Találatok a következő kifejezésre: A platós gyárilag nincs (1 db)

A platós uaz-ban gyárilag nincs biztonsági öv. Ezért a rendőr hogyan büntet, ha büntet?

Legjobb válasz: így igaz, ugy emléxem max 30e Ft lehet a birság

így igaz, ugy emléxem max 30e Ft lehet a birság
Ha nincs benne gyárilag, bele kell szereltetni utólag. A rendõr ugyanúgy büntet, mintha 'csak' nem kötnéd be.
Szerintem nem kell bele mivel gyarilag nincs benne es teherauto


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hosszútávon mennyire biztonságos a nem teljesen felülő alufelni a kerékagyon?

Van egy OPEL Astra G autóm, amihez 16 colos alufelni tartozik. Az alufelni középrésze 67,1mm, míg a az autó kerékagya 56,6mm. Van emögött még egy 7mm-es nyomtávszélesítő (beleérne a féknyeregbe a felni). Az első kerékagyak alá szigetelőszalagot tekertem, mert ennek hiányában rázta a kormányt menet közben 110km/h-nál, de ezt most megoldottam: megszűnt a probléma.

A hátsó kerékagyak továbbra sem kapcsolódnak tökéletesen az alufelnivel, de nem éreztem rázást, sem rendellenességet kocsifutás közben! Lehetnek-e hosszútávon problémák emaitt, ha "csak" a kerékcsavar tartja jóformán a felnit hátul (fékdob), ha tökéletesen megvannak húzva a csavarok?

16

Ilyeneknek adnak jogosítványt?

http://www.ejogsi.hu/

9

Amennyiben csak egy pillanatra léptem túl 50es táblánál a 64-es tűréshatárt és rögtön visszafékeztem, akkor is megbüntetnek? Tudja esetleg valaki? Mennyi ideig kell "gyorsan" haladni a büntetéshez?

Remélem a kedves rendőr urak figyelembe veszik, hogy lelassítottam. (bár nem vagyok naiv)

8

Ittasan lehet kerékpárt tolni?

9

Most akkor lehet ittasan kerékpározni, avagy sem?

Itt ellentétes infokba akadok, van ahol azt írják igen, van ahol azt, hogy nem.

7

Gyakran lefullad alattam az autó emelkedőn. Hogy érdemes elindulni?

Gyakran lefullad alattam az autó emelkedőn... Hogy érdemes elindulni? Eléggé fent fog a kuplung, tipikus Renault betegség, és ráadásul bivaly kemény is... 10 éve vezetek, de ez kezd kifogni rajtam :D

6

Ha egy autóban gyárilag nincs hátul biztonsági öv, akkor hogyan szállíthatok vele gyereket?

Egyáltalán nem lehet? Vagy akkor nem kötöm be a gyerekülést??? A kresz szerint hogy van???

2

"Gyermekek" veszélyt jelző táblánál, minden esetben 30-ra kell lassítani?

Minden egyes ilyen táblánál érvényes a sebességkorlátozás (ha csak önmagában van), vagy csak azoknál, ahol kiegészítő tábla van a veszélyt jelző tábla alatt?

2

Tapasztalta ezt más is? Biciklis a gyalogátkelőhely előtt nem fékez, hanem az utolsó pillanatban félrekapja a kormányt a gyalogos előtt.

Én értem, hogy nem akarja elveszíteni a lendületét, de a gyalogos azt hiszi, hogy nekimegy. Ma egy bringás emiatt esett el, mert én meg voltam győződve, hogy nekem jön és el akartam engedni magam előtt, ő pedig mögöttem akart elmenni, de én ezt nem láttam. Õ elesett, nekem meg kiszakadt a gatyám.

6

A gyerekülésünk eu szabványos?

Van egy autós gyerekülésünk.kaptuk,olyan fajta aminek a háttámláját le lehet venni és ülésmagasítóként használható tovább.a huzata kopott,így nehezen olvasható rajta a felirat.valahonnan kideríthető hogy szabványos e?illetve igazoltatáskor a rendőrök nézik?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!