Találatok a következő kifejezésre: A pettingtol lehet (4 db)

El lehet menni a pettingtől?

Legjobb válasz: Hova?

Hova?
Amúgy nyilván.....attól függ mit értesz az alatt.... ha kiverik kinyalja leszopja megujjazza...ez is petting... ettöl nyilván elmész.
Mivel minden, ami nem konkrét behatolás, lehet petting, így persze... ahogy a második válaszban is olvashatod. :)
Persze, fogod magad és kimész az ajtón !
Ez egy hülye kérdés... Te most a, elmentél petting közben-tehát igen, el lehet menni pettingtõl b, érdeklõdsz...-hát próbáld ki... Egyébként meg a válasz egyértelmû igen, de jobb, ha nem, hanem csak késõbb igen... Érted már a lényeget????
persze fogod magad és kimész az ajtón

A pettingtol el lehet vesziteni a szuzesseget?

Legjobb válasz: A szûzhártyát át lehet szakitani igy is, de a szüzesség elvesztésén azt értjük, amikor elõször férfival vagy.

A szûzhártyát át lehet szakitani igy is, de a szüzesség elvesztésén azt értjük, amikor elõször férfival vagy.
Szûzhártyád átszakadhat, de igazából akkor számít valaki nem szûznek, amikor a pénisz behatol a hüvelybe. Tehát lényegtelen, hogy aszûzhártyád megvan-e vagy nincs, szûz vagy addig, amíg nem szertekztetek
Nem, mert a petting az "minden ami nem sex" tehát míg a pénisszel nem hatolnak be..és a szüzességed csak úgy lehet elveszíteni, hogy behatolás történik..tehát ha valaki"helyesen" pettingel és szûz az akkor az is marad petting után is:D
Az elsõ válaszadónak nem addok igazat, mert pettingtõl nem lehett elvesziteni a szûzeséged!!Sokkan ezzel nincsenek tisztában! kiszakadhat a szûzhártyád ha erõsen ujjaznak meg pl de csak akkor nem vagy szûz ha lefekszel valakivel vagyis behatolás történik!!de van olyan is h lefekszel vkivel de a szûzhártyád nem szakad ki pl de akkor már nem vagy szûz érted?Szal pettingtõl még szûz maradsz!!Ien hüeségelé meg nem tom miért tömmik telle a fejed h igen nem vagy szûz!
Különben nem mindegy? A petting lényege az élvezet, ami a késõbbi aktushoz, és a szüzesség elvesztéséhez vezet. A nõgyógyászon kívül meg úgyse látja senki, hogy szûz vagy-e.
Igen.

Pettingtől késhet a menzesz? Lehet, hogy terhes vagyok? (16L, 19F)

Hétvégén pettingeltünk a párommal (kézzel) és a petting közben megsimogatta az arcom és a kezem bátorításként. Ett?l kerülhetett ondó, vagy el?váladék a kezére? Mert Hétf?n kellett volna megjönnie és még mindíg nem jött meg.

Legjobb válasz: ..? Hehh..? :) Nem biztos, hogy értelek, de az arcsimogatástól miért kellett volna elõváladéknak/ondónak kerülnie a kezére? Mégis hányszor élvezett az arcodra elõtte..??? :) Érdekesen alakulnak az estéid 16 évesen... :D (talán inkább a _saját_ ágyadban kéne a biosztankönyvet lapozgatnod) (egyébként a válaszom: nem, nem hinném, hogy terhes vagy, egyszerûen csak stresszes)

..? Hehh..? :) Nem biztos, hogy értelek, de az arcsimogatástól miért kellett volna elõváladéknak/ondónak kerülnie a kezére? Mégis hányszor élvezett az arcodra elõtte..??? :) Érdekesen alakulnak az estéid 16 évesen... :D (talán inkább a _saját_ ágyadban kéne a biosztankönyvet lapozgatnod) (egyébként a válaszom: nem, nem hinném, hogy terhes vagy, egyszerûen csak stresszes)
Pedomaci mindenhol ott van. Egyébként semmi esély rá, de megérdemelnéd, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: múlt hónapban július 20-ra sraccoltam a szám alapján és 2 héttel késõbb, auguszuts 5-én jött meg
akkomeg értelmetlen a kérdés, ha elõzõ hóba is ennyit késett. mjdmegjön és azislehet ki is marad egy hónap, iylenkor bármi lehet, relax már, hogylennél terhes, hamég [email protected] se jártbenned! nyugodj már meg ember!
Nem biztos h értelmetlen. 16 éves még hormon zavarjai vannak. Túl agyaltad a dolgot szerintem , nem vagy az, de ha nagyon sokat késik vegyél egy terheségi tesztet , nem drága 700ft körül van :)
A kérdező hozzászólása: és ha pozitív? :/
Mostmár úgysem tehetsz semmit - ha pozitív, akkor irány a nõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: De ha nem akarok gyilkos lenni? :/ Illetve a szüleimnek se tudom h mit mondjak :/
van kismilio mód, ohgy elvetélj nyugi már..;) ha aktuális lesz írj, és mondok pár 5 letet. sztem azért 16 évesen nemakarsz te gyereket...:/
Szerintem stresszes vagy. De amugy meg nem késett sokat. Eddig is késett már?? Ha nem jön meg ugy 2 hétig akkor vegyél egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: 14:28 õ nem gyökér õ normális, csak hát, mindíg szívott valamiért az életben
A kérdező hozzászólása: mennyi mozgás hozza meg? elõzõ hónapban júl 20-ra számoltam erre aug 6-án jött meg.
akkor én kérek elnézést! :D nem nemlehtsz terhes. mint már írtam, iylenkor normális ha késik, rendszertelen, a hormonháztartásod hol az eekben, hola béka segge alatt. megfogjönni, ne parázz rá, mert ha idegeskedsz azért fog késni. esetleg mozogj, biicikli, futás, vagy szexelkj mint írtam, azok meghozzák ;)
A kérdező hozzászólása: igen, õ is szûz, mert úgy van vele, hogy ha mindketten felkészülünk, akkor. Az elõzõ barátnõi meg csak játszottak vele, meg érzelmileg kihasználtták...
és 9 hónap alatt nemvolt szex?? jonagymarha a srácod 19 évesen, neharagudj!!!!!! jöhetsz itt a szüzességgel meg bármivel , de hogy eddig kitartott melletted..édes istenem, .... kislányvagy, természetes, ohgy nemálltbe még, ezért kell egy jó szex. utánna mindig megjön hiddel! szedd már össze magad! ha sokáig halogatod a sráccal elelép...én tutileléptem volna mr, és nehidd hogy azért emrt nem szeretlek, de mindjárt 20 az ipse b*szod! js és nekapaszkodj abba, hogy ha szeret nemhagyel..hátel nem is fog, csak másnál keres szexuális kielégülést!... bár ha 9 hónapig nemhuzott meg leeht õiszsûz, szal tottál feleslegesen írtam faxa..XDDDDDD
16 éves létedre elég pofátlan vagy. És naiv is.
A kérdező hozzászólása: figyelj már ide ismered õt? nem, szal pofád lapos... ha ismernéd, tudnád, hogy õ igenis csak annak mondja, hogy szereti, akit tényleg szeret...
A kérdező hozzászólása: mert azt a kezemet is megsimogatta, amivel éppen kényeztettem. utánna meg õ kényeztetett engem a kezével
A kérdező hozzászólása: A 3 év az mért pedofilia? 9 hónapja vagyunk együtt és igenis teljes szívbõl szeretjük egymást
#19 Inkább ne adjál senkinek sem ilyen tippeket, még a végén õ is beledöglik... Amúgy megszültél már?

Szerintetek megvan még a szűzhártyája? Az igaz, hogyha megvan még a szűzhártyája akkor pettingtől nem lehet orgazmusa?

Nemrég megujjaztam a barátnőm és ez volt neki az első. Viszont szinte egyáltalán nem fájt neki, pedig még tampont sem használ. Kb. 5 centire dughattam be az ujjam és néha az ujjamhegyével éreztem valami nyálkás dolgot, de nem tudom, hogy az a szűzhártya lehetett-e.(ha jól tudom az sokkal kintebb van nem?) A másik dolog pedig, hogy azt mondta neki a barátnője, hogy őt is még csak ujjazták egy jó párszor, de neki sincs soha orgazmusa, mert akinek még megvan a szűzhártya annak nem lehet? Elmondanátok, hogy akkor mi hogy van?

Legjobb válasz: lehet orgazmusa akkor is ha van szûzhártyája. A szûzhártya mindenkinél másmilyen,lehet egészen tág is,akár még az elsõ aktusnál se szakad át, hiszen van elég hely a pénisznek.

lehet orgazmusa akkor is ha van szûzhártyája. A szûzhártya mindenkinél másmilyen, lehet egészen tág is, akár még az elsõ aktusnál se szakad át, hiszen van elég hely a pénisznek.
A szûzhártyától független az orgazmus, a párja a béna. Kesesse már meg a csiklóját...
lol, a szûzhártya ált a szülésig megmarad, vaginális szülés szaggatja csak annyira szét, hogy ne legyen semmi de van akinek kevesebb van, könnyebben szakad, van akinek tágabb rajta a lyuk, van akinek kisebb, van akinek tágulékonyabb, van akinek merevebb stb stb amúgy a szûzhártya a hüvely bejáratánál van közvetlen, ha feldugtad az ujjad neki a hüvelyébe, akkor az a szûzhártya túloldalára jutott a szûzhártyának, de még a szüzességnek sincs semmi köze az orgazmushoz, szerinted a lányok, hogy maszturbálnak én még szûz vagyok, de volt már csiklói, meg hüvelyi orgazmusom is maszturbáláskor és megvan a szûzhártyám, tuti

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!