Találatok a következő kifejezésre: A pozítiv mennyire rossz (2 db)

A pozítiv teszt mennyire rossz afpnél?

afp: 72.6, hcg:28,6, ue3 :10.88. A mom ilyen sorrendben : 2.21, 0.98, 1.15. És a vel?cs? záródási rendellenesség sz?rése pozitív. Elégé kivagyok. Mire számíthatok? Holnap megyek ultrangra.

Legjobb válasz: Hú! Ez nem valami jó eredmény, de sajnos nagyon sok ilyen lelet születik. Ered abból, hogy általában nem a 16. héten veszik le az AFP-t, és a korábbi, vagy késõbbi terhességben levett vér-eredmény produkálhat ilyet. Én tuti kérnék magzatvíz vizsgálatot, de a genetikai uh (18 hetes) is kimutatja, ha valami gáz van. Drukkolok!!!

Hú! Ez nem valami jó eredmény, de sajnos nagyon sok ilyen lelet születik. Ered abból, hogy általában nem a 16. héten veszik le az AFP-t, és a korábbi, vagy késõbbi terhességben levett vér-eredmény produkálhat ilyet. Én tuti kérnék magzatvíz vizsgálatot, de a genetikai uh (18 hetes) is kimutatja, ha valami gáz van. Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: melyik nem jó, és mennyinek kéne lennie?
Szia! Nézd meg a papírodat, azon rajt van az eredményetek, és az is, hogy mennyi lenne a normális. Legalábbis a miénk ilyen. A kislányommal nekem is visszajött, még magzatvizet is vettek, de minden jó volt. Ne idegeskedj elõre, talán csak tényleg fals az eredmény. Azért végeztess további vizsgálatokat. Jó egészséget nektek, üdv
Nekem Afp: 27, 8, mom 1, 0
Magas az AFP, és ez utalHAT nyitott gerincre.Nekem meg alacsony volt, ami Down-kor jele.Mindezt egy baromi nehéz vizsga elõtt tudtam, meg, amit így majdnem végigbõgtem.A vizsga meglett a baba meg egészséges:) Ha az UHs doki jól látja még magzatvízvétel sem kell.Majd írj egy kommentet, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. az uh-n mindent rendben találtak, de biztonság kedvéért javasolják a genetikai vizsgálatot. holnap megyek a dokimhoz.

Szeretnék véleményt kérni az alábbi Budapesti iskolákról: EFEB, Meta, Minerva? Sok rossz véleményt olvastam róluk, ez mennyire fedi a valóságot? Van aki ott tanul, tanult? Érdekelne minden pozítív és negatív vélemény is!

Legjobb válasz: EFEB-rõl elmondhatom, hogy egy nagy fos az egész... A tanárok nem tanítanak, nem tudják az anyagot. A pénzt meg éjjel-nappal lejmolják tõled, ha meg nem adsz pénzt, akkor rád küldik a végrehajtót.

EFEB-rõl elmondhatom, hogy egy nagy fos az egész... A tanárok nem tanítanak, nem tudják az anyagot. A pénzt meg éjjel-nappal lejmolják tõled, ha meg nem adsz pénzt, akkor rád küldik a végrehajtót.
EFEB tényleg egy pocsék suli. Csak a pénzszedés megy, oktatás nem.
Szia! Nem nektek honnan ez a rossz vélemény az EFEB-rõl. Nekem semmi problémám nem volt vele, fõleg nem pénz téren. Gyakorlatiasan oktatnak, semmi felesleges sallang... Nekem csak jó tapasztalatom van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!