Találatok a következő kifejezésre: A pharmatex szex közben nem (2 db)

A pharmatex hüvelykúp szex közben nem zavaró amikor folyik ki?

ha fölhelyezem, várok 10-15 percet akkor ebbe az id?be nem kezd el kifolyni bel?lem? ha fölhelyezem és közben a pasim elkezd izgatni (ujjazni, nyalni) akkor a nedvességgel nem folyik ki? nem lesz neki szar, ha "azt nyalogatja"? 16 évesnek kiadják ezt a gyógyszertárban?

Legjobb válasz: Nem folyik ki sex közben, és elõtte sem, mivel idõ kell még elolvad. Orális sexet viszont nemjó csin-ni ,ha már felhelyezted,mert utána érzõdik ennek a kúpnak az íze... Igen kiadják a gyógyszertárban, mert recept nélkül lehet kapni, mindegy hány éves vagy! De tarts be mindent, ami le van írva a tájékoztatóban, utána nem szabad 3 óra hosszáig zuhanyoznod és kimosni magad alul, és elõtte sem!!Ez nagyon fontos!!Mert a szappan vagy tusfürdõ elbontja a hatóanyagokat!!

Nem folyik ki sex közben, és elõtte sem, mivel idõ kell még elolvad. Orális sexet viszont nemjó csin-ni , ha már felhelyezted, mert utána érzõdik ennek a kúpnak az íze... Igen kiadják a gyógyszertárban, mert recept nélkül lehet kapni, mindegy hány éves vagy! De tarts be mindent, ami le van írva a tájékoztatóban, utána nem szabad 3 óra hosszáig zuhanyoznod és kimosni magad alul, és elõtte sem!!Ez nagyon fontos!!Mert a szappan vagy tusfürdõ elbontja a hatóanyagokat!!
A kérdező hozzászólása: de azért WC-re ellehet menni nem? Am mikor érdemes felhelyzeni? még az elején vagy akkor ha már nagyon felvagyok izgulva?? Am ha már nagyon nedves vagyok és mire elkezd hatni (10-15 perc) azalatt az idõ alatt lehet ujjazni, hogy nem "száradjak" ki ott alul? A nyelv csak elötte ajánlott?
Elmehetsz WC-re, de azért oda kell figyelni, mert nekem pl a krémbõl azért jött ki is :S Nem szabad nagyon ugrabugrálni, és akkor nem folyik ki :) Az orális szex és a behatolás között tedd fel. Amíg olvad addig csak ujjazzon (ne nyaljon, mert az íze borzalmas), hogy ne lankadjon le a vágy.
A kérdező hozzászólása: Rendben. köszi
Ha nem nyomod ki magadból, nem fog kifolyni. Kiadják a gyógyszertárba kortól függetlenül, vény nélkül kapható. 2600 Ft / doboz ( 10 db. ) Az a lényeg, hogy mindent pontosan tarts be, nekünk bevállt. Miután már feltetted ne izgasson se ujjal se szájjal a pasid, borzalmas a szaga, gondolom az íze is az.
Semmi, mi is tapasztaltuk.Kb.6 éve használjuk már, nincs jelentõsége.
anyukám Pharmatex mellett lett terhes :S
Várjatok többet fél órát.
Elõször is, a Pharmatex cuccok már jobban védenek, mint régebben, de azért ajánlott Pharma+ megszakítással védekezni. Másodszor, ha a nagy része elolvadt, szerintem nem baj. Nekünk inkább az szokott a baj lenni, hogy amikor ki akarjuk bontani, már akkor elkezd olvadni és nehéz kiszedni a csomagolásból. ( alapból hûtõben tároljuk )
A kérdező hozzászólása: Nekünk ilyen kis mûanyag hengerbe van a tabletta nincsen becsomagolva.
Használjatok lágy hüvelykapszulát.
a kettõvel ezelõtti vagyok. A hengeres az az extra hüvelyváladékú nõknek való, az nekem sem olvadt el, amikor kísérleztem a termékeikkel. Az elõzõ jól mondja, a lánykapszulát ( ami mint egy kúp, úgy néz ki) próbáljátok ki vagy cseppentsetek pár csepp langyos vizet a tablettára, mielõtt felhelyezitek:)
láGYkapszulát:)
Egyik barátnõm is Pharmatex mellett lett terhes. Most van neki egy fél éves tündéri kisfia:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!