Találatok a következő kifejezésre: A picasawebbel lehet (3 db)

A picasaweb.google.hu fotófeltöltőnél egy adott albumhoz csatolt térképre tévesen telepített fotót hogyan lehet eltávolítani?

A kérdésb?l adódóan: a térképre véletlenül másik fotót illesztettem, mint amit eredetileg szándékoztam, de azt is rossz helyre. . .

A picasawebbel hogy lehet kollázst készíteni?

Legjobb válasz: Nekem a gépemen a Picasa2 van. Magyar nyelvû, érthetõ, hatalmas tárral, webkapcsolódással. Itt Van egy ikon "KOLLÁZS" rákattintok, s olyan kollázst készítem amilyet akarok. Ha nincs ilyen progid. az (origo-ról) ingyen le lehet tölteni. Sztem nagyon sokat tud.

Nekem a gépemen a Picasa2 van. Magyar nyelvû, érthetõ, hatalmas tárral, webkapcsolódással. Itt Van egy ikon "KOLLÁZS" rákattintok, s olyan kollázst készítem amilyet akarok. Ha nincs ilyen progid. az (origo-ról) ingyen le lehet tölteni. Sztem nagyon sokat tud.

Töröltem az eredetileg nyilvános képeimet a picasaweb-ről, a google képkereső találatai között mégis megjelennek. Hogy lehet ezt megszűntetni?

Legjobb válasz: Hosszu hónapok mulva tünt el az enyém is. Lassan dolgozik a Google servere. Vigasztalódj azzal, hogy bár megjelennek a találatok közt, de a tartalom nem.

Hosszu hónapok mulva tünt el az enyém is. Lassan dolgozik a Google servere. Vigasztalódj azzal, hogy bár megjelennek a találatok közt, de a tartalom nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!