Találatok a következő kifejezésre: A politikusok mennybe (15 db)

:DDD
A kérdező hozzászólása: Pedig állitólag könyü volt a matek érettségi, a full idióta is megirta volna 2 - re.
A kérdező hozzászólása: Hiller István volt oktatási miniszternek nincs az a pénz amiért rá lehetne venni hogy matek érettségit irjon. :D

A politikusaink mennyire mutatnak példát ma az embereknek?

Elvégre egy jó vezet?nek példát kellene mutatnia. Amilyen a parlament olyan az ország, nem? És itt mindenre gondolok, modor, környezetvédelem, tisztelet stb. Az biztos hogy egy jó vezet?re felnéznek az emberek és példát tud teremteni, ezt tapasztaltam.

Legjobb válasz: példát mutatnak, csak éppen nem JÓ példát. ezt látszik is az embereken.

példát mutatnak, csak éppen nem JÓ példát. ezt látszik is az embereken.
Arra mutatnak példát hogy manapság úgy lehet az ember sikeres, ha minél inkább pénz-és hatalomvágyó, lop, csal, hazudik, pénzt sikkaszt, csak befolyásos emberekkel barátkozik (a többi nyomi), aki meg tisztességes munkából akar megélni az dögöljön meg.
Példát azt mutatnak. A kérdés inkább az, hogy követendõ-e ez a példa. Politikus nem is td követendõ példával szolgálni. Az országnak pedig nincs szüksége politikusokra. Nekünk államférfiak kellenek.
Olyan politikus nincs, akire fellehetne nézni! Mind csak a hatalommal és a saját zsebével törõdik, akkor is ha szép szavakat hagoztat.
csak a szélsõségesek mutatnak jó példát, a liberálisok és a konzervatívok meg nyakkendõs tolvajok!
Jó példa részegen kukákat felgyújtani meg összehugyozni Pestet, ugye?Debil vagy..
Tömjén zsolt pont úgy viselkedik mint egy igazi keresztény..
Sajnos ebbõl elégtelent kaphatnak sorban.
"Jó példa részegen kukákat felgyújtani meg összehugyozni Pestet, ugye?Debil vagy.." Melyik politikus gyújtogatott kukákat, hugyozta össze Pestet? Lehet lemaradtam valamirõl, melyik nap volt az ATV-n a riport róla?

Szerintetek mennyiben fontos a politikus/miniszter, államtitkár/ végzettsége? Követelményként támasztjátok ezt egy politikussal szemben?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem tartom fontosnak. Sokkal fontosabb, hogy az illetõ jól átlássa mi milyen folyamatokat generál, mi mit vált ki az ország életében. Ezt pedig egyetlen iskola képes nekik megtanítani ami maga az élet.

Egyáltalán nem tartom fontosnak. Sokkal fontosabb, hogy az illetõ jól átlássa mi milyen folyamatokat generál, mi mit vált ki az ország életében. Ezt pedig egyetlen iskola képes nekik megtanítani ami maga az élet.
Qrvára fontos!!! (Úgy látszik a kérdezõ ezt akarja hallani. Mert aki eddig õszintén válaszolt, azt mind lenullázta.)
Ha õk nem dolgoztak egy napot sem, mi a vélemény I. nagy orbán viktor királyunkról? A KISZ titkárságán kívül egyetlen munkanapot nem tud felmutatni.
Úgy látom, kisebbségben vagyok a véleményemmel, de én elvárnám, hogy pl. egy pénzügyminiszternek legyen pénzügyi, gazdasági végzettsége/gyakorlata, az oktatási miniszternek legyen köze a pedagógiához, a mezõzgazdasági miniszter pedig tisztában legyen azzal, hogy hogyan mûködik a termesztés... Ezek mellé pedig legyenek politológiai, pszichológiai, szociológiai ismereteik, mert egy egész ország sorsa múlik a döntéseiken. Legyenek épeszû, felelõsen gondolkodó emberek ÉS szakemberek. Tudom, utópia.
Nem igazán fontos, de ez nem is lenne baj, hiszen sokan segítik a döntéseiben. Ami fontos lenne az a társadalmi lojalitás, az hogy a választóihoz és az egészséges értékekhez hû legyen és a sok segítség közül ezek szerint válasszon. Az az, sokkal fontosabb lenne az erkölcsösség, de az még sokkal de sokkal alacsonyabb színvonalat képez mint a végzettség.
Semennyire. Egyetlen iskola sem adott még eszet senkinek és nem is fog.
Áh, nem fontos, varga is megmondta...
Sajnos egyáltalán nem fontos. Úgy tünik egyetlen szempont a lojalitás. (Volt olyan miniszter aki miatt törvényt módosítottak, mert nem volt egyetemi diplomája.)
"A KISZ titkárságán kívül egyetlen munkanapot nem tud felmutatni." A KISZ titkárság mióta munka? Tudtommal középiskolai tanulmányai alatt, a gimnáziumában diákként volt KISZ titkár.
Sajnos nem fontos. Elég csak megnézni a szélsõjobboldali országgyûlési képviselõk önéletrajzát. Iskolázatlan, vagy egy napot nem dolgozó személyek. Van ott minden. Kertész vagy vasesztergályos , meg vagyonõr végzettséggel (amiben egy napot nem dolgoztak) hogyan tudnának beleszólni a törvényalkotás bonyolult folyamatába?
"Úgy látom, kisebbségben vagyok a véleményemmel, de én elvárnám, hogy pl. egy pénzügyminiszternek legyen pénzügyi, gazdasági végzettsége/gyakorlata" A gyakorlat kérdésében még csak egyet értek veled, de azt meg kéne értened, hogy a végzettség nem jelent semmit. Attól senkibõl nem lesz jó pénzügyminiszter, hogy közgazdász végzettséget szerez, viszont az természetesen elõnyös ha van gyakorlata a gazdálkodásban.

Tegnapi (2010.11.11. ) Házon kívülben pedzegették, mennyivel járnak jobban a politikusok?

...a szóviv? azt mondta (ugatta), hogy az egykulcsos adó igazságos, mert miért adózzon többet aki tízszer annyit dolgozik mint más?

Legjobb válasz: Azért az utolsónak mondanék egy érvet a magánnyugdíjpénztár mellett.A munkatársam férje sajnos elhalálozott,11 évig volt pénztártag,de az felesége kapott 1,2 millió forintot egy összegben mert eddig ennyi megtakarítás gyûlt össze a számláján. Én jobban hiszek az öngondoskodásban,az állam 20 év múlva már nem fog tudni nyugdíjat fizetni,mert nem lesz annyi ember aki azt kitermelje,és mindig a politikusok kénye kedvétõl függ hogy mennyi lesz az aktuális nyugdíj.

Azért az utolsónak mondanék egy érvet a magánnyugdíjpénztár mellett.A munkatársam férje sajnos elhalálozott, 11 évig volt pénztártag, de az felesége kapott 1, 2 millió forintot egy összegben mert eddig ennyi megtakarítás gyûlt össze a számláján. Én jobban hiszek az öngondoskodásban, az állam 20 év múlva már nem fog tudni nyugdíjat fizetni, mert nem lesz annyi ember aki azt kitermelje, és mindig a politikusok kénye kedvétõl függ hogy mennyi lesz az aktuális nyugdíj.
Sir Butcher! Ennyi vicces dolgot nem lehetett könnyû összehozni. Sajnálom anyádékat, nagy munka lehetett kiszámolni ezt az eredményt, mert egyetlen biztosító se bukott ennyit. Próbáld újra számolni, mert így nem lesz belõled informatikus!
A magánnyugdíj lenyúlása szemétség. Az állam nem tud vállalni semmilyen garanciát a nyugdíjak kifizetésére. Ez csak Orbán dumája. Évek óta csak pár százalékkal emelik a nyugdíjakat. Ezt még tudomásul is vennék a nyugdíjasok, hogy ennyi van és kész. De azon már felmegy a vérnyomásuk (az enyém is), amikor azt hazudják, hogy ezzel a nyugdíjak megõrzik a vásárlóértéküket! Mamám az idén 1.200.- ft emelést kapott. Januártól a villanyszámlája 2.000.-, gáz 2.000.-, szemétdíj 600.- ft-tal emelkedett! Ami az egykulcsos adót illeti: annak semmilyen hatása nem lesz a foglalkoztatottságra. A gazdagok többet kapnak, az ország kétharmada pedig kevesebbet, ennyi. Az viszont már pofátlanság, amit tegnap mondott Nagy Anna szóvivõ a TV-ben! Mindenki jól jár ezzel, mert lehet, hogy kevesebbet visz haza párezer Ft-tal, de kevesebb idõt kell töltenie a bevallás kitöltésével! A "megspórolt" idõbõl hogyan vesz kenyeret a gyerekének?
"Elmondjad valamit? Az a számodra elképzelhetetlen 300ezer forint nekik fel sem tûnik. Bagatel. Ha van a számládon több milliárd, és innen onnan százmilliókat kapsz adómentesen, szerinted hol a jó édes bús fenébe érdekli õket ez a plussz pénz? " B.A.ZD MEG akkor kapja olyan azt a 300ezret aki 60 nettót visz haza 12 órás fizikai munka után! Saját kardodba dõlsz...
Ez így igaz ahogyan leírtad, egyfajta jövedelem átcsoportosítás hajt végre a Fidesz a gazdagok irányába a szegények kárára, oda ad ahol eddig is volt és onnan vesz el ahol eddig se volt. 360 ezres havi bruttó bér felett járnak csak jól az emberek, alatta vagy marad az idei bér vagy csökkenni fog. Például egy havi 1 milliót keresõ, nettó 150 ezerrel vihet majd többet haza, ha esetleg van 3 gyermeke az meg még 100 ezer plusz, a minimálbéresnek meg marad a nettó 60 ezer, a gyermekkedvezményt meg nem tudja igénybe venni, mert nem keres annyit, a családi pótlékot meg egyetlen fillérrel se emelik.Szóval lesznek itt gondok jövõre!
Azért vicces látni, mennyire szûk látókörûek az emberek :) Elmondjad valamit? Az a számodra elképzelhetetlen 300ezer forint nekik fel sem tûnik. Bagatel. Ha van a számládon több milliárd, és innen onnan százmilliókat kapsz adómentesen, szerinted hol a jó édes bús fenébe érdekli õket ez a plussz pénz? Másik meg: el lehet menni politikusnak, pártot alapítani, kampányolni, stb. A pálya közel sem zárt, szóval csak hajrá :) Egyébként meg pl az informatikusoktól is sajnálod a pénzt? Akik szintén 12 órát gurcolnek (nem mindegyik persze, de azért eléggé sokan vannak olyanok) és most végre nem adóznak hatszor többet csak azért, mert volt pofájuk többet tanulni, és jobb állást találni? Mert õk is többet kapnak végre a munkájukért. Amúgy meg hol nyúlják le a nyugdíjat? Eddig így nézett ki a magánkassza: Te befizettél, õk használták, idõrõl idõre széttették a kezüket, hogy rajtuk kívül álló okoknál fogva veszteségesek, és te buktad a betett pénzed X%-át. Majd elmentek az államhoz, hogy õ majd garanciát vállal, és fizet az adókból, miközben valaki meg röhögött a markában. Ebben a válságban tudod mennyi elveszett azokból a befizetett összegekbõl? Anyáméknál több mint 20% pénz elúszott, dacára, hogy a bankok és biztosítók újabb több milliárdos extraprofitra tettek szert. No, ez most úgy fog kinézni, hogy kapásból az államhoz fizetsz be. Ami szintén felhasználja a pénzedet (mint ahogy a biztosító) viszont maga vállal garanciát rá, magának, nem pedig egy akárkinek. Igen, lopni fognak belõle, ez biztos. Viszont a pénz mögött ott lesz a rengeteg adófizetõ (a gyerekeid) akik megtermelik a pénzt. Jó esetben. Ha lesz elég gyerek. Na ha nem, akkor mindegy. De megnyugtatlak, mire fizetni kell majd a magánbiztosítónak, meg fogja találni a megoldást, hogy eléggé kellemesen elossza a pénzt, esetleg rájön, hogy az átlagéletkor 200 év, és a befizetett pénzedet õ majd 140 évre osztja le :) A biztosítók profik ebben.

A Fideszes politikusoknak mennyit dobnak össze vajon a multik egy évben, hogy az előnyeik megmaradhassanak, és tovább húzhassák az országot?

Sacc/kb ?

Legjobb válasz: Hárommilliárd-négyszázhetvenhétmillió-kettõszáznegyvenkilenc ezer-ötszáztizenöt-hat forintot.

Hárommilliárd-négyszázhetvenhétmillió-kettõszáznegyvenkilencezer-ötszáztizenöt-hat forintot.
Biztosan nagyon sok pénzt különítenek el, mert az ilyen provokálókat szokták elszállítani a szibériai és a csernobili Tesóba takarítónak és pénztárosnak!Oda az út nem olcsó és valamibõl finanszírozni kell:)
Menj már a fszomba kérdezõ, a rohad-t provokáló fejedet bssza szét egy aranyhörcsög...
Szerintem erre a kérdésre nem lehet egyértelmûen válaszolni. Aki jóérzésû politikus annak ez a kérdés fel sem merül. Ugyanakkor mindegyik pártban vannak fekete bárányok. Szerintem egy fekete bárány ára évi 20 millióban megsaccolható. Remélem kevesen lesznek. Romániában a hivatalos áruk 70 ezer euró. Ezért már bármilyen költségvetést megszavaznak és az anyjukat is eladnák (beleértve a magyar képviselõk is). Bízom abban, hogy a magyar politikában lesz olyan párt amelynek a képviselõi egyáltalán nem lesznek megvásárolhatók.
1-es leírta. Azért mondjuk egy osztályteremben szsvz még gyakorlott felnõttnek sem lenne egyszerû meditálnia. :D
Nem fejlettebbek, hanem ostobábbak lennének. Felesleges babonákat tanítani nekik. A meditációnak még lenne értelme, de megvalósítani nem lenne könnyû. A gyerekek nem is akarnának meditálni, ehhez még fiatalok.
Igen. Kell tanítani nekik a relaxációt és meditációt már óvodától kezdve. De a többi dolog, mint a csakra kérdése és az egyéb hindu dolgokat az egyénre kéne bízni, hogy õ akarja-e tanulni, vagy sem. Sosincs annak értelme, ha valamit ráerõltetünk a másikra.
Csak akkor, ha én is kitalálhatok valami bullshit vallást, amit aztán kötelezõ lesz oktatni. Így fair.
Szerintem: Az általános iskolában tanítsák meg a gyereket számolni, olvasni, értelmezni, összefüggéseiben látni a dolgokat. Ez lenne a feladata. A hittan, meg a csakrák csak messze ez után következnek, ha jut rá idõ, meg erõ a gyerek részérõl.
Ha van egy hosszú lista, hogy mit KELLENE tanítani az iskolákban, akkor azon nem éppen elõkelõ helyen van a meditáció, és mégkevésbé a csakrák (mi köze is van a kettõnek egymáshoz? te komolyan azt hiszed, hogy csak a buddhisták meditálhatnak?).
már ne haragudjatok, de ezek a válaszok nagyon színvoalon aluliak. Mi köze a csakráknak a valláshoz? Ha vala kipróbáltál volna egyetlen jógagyakorlatot valamelyik erõ központra, akkor nem írnál ekkora hülyeségeket. Tipikus automata, élettelenül, tapasztalat nélkül reagáló "emberek vagytok" Elõször eg tapasztalok valamit, utána kritizálom addig nem.

A politikusok a mennybe mennek?

Legjobb válasz: Attol függ melyik politikusról beszéllünk.Ha Gyurcsányról akkor az ördög viszi a pokolba.Habár szerintem Gyurcsány olyan ronda hogy még az ördögnek sem kell.

nem.gyurcsány különbejáratú pokolpincéjébe XD
A politikusokra ugyanaz vonatkozik, mint az ügyvédekre ! Alapmondat : "Ügyvéd a menyországba addig nem kerülhet, amíg a pokolban 1 üres hely is van!" ( Amikor ezt 1 osztrák ügyvédnek németre fordítottam, azt hitem lelõ, olyan ideges lett! Ha - ha - ha )
nem, a speciális politikus pokolba...
Nem, mert mindig rosszat csinálnak az országnak, és ha rosszat tesznek az országnak akk puff le a pokolba!egyszercsak bekopogtat az ördög az ajtajukon...
Nem tartom jonak ha odamennének, de nem, õk inkább az ördög jobb kezei, és jobb nekik a pokol, mert segiteni kell az ördög cipõjét megkötni, mert ugye ez sem olcsó mulatság, de a politikusoknak ez fontos tényezõ.
nem hinném...
Kizártnak tartom. Azok mennének oda, akik jobbáteszik az országot, de a mostaniak csak leszarják és a saját pénztárcájukat tömik, ugyhogy a Pokolba.
George W. Bush szívrohamot kap, meghal és egyenesen a pokolba kerül. Az ördög már várja. - Nem tudom, mit tegyek, rajta vagy a listámon, de egyetlen szabad szobám sincs. De mivel neked mindenképpen a pokolban kell maradnod, valamilyen megoldást kell találnom. Van itt néhány különc, akik messze nem annyira rosszak, mint te. Egyet közülük szabadon fogok bocsátani, te pedig elfoglalod a helyét. Eldöntheted, melyik helyére akarsz kerülni. - Ez jól hangzik - gondolja George amikor elindulnak. Az ördög kinyitja az elsõ szoba ajtaját. A szobában egy nagy uszodában Regan fuldoklik: elmerül, felmerül, elmerül, felmerül, ... - Á, nem - mondja Bush -, ez nem nekem való, én nagyon rossz uszó vagyok. Az ördög kinyitja a második ajtót. A szoba tele van sziklákkal és Nixon próbálja a köveket egy fakalapáccsal összetörni. - Nem, nekem problémám van a vállammal, nagy kín lenne nap mint nap követ törni. Az ördög kinyitja a harmadik ajtót. A szobában Clinton fekszik a hátán, kezénél és lábánál fogva a padlóhoz kötözve. Clinton fölött Monica Lewinsky guggol és azt csinálja, amihez a legjobban ért. Bush tágra nyílt szemmel bámulja öket, majd megszólal: - Na, ezt el tudnám viselni - és elõre dörzsöli a kezét. - Rendben - röhög fel az ördög. - Szabad vagy, Monica.
az utolsó válasz nagyon jó, de ha a Bibliát és a 10 parancsolatot vesszük alapul, biztosan a pokolba jutnak.
Attol függ melyik politikusról beszéllünk.Ha Gyurcsányról akkor az ördög viszi a pokolba.Habár szerintem Gyurcsány olyan ronda hogy még az ördögnek sem kell.
Biztos hogy a pokol legmélyebb bugyraiba mennek!:D
SzentPéter kinyilatkoztatta : --Sem politikus, sem ügyvéd nem kerülhet a mennybe addig, amíg a pokolban egyetlen üres hely is van !!!!!!
Attól függ melyik.
Ha valóban létezik, akkor bárki odajuthat, kivéve a politikusok.....
Ha a 10 parancsolatot vesszük alapul, akkor senki sem megy a 'mennybe'.
nem, nyáron nyaralni, télen síelni, a kettõ között meg a parlamentbe, ha épp van kedvük a harácsolások közt. de haláluk után természetesen oda, hova máshova?
Ha már ilyen jó a hangulat, én is hozzájárulnék kettõvel . 1 : Ügyvédeket szállító repülõgép lezuhan. Mi ebben a kár? -- ?? -- Nem volt tele a gép :) 2 : A vámpír miért nem szívja ki az ügyvéd vérét ?? -- ?? -- Szakmai együttérzésbõl :)

Szerinted mennyire fognak sírni a politikusok, ha a Jobbik fog nyerni jövőre?

A Fidesz is előlépett ügyeletes hazaárulónak....

Legjobb válasz: A Fidesz bebetonozott több évre fontos pozícióba embereket. És emiatt egyik ellenzéki párt sem tudna érdemi változtatásokat tenni ,hogyha hatalomra jutna. Ha a balosok vagy a Jobbik nyerne, õk meg nem tudnának kormányozni 2/3 nélkül. Totál el lennének lehetetlenítve.

A Fidesz bebetonozott több évre fontos pozícióba embereket. És emiatt egyik ellenzéki párt sem tudna érdemi változtatásokat tenni , hogyha hatalomra jutna. Ha a balosok vagy a Jobbik nyerne, õk meg nem tudnának kormányozni 2/3 nélkül. Totál el lennének lehetetlenítve.
A Jobbik nem fog jövõre nyerni. Egy eléggé gyenguska párt... Fideszék meg rengeteg pénzt összelejmoltak, nekik lesz mani kampányra is és Orkbán nem akarja kiengedni a hatalmat a kezei közül...
Gondolod, hogy azok nem kurvulnak el a húsosfazék mellett?
Szerintem most még nem nyernek. Az emberek jó nagy része a választásokról beszélget, és nagyon sokan nem mernek a Jobbikra szavazni a radikalizmusuk miatt. El kell menni szavazni, mert aki nem megy el, az az ellenpártnak segít vele.
Semennyire, mert nem fognak nyerni, mint ahogy a Fidesz sem fog.
A jelek szerint egyre csak csökken és csökken a népszerûségük. Úgyhogy nem, hogy nyerni nem fognak, de örülhetnek, ha bejutnak ;) Õszintén szólva, ha kiesnének, nekem nem hiányoznának.
A Fidesz fog nyerni. Az etnikai problémák nem harapóztak még el annyira. Viszont , ha most baloldal lenne kormányon , akkor a Jobbiknak több esélye lenne. Hisz ismerjük õket.Állandóan provokálnak a rasszizmus , kirekesztés , tolerancia témákkal. És sok embernek kinyílik a bicska a zsebében emiatt.
Sajnos nem fognak nyerni így a sírást sem láthatjuk egyenlõre... :(
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem az a kérdés hogy mit tesz majd a Jobbik, mert szerintem semmit. Iszonyatosan gyengék és ott is le fogják õket szopatni ahol nem is akarják. Egyszerûen csak annyi a kérdés hogy miért nem félnek politikusaink attól hogy a jobbik nyer jövõre? Mert mindig velük riogatnak de pont õk adják alájuk a lovat.
A kérdező hozzászólása: HA megteszik akkor itt tényleg polgár háború lesz... :(
A Jobbik soha nem fog választást nyerni.Az emberek nagyrésze a Fideszre fog szavazni.
A politikusok ugyanúgy sz.rni fognak a világra, mint bármikor.
Elnézést, hogy a kérdezõ helyett itélkezem az õ kérdésénél, de szerintem nem azt kérdezte, amire a többség válaszolt, hogy hogyan nem fog nyerni a Jobbik. Egyébként meg szerintem többi politikus nem nagyon fél a Jobbiktól, szóval szerintem megpróbálnák õket tönkre tenni, ha õk nyernének. Sõt szerintem több idõt fektetnének a Jobbik lejáratására, mint a saját párjuk támogatására. De ezt csak én gondolom így, aztán majd meglátjuk mi lesz, ha így történne :)
Álmodik a nyomor. A jobbik nem fog nyerni, de nem is lesz soha ez a célja, ugyanis a programjával max. csõdbe lehet vinni az országot vagy háborúba, amit még õk sem akarnak. Nekik a helyük az örökös ellenzék, ahonnan felelõsség nélkül lehet szídni mindent.
A Jobbik sajnos most tényleg nem biztos hogy fog nyerni, de a rákövetkezõ választásokkor, a még nagyobb közfelháborodás, nekik fog szerintem dolgozni, és akkor nyernek. Az ilyen majmok, akik meg azt hiszik, hogy eljön az apokalipszis ha rendbe tennék az országot, egyre kevesebben vannak. Akik túl radikálisnak tartják is, mind mind a balos médiából hallják a ferdítéseket, aki teljesen tisztában van a párt elõmenetelével, az tudja mire szavaz. Akit meg betud hülyíteni a média, az is úgy van vele, hogy a baloldal bukó, Fidesz bukó bárkire szavaz rossz döntés, vagy Jobbik, vagy nem megy elszavazni de akkor meg a Fideszre szavaz ugyan úgy.
A legnagyobb esélye annak a pártnak van nyerni, amelyet a Fidesz pártmédiája (Kossuth, M1, Duna, Heti Válasz, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap stb.) a legjobban ekéz. Ha megfigyelitek, a Jobbikról alig esik szó, Bajnairól annál inkább. Fineszesek a fiúk :)
A jobbik soha nem fog nyerni választást. Sem jövõre, sem pedig késõbb. Ilyen formában legalábbis semmiképp, így fölösleges a kérdés. Legalábbis ha nyernek, az azt mutatja, hogy borzalmas szintre jutott az ország, én tuti költözök innen.

Mennyit keresnek ma nagyságrendileg a főbb politikusaink?

Legjobb válasz: A kis politikusok sokszor csak pár százezret... De akik bizottságokban vannak benne, netán több tisztségük van mint Lázárnak azok havonta több milliót! Plusz a költségtérítések!! Ugye Lázár volt az aki tartja a legnagyobb költségtérítést felvevõ politikusok listáját! A szoci korszak alatt összesen 17 milliót vett föl az egyik évben(11 milla meg a számlás térítések)! És ezt nagyrészt bemondásra, számla nélkül! Na meg erre jött a több fizuja! Abban az évben vagy 40-50 milla állami pénzt tett zsebre! Asszem 2006-ban? és akkor még nem beszéltük a többiekrõl. De Lázár a legpofátlanabb az tény...

A kis politikusok sokszor csak pár százezret... De akik bizottságokban vannak benne, netán több tisztségük van mint Lázárnak azok havonta több milliót! Plusz a költségtérítések!! Ugye Lázár volt az aki tartja a legnagyobb költségtérítést felvevõ politikusok listáját! A szoci korszak alatt összesen 17 milliót vett föl az egyik évben(11 milla meg a számlás térítések)! És ezt nagyrészt bemondásra, számla nélkül! Na meg erre jött a több fizuja! Abban az évben vagy 40-50 milla állami pénzt tett zsebre! Asszem 2006-ban? és akkor még nem beszéltük a többiekrõl. De Lázár a legpofátlanabb az tény...
A képviselõk fizetését - nem tudom, milyen dátummal kezdõdõen - egységesen és maximálisan 700 ezer forintban szabják meg, emellett pedig nem lehet semmilyen más egyéb bevételi forrásuk, második állásuk is csak akkor, ha ingyen vállalják.
Ritka pillanatok egyike, hogy Pro Patrianak zöld kezet nyomok (legtöbbször szürkét, de sokszor pirosat is) :) , de most tényleg igaza van. A következõ (csökkentett létszámú) parlamentnél vezetik be, ha jól tudom. De legfeljebb lepontoztok :) . Vagyis adtak a szarnak egy pofont: fele annyi képviselõ, de dupla annyi pénzért (amennyiben a kapcsolódó vízfejeket nem távolítják el).
nyugodj meg te kb1-1.5 év alatt keresed meg az õ havi fizetésük pro pátria ne viccelõdj a legutóbbi vízhangot kapott politikos is kb 3 millát keresett 6 különbözõ címen amikor számon kérték rajta jött az a duma hogy "tisztességes fizetés kell egy politikusnak hogy ne legyen korrupt" pro veled az a baj hogy minden válaszodból az jön le mekkora fidesz zombi vagy
Ha elolvastad a válaszomat, akkor azt is láthattad, hogy nem történt ez még bevezetésre. Néhány hónapja volt téma ez a híradókban.
A kérdező hozzászólása: Nem mintha nem lenne fideszzombi, de most tényleg jövõidõben írt még valami, nem tartozik de, de a szó amit írni akartál nem "vízhang" hanem visszhang

Nemzetközi Tanulmányok szaknak mennyi köze van a gazdasághoz, kereskedelemhez? Tényleg szinte csak a jogról szól és politikust csinálhat csak belőled?

Ha lehet ne csak a szakot fikázók írjanak, láttam elég olyan kommentet

Legjobb válasz: NT szak elsõsorban társadalomtudomány, nézz meg valamelyik suli oldalán, ahol van ilyen szak egy mintatervet és látni fogod kb milyen tárgyak vannak, amik azért nyilván változnak sulinként. Én EU szakirányon vagyok és viszonylag sok gazdasági tárgyunk van, csak az EU-hoz kapcsolódóan. Szóval nagyrészt nem jogról szól és nem csinál belõled politikust, mintahogy nagykövetet, diplomatát és külügyminisztert sem, mint azt sokan gondolják nálunk pl még harmadik évben is:D Elég vegyes szak, igazából szerintem amikor szakirányt választ valaki, akkor fog inkább tanulni valami szakmaszerû dolgot, addig van pár fölösleges meg töltelék tárgy. Bár biztos vannak olyanok, akiknek elég sok újat mondanak az ilyen tárgyak is.

NT szak elsõsorban társadalomtudomány, nézz meg valamelyik suli oldalán, ahol van ilyen szak egy mintatervet és látni fogod kb milyen tárgyak vannak, amik azért nyilván változnak sulinként. Én EU szakirányon vagyok és viszonylag sok gazdasági tárgyunk van, csak az EU-hoz kapcsolódóan. Szóval nagyrészt nem jogról szól és nem csinál belõled politikust, mintahogy nagykövetet, diplomatát és külügyminisztert sem, mint azt sokan gondolják nálunk pl még harmadik évben is:D Elég vegyes szak, igazából szerintem amikor szakirányt választ valaki, akkor fog inkább tanulni valami szakmaszerû dolgot, addig van pár fölösleges meg töltelék tárgy. Bár biztos vannak olyanok, akiknek elég sok újat mondanak az ilyen tárgyak is.
De ha inkább közgázzal kapcsolatos dolgokat akarsz tanulni, ne ilyen szakra menj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!