Találatok a következő kifejezésre: A pg-53 hogy kell (5 db)

Hogy kell használni a PG/53 törpe mikroszkópot? Meg kell várni míg meg száradni vagy azonnal mutatja az eredményt? Menyire megbizható?

Legjobb válasz: Ja azt elfelejtettem írni,hogy mindenképp várd meg a teljes száradást,és legyen elég mennyiség a vizsgált anyagból.

Ja azt elfelejtettem írni, hogy mindenképp várd meg a teljes száradást, és legyen elég mennyiség a vizsgált anyagból.
Mindenképp meg kell várni mig teljesen megszárad. Én napközben végeztem, bár elõtt nem ettem és ittam semmit folyamatosan kb. 3 héten keresztül páfrányokat mutatott. Már kezdtem örülni, de nem volt baba. Ezek után nem nagyon bizok már benne. De neked sok szerencsét.
Szia! Meg kell várni, amíg teljesen megszárad!!! Utána értékelhetõ csak. Én úgy szoktam, hogy vagy a fürdõszoba lámpába nézek bele, vagy egy kis lámpába. És akkor teljesen kivehetõ minden. És arra figyelj, hogy a reggeli eredmény a megbízható. Nekem is itt írták. Én úgy jártam, hogy amikor megvettem (egyébként kb másfél hete használom), rögtön kipróbáltam. De betartottam a szükséges elõírásokat, azaz elõtte több, mint 1 órát nem ettem, nem ittam. És gyönyörû páfrányokat mutatott. Már kezdtem örülni... A reggeli viszont vagy buborékot, vagy vegyesen (buborék és páfrány)mutatott. De a délutáni páfrány volt. Úgyhogy én azt nem értem, hogy miért írják rá, hogy bárhol és BÁRMIKOR használható. Majd írd meg, hogy mire jutottál. Sok sikert!!! Remélem, hogy azért tudtam valamennyire segíteni...
A kérdező hozzászólása: Szóval elég macerás.És az LH tesztrõl tudtok mondani valamit?Mikor kell elkezdeni és az mit mutat?
Sztem roppant egyszerû, és nem utolsó sorban hosszútávon sokkal kifizetõdöbb.Én is használtam, igaz, csak egy hónapon keresztül, és még a terhességi tesztelés elõtt már tudtam hogy baba van :) ) Persze nem mki egyforma.Nálam bevált!!
Én is használom több mint egy hete, eddig mindig buborékokat mutatott (mindig és csakis reggel nézem) most pedig 2 napja páfrányos. (A ciklusom 14.napján vagyok) Szóval remélem bizhatok benne! :)

A pg-53 minimikroszkopot hogy kell használni, vagyis mennyi nyál kell, és kézzel kell rárakni?

Nemrég vettem, és nekem olyan sürü sötét foltot mutat. Se amöba foltokat, se páfrányost.

Legjobb válasz: Tegyél az ujjadra egy kevés nyálat majd rakd rá az üveglapra úgy, hogy ne legyen buborékos.Várj a nyál mennyiségétõl függõen 5-10 percet míg megszárad és lámpafény felé tartva nézz bele.Ha elsõre nem látsz semmit vagy túl kevés nyálat vagy túl sokat raktál rá.Majd kitapasztalod.Arra vigyázz hogy mindig alaposan tisztítsd meg a lencsét. Én ablaktisztítóval és szemüvegtörlõkendõvel takarítottam.Én természetes fénynél nem láttam semmit csak a kis aztali lámpám felé közel hajolva.Sok sikert a gyakorláshoz.

Tegyél az ujjadra egy kevés nyálat majd rakd rá az üveglapra úgy, hogy ne legyen buborékos.Várj a nyál mennyiségétõl függõen 5-10 percet míg megszárad és lámpafény felé tartva nézz bele.Ha elsõre nem látsz semmit vagy túl kevés nyálat vagy túl sokat raktál rá.Majd kitapasztalod.Arra vigyázz hogy mindig alaposan tisztítsd meg a lencsét. Én ablaktisztítóval és szemüvegtörlõkendõvel takarítottam.Én természetes fénynél nem láttam semmit csak a kis aztali lámpám felé közel hajolva.Sok sikert a gyakorláshoz.
Egy fillért sem ér, nagyon kamu az egész, semmire nem hazsnálható.
nekem volt/van még. Nyálat vagy hüvelyváladékot kell rákenni, hagyni megszáradni, és ha páfránylevél szerû mintázata van, akkor termékeny idõszak van nekem bejött, mindig akkor mutatta mikor ovuláltam. Onnan tudom, hogy párhuzamosan használtam más ovu tesztel Az eredméyn egy kiscsajszi lett 2 év után Én most eladnám, mert nekünk már többet nem kell Ha érdekel írj privit gyógyszertárba vettem majdnem 3000 Ft volt. Örök darab, csak meg kell tisztítani a lencsét használat után
Egy hónapig használtam nyállal, de nem jött be. Az eredmény meglett, de nem a segítségével, mert a teszt szerint nem volt ovulációm. Szerencsére a teszt eredménye nélkül is sikerült teherbe esni. Nem is értem, miért vettem meg, elõtte hónapban határoztuk el a babaprojektet. Talán biztosra akartam menni, és túl sokat került a szemem elé a neve. :) 31+3 hkm
Nekem két barátnõm is használta, mind a kettõ ki is dobta. Az egyiknek nem mutatott semmit, pedig volt peteérése, a másiknak meg állandóan peteérést mutatott. Az ovulációs teszt szerintem jobb.
Ha van közöttetek aki nem használja, és ingyen megválna tõle, küldje már el a kérdezõnek! Vagy nekem :-D


Voltam ma nőgyógyásznál, azt mondta lát egy tüszőt, de annak még kb.2nap kell, hogy megrepedjen, de a pg/53-os teszter itthon azt jelezte, hogy most van. (óriás páfrányok) Akkor melyik az igaz?

Legjobb válasz: Hát,szerintem amit az orvos mond,hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos,ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák,akár két három napig is életképesek!

Hát, szerintem amit az orvos mond, hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos, ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák, akár két három napig is életképesek!
Én úgy tudom, hogy a pg53 több napig is párfányos, nemcsak aznap.Én is használom, és nekem is több napig olyan ovu.-kor és környékén.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szívesen!:)

Pg 53 ovulációs mikroszkópnál a páfrányos kép azt jelenti hogy akkor kell akciózni mert kiszabadult a petesejt, vagy csak a tüszőrepedés közeledtét jelzi?

Teherbeesett már valaki ennek a segítségével? Nekem eddig egyszer volt páfrányos, akkor már megvolt az ovu (UH miatt tudom).

Legjobb válasz: Olvastam már róla jót is,rosszat is,kinek,hogy vált be!Nekem is van,néha nézegetem,és már akkor jelez amikor megkezdõdnek a peteérés tünetei,szóval sztem a termékeny idõszakot jelzi,nem magát a tüszõrepedést!

Olvastam már róla jót is, rosszat is, kinek, hogy vált be!Nekem is van, néha nézegetem, és már akkor jelez amikor megkezdõdnek a peteérés tünetei, szóval sztem a termékeny idõszakot jelzi, nem magát a tüszõrepedést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!