Találatok a következő kifejezésre: A platánfa melyik ókori személy írogatott (1 db)

A platánfa alatt melyik ókori személy írogatott?

Nem emlékszem, ki is ? valójában. Az elmúlt 23 órában ezt kerestem, s nem találok semmit!

Legjobb válasz: Én csak olyat hallottam, hogy a "hársfák alatt"... Unter den Linden, ez pedig Walter von der Vogelweide. (lovagkor)

Én csak olyat hallottam, hogy a "hársfák alatt"... Unter den Linden, ez pedig Walter von der Vogelweide. (lovagkor)
A gyerekem dolgozatában olvastam, hogy Hippokratész a platánfa lombjai alatt tanította az orvoslást, Kos szigetén. Bocsi, ha már nem segített. Üdv.
Horatiusra emlékszem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Banki törvény-bolti bankkártyás fizetésnek a terhét januártól a vásárló viseli?

Kell fizetnem azért is, hogy a boltban bankkártyával fizetek? Vagy ezt a költségek a bolt állja?

1

A Bibliában hol találom meg Sirák fia könyvét?

2

II. Miklós cár meg a felesége miért nem adta gyorsan férjhez a lányaikat külföldre? Már benne voltak a korban mindannyian, legalább nekik nem kellett volna meghalniuk.

4

Társadalmi tanulmányok alapszak elvégzése után, milyen mesterszakot ajánlatok?

Gondolkodom a nemzetközi tanulmányok mesterszakon, de nem tudom el lehet e vele helyezkedni.

0

Milyen erdetű a Ferenczi családnév?

0

Hogy kell egy olvasónaplót megírni? Még eddig nem kell ilyensmivel foglalkoznom, szóval nemtudom. Bővebben lent.

Az Ábel trilógiából kell olvasónaplót irjunk,de nem tudom hogy kezdjek neki.Valaki egy példát? Fontos! annyit tudok,hogy nem a tartalmat kell beleirni...

6

Mit jelent a német "Tusi" szó lefordítva. Ez valami szleng? Hallottam már, csak nem tudom mit jelent!

4

Létezhet a testtől teljesen független lélek (szellem, stb. ), vagy minden, ami a jellemünk, az egyéniségünk, az csak az agyunkban végbemenő elektromos tevékenység következménye?

A kérdést szándékosan nem az ezo kategóriába írtam :-).

1

Mi a különbség az én és a szelf között a pszichológiában?

7

Valóban igaz, hogy aki sok pénzt akar keresni, annak célszerű a matekra, informatikára, fizikára koncentrálnia, mert ezek hoznak a konyhára?

Egy ismer?söm, aki nagyon okos ember és adok a szavára, mindig ezt mondja. Hogy ezeket kell tanulni, a mérnöki tudományokat, még akkor is, ha nem szeretjük ?ket, mert talán nem mindenkinek kellemesek, de ezek a leghasznosabbak és ezzel lehet sok pénzt keresni. Igaza van?

Én mindig mindenb?l nagyon jó voltam (a legrosszabb bizonyítványom egész iskolás karrierem alatt négy négyes volt év végén, általában ennél jobb volt), tehát valamennyi tehetségem, eszem mindenhez van, sok dologban meg kiemelked? voltam. Most nyelvekkel foglalkozom egyetemen, de sokat gondolkodom rajta, hogy nem a reál-vonalon kellett volna-e elindulnom. Biztos vagyok benne, hogyha hobbinak azt választanám, akkor pl. könny?szerrel megtanulnám az informatikát. Nem az érdekel a legjobban, de nem tudom, hogy azt érdemesebb-e választani, ami érdekel, vagy azt, ami hasznos. Anyagi szabadságot akarok, hogy úgy élhessem az életem, ahogy tetszik.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!