Találatok a következő kifejezésre: A platánfa melyik (1 db)

A platánfa alatt melyik ókori személy írogatott?

Nem emlékszem, ki is ? valójában. Az elmúlt 23 órában ezt kerestem, s nem találok semmit!

Legjobb válasz: Én csak olyat hallottam, hogy a "hársfák alatt"... Unter den Linden, ez pedig Walter von der Vogelweide. (lovagkor)

Én csak olyat hallottam, hogy a "hársfák alatt"... Unter den Linden, ez pedig Walter von der Vogelweide. (lovagkor)
A gyerekem dolgozatában olvastam, hogy Hippokratész a platánfa lombjai alatt tanította az orvoslást, Kos szigetén. Bocsi, ha már nem segített. Üdv.
Horatiusra emlékszem


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy került Budára ennyi német?

Kérdésem az lenne, hogyan jelent meg Budán (és Pesten) annyi német nyelvű lakó, ha már egyszer magyar városokról van szó. A Wikipédia szerint még 1851-ben is 56 % volt a német anyanyelvűek aránya, a magyaroké 37 %, 100 évvel azelőtt is 55 %-a volt a németeknek, de a magyaroknak csupán 22. Hogyan került ide ennyi német (találtam valamit, ami a török háborúkat okolta, de lehet, hogy a magyarázat ennél árnyaltabb)? Hova tűntek ők napjainkra?

8

Mi a közös bennük?

Azt a házi feladatot kaptam hogy meg kell keresni hogy mi a közös az 1920-as antwerpeni a 1980-as moszkvai és 1984-es los angelesi olimpiában.

1

Iagz az ha két ember egymás után ásít valami érzelmi kötődés van köztük?

7

Tudnátok segíteni? Ezt a pszichológust keresem! Bővebben lent.

Egy olyan pszichológust keresek, aki egyetemi oktató, és beszédhibája van, ha jól emlékszek dadog. Férfi, olyan 30 éven túli.

Pár éve hallottam az előadását, és szeretném újra meghallgatni, csak sajnos nem találom sehol sem, és még a neve sem jut az eszembe.

2

Ha Arisztotelész szerint az arany középutat kell járnunk, akkor pénzügyileg a középrétegnek van a legkevesebb problémája?

Marmintr ugy ertem, hogy a kozepreteg hianyt is szenved a penzben,viszont van is mibol koltenie. Ha megnezzuk a gazdagok elete penzugyileg sokkal bonyolultabb, mig a szegenyeke tul egyszeru a penz hianya miatt. Ti egyetertetek az arany kozeput elmeletevel? Vajon ez a penzre is igaz!? Vagy pont,hogy a penzre nem igaz?

2

A társadalmaknak szükségük van vezetőre?

5

Mi a különbség a keleti és nyugati uralkodók között az első világháború idején?

Fontos lenne.

1

Mi az oka, hogy nem sikerült eddig az embernek olyan számítógépes program létrehozása, ami képes önállóan saját magát fejlesztenie és öntudatára ébrednie?

17

Holokauszt dokumentumfilm címek?

Üdv, olyan dokumentumfilmeket keresek amik a holokauszttal foglalkoznak. Esetleg címeket tudnátok írni? Köszönöm!

2

A Nyomorultak című regény hogyan hat a mai társadalmunkra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!