Találatok a következő kifejezésre: A porcelán árt a (4 db)

Ideiglenes (műanyag) koronát azonnal felteszik vagy arra is napokat kell várni mint a porcelán koronára?

Legjobb válasz: vesz egy mintát, utána megcsinálják 1-2 nap és felteszik. A mi orvosunknál legalábbis :)

vesz egy mintát, utána megcsinálják 1-2 nap és felteszik. A mi orvosunknál legalábbis :)
Nekem azonnal megcsinálták, 2 különbözõ helyen is. Kb. 10 percet kellett várni, amíg beigazította a fazont, hogy illeszkedjen. :)

Használt porcelán vagy kristály holminak mi a reális ára?

pl ajkai kristály, vagy zsolnay- nem régiség ma is van ilyen termék, a honlapon megvannak a mostani árak, annak kb hány százaléka a reális ha egy készlet pár évet használt, de nem csorba, kifogástalan. ( az ilyesmit általában alig használjuk)

Legjobb válasz: A www.vatera.hu internetes oldal pont ilyen célokra van kitalálva, ott utána tudsz nézni, hogy mások mennyiért adják!

A http://www.vatera.hu internetes oldal pont ilyen célokra van kitalálva, ott utána tudsz nézni, hogy mások mennyiért adják!
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, én a tesz veszen vagyok regisztrálva, de elég nagy a szórás... gondoltam hátha itt valaki járatosabb ezügyebn. pl. 6 db pezsgõsért kérnek 8000, de 17000 et is

A porcelán köröm árt a terhesség alatt?

Nem hallottam és nem is láttam err?l a témáról eddig semmit és mivel babát szeretnék nem tudom,hogy megváljak e ett?l a dologtól.Na és mi van a hajfestéssel?

Legjobb válasz: szia!szerintem árthat,mert amivel felragasztják a körmöd az a ragasztó tartalmazhat káros anyagokat,ezért nem ajánlatos sem a hajfestés sem a porcelánköröm a terhesség alatt.a másik az hogy a terhesség alatt a baba sok vitamint és ásványt von meg tõlünk,és ezért van az hogy a terhes nõknek véknyabbak a körmei és gyorsan romlanak a fogai.

szia!szerintem árthat, mert amivel felragasztják a körmöd az a ragasztó tartalmazhat káros anyagokat, ezért nem ajánlatos sem a hajfestés sem a porcelánköröm a terhesség alatt.a másik az hogy a terhesség alatt a baba sok vitamint és ásványt von meg tõlünk, és ezért van az hogy a terhes nõknek véknyabbak a körmei és gyorsan romlanak a fogai.
Szia! Szerintem nem árt...


Műköröm építésről lenne szó. Milyen alapanyagokat ajánlotok hozzá, melyek azok a technikák amik jobban megérik és milyen árat lehet elkérni egy-egy munkáért? Tipp-zselé, zselé, porcelán és gél lakkozás.

Az Opit és a Crystal Nailst ajánlották, de nagyon drágának találom, a Moirát pedig lehúzták nagyon, pedig az fele olyan árban. Mi a véleményetek? Kezd? vagyok, minden tanács és válasz nagyon jól jönne, köszönettel veszem.

Legjobb válasz: Aki lehúzta a moyrát, az idióta. A moyra kb pont olyan jó, mint a cn. nyugodtan vegyél. és csináld azt a technikát, ami a legjobban megy.

Aki lehúzta a moyrát, az idióta. A moyra kb pont olyan jó, mint a cn. nyugodtan vegyél. és csináld azt a technikát, ami a legjobban megy.
a tip-et felejtsd el! Jó körmös nem használja. Egyébként az egész alapja a jó oktatás, onnan már a többi majdnem könnyû
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és Boldog Karácsonyt Nektek :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!