Találatok a következő kifejezésre: A pettinget a szeretkezést (4 db)

Egy párkapcsolatban ti előbb a pettinget, vagy előbb a szeretkezést létesítitek előnyben?

El?bb melyiket csinálnátok a barátotokkal/barátn?tökkel?

Legjobb válasz: Mindenképpen pettinget, hogy felfedezzem mi a jó az aktuális páromnak, mert ha csak úgy durr bele csapunka a lecsóba, rosszul is elsülhet! :)

Mindenképpen pettinget, hogy felfedezzem mi a jó az aktuális páromnak, mert ha csak úgy durr bele csapunka a lecsóba, rosszul is elsülhet! :)
petting és szeretkezés...ilyen sorrendben.Egyiket sme tudom nélkülözni.
Természetesen elõbb a felfedezõkörút:)
jó hogy a petting elõbb, aztán ha már ismerem minden pontját, mi a jó neki és mi nem, akkor jöhet a folytatás:)
Egyértelmûen a petting az elsõ, hiszen így ismerjük meg egymás testét és reakcióit!

Lányok, szeretkezésben minél hosszabb a petting annál jobb az egész?

Legjobb válasz: Nálam nem. Sõt, néha nem is igénylem, csak egy-két nyalás, és már mehet is keményen... 18/L

Nálam nem. Sõt, néha nem is igénylem, csak egy-két nyalás, és már mehet is keményen... 18/L

A pettinget élvezzük, a szeretkezést nem. Miért lehet ez? Mit tegyünk?

a barátn?mmel pettingeltünk és azt angyon élveztük mind a 2 en de elkezdtünk szeretkezni de azt se én se ? alig érezzük.. még elég sz?k... mér lehet ez van rá megoldás hogy igazán élvezzük?

Legjobb válasz: õõõ, nem igazán értem a kérdést. de megpróbálom értelmezni: szûk a barátnõd? akkor ujjazd a sex elött pár napig, hogy egy kicsit táguljon, és jól izguljatok fel egymásra, mert annál könnyebb.

õõõ, nem igazán értem a kérdést. de megpróbálom értelmezni: szûk a barátnõd? akkor ujjazd a sex elött pár napig, hogy egy kicsit táguljon, és jól izguljatok fel egymásra, mert annál könnyebb.
Bevallom, nekem is volt olyan érzésem az elsõ szexnél, hogy nem jelentett igazán többet az addigi pettingeknél. Erre a magyarázat így "felnõtt" fejjel, hogy mivel a petting során már mindnet megengedtünk egymásnak, egy újj, több ujj...minden, ahhoz képest maga a közösülés nem volt már olyan egetverõ élmény. Szerintem próbálkozzatok csak, ha fájdalmat nem okoz. Meglátjátok, megtapasztaljátok, hogy mi esik igazán jól.
Igen, hosszú elõjáték, és nem lesz olyan szûk. Ha mégis, akkor sikosító nagyon jó tehet.
Minden nõ szûk az elején. Ha te vetted el a szüzességét, és nem volt mással, akkor finoman szólva, rád lesz méretezve, csak ehhez idõ kell. Elõjáték, sikosító, és minden rendben lesz. Inkább legyen szûk, mint olyan tág, hogy a kamoin meg tud fordulni benne.
Miért csináltok olyat amit nem élveztek? Ha a petting alakalmával mindent csináltok ami jólesik és mindketten eljuttok az orgazmusig, akkor minek eröltetitek a hüvelyi akciót? Mellesleg... gyanítom, hogy nem szerelmeskedtek a petting sorrán, csipán gyors orgazmusban részesítitek egymást. A szeretkezés ennél sokkal több és sokkal nagyobb gyönyört jelent. Tessék lassan, nagyon türelmesen és nagyon sokáig csinálni. És ha a barátnõd csikló orgazmushoz szokott, akkor ne várd, hogy egy hüvelyi aktustól elélvezzen. Kombináljtok a kettõt.


42
2 (pihenõ nélkül) Nekem ez bõven elég, az elsõ is tökéletes kielégülést okoz már nekem. Ui:a sorozatorgazmus nekem nem kiváltságom, inkább legyen egy, de az mindent vigyen" ha érted mire célzok... 23/L
barátnõmnek 5 volt a max., de nyalástól nem, csak hüvelyi közösüléstõl jött össze, de nagyon ritkán sikerül egynél több pihenõ nélkül.
ha megjátszom, akkor végtelen. ha nem, akkor 1 menet 1 orgazmus. Szerintem ez is egy urban legend.. nagyon ritkán van ilyen. örülj, ha a bnõd (vagy te, ha nõ vagy) 1 menetnél 1 orgazmust átélsz. nem is gondolnád, hogy mennyi nõnek még ez sem adatik meg mindenféle okok miatt.
8. Egy szex alatt. De volt h 1, de az odaverte a 8at. "összegyûlt" az érzés és kitört:-) gyönyörû volt. L/18
Nekem pihenõidõ nélkül max 1 jön össze. De az olyan nagy, hogy utána az se esik jól ha hozzám ér. :)
Kettõ viszonylag könnyen sikerül (szeretkezés közben), kétszer volt három is, de a harmadik már elég gyengécske... a magam nevében azt mondhatom, nem olyan szenzációs többlet, erõltetni is kell egy kicsit, bõven elég nekem az elsõ, fõleg, ha az viszont intenzív. Szerintem ez körülbelül olyan kiváltság, mint némelyik kupon. Jó tudni, hogy jár a kedvezmény, de az emberek többsége nem él vele, és nem rendítené meg, ha elvennék... Szigorúan szerintem, és biztos van olyan nõ is, akinek ettõl gazdag a szexuális élete.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!