassa a kisfia kukiját és így is tett, ott lett esetleg vm probléma a későbbiekben? Vagy van pozitív példa, aki nem nyúlt hozzá és mégis jól alakult minden?

Legjobb válasz: 3 éves korig hozzá sem kell nyúlni , az én iamnak is le volt tapadva és 3 éves korára rendbe jött magától .

3 éves korig hozzá sem kell nyúlni , az én iamnak is le volt tapadva és 3 éves korára rendbe jött magától .
Fiamnak
A kérdező hozzászólása: köszi, én kicsit tanácstalan vagyok, mi a jó megoldás, most 3, 5 hónapos a kisfiam. Ha nem nyúlok hozzá, hogy mossam meg?
Én is ettõl féltem de a háziorvos és a klinikai professzor is azt mondta 1 éves kor után ráér elkezdeni.3 éves koráig kell teljesen feljönnie!Sztem ne idegeskedj 1 éves korában ráérsz elõtte én nem csinálnám nehogy berepedjen., de te tudod!
A kérdező hozzászólása: köszi, csak tudod a nagy öregek riogatnak....

Van valakinek pozitív véleménye is a Jadinról? Vagy mindenkinek csak negatív? Mert én itt csak azt olvastam, és így nem tudom bevegyem e.

Legjobb válasz: Én vagy 15 éve szedem és semmi bajom vele. Elõtte két másikat szedtem, de 1 hónap után váltottam fejgörcsök miatt. A Yadine-nal semmi tünetem.

Én vagy 15 éve szedem és semmi bajom vele. Elõtte két másikat szedtem, de 1 hónap után váltottam fejgörcsök miatt. A Yadine-nal semmi tünetem.
Szia ! Én éveken keresztül a Yadine-t szedtem de nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt .Múlt év áprilisban hagytam abba a szedését.Nem volt semmi negatív oka csak babát tervezgettük a párommal.Nem híztam a Yadinetól , sõt a felesleges vizet kihajtotta belõlem Szerintem szedjed nyugodtan ha nem jó neked akkor úgy is szólsz az orvosodnak .
Egyet értek az elõzõ hozzászólókkal. Én is nagyon sokáig azt szedtem, és semmi bajom sem volt tõle. Sõt nekem a fogyásnál is sokat segített, ahogy azt már elõttem is leírták. Ezen kívül még a pattanásaim is elmúltak tõle, és nagyon szépen letisztította az arcomat. Szóval szerintem is szedheted nyugodtan, ha meg valami nem stimmel vele, azt úgyis megbeszéled az orvosoddal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltatok és láttam végre valami pozitív választ is.:)
szerintem szuper a yadine, en külön kertem az orvost a feleves szünet utan, hogy megint azt irja fel. Szep volt a böröm, nem hiztam, nem fajt a hasam, ha megjött, hibatlanul beallitotta a verzesemet, csak ajanlani tudom...
Az aktus után két héttel érdemes tesztelni. Ha nem védekeztetek van rá esély! Egy hét múlva csinálj még egy tesztet.
Ha nem telt el két hét, akkor a terhességnem még semmilyen jele nem lehet. Nem lehetsz tõle rosszul, nem mutathatja ki a teszt, semmi. Ebbõl az következik, hogy masszívan beképzeled magadnak az egészet. Szerintem pszichológushoz menj majd el inkább. Persze két hét után csinálj ismét tesztet.
El kell keserítselek, mint két csodás gyerek édesanyja, hogy igen, már ennyi idõs terhesség is okozhat tüneteket. Ilyen pl. a derékfájás (beágyazódás tünete), gyakori pisilés, aluszékonyság, szédülés, és a többi. A pozitív terhességi tesztnél több bizonyíték nem is kell... Nem is értem a kérdésed. Szexeltetek védekezés nélkül, tüneteid vannak, a teszted pozitív. Még abban reménykedhetsz maximum, hogy magától felszívódik/abortál a korai terhességed, mert ez gyakran megesik, de ha jobban szeretsz a realitás talaján állni, akkor ideje gondolkodni a keresztneveken. Gratulálok kismama!
Kedves Ildikó, szívbõl gratulálok a kicsihez, sok boldogságot kívánok az anyasághoz, párodnak pedig az ifjú apasághoz! Megjegyzés: a teszt valóban csak 2 hét után mutat pozitív eredményt, azonban ha már elõtte is kimutatja, az több, mint valószínû, hogy tényleg pozitív.
3. vagyok. Marhaság, ez a "csak két hét után mutatja ki" duma. Nem is tudom, honnan veszitek. Addig OK, hogy attól, hogy ennyi idõ után negatív a teszt, késõbb még lehet pozitív, mert egyelõre olyan alacsony a hormon mennyisége a vizeletben, hogy nem mutatja ki. De a pozitív teszt MINDIG pozitív. Lehet, hogy a kérdezõ beruházott egy drágább, érzékenyebb darabra, és nem a legolcsóbbat akasztotta le a Tescoban. Nekem mindkét esetben egy hét után kimutatta (terveztük a terhességet), és most két gyerek randalírozik az udvaron. Nekem ennyi bizonyíték elég. Ezt a "csak két hét után mutatja ki" marhaságot sehol, senki nem véste kõbe. Mégis, mivel magyaráznátok akkor a pozitív terhességi tesztet???? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Utolsó, gondolom fogalmad sincs az anatómiáról. Nagyon érzékeny teszt esetleg kimutathatja ilyenkor, de simán létezik, hogy 2 hét múlva negatív lesz, mert "elvetélt". Rengeteg ilyen eset van különben, menstruációval kiürül a 2 hete beágyazódott "embrió".
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm a Válaszokat!.
A kérdező hozzászólása: Jah és 2 napja elég erõs folyásom van...görcsölök és úgy érzem mindha meg akarna jönni...de semmi...
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy látszik, nincs ötlet :(
Sajnos igazából én sem tudok jó tanácsot adni. Szerintem ez nem igazán rajtad múlik most, vagy azon hogy mit teszel. Pihenni pihenj mindenképp és próbálj meg nem idegeskedni, tévézni vagy ilyesmi. Egy kicsit tereld el a gondolataidat. Van esély hogy most megmarad baba. Sok sikert és gratulálok. Majd írd meg hogy mi lett!

1 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedést (lindynette20), két tesztem is nagyon halvány pozitívat mutatott, elvileg ma kellett volna megjönnie, elképzelhető hogy mivel már nem szedem a gyógyszer így felborult a ciklusom és lehet nem is ma jön meg?

Vagy tényleg babás vagyok? Egyszer már hagytam abba 1 hónapra és akkor normálisan megjött! Nem bánnám ha most nem jönne meg

Legjobb válasz: Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...

Bazze! Ne ijesztgess! Most akarom abba hagyni én is.... Nem elég, hogy sok a mellékhatása - legalábbis nekem..., de még ez is...
Lehetséges, hogy "babás" vagy. Amúgy el kellett volna menjél a dokihoz, hogy õ mint mond a két halvány pozitív eredményre. Az elsõnél úgy is azt mondta volna, hogy bizonyos idõ után megint csinálj egyet. De a másodiknál már elküldött volna vérvételre. Az sokkal biztosabb.
Szia! Azért lett halvány pozitív, mert korán csináltad, azt írtad ma kellett volna megjönnie. 2 nap múlva ismételd meg a teszted, akkor már erõs pozitív lesz :) Lehetõleg 10-es tesztet használj :) Gratulálok :)

Holnap lesz egy hete hogy a 2. inszemen voltunk, azóta szedem az Utrogestant, így nagyobb esélyünk van a pozitív tesztre? A mellem feszít és néha a hasam is, de mensi elött is szokott, az inszem után is fájt picit (az 1 után nem)

Még egy hét a tesztig?Szorítsatok!

Legjobb válasz: Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!

Az Utro segíti a beágyazódást, azért kell szedni. Elsõ után nem kellett szedned? Sajnos a mellfeszülés és a hasfájás még nem jelent semmit, nekem mmind a három inszeminációmnál fájdogált a mellem és a hasam is. Mikor tesztelsz? Szorítok!
Szia! Nekünk 2 hete lesz holnap, hogy inszemináción voltunk, tehát holnap kell tesztelnem! Én is utrogestan hüvelykúpont kaptam, naponta 2x2 dózisban. Ez valóban a baba megtartását-beágyazódását segítõ gyógyszer, sárgatest hormon kiegészítése/pótlása. Nekem amúgy semmilyen tünetem nincs, azon kívül, hogy tegnap reggel óta -nem folyamatosan- görcsölget a hasam, olyan mindjárt megjövõsen. Pontosabban úgy, mintha már meg is lenne, de nem! Szerintem ezt pont az utrogestan okozza... Sok inszemesnél olvastam azt, h fájt a hasuk az inszem utáni napokban, sztem ez még nem elõjele a babásodásnak (sajnos...) de nyilván ettõl még ott lehet a baba! Nem egyszerû a várakozás, tudom, de valahogy csak kibírok még egy napot, Neked pedig nagyon drukkolok hogy pozitívat tesztelj 1 hét múlva!
hol csinálták neketek lányok az inszemet?
09:02-es vagyok, nekem a gyõri Kaáli Intézetben. Te is arra készülsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Én az utrot szájon át szedem napi 3szemet, volt tapaszom, clostym, és repesztõ szurim.Az 1nél semmi, ezért is bizunk jobban.Szombathelyen csinálta a doki.Szorítok én is nektek!
majd ird meg mivan!!!!!!
Na mi lett az eredmény? Remélem nem hiába drukkoltunk :)

Kb. Egy hete teszteltem medilab teszttel, halványan, de pozitív lett. Ma pedig teszteltem lilyvel, de sajna nem vártam meg a holnap reggelt, így már a sokadik vizeletből csináltam, és negatív lett. Előtte sokat ittam. Akkor most melyiknek higyjek?

Nagyon szurkál már jó pár napja a hasam, hol itt, hol ott, néha kicsit görcsöl.

Legjobb válasz: Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?

Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?
szia. nem akarlak elkeseríteni de sajnos azt hallottam hogy a medilab sokszor mutat hamisan pozitívat, de attól neked még nem biztos hogy hazudott. ha ma sokat ittál elötte az befolyásolhatta, de szerintem az a biztos ha csinálsz holnap reggel elsõ vizeletbõl.amúgy mikor kéne megjönnie?lehet még korán teszteltél.sok sikert mejd írd ide mit teszteltél.
szia, sajnos nekem már volt poz. medilabom, baba meg sehol!

Most lett pozitív az ovuteszt, ált-ban két napig szokott. Tegnap együtt voltunk, ma nem tudunk és holnap is együtt leszünk. Sikerülhet így a baba?

Volt már aki tudja hogy mikor sikerült, az ovuteszt melyik napján?

Legjobb válasz: Szerintem ez így szuper:D! Az ovu elvileg az elsõ negatív nap hajnalán van, vagyis esetedben holnap után reggel (ha holnap is pozitív a teszt), szóval épp tökéletesen idõzítetek;).

Szerintem ez így szuper:D! Az ovu elvileg az elsõ negatív nap hajnalán van, vagyis esetedben holnap után reggel (ha holnap is pozitív a teszt), szóval épp tökéletesen idõzítetek;).
Szerintem is tokeletes igy!:-) Hisz pont, hogy ketnaponta ajanljak a szexet teherbeeses celjabol...:-) Csak hajra!!!:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!