Találatok a következő kifejezésre: A placenta jobb (2 db)

30 hetes vagyok jok ezek az eredmények:BPD-81mm. Fl:60mm. THQ:88mm és a placenta jobb oldalt 1 fokban érett . THQ nem nagy?

Legjobb válasz: Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

Nekem 31 hetes adataim vannak: BPD 82 mm, FL 65 mm (THQ nincs) A placentánál az a jó, ha minél kevésbé érett, mivel annál jobban tudja ellátni a babát. 0, ha még nem érett, I ha már érettebb, de ez még jó eredmény. (Késõbb lehet II., III., IV. fokban érett is, de akkor úgyis szól a doki, ha idõ elõtt elöregedne a méhlepény.) Szerintem jók az eredményeid.

A placenta a jobb oldalon van ez baj? Eddig mindig a hátul volt...26 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Határozottan NEM BAJ. A placenta helye a pocak növekedése során változhat.

Szia! Határozottan NEM BAJ. A placenta helye a pocak növekedése során változhat.
Amíg nem mondják hogy valami nem jó, szerintem addig minden ok! Én azt sem tudom elõl, hátul vagy hol van a lepény, nekem sosem mondták. Annyit mondott a doki, hogy a víz is, placenta is jól néz ki, nekem ennyi elég.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!