Találatok a következő kifejezésre: A pharmatex szex (12 db)

Melyk a jobb a Pharmatex kúp vagy a Patentex kúp? A biztosnságos szex érdekében lehet gumival együtt használni?

Legjobb válasz: Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.

Én Pharmatexet használok és semmi baja tõle a guminak. A Patentexet nem ismerem így arról nem tudok véleményt írni. De nekem a Pharmatex nagyon bejön. Már lassan 3 hónapja azt használok és semmi bajom vele.
Én is inkább a Pharmatexre szavazok. És használhatsz mellette óvszert is, ha az megnyugtat, de ha elõírás szerint használod a pharmatexet, akkor nem lehet gond gumi nélkül sem.
Szerintem a Patentex nem olyan elterjedt még. Rengeteg pro és kontra felsorolható. A Patentex olcsóbb és több van egy dobozban, a Pharmatex drágább, de többen használják. A Pharmatexben van fertõtlenítõ is, ezért van egy jellegzetes saga és sokan allergiásak is rá. Persze mindkettõ mellett teherbe lehet esni és mindkettõ mellett lehet óvszert használni. Bármelyiket is választod, kövesd az elõírást és gumit is használj azért.
Pharmatex+gumi: szerintem ez a legeslegjobb védekezési mód, nekem bevált...:)
A Pharmatex kúpot használtuk éveken át magában, azaz gumi és egyebek nélkül. Nem volt vele gond egyszer sem. Mondjuk nem dõlt volna össze a világ, ha mégis becsúszik korábban a baba... Elõnye a hátránya, hogy van benne fertõtlenítõ is, aminek van egy jellegzetes kellemetlen szaga és sokan érzékenyek rá. Viszont egy nem túl szerencsésen dunai fürdõzés után önmagában segített a keletkezett problémákon... Próbálkoztunk Pharmatex tablettával is, de az nem hogy nem síkosít, de inkább érdesít. És amíg a kúpot nyugodtan tudtuk használni, addig ez csípett mindkettõnket. A Patentex kúpot most szeretnénk kipróbálni, mert állítólag nincs kellemetlen szaga, és mellette ez is síkosít. Nem elhanyagolható módon olcsóbb is, miközben ugyanolyan biztonságot ígér. Véd mind a kettõ ha ésszel használja az ember. Ki kell várni azt a 10 percet amíg elolvadnak. Egyesek szerint ez vágyölõ, szerintem nem, hiszen az a 10 perc lehet akár fél óra is (a Patentex 2 a Pharmatex kúp 4 órán keresztül véd), így az elõjáték biztosan nem marad el és az órát sem nézegettük közben. Innen nézve ez még jobbá is teheti az együttlétet... ;)

Van valakinek tapasztalata a Pharmatex hüvelytablettáról? Sokat olvastam róla és nem tudom kinek higgyek. Az is érdekelne, hogy az orális szex megengedett-e mellette.

Legjobb válasz: Ha meghallom hogy pharmatex,kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek,mert abortusz lett belõle..

Ha meghallom hogy pharmatex, kiráz a hideg is.. A hüvelykrémrõl lebeszélnélek, mert abortusz lett belõle..
Ha nem akarsz gyereket, akkor max kiegészítésként használd.
Én csak hallottam róla, de nem merném kipróbálni.

A Pharmatex kúp mennyi ideig elég szex közben, egyszeri felhelyezés kitart 1 óráig is biztonságosan? Ezt vény nélkül lehet kapni gyógyszertárban? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nem kell hozzá vény.A hüvelytabletta 3órát hat és 12db 1499ft, a hüvelykúp 4órát hat és a 10db-os 2200ft,a hüvelykapszula 4órát hat a 6db-os 1620ft,és a hüvelykrém 1998ft és 10órán át hat.Mindegyiknél úgy van hogyha új szeretkezést kezdesz akkor újat kell felrakni,és szex után nem szabad hüvelyöblítést végezni.

Nem kell hozzá vény.A hüvelytabletta 3órát hat és 12db 1499ft, a hüvelykúp 4órát hat és a 10db-os 2200ft, a hüvelykapszula 4órát hat a 6db-os 1620ft, és a hüvelykrém 1998ft és 10órán át hat.Mindegyiknél úgy van hogyha új szeretkezést kezdesz akkor újat kell felrakni, és szex után nem szabad hüvelyöblítést végezni.

Baj, ha szex után kifolyik belőlem a pharmatex kúp (és a sperma is, ugye)?

Pharmatex- szel tervezem a védekezést. Hogy ne érjen meglepetés, kipróbáltam- szex nélkül- hogy miylen. Emiatt aztán felötlött bennem, hogy szex után oké, hogy nem szabad kimosni magamból egy ideig. De kifolyik? És az nem baj?

Legjobb válasz: Szex elõtt 10 percel kell feltenni, és akkor védeni fog. Minden kúp kifolyik-ha még nem használtál ilyet... A kúp feloldódik, a hatóanyagok felszívódnak, ez esetben a dolga az, hogy megsemmisítse a spermákat. A nagyja kifolyik, de ami kell, az bent marad. És valóban, ne mosakodj az elõrít idõn belül és nem lesz gond:) (magánvélemény: én a fogamzásgátló tabit tartom a legjobb, legbiztosabb megoldásnak)

Szex elõtt 10 percel kell feltenni, és akkor védeni fog. Minden kúp kifolyik-ha még nem használtál ilyet... A kúp feloldódik, a hatóanyagok felszívódnak, ez esetben a dolga az, hogy megsemmisítse a spermákat. A nagyja kifolyik, de ami kell, az bent marad. És valóban, ne mosakodj az elõrít idõn belül és nem lesz gond:) (magánvélemény: én a fogamzásgátló tabit tartom a legjobb, legbiztosabb megoldásnak)
Szia!Nem baj ha kifolyik, ez erõs spermicid anyag annyi ugyis marad benned h ne legyen baj!Volt már nálam olyan h felraktam amikor elindultam itthonról a barátomékhoz és mivel nem vizszintes helyzetbe voltam sok kifolyt belõlem(amugy fekvõ helyzetben is vmennyi kifolyik belõled)és nem lettem terhes! de nagyon féltem h baj lesz, elmentem nõgyógyászhoz és õ mondta h ez csak 90%védelmet ad és h nem ajálja!azota tabit szedek és ha tartos párkapcsolatod van akkor inkább azt ajánlom neked!
A kérdező hozzászólása: Szednék én tablettát, de egyéb okok miatt nem szedhetek. :( Amúgy meg több éves kapcsolatban élek, de babát nem szeretnénk még, a gumi meg azért 4-5 év után kicsit macera.

Hogyan oldjátok meg a tisztálkodást szex elött, ha Pharmatexet használtok?

Én minden szex elött szeretek zuhizni vagy legalább "ott" megmosakodni!De ugye a Pharmatexnél csak 2 órával elötte szabad...Ráadásul jön a nyár,amikor az ember izzad stb...

Legjobb válasz: Senki nem hal bele, ha 2 órával korábban mosakodsz meg...Nem tudom, miért kell túldramatizálni a dolgokat. Vagy kibírod vagy védekezz másképp...

Senki nem hal bele, ha 2 órával korábban mosakodsz meg...Nem tudom, miért kell túldramatizálni a dolgokat. Vagy kibírod vagy védekezz másképp...
A kérdező hozzászólása: Nem dramatizálom túl, egyszerûen csak szeretek elötte tosztálkodni!Mellesleg a gumi csíp, hormonális cuccok kilõve...Szóval...
Ismerõs szitu, 1 éve Pharmatexezünk. Fürdés: pár órával korábban megfürdök szappannal, konkrétan elõtte meg már csak tiszta vízzel öblítek intim helyen. Még nem érezte egyikünk sem, hogy így kellemetlen lenne, pedig igazán nem vagyunk igénytelenek/koszosak. :)
Szia! Használj Lactacyd Feminát, az savas ph-jú, és nem bontja a hatóanyagot! Vagy bármilyen más intim lemosót.

A pharmatex hüvelykúp szex közben nem zavaró amikor folyik ki?

ha fölhelyezem, várok 10-15 percet akkor ebbe az id?be nem kezd el kifolyni bel?lem? ha fölhelyezem és közben a pasim elkezd izgatni (ujjazni, nyalni) akkor a nedvességgel nem folyik ki? nem lesz neki szar, ha "azt nyalogatja"? 16 évesnek kiadják ezt a gyógyszertárban?

Legjobb válasz: Nem folyik ki sex közben, és elõtte sem, mivel idõ kell még elolvad. Orális sexet viszont nemjó csin-ni ,ha már felhelyezted,mert utána érzõdik ennek a kúpnak az íze... Igen kiadják a gyógyszertárban, mert recept nélkül lehet kapni, mindegy hány éves vagy! De tarts be mindent, ami le van írva a tájékoztatóban, utána nem szabad 3 óra hosszáig zuhanyoznod és kimosni magad alul, és elõtte sem!!Ez nagyon fontos!!Mert a szappan vagy tusfürdõ elbontja a hatóanyagokat!!

Nem folyik ki sex közben, és elõtte sem, mivel idõ kell még elolvad. Orális sexet viszont nemjó csin-ni , ha már felhelyezted, mert utána érzõdik ennek a kúpnak az íze... Igen kiadják a gyógyszertárban, mert recept nélkül lehet kapni, mindegy hány éves vagy! De tarts be mindent, ami le van írva a tájékoztatóban, utána nem szabad 3 óra hosszáig zuhanyoznod és kimosni magad alul, és elõtte sem!!Ez nagyon fontos!!Mert a szappan vagy tusfürdõ elbontja a hatóanyagokat!!
A kérdező hozzászólása: de azért WC-re ellehet menni nem? Am mikor érdemes felhelyzeni? még az elején vagy akkor ha már nagyon felvagyok izgulva?? Am ha már nagyon nedves vagyok és mire elkezd hatni (10-15 perc) azalatt az idõ alatt lehet ujjazni, hogy nem "száradjak" ki ott alul? A nyelv csak elötte ajánlott?
Elmehetsz WC-re, de azért oda kell figyelni, mert nekem pl a krémbõl azért jött ki is :S Nem szabad nagyon ugrabugrálni, és akkor nem folyik ki :) Az orális szex és a behatolás között tedd fel. Amíg olvad addig csak ujjazzon (ne nyaljon, mert az íze borzalmas), hogy ne lankadjon le a vágy.
A kérdező hozzászólása: Rendben. köszi
Ha nem nyomod ki magadból, nem fog kifolyni. Kiadják a gyógyszertárba kortól függetlenül, vény nélkül kapható. 2600 Ft / doboz ( 10 db. ) Az a lényeg, hogy mindent pontosan tarts be, nekünk bevállt. Miután már feltetted ne izgasson se ujjal se szájjal a pasid, borzalmas a szaga, gondolom az íze is az.

Pharmatex hüvelykúpot használok. Előfordult párszor, hogy szex után is feltettem mégegyet. Akkor viszont égett és viszketet a hüvely és környéke. Mi miatt lehet ez?

Legjobb válasz: Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)

Szex után miért tettél fel még egyet? Amúgy meg az égõ és viszketõ érzés optt van a mellékhatási közt leírva:)
Szia! Bocsi a kérdésért, de mióta használod? Neked bevált? Tehát nem kellett mellé kiegészítõ védekezés?
A kérdező hozzászólása: Már 8 hónapja használom a pharmatex kúpot.Bevált.Tudom mi van a tájékoztatóba, 'én is olvastam'.A sok alkalom közül kb:4szer fordult csak elõ a mellékhatás, ezért kérdeztem.Azért tettem fel pluszat, mert régen fogamzásgátló mellett lettem terhes.Egy kicsit azóta félek.köszi a választ

Pharmatex alkalmazása mellett mennyira biztonságos a szex, ha végül a barátom nem belém élvez el? Mennyibe kerül amúgy?

Legjobb válasz: Szia Mi másfél évig használtuk, és semmi probléma nem volt vele, és ki sem vette, tehát belém ment minden. Ha jól emléxem (bár már egy éve nem használjuk) 1200-1600 körül lehet, de nem esküdnék meg rá. Az tuti viszont hogy rosszan még nem hallottam róla.

Szia Mi másfél évig használtuk, és semmi probléma nem volt vele, és ki sem vette, tehát belém ment minden. Ha jól emléxem (bár már egy éve nem használjuk) 1200-1600 körül lehet, de nem esküdnék meg rá. Az tuti viszont hogy rosszan még nem hallottam róla.
Biztonságos, de nekem nem vált be.Fura érzés volt, meg csípett is, úgyhogy sajnos vissza kellett térnem a gyógyszerre.
Én 2 hete vettem, 12db-os tabletta 1500ft volt kereken.

A barátommal pharmatex hüvelytablettával és óvszerrel védekezünk. A tabletta nélkül nincs szex. Mit csináljak hogy tabletta nélkül is benne legyen? ! L

Legjobb válasz: eddig gyötörted a pasidat, hogy legyen rajta gumi???!?!?! most már talán elég lesz csak az

eddig gyötörted a pasidat, hogy legyen rajta gumi???!?!?! most már talán elég lesz csak az
Mi az a hüvelytabletta?
Ezt nem értem. Miért kell túlbonyolítani? Mi pharmatex kúppal védekezünk évek óta, és még sosem volt gond.
A hat év alatt felvaltva hasznaltam gyogyszert meg gumit . Egysuer szakadt ki, .jobban mondva atomjaira esett....4-5 részletbe szedte ki a párom.
Jesszus akkor szerinted sokmillio parnak miert eleg a gumi? Ok mind idiotak csak te vagy okos? Meg is erdemled....
A hülvelytabletta nem igazán véd, és kellemetlen vele pepecselni, csíphet. Tehát ha kiszakad az óvszer, semmi garancia, hogy megvédene a terhességtõl! Nagyon sok nõ esik mellette teherbe! Vagy védekezz hormonálisan, vagy bõven elég a gumi (és ha kiszakad - remélhetõleg nem fog - akkor esemény utáni).
15 év alatt sosem szakadt ki óvszerem, pedig nem keveset használtam el, igazából nem értem ezt a kiszakadós parát...
A kérdező hozzászólása: Sosem tudni mikor szakad ki vagy valami.. bár még nem jártunk ugy..
Az óvszer miért nem elég?
"Mi pharmatex kúppal védekezünk évek óta, és még sosem volt gond." MÉG! Nézz utána a Pharmatex-bébi kifejezésnek!
Semmi, mi is tapasztaltuk.Kb.6 éve használjuk már, nincs jelentõsége.
anyukám Pharmatex mellett lett terhes :S
Várjatok többet fél órát.
Elõször is, a Pharmatex cuccok már jobban védenek, mint régebben, de azért ajánlott Pharma+ megszakítással védekezni. Másodszor, ha a nagy része elolvadt, szerintem nem baj. Nekünk inkább az szokott a baj lenni, hogy amikor ki akarjuk bontani, már akkor elkezd olvadni és nehéz kiszedni a csomagolásból. ( alapból hûtõben tároljuk )
A kérdező hozzászólása: Nekünk ilyen kis mûanyag hengerbe van a tabletta nincsen becsomagolva.
Használjatok lágy hüvelykapszulát.
a kettõvel ezelõtti vagyok. A hengeres az az extra hüvelyváladékú nõknek való, az nekem sem olvadt el, amikor kísérleztem a termékeikkel. Az elõzõ jól mondja, a lánykapszulát ( ami mint egy kúp, úgy néz ki) próbáljátok ki vagy cseppentsetek pár csepp langyos vizet a tablettára, mielõtt felhelyezitek:)
láGYkapszulát:)
Egyik barátnõm is Pharmatex mellett lett terhes. Most van neki egy fél éves tündéri kisfia:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!