Találatok a következő kifejezésre: A polipnak vagy (25 db)

Hogyan lehetne megoldani hogy ne legyen hányingerem pl. :a polipon vagy bármely más ilyenen? (ezek mindig forognak)

amúgy nálam úgy m?ködik hogy felülök addig minden okés és eltervezem hogy tök jó lesz de egy id? után azt érzem ha nem szállok le ott hányom el magamat...aztán mikor vége nagyon nagyon rosszul vagyok..

Legjobb válasz: B6 Vitamin?

B6 Vitamin?

A jóindulatu daganat, az a polip? Vagy ez két külön fogalom?

Legjobb válasz: Két teljesen különbözõ fogalom. Jóindulatú daganat az, ami szövettanilag a normális szövetekre hasonlít, lassan növekszik (kevés osztódó sejt van benne), sokszor tok választja el a környezetétõl (nem "szövi be" a környezõ szöveteket-szerveket), nem ad távoli áttétet. Szövettanilag jóindulatú, lassan növekvõ daganat is lehet klinikailag rossz kimenetelû bizonyos esetekben (pl. ha a koponyaûr olyan részén van, hogy kritikus részeket nyom és sebésztechnikailag nehézségeket okoz). A polyp lehet jóindulatú vagy rosszindulatú daganat, vagy akár gyulladásos elváltozás (pl. gyulladásos orrpolyp).

Két teljesen különbözõ fogalom. Jóindulatú daganat az, ami szövettanilag a normális szövetekre hasonlít, lassan növekszik (kevés osztódó sejt van benne), sokszor tok választja el a környezetétõl (nem "szövi be" a környezõ szöveteket-szerveket), nem ad távoli áttétet. Szövettanilag jóindulatú, lassan növekvõ daganat is lehet klinikailag rossz kimenetelû bizonyos esetekben (pl. ha a koponyaûr olyan részén van, hogy kritikus részeket nyom és sebésztechnikailag nehézségeket okoz). A polyp lehet jóindulatú vagy rosszindulatú daganat, vagy akár gyulladásos elváltozás (pl. gyulladásos orrpolyp).
A mióma és a ciszta.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem a vastagbelemrõl leszedtek egy polypot tavaly.Nem tudom, érdemes e minden évben tükrözést csináltatni.
Errõl az orvosodat kellene megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, de szerinte nem szükséges, elmentem egy másik dokihoz, szerinte meg szükséges.

Szerintetek ki nyeri az esti vbt? Vagy már megjósolta a polip? Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: A polip jaj :D. Édes volt. Szerintem a magyar válogatott nyeri :).

A polip jaj :D. Édes volt. Szerintem a magyar válogatott nyeri :) .
remélem igaza lesz a polipnak és a Spanyolok nyernek, de az tény h jók a Hollandok is ezen a VB-n:D na mind1 a lényeg h jó meccs legyen:D
spanyol ♥ :)
Az elsõ válaszoló vagyok, válaszolok rendesen is, szerintem is a spanyolok nyerik, egyértelmû (számomra).
A kérdező hozzászólása: én a hollandoknak drukkolok...de sajna eddig mindig igaza volt a polipnak=(
számomra is egyértelmû a válasz xD SPANYOLOK fognak nyerni (=
Én is úgy vagyok mint a kérdezõ, a hollandoknak drukkolok, de Paul, a polip nem téved. Sajnos.
A kérdező hozzászólása: végree vannak akik a hollandoknak drukkol=)már várom meik állatnak lesz igaza...papagályról eddig nem sok mindent mutattak...csak ma de jó lenne ha hollandok nyernének=)
A papagáj holland borítékot húzott:P

A polipnak karja vagy lába van?

Legjobb válasz: Karja van. Annak ellenére, hogy fejlábúnak hívják. :)

Karja van. Annak ellenére, hogy fejlábúnak hívják. :)
Persze, h karja..
karlába. vagy 4 lába, és 4 karja.:) amúgy nálunk is téma volt ez nemrég... de mi nem jutottunk közelebb az igazsághoz.
A polipnak fejlába van, vagyis lába. Az ember karnak hívja, de ennek semmi köze hozzá. Mi így tanultuk.
szerintem híjjuk csápnak:

Igen, tudom, hogy hülye vagyok, de mi az a polip? :D

Nem mint állat, hanem mint valami izé a foci vb keretében.

Legjobb válasz: Lehet én h..e vagyok, de a mostani vb-n nem Paul-ról beszéltek, ha polipról volt szó????

Lehet én h..e vagyok, de a mostani vb-n nem Paul-ról beszéltek, ha polipról volt szó????
Ha igen, akkor õ volt az a polip (állat), aki mindig jósolta, hogy ki fog nyerni.
De, polip, mint állat. Leeresztettek 2 urnát az akváriumába, amiken a 2 meccset játszó ország zászlaja volt, és amelyikbõl evett az nyert. Nem tudom, hogy 100%-osan bejöttek-e neki a tippjei, de meglepõ gyakorisággal eltalálta a nyertes. Youtubeon benn van, beírod, hogy Paul és octopus vagy polyp, aztán kiadja a videókat.
A kérdező hozzászólása: köszi. :D
Az összes tippje bejött most.

Bal szeméremajkamnál belül meg van dagadva, az most visszértágulat, polip vagy csak a baba miatti nyomás miatt olyan? Néha fáj, úgy, mintha nyomnák kifelé a hüvelyem.

Ezenkívül vastag ereket is látok a hüvelyem alatti részen kívül. Ez súlyosbodik még, vagy csak ennyire jön elő? 25 hetes kismama

Legjobb válasz: Orvos?

Orvos?
Nekem is van ilyenem, igaz, az enyém nem fáj, de elég csúnya, és néha olyan érzésem van, mint egy egész napos biciklitúra után... A doki szerint nem baj, a szülés után visszahúzódik. Hát nagyon remélem! :-)
A kérdező hozzászólása: Semmit sem mondott rá. :( Azt sem, hogy mi az, csak olyasmit mondott, nem emlékszem már pontosan, hogy az nem gond... Kérdeztem, szülhetek -e gátvédelemmel, azt mondta igen. Hát nem tudom... Annyira siettetett, hogy kérdezni sem tudtam tõle hirtelen. :(
Voltál dokinál?Majd írd meg mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, mit értesz az alatt, hogy ödémás? Te máshol is fel voltál dagadva? Nekem csak ott van 1 kis részen.
Nekem is volt hasonló, azt mondta az orvosom hogy ödémás ott is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, holnap megyek úgyis dokihoz, csak gondoltam elõtte informálódom, valakinek volt -e ilyen. SZTK-s rendelés van csak itt kismamáknak, de az orvosok maguktól semmit nem mondanak, faggatni kell õket mindenrõl. :( Akkor is szûkszavúak.
Szia! Nekem is volt ilyen igen létezik hüvely viszér ilyenkor! Nem baj el fog múlni! Én is megijedtem de megnyugtatott a doki! Most a 2.babámmal vok terhes és most meg 3 db kis dudorom lett de kamilláztam meg körömvirág krémeztem elmúlt!De mondta doki ismét h van ilyen és elmúlik mindig! Nyugizz! :)
Médea 13! Imádlak :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nekem is olyasmi érzésem van, mint neked. És azt nem mondta a dokid, hogy mi az valójában, és mi okozza?
nem
Nálam semmi ilyen hatása nem volt. 30F
A kérdező hozzászólása: 20 cm-nél nagyobbakról van szó , kettõt is találtak Nálam. Nem tudom , h ennek van-e köze a dologhoz? :(
nincs, ha kövér vagy, akkor túl sokat eszel, túl keveset mozogsz vagy hormon, pajzsmirigy vagy cukor problémáid vannak...
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm!

90-es évek második felében ment a mozikban egy hatalmas luxus tengerjáró hajót megtámad egy polip, vagy valami hasonló és felfal mindenkit, egy kisebb hajó is oda tart rablás céljából de már csak a szörnyet találják, ismeri valaki a címét?

Ha jól emlékszem Gary Busey is játszik benne de csak mellék szereplőként.

Legjobb válasz: Kísértethajó? http://www.port.hu/kisertethajo_deep_rising/pls/fi/films.fil..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, ez az erre gondoltam.

Tisztelt Doktor Úr! Kiújuló polip gyanúja mellett lehet-e barátcserje kivonatot szedni? A rákszűréseim eredményei P II-esek. Volt hpv 68-om, de ez szerencsére két vizsgálat alakalmával negatív eredményt mutat. 44 éves vagyok és fél éve hol 6, hol 2 hete m

Tisztelt Doktor Úr! Kiújuló polip gyanúja mellett lehet-e barátcserje kivonatot szedni? A rákszűréseim eredményei P II-esek. Volt hpv 68-om, de ez szerencsére két vizsgálat alakalmával negatív eredményt mutat. 44 éves vagyok és fél éve hol 6, hol 2 hete menstruálok. Köszönettel.T.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kiújuló polip nem képez ellenjavallatot a Premens szedése kapcsán. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kiújuló polip nem képez ellenjavallatot a Premens szedése kapcsán. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Kiújuló polip gyanúja mellett lehet-e barátcserje kivonatot szedni? A rákszűréseim eredményei P II-esek. Volt hpv 68-om, de ez szerencsére két vizsgálat alakalmával negatív eredményt mutat. 44 éves vagyok és fél éve hol 6, hol 2 hete m

Tisztelt Doktor Úr! Kiújuló polip gyanúja mellett lehet-e barátcserje kivonatot szedni? A rákszűréseim eredményei P II-esek. Volt hpv 68-om, de ez szerencsére két vizsgálat alakalmával negatív eredményt mutat. 44 éves vagyok és fél éve hol 6, hol 2 hete menstruálok. Köszönettel.T.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kiújuló polip nem képez ellenjavallatot a Premens szedése kapcsán. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kiújuló polip nem képez ellenjavallatot a Premens szedése kapcsán. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!