Találatok a következő kifejezésre: A polipnak vagy lába (1 db)

A polipnak karja vagy lába van?

Legjobb válasz: Karja van. Annak ellenére, hogy fejlábúnak hívják. :)

Karja van. Annak ellenére, hogy fejlábúnak hívják. :)
Persze, h karja..
karlába. vagy 4 lába, és 4 karja.:) amúgy nálunk is téma volt ez nemrég... de mi nem jutottunk közelebb az igazsághoz.
A polipnak fejlába van, vagyis lába. Az ember karnak hívja, de ennek semmi köze hozzá. Mi így tanultuk.
szerintem híjjuk csápnak:


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítség. A házi nyuszim tépkedi a szőrét és eszik de csont és bőr. Korábban nem volt ilyen . Mi lehet a baja?

Pár napja lett pároztatva.

2

Milyen evolúciós zsákutcákat ismertek?

Eddig egyet találtam az állatok között (kardfogú tigris) de még kellene legalább kettő. Tudtok nekem mondani? Rákerestem de nem igen találtam...

2

Hogyan szabaduljak meg a patkányoktól?

Remélem tudtok valami tuti módszert. Az udvaromon ősszel jelentek meg a patkányok. Azóta folyamatosan csapdákat teszek ki. Van élőfogó is.Kesztyűvel rakom ki a fogót,hogy ne érezze az emberszagot.Eddig fogtam hármat. Az egyiket reggelre úgy szétszedte a többi,hogy csak a bőre volt a fogóban.Ennek kb másfél hónapja. Azóta semmi! Még csak le sem csapja a fogót. Viszont a kisnyulakat elhordta a minap. Láttam is párat,szóval biztosan vannak bőven. A fogót elkerülik,a méreghez hozzá sem nyúlnak. Vettem gyöngytyúkot,hátha az riasztja,de ennek sincs eredménye. Mit csináljak??

4

Magyarországon lehet Vombatot tartani?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vombat

2

Valaki valamit tud a vándorló tűzlepkékről?

a biosz tanárom azt mondta hogy gyűjtsek a tűzlepkéről de a vándorlóról és arról semmit sem találtam kérlek segítsetek

2

Használt már valaki tehénnél rugásgátlót? Mennyire hasznos?

2

Ez ágyi poloska? fülemen mászott éjjel elkaptam puha volt eldobtam, undorító, ez az?

Egy hete mászott egy bogár az ágyon, de nem volt olyan kerekes formája mint a poloskának, de ugyan olyan színű volt és keskenyebb, kicseréltük a huzatokat, a huzatos szekrénybe meg találtam egy kiszáradt kukacot azis ilyen barnás pirosas volt, poloska lárva megtudom hogy fehérebb, hát ez nem úgy nézett ki

aztán az ágyunk meg olyan hogy fellehet nyitni ott van csomó ruhák könyvek füzetek, azokat múltkor kiszedtem, ott is volt olyan kukac vagy mi maradvány, és ma éjjel a fülemen mászott azthittem haszálam ezért meg akartam vakarni de ahogy oda nyúltam éreztem hogy valami bogár, tök puha volt, megijedtem eldobtam, megtaláltuk az iy olyan bogár volt mint korábban, és ez rohadt undorító így nem akarok abban az ágyban aludni többet, és ha belemászott volna a fűl lyukamba?? ahj nem birok bele gondolni hánynom kell, miez??

7

Milyen bogarat láthattunk a haverjaimmal kis korunkban?

Eszembe jutott, hogy amikor még gyerekek voltunk, a haverjaimmal láttunk egy számomra ismeretlen bogarat. A bogár a földbe egy gödröt ásott, ha ebbe a gödörbe beleesett egy hangya, akkor elkezdett rá földet dobálni, és így kapta el áldozatát. Röviden ennyit tudok róla. Ez milyen bogár?

2

Hogy lehet feldolgozni, ha meghal a háziállatom?

Félek, hogy mi lesz velem, ha meghal valamelyik tengerimalacom, mert úgy szeretem őket. Tudom hogy ez az állattartás velejárója, de hogy lehet ezt feldolgozni? Nektek hogy sikerült?

5

Költözös előtt törpenyuszi?

Otthonról fogok nemsokára elköltözni saját lakásba, jöhetne velem a nyuszi. Szerintetek érdemes két "újdonságba" belekezdeni egyszerre?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!