Találatok a következő kifejezésre: A pici 8 napos (8 db)

8 hetes és pár napos terhes vagyok . Egy hete nem fejlõdik a pici mi lehet a baj? Az orvos még nem mondót semmit csak kicsit csóválta a fejét.

5-6 hetesen 4mm szabályos peteszákde van kis barnázás

Legjobb válasz: A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!

A vilàgért nem akarlak megijeszteni, de amikor nàlam nem fejlödött a baba és szabàlytalan lett a petezsàk sajnos elhalt a babàm! Velem ez hàromszor fordult elö! Mindhàromnak missed ab lett a vége! Az elsö 2 terhességem végzödött így a harmadikból született a lànyom, a negyedik terhességet veszítettem el újra az ötödikböl született a fiam! Mind a hàrom vetélésnél barnàzàssal kezdött majd vérzés jelentkezett! Mindig a 8-9. héten történt! De ez nàlam volt igy, remélem nàlad nincs baj! A legjobbakat kívànom!
Nekem is volt sajnos hasonló...6 hetesen kezdtem el barnázni, be is fektettek a kórházba, ott 4 naponta nézték uh-on hogy milyen ütemben növekszik.7 hetesen már volt szívhang, 9. hétig növekedett, aztán egyszer csak már nem volt szívhangja :( Missed ab. lett a vége. Azért remélem nálad minden rendben lesz.
En nem biztatlak feleslegesen... Nekem is volt missed ab-om, vetélésem is... A petezsaknak nönie kell... Rohamosan!!! Napi 1 mm-t! Neked még az 5. Heten elhalt a terhességed. 6. Heten mikor egeszseges terhességem volt mar volt szikholyag meg 3-4 mm-es embryo szivveréssel! Sajnalom. Remelem magatol elmegy nem kell a missed ab... Nekem januarban 2 het utan sem ment el, missed lett:( aztan februarban teherbe is estem!:) engedd el hogy jöhessen a babád! 25 hkm
Hát szerintem ez nem jót jelent :( nekem 10 mm petezsák volt 5 hetesen és 9 hetesen már szívhang 2, 5centis embrióval .A petezsák meg már addigra jóval nagyobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek igen nagy a baj ma már vérzek erõsen .harmadik gyermekem lett volna .Igy hát nem vagyok annyira elkeseredve biztos a természet tudja mit kell tennie. Azon is gondolkoztam hogy lehet nem is vagyok 8 hetes lehet elmértek valamit .mekkorának kellene lennie kb 8 hetesen ?Én is majd vissza nézem a gyermekeim papirjait.

Mit jelent az UH leleten, hogy YS=5mm? 8 hetes+1 napos vagyok, a Pici 15 mm.

Legjobb válasz: YS = szikhólyag. Mellette meg ott a korának megfelelõ bébi. :) Gratulálok! :) 24 hetes km

YS = szikhólyag. Mellette meg ott a korának megfelelõ bébi. :) Gratulálok! :) 24 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is Neked! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: kösz! beirtam ezeket a számokat és azt írta hiba számokat kell beírni ezt most nem értem azt írtam be
Az én kedvenc kalkulátoromnál a Fem 21 hetesnek felel meg, a BDP pedig 23 hetesnek.
Ja, és én 56-ot és 36-ot írtam be a kalkulátorba.
igen, egész számokat kell beírni
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek. az nem jelent bajt ha a feje ennyivel nagyobb a combcsonthoz képest?
Ezt nem tudom sajnos. Az én babám is nagyobb, de neki a feje és a combcsont nagysága együtt nõ. Vagyis csak ezek nagyobbak két héttel a koránál, a többi a korának megfelelõ.
A kérdező hozzászólása: egy újabb dolog ami miatt aggódhatok.miért nem tud minden simán menni???mindene estre köszi a választ

A pici babám 8 napos és már második napon azt mondták a kórházban rá, hogy erős az izomzata. Na de ennyire?

8 napos babámat betettem a kiságyba a hátára,és az oldalára fordult,meg hasra tettem,és felemelte a fejét és a két kezét

Legjobb válasz: Nem. Amit a baba önerejébõl meg tud tenni és szívesen csinálja, az nem árt neki. Csak erõsödik tõle. Ha viszont te erõlteted, na az árt. Pl. ha 4 hónaposan fel tud ülni és önerejébõl ül, az nem korai, akkor se ha más babák messze lassabban fejlõdnek. De ha a 7 hónapos babád nem tud még felülni, de te felülteted és párnával kitámasztod, mert jajj de aranyos így, na az teszi tönkre a babák gerincét.

Nem. Amit a baba önerejébõl meg tud tenni és szívesen csinálja, az nem árt neki. Csak erõsödik tõle. Ha viszont te erõlteted, na az árt. Pl. ha 4 hónaposan fel tud ülni és önerejébõl ül, az nem korai, akkor se ha más babák messze lassabban fejlõdnek. De ha a 7 hónapos babád nem tud még felülni, de te felülteted és párnával kitámasztod, mert jajj de aranyos így, na az teszi tönkre a babák gerincét.
Minden gyermek másképp fejlõdik.Nem te vagy az egyedüli akinek ilyet produkál a babája.Teljesen normális dolog, nem korai.Ügyes a babád.

Egész napos ülőmunkától (8 óra) + napi 2 óra bkv ugye nem lehet baja a picinek? Ugye ezzel nem ártok a babának? Nem állhat le a szíve vagy bármi baja nem lesz?

13 hetes vagyok és nagyon kimerít ez a napi rutin, elképesztően elfáradok, este szinte összeesek. De végülis csak ülök.

Legjobb válasz: Figyi, el kéne jönnöd a munkahelyrõl (pár hét és egyébként is ez lenne a vége, hidd el egyre inkább sûrûsödnek a vizsgálatok, és a munkáltató nem örül, ha sokat hiányzol, inkább jobb békében elválni) és sétálj nagyokat, pihenj. Egyszerûen nem éri meg a kockáztatást a picúr, komolyan kell venni a tested kimerültségi jeleit. Ami a pénzt illeti: pár hét múlva egyébként is otthon lennél, a terhesség végéig egyre kevesebbet birsz, én 20 hetes km vagyok, és már nem birok ülni egy-egy óránál többet a derekam miatt.

Figyi, el kéne jönnöd a munkahelyrõl (pár hét és egyébként is ez lenne a vége, hidd el egyre inkább sûrûsödnek a vizsgálatok, és a munkáltató nem örül, ha sokat hiányzol, inkább jobb békében elválni) és sétálj nagyokat, pihenj. Egyszerûen nem éri meg a kockáztatást a picúr, komolyan kell venni a tested kimerültségi jeleit. Ami a pénzt illeti: pár hét múlva egyébként is otthon lennél, a terhesség végéig egyre kevesebbet birsz, én 20 hetes km vagyok, és már nem birok ülni egy-egy óránál többet a derekam miatt.
elsõ babámmal 36hetes korig dolgoztam, szintén irodai ülõmunka...semmi baja nem lesz annak a picinek. volt h én is elfáradtam persze...annyi h a vége felé mindig az iroasztal alatti kukámra tettem fel a lábam, h ne logjon. :)
Szia, ez az elkepeszto faradtsag ami altalaban a terhesseg elso harmadaban nagyon soknak elofordul enyhulni fog a masodik harmadban amikor egyszerre tele leszel energiaval. (ez a legjobb idoszak 4-tol 6-7 honapig!) Mondjuk nekem az utolso idokig semmi bajom nem volt, de az elso 3 honapban a munkahelyemen szinte a szemem sem tudtam nyitva tartani annyira faradt voltam!! En 38 hetig dolgoztam. Ugye te is tudod hogy ez a 'nem fog megallni a szive' egy nagyon naiv kerdes.... hmmmm.... Ne legy ilyen tudatlan! Mondjuk eszrevenni hogy biztos az elso terhesseged ez! Nem fog megallni a szive, semmi baja nem lesz, ki kell birnod ezt a faradtsagos idoszakot el fog mulni, par honap mulva mar eszedbe se fog jutni hogy volt.
36.hétig dolgoztam irodában. Nem lett baja a gyerekemnek és nekem sem. Otthon meg csak aludtam. Kellett a pénz, itthon meg csak unatkoztam volna magamban.
Semmi baja nem lesz, ne nyugtalankodj! Amit ajánlani szoktak, hogy tarts minden órában öt perc szünetet, sétálj, mozogj, egyél meg egy almát, stb, hogy a vérkeringés rendben legyen. De te még nagyon pici babát hordasz, ez is talán ráér majd késõbb, ha már nyomni fogod ülés közben. De nyugi, akkor akkorákat fog már beléd rúgni, hogy "Menj már arrébb anya, hát nem férek!", hogy tudni fogod, pozíciót kell váltanod. :) Légy nyugodt, minden rendben.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok, nagyon köszönöm a megnyugtató válaszaitokat. Igen, elsõ baba (ráadásul meglepetés baba), igy elég tapasztalatlan vagyok még és aggódom a kicsiért. A fáradtság igazából nem álmosság, hanem fizikai kimerültség a nap végére, de tényleg sokat segitettetek, nagyon megnyugodtam, köszönöm Nektek :) szép hétvégét
Gondolkozz már! 6 napja volt ovud, még be sem ágyazódott szinte! Ez már beteges, bocsi...
A kérdező hozzászólása: jó akkor ugy kérdezem hogy van esély így babára?:D Bocsi lányomnál nem volt semmi jel csak h nem jött meg..
Igen, lehet esélye, mivel együtt voltatok ovukor, és nem az esetleges tünetek miatt.
A kérdező hozzászólása: a hõm reggel "ott" 37 volt ez jót jelent??
Semmit nem jelent. Peteérés után mindig fenn van a hõ egészen a menstruációig.
Még bármi lehet... A hõ pedig még ha mensi elõtt van fent közvetlenül úgy, hogy 37 fok, még az se jelent semmit. Még abból is lehet akármi. A hõre akkor lehet alapozni, ha mondjuk a luteális szakaszod mondjuk eredetileg 13 napos és aztán megjön na és akkor történik egy olyan, hogy már 16 napja fent van a hõd és eközben még mindig nem jön meg, na akkor már lehet azt mondani, hogy lehet, hogy sikerült a baba, de addig nem számít az, hogy fent van a hõ, mert eredetileg is így kell lennie.
A többi értékedet is megírnád? Esetleg a 3. napi hormonsort? Mert egy eredmény alapján nehéz lenne válaszolni.
Ez nagyon alacsony, viszont szerintem itt a fõ probléma az, hogy rosszkor lett levéve. A hivatalos protokoll szerint a 21. napon kell levenni, de ez "tankönyvi", 28 napos ciklusokra lett kitalálva. Nekem pl. volt 36 napos ciklusom, amikor a 20-22. nap körül volt ovulációm, így tök felesleges lett volna a 21. napon levenni bármit, mert fals eredményt mutat. Van igazolható ovulációd (akár hõméréssel, akár UH-gal)? Ha igen, akkor ahhoz kéne hozzáadni 7 napot és akkor levenni a "21. napi" progeszteront!
Nem baj. A luteális fázis alatti kis ösztrogénemelkedés okozza. Ez semmit nem jelent most számodra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nyugtató szavakat!! Nagyon szeretnénk a babócát!!
Szia! Mi újság? Remélem nem jött meg!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!