Találatok a következő kifejezésre: A pozítiv mennyire (169 db)

Xepil mártogatós teszt a nemvárt után hány nappal mutatta a pozitivat? Mennyire megbizható? Lényeg lent.

Szeptember 11-én (egy hónappal ezelött) az utolós mensi után 11 nappal volt egy kis barnás folt a bugyimon. 20-án kellett volna megjönnie, de azóta sem jött. Most csináltam egy ilyen x epiles tesztet de negativ lett. Vegyek másikat vagy hihetek neki? Sokat görcsölgetek, fáj a cicim, igerlékeny vagyok, ami teljesen mensi elötti tünet, csak nem értem azt a barnás foltot. Sose volt még ilyen köztes barnázásom. Nem kételkednék a tesztbe de az a barnázás... Nem tudom mire vélni:(

Legjobb válasz: Szia. Ha 20-án kellett volna megjönnie akkor vegyél még egy tesztet és reggeli elsõbõl csináld. De a biztos ha felkeresed a nõgyogyit. Nem stresszeltél sokat?

Szia. Ha 20-án kellett volna megjönnie akkor vegyél még egy tesztet és reggeli elsõbõl csináld. De a biztos ha felkeresed a nõgyogyit. Nem stresszeltél sokat?
A kérdező hozzászólása: Hát nem többet mint máskor! Aztán lehet tényleg megfog jönni csak most valami baja van. ... A derekam is majd leszakad, vagy 2 hete. Múlthét pénteken nagyon furán éreztem magam. Kicsit émelyegtem, meg ...nem tudom leirni. Belülrõl, olyan furcsa érzésem volt... Mikor kiirtam már meg is bántam hisz beágytól 3 hetet már ki kellene mutatni, akármilyen gagyi teszt.
A kérdező hozzászólása: Jah... És rettentõ fáradt vagyok... Ami lehet ennek az idõnek is tudható:) ) Annyira "utálom" ezeket a tüneteket! Hát kivagyok tõlük:D Hogy minden tünetet kétértelmû...:(
Nekem a nemvart napjan mar halvany pozi volt, masnap reggel mar eros.
Összejöhet, de azért még lehetõség szerint holnap is legyetek együtt. A pozitív utáni elsõ negatív napra tehetõ az ovu.
A kérdező hozzászólása: A férjem ma nem akar, mert így nagyobb az esély a lányra... Persze már pár hónapja próbálkozunk így :(
Csak most olvasom. A másnap is esélyes lett volna. Mi újság kedves Kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: Még nem jött össze, de már jobban "belehúztunk" :)

Van aki azóta nem gyújtott rá hogy pozitív lett a tesztje? Mennyi ideje, és hogy bírja?

Legjobb válasz: Igen, én :) Március 12.-én teszteltem pozitívet, azóta nem gyújtottam rá. Nem volt nehéz, mert van motivációm :)

Igen, én :) Március 12.-én teszteltem pozitívet, azóta nem gyújtottam rá. Nem volt nehéz, mert van motivációm :)
2010. december 5-én lett pozi a tesztem, azóta nem gyújtottam rá, pedig elõtte majdnem egy dobozzal elment naponta. Nem tervezett volt, ha az lett volna már sokkal hamarabb letettem volna. 11 hetes kisfiú anyukája
Elsõ gyermekemmel 2007 novemberében teszteltem pozitívat. Soha többé nem gyújtottam rá, nem is hiányzik, irritál ha valaki mellettünk dohányzik. Egy 3, 5 egy 2 és egy fél éves gyermek anyukája
2009.06.21 :) azota nem dohanyzom:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem 2009.06.29én lett pozitív a tesztem, azóta egy szálat sem szívtam. Nagyon könnyen ment/megy, 20hónapos lesz a kislányom.
Szia! 1 éve volt pozitív a tesztem, október 9-én. Azóta nem gyújtottam rá, nagyon jól bírom, nem is kívánom.
Mindkét gyereknél így volt. nem is hiányzott. a lehetõ legjobb indokom volt rá, hogy még csak ne is gondoljak ilyenre.
Igen, én. Április 12 volt a nemvárt napja. Akkor még nem volt pozitív a teszt, 2 nappal késõbb igen. Mivel tervezett baba volt, már elõtte is lecsökkentettem az elszívott mennyiséget, azóta egy szálat sem!
Amint pozitív volt a teszt beindult az anyai ösztön. Azóta se gyújtottam rá és azóta is irritál, ha valaki dohányzik mellettem vagy a képembe fújja a füstöt. Jelenleg 3 hónapos a lányunk.
amint kiderult letettem a bagot es nem is gondoltam ra egesz terhesseg es 22 honap szoptatas alatt viszont amint elvalasztottam a babat egybol ragyujtottam es ez volt eletem legnagyobb butasaga...azota is ugy banom...nem szivok sokat 4-5 bago/nap de most megint keszulok leszokni mivel januartol megint indul a a babaprojekt es ezuttal szeretnem mar a tervezes idoszakaban letenni es remelhetoleg soha tobbe ne nyulni hozza
Én:) Most volt 2éve.De nem derült ekkor még ki, hogy terhes vagyok, hanem eldöntöttem, hogy leszokok.Nem gyújtottam rá azóta se.
2008.augusztus 6.Szeretném, ha ez már végleges dátum lenne.Néha elszívnék egyet érzésem van, de eddig még megálltam.
Igen babás vagy.Ennyi teszt nem tévedhet! Gratula.
nekem 4 napig halvány tesztem volt lilly, és itt a baba, neked is ott van ez tuti.. gratulálok, most már elhiheted.
Szia ma reggel én is + teszteltem Clear Blue val.Nem tudom mi van velem örülõk neki, csak most beparáztam.
babás vagy! Gratulálok! Rakd föl a tesztekröl a képet
Gratulálok! Küld felénk is a gólyát légysz légyszi légyszi!!!
Igen ez az jelenti terhes vagy.Gratulálok
gratulálok, ennyi teszt nem hazudik.
Gratulálok!!!! 3pozi az tuti pozi! Mennyi idõ után sikerült? Írnál nekünk pár bíztató sort vagy hogy miben volt másabb ez a hónap szerinted? Vagy küldenéd felénk is a gólyát? :) Jó egészséget és boldog babavárást!

Ha valaki elvetel, akkor a teszt kb hany napig mutat meg pozitivat? Mennyi ido mulva urul ki a HCG a szervezetbol?

Legjobb válasz: Június 7-én volt a vetélés, júl. 7-én távozott el a méhlepény benttapadt darabja, ezért addíg tuti pozítív volt a teszt. +még 2 hétig halványan. Múlt héten volt az elsõ vérzésem, addíg még az összes tesz (még a clearblue is pedig ennél soha nem tapasztaltam eddig "ál eredményt") 1-2 órával késõbb nagyon-nagyon halványan pozitív volt. Tehát valószínûleg szüksége volta a méhemnek egy tisztulásra hogy végre tényleg minden kiürüljön. A ma reggeli tesztem az elsõ igazi 100% negatív. 11 héttel a vetélés után. Hivatalosan persze 2-3 hét alatt kiürül a hcg, de amíg pl. méhlepény darabka marad vissza, addíg elvileg jelen van a szervezetben magasabb koncentrációban.

Június 7-én volt a vetélés, júl. 7-én távozott el a méhlepény benttapadt darabja, ezért addíg tuti pozítív volt a teszt. +még 2 hétig halványan. Múlt héten volt az elsõ vérzésem, addíg még az összes tesz (még a clearblue is pedig ennél soha nem tapasztaltam eddig "ál eredményt") 1-2 órával késõbb nagyon-nagyon halványan pozitív volt. Tehát valószínûleg szüksége volta a méhemnek egy tisztulásra hogy végre tényleg minden kiürüljön. A ma reggeli tesztem az elsõ igazi 100% negatív. 11 héttel a vetélés után. Hivatalosan persze 2-3 hét alatt kiürül a hcg, de amíg pl. méhlepény darabka marad vissza, addíg elvileg jelen van a szervezetben magasabb koncentrációban.
Nekem július 27-én volt sajnos egy spontán vetélésem. Rá két és fél hétre a tesztem negatívat mutatott, és a szervezetem sem termelte már a HCG-t.
Elsõ vagyok. Elfelejtettem írni, hogy 14. héten volt a vetélés és persze mûtéttel fejezõdött be.
2-3 hét, mire kiürül. Ha tovább pozi a teszt, akkor vagy újabb baba van, vagy bent maradt valami, nem volt teljes a tisztulás...
Minél idõsebb volt a terhesség, annál magasabb volt a hcg szint, és annál lassabban fog csökkenni a nullára.

Mennyire hihetek a pozitív tesztnek? Már három éve probálkozunk, de ma teszteltem egy erős pozitivat. Ez már tuti baba?

Legjobb válasz: Háááát GRATULÁLOK!!!!!!Anyuka leszel!!!A +teszt az +!!!Vigyázz magatokra!!!!:D 25hetes kismami

Háááát GRATULÁLOK!!!!!!Anyuka leszel!!!A +teszt az +!!!Vigyázz magatokra!!!!:D 25hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, édes vagy. Majd ki ugrom a bõrõmbõl!!!!!!
Nekünk is 3 év próbálkozás után jött össze, úgyhogy megértem az örömöd. Gratulálok, most kezdõdik életed legszebb, legcsodálatosabb része!:-) Egy 5 hónapos kislány boldog anyukája.
Kösziiiii:D Elpirulok!!!:) 25hetes kismami
hát ez bizony tényleg baba! nagyon örülök a boldogságodnak! mi is rajta vagyunk! vigyázz magatokra, és pihenj sokat az elsõ 3 hónapba!
Hát ez már bizti baba! Azért maradj a bõrödben! Nemcsak magad miatt, hanem a pici miatt is! Gratulálok! Boldog Babavárást! Remélem én is nemsokára megtapasztalom, hogy milyen is egy ilyen tesztet tartani a kezemben..... -)
remélem én is, esetleg van valamilyen tüneted? Mi is 3 éve probalkozunk, bárcsak nekem is meglenne már a dolog!
A kérdező hozzászólása: Hát éjjel, nappal pisilek, a hõm már vagy két hete 37 fölött van és a mellem az fáj de se hányás , se szédülés nincs. Ja és csajok , nagyon köszi mindenkinek!
Gratulalok, es nagyon sok boldogsagot, es jo egeszseget kivanok nektek.Remelem en is ezt erezhetem, holnap tesztelek.:)

Mennyire kell a pozitív tesztnek erősödnie? Mikor lesz kb egyforma erős a teszt és a kontroll csík?

Középidőben fogant babáról van szó.

Legjobb válasz: halvány csík is pozitív. :) Képet tudsz linkelni?

halvány csík is pozitív. :) Képet tudsz linkelni?
A kérdező hozzászólása: :) De jó, úgy örülök!
Ezek nagyon szép tesztek!
13-as vagyok és egy valamit elfelejtettem : GRATULÁLOK!!! :D
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek is! :)
éééés még valami :D tüneted van már?
A kérdező hozzászólása: Fájnak, feszülnek a cicijeim, de nem vészes, és émelygek.
Mit meg nem adnek egy ilyen tesztert par nap mulva!:) Gratulalok! Vigyazzatok magatokra!:)
13-as vagyok! Nekem tegnap estibõl lett ilyen a tesztem! http://kepfeltoltes.hu/view/130301/tesztike_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Kedves 20-as! Sok sikert, szorítok!!! Kedves 13-as: Nekem is ilyesmi volt kedden. :) Elsõ baba?
akkor meg fõleg elhiheted a tesztnek amit mutat
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Nem, délelõttibõl, de ameddig tudtam visszatartottam, hogy elég "sûrû" legyen. Legalább 5-6 óráig nem pisiltem elõtte.
Ha a halványhoz képest pár nap múlva erõsödik, az már jó. Én, amikor nem akartam elhinni, hogy jön a baba, olyan 6 hétig csináltam vagy 5 tesztet. Az utolsón, az 5. hét végén, lett a két csík teljesen egyforma :-)
A kérdező hozzászólása: Látszani látszik, de azt hittem 3 nap késés után már ennél erõsebb lesz.
Ez indulásra tökéletesen elég is:)
A kérdező hozzászólása: Kedden teszteltem elõször. Az akkorihoz képest nem erõsödött olyan sokat. Igaz, 2 különbözõ márkájú teszt volt.
ha az a második vonal ott egy csík és nem a teszt vége, akkor ez egy tökéletes teszt :)
A kérdező hozzászólása: Az ott egy 2. csík. :) Nem kéne erõsebbnek lennie?
ez egy tökéletes pozitív teszt. :) a reggeli elsõ vizeletbõl csináltad?
O, ez tokeletes! Zebras teszt, gratulalok! :-)
13-as vagyok! 2.
Ha nem vagy terhes, nem lehet pozitív, csak nagyon ritkán, ha pl cisztád van. A gyógyszerek nem befolyásolják.
Illetve attól függ, hogy milyen gyógyszereket szedsz. Mert vannak páran de az a teszt tájékozójában is benne van, mi az ami befolyásolja az eredményt. POzitívat csak a HCG hormon miatt van ami csak terhes nõkben van jelen.
Elõszõr is el kell menned egy nõgyógyászhoz aki megállapítja és igazolja a terhességet. 11. hétig el kell döntened, hogy mi legyen a sorsa. A doki ad majd egy papírt amin ott van az abortuszt végzõ rendelõ címe és telefonszáma, ha nem akarod a babát, õket kell felkeresned, és idõpontot kérned.
Ez semennyire.. Orvoshoz kell menned.
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok és egyetemre járok.Nem szeretnék még gyereket, mert elõbb karriert akarok építeni. A párom fiatalabb, mint én és még õ sem szeretne apuka lenni. Igaz én sokszor próbáltam neki elmagyarázni, hogy a kikapós módszer nem a legjobb megoldás, de hát õ úgy volt vele, hpgy bha a haverjainak bevált, akkor neki is befog
Nem az abortusz van hatással egy egész életre fizikailag meg lelkileg, hanem egy GYEREK.
ez valószínû mind a terhességtõl van. nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Olyan tüneteim is vannak, mint amikor meg kell jönnie a havimnak, pl fájnak a melleim, alhasi görcsök. Ez lehet a terhesség miatt is?
A kérdező hozzászólása: Annyira hálás vagyok a válaszokért, de nagyon kétségbe vagyok esve. Azt is hallottam, hogy ha a fogamzásgátlót szedek be nagyobb részletekben akkor az is elhajtsa. Ez mennyire lehet igaz?
Ja és 30ezer forint körül van az ára.
Hát vannak dolgok amikre nem hagynám annyiban. Se most se késõbb. Például a védekezés. Az, hogy õ lusta óvszert venni te meg arra, hogy gyógyszert szedjél. Ha meg eü okokból nem szedhetsz fogamzásgátlót akkor meg nem feküdtem volna le vele ameddig egy gumit nem húz. Azért egy abortusz nem egy egyszerû dolog. Annak tûnik de nem egy emberrõl hallottam aki nagyon erõsnek hitte magát és még is megroppant attól, hogy elvetette a babáját. Meg egy pasinak könnyû, hogy majd te mész abortuszra, mert utána nem neki lesz eü problémája.
Kérdezõ, te nem hogy egyetemre jársz, de úgy HÜLYE vagy ahogy vagy, az elsõ sexnél tisztában kellene lenni a következményekkel, nem hogy egy 21 éves EGYETEMISTÁNAK. Tisztázzuk 2 hetes terhesség amúgy sincs, minimum 4 hetes vagy ha késett a menszeszed, mert a terhesség nem a szex napjától számítják, hanem az utolsó menstruáció elsõ napjától.
Már ne haragudj, de kizárt, h ezzel a tudatlansággal, helyesírással, és fogalmazással egyetemre jársz! Legalább ne hazudj, ha már hülyeséget csináltál! No comment..... Jöhet a lepontozás!
azért ezt nem kellett volna a párodra hagyni. ha abortuszra kerül sor nem õ fog bent feküdni a mûtõben és ébredés után nem õ fogja magát rohadtul érezni!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, és én is tisztában vagyok azzal, hogy felelõtlenek voltunk, de most meg van a következménye. Legalább tanulunk ebbõl.
Én úgytudom ezek a gyógyszerek nem befolyásolják a teszt eredményességét. De már mondtam ott van a tájékoztatóban, hogy mik azok akik befolyásolhatják. Elsõsszõr menj el orvoshoz aki tényleg megállapítja, hogy valóban babás vagy e. Ha igen akkor ott már jelezheted az orvosnak, hogy nem szeretnéd megtartani. Õ meg elmondja tovább a részleteket. Kicsit akkor felelõtlenek vagytok, mert ez a megszakításos védekezés csak azoknak a pároknak jók, akik akarnak babát csak még várnának egy kicsit de ha becsúszik akkor az sem baj. Legközelebb rendeen védekezzetek.
Hat, az en parom is mindig kivette mielott elment, es ez akkor sem volt maskent mikor a lanyom fogant, 3 evig mukodott, de a lanyunk akkor nagyon jonni akart, igaz mi amugy is terveztuk rovid idon belul, szoval nem is volt kerdes hogy megtartjuk. En a te helyedben meg nem hoznek elhamarkodott donteseket. Ha tenyleg terhes vagy, gondold meg jol, mit akarsz tenni, mert egy abortusz orok eleten at elkiserhet. Mind fizikailag, mind lelkileg. Ne erts felre nem vagyok bigott ab. ellenes, de ha nincs komoly okod ra, pl hogy csak 16 vagy, vagy nincs egyaltalan semmilyen beveteletek munkatok, akkot nem latom okat. Kicsit meselhetnel a hatteredrol ha mar itt tartunk, hatha tobbet tudunk segiteni.
A kérdező hozzászólása: Hát a párom kivette mielõtt el ment volna , de azelõtt mindig védekeztünk
A kérdező hozzászólása: az epe meg vese mûködésemre szedek gyógyszert és azok is tartalmaznak hórmonokta. De ha nem akarom a babát és kb két hetes akkor mi tévõ legyek?
Hogy vagy kedves kérdezõ?

21 hetes terhes vagyok! A 16 hetes afp eredményem jó lett, csak a 18 triszómia szűrés lett pozitiv! Mennyiben befolyásolja az eredményt az a tény hogy 15 hetes+5 naposan vették le a vért? 2 uh. is neg. Lett.

Legjobb válasz: Milyen vérvételed volt? Csak egy sima kötelezõ AFP vagy esetleg integrált teszt vagy négyes teszt vagy ilyesmi? Melyiknek lett pozitiv az eredménye? Doki mit mondott? Egy sima AFp-hez korai volt az idõpont még 1 hetet várni kellett volna.

Milyen vérvételed volt? Csak egy sima kötelezõ AFP vagy esetleg integrált teszt vagy négyes teszt vagy ilyesmi? Melyiknek lett pozitiv az eredménye? Doki mit mondott? Egy sima AFp-hez korai volt az idõpont még 1 hetet várni kellett volna.
Nekem is pozitív lett a Down szindróma tezst a második , az elsõ negatív (vérbõl)Genetikai tanácsadóba kellett mennem.Ott felajánlották a magzatvíz vizsgálatot.Én ezzel nem éltem.Végülis egészséges kisbabánk született.A magzatvíz vizsgálatot azért nem vállaltam , mert már elõtte volt két vetélésem.Az UH nem mindig mutatja ki ezeket a betegségeket.(sajnos)Én azért nagyon bízom benne hogy nálatok sem lesz semmi baj!
Nekem a kombinált teszten van 18-as triszómmia (Edwards-kór) szûrõvizsgálati eredmény, az AFP-n nincs. A kombinált tesztet meg a 11. héten csinálták.
Akkor tökéletesen csináltátok:) A legjobbkor voltatok együtt. Az utolsó pozitív és a negatívon is a legesélyesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!