Találatok a következő kifejezésre: A pettinget a (480 db)

15 évesen korai a petting a pasimmal?

Én 15 s ő 17

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
igen az, korai, még gyerek vagy éretlen gyerek
Nem korai a petting a szex egy kicsit igen. VIGYÁZZ nehogy többet akarjon a barátod. Hisz egy 17 éves fiú már többet akar! :) Sok sikert
Igen!!
ha meg kell kérdezned, az
szerintem abszolút nem. A szex igen, de petting nem.
egyáltalán nem korai hajrá.
Na már, hogy lenne az?? Nem gyereket akarsz csinálni csak élvezkedni egy kicsit!! A sex se korai nem, h a petting!! hajrá hajrá !! :D:D:D
A kérdező hozzászólása: nem a szex..
igen

A pettingbe mi tartozik bele?

Vagyis szeretem meg minden de nem fekszek le még vele!!

Legjobb válasz: Minden petting, amit a fantáziád bír... amíg a farkát nem taszajtja beléd, addíg minden amit csináltok, pettingnek (elõjátéknak)számít. Sok sikert! ;)

Egy atomrakéta
az análSZEX már nem petting hanem SZEX
Minden petting, amit a fantáziád bír... amíg a farkát nem taszajtja beléd, addíg minden amit csináltok, pettingnek (elõjátéknak)számít. Sok sikert! ;)
Végülis állva is lehet pettingelni. Meddig? Akár házasságig is... Amúgy gugli, petting, wiki, mindent tudsz....
én egy fél évig huztam ezzel amikor még szüz voltam.:) ha szeret, türelemmel fog várni:)
mi az a teefonszám? én ezt nem értettem...
jajaaa!és az nagyon jóó:P mi az a fej?--->:S
Szerintem az anál, úgy ahogy van undorító:D:D És szerintem már megkaptad a választ, "ami több a csóknál, de még nem szex":)
Análnál beszélhetünk nyalásról, ujjazásról és nemcsak szexrõl...
a "telefonszám" nem telfonszám, hanem "[email protected]"
Szerintem az anál is simán belefér!
A petting magyarul az elõjáték... Lehet petting pl simogatás, cirógatás, csókolózás, ujjazás, szopás, nyalás, segédeszközökkel való játszadozás, finom masszázs...ilyesmik. Petting közben el is lehet jutni a csúcsig...Pl: kivered, megujjazod(férfit is lehet, ha van hozzá gusztusa valakinek) ettõl is elmehet...Vagy egymás elõtt masztiztok... Nos ennyi jutott hirtelen az eszembe...Remélem azért tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hát... jó de az is beletartozik hogy megujjaz meg kinyaal?:S
Csók < Petting < Szex Tehát minden petting, ami több, mint csók és kevesebb, mint szex. Ebbe az ujjazás, nyalás, szopás meg minden ilyesmi beletartozik. Tökéletes módszer arra, hogy megismerjétek egymás testét és felkészüljetek a szexre!
igen bele tartozik, de milenne ha elötte rákeresel, (mer van vagy 13243214 ilyen kérdés) vagy ha még ezt ki is hagynád, a kérdés után kiadja a hasonló kérdéseket és aztne mond hogy nemvolt 4324324 ilyen..
22:44 nem vagy egyedül :P

A pettingbe beletartozik az ujjazás, vagy az már több mint petting?

Legjobb válasz: igen, a pettingbe beletartozik az ujjazás is a simogatások mellett.

igen, a pettingbe beletartozik az ujjazás is a simogatások mellett.
Nálam nem tartozik bele mert nem szeretem.
hogy lehet nem szeretni? :$ kedves utolsó, mit nem szeretsz benne? ez érdekelne?:) :$
beletartozik:)
A pettingbe minden beletartozik az aktuson kívül szerintem. Tehát az ujjazás is. :)

Mi az a petting?

Legjobb válasz: A petting angol szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. A pettingnek az intim szexuális kapcsolatteremtésben van nagy jelentõsége. Eleinte különösen az USA ifjúsága körében tett szert nagy népszerûségre, de az utóbbi évtizedekben egész Európában is, ahol társadalmilag elismertté vált. A szexualitásnak egészen az orgazmusig fokozható formája.

A petting angol szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. A pettingnek az intim szexuális kapcsolatteremtésben van nagy jelentõsége. Eleinte különösen az USA ifjúsága körében tett szert nagy népszerûségre, de az utóbbi évtizedekben egész Európában is, ahol társadalmilag elismertté vált. A szexualitásnak egészen az orgazmusig fokozható formája.
A petting angol szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. (wikipédia)
Röviden és tömören, minden ami nem szex;)
Erogén zónák simogatása, csókolgatása közösülés nélkül..Röviden tömören érthetõen..

Mi az a petting?

Nagyon sok helyen olvasom de nem tudom mi az, valaki felvilágosítana róle?

Legjobb válasz: Google a barátod. :) petting: (simogatás, elõjáték) olyan izgató játék a férfi és nõ között, melynek célja a szexuális örömkeltés (gyakran az orgazmusig is eljutnak) anélkül, hogy közösülés történne. Ha bõvebben akarsz errõl olvasni akkor tessék: http://hu.wikipedia.org/wiki/Petting

Google a barátod. :) petting: (simogatás, elõjáték) olyan izgató játék a férfi és nõ között, melynek célja a szexuális örömkeltés (gyakran az orgazmusig is eljutnak) anélkül, hogy közösülés történne. Ha bõvebben akarsz errõl olvasni akkor tessék: http://hu.wikipedia.org/wiki/Petting
Szia mi a neved? -Hát Petting Elek!
pet, az ugye angolul kiskedvencet jelent (háziállat), tehát amikor valaki pettingel, akkor a kisállatával játszik, nagyon cuki dolog :)
elõjáték:)
A dugás már nem, de a nyalás-szopás még belefér.
amikor simogatjátok egymást, ujjazzátok, veritek csókolóztok stb
Ha lány vagy, megtanítlak! F.
Minden, amíg nem történik tényleges behatolás. Csók, simogatás, ujjazás, orális kielégítés. Szexnél általában a petting elõjáték is egyben.
Mikor egymás testét felfedezitek, újazod a lányt , simogatások, csók
ú.n. szárazb*szás

Mi a különbség az előjáték és a petting között?

Legjobb válasz: Elõjáték nem csak a szexben lehet, hanem például a zenében is. A zenében viszont nincs petting. Biztos hallottad már Bach: D-moll Preludium és fúga c. mûvét. Magyarul elõjáték és fúga. Azt ritkán mondjuk, hogy petting és fúga. (persze mondhatnánk is) Ebbõl is látszik, hogy a szex akár mûvészet is lehetne.

Elõjáték nem csak a szexben lehet, hanem például a zenében is. A zenében viszont nincs petting. Biztos hallottad már Bach: D-moll Preludium és fúga c. mûvét. Magyarul elõjáték és fúga. Azt ritkán mondjuk, hogy petting és fúga. (persze mondhatnánk is) Ebbõl is látszik, hogy a szex akár mûvészet is lehetne.
... elõjáték: szex elõtti "játék". a pettingben ugyanazt csináljátok, csak nem követi szexuális aktus.
A pettinget nem követi aktus, szimplán kényeztetik egymást, míg az elõjátékkal ráhangolódnak a szexre.
Petting elvileg csak kézzel történõ izgatást jelent, míg az elõjátékban lehet orális szex, vagy akinek, ami tetszik.:)
Ahogy 2. írta.

14 évesen, a petting során belefér a kézzel kielégítés?

Legjobb válasz: 1.a petting nem csak a kézzel kielégítést jelenti. minden beletartozik, ami nem közösülés. 2.már annyiszor leírták a büntetõjogi kategóriákat: 14 év alatti 14 év felettivel nem közösülhet (12 év alatt petting sem lehet) De a Kérdezõt szerintem nem büntetõjogilag érdekli az ügy, hanem erkölcsileg. Szerintem ebben a korban már belefér.

1.a petting nem csak a kézzel kielégítést jelenti. minden beletartozik, ami nem közösülés. 2.már annyiszor leírták a büntetõjogi kategóriákat: 14 év alatti 14 év felettivel nem közösülhet (12 év alatt petting sem lehet) De a Kérdezõt szerintem nem büntetõjogilag érdekli az ügy, hanem erkölcsileg. Szerintem ebben a korban már belefér.
Belefér 14 évesen, ez nem olyan nagy dolog, csak még ne szexeljetek.
ezt meg, ha kész avgy rá
14 évesen már azt csináltok, amit akartok, 14 év alatt lehet szó liliomtiprásról, ha a srác 16 évnél idõsebb.
petting= kielégítés kézzel, most nem értem mi a kérdés Tovább ne menjetek, ennyi
A kérdező hozzászólása: úgyértem:ezt még megtehetjük?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válazokat.Egyébként a barátom is 14 éves, ahogy én is.
nyugodtan.miért ne csak az eredményre vigyázzatok, hova ne kerüljön
SEGgBÕL SZÁJBA AZ AZ IGAZI ENNYI

Mi az a petting? Mit értünk alatta?

Mit értünk alatta? Azt hogy a lány a szájába veszi a péniszt? Vagy esetleg mást is takar a dolog?

Legjobb válasz: Pettingnek minõsül ha két ember intim kapcsolatba kerül, beletartozik egymás simogatása, cirógatása (mindenhol:P), orál is még talán idejöhet, ujjazás, stb...

Pettingnek minõsül ha két ember intim kapcsolatba kerül, beletartozik egymás simogatása, cirógatása (mindenhol:P), orál is még talán idejöhet, ujjazás, stb...
A petting minden ami nem szex vagyis nincs benne aktus. Amúgy minden ami a másik testének a felfedezése...ebbe télleg minden beletartozik simogatás, ölelgetés, csókok, amit írtál, meg fordítva amit nyalásnak mondanak ált :D szval az orális dolgok. Ami a másiknak jó kreativitás 4ever
igen minden :D minden van csak a kuki nemkerül bele a punciba :)
igen:) hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint a petting egy gyûjtõ fogalom, amibe beletartozik az orál is?
A kérdező hozzászólása: Kérdésem: az orális szexnél a nõ a péniszt a szájába veszi, nem közösülnek. No de akkor miben különbözik a pettingtõl az orál? Eggyiknél se szeretkeznek, mindkettõ lehet elõjáték!
*pontosan
õpmtosan ahogyan írtad :D
A kérdező hozzászólása: Tehát egy másik embernek szexuális élményt nyújtani közösülés nélkûl?
gugli a barátod 0, 3 másodperc alatt többoldalnyi infot kihozna... na, de kedves leszek...minden örömszerzési mód, ami még nem közösülés, hogy nagyon szakmai legyek
szlengesen csak 'unplugged' :D

Mit jelent a petting szó?

Legjobb válasz: http://idegen-szavak.hu/petting

Azt jelenti hogy amit szoktál csinálni maszturbálásnál egyedül azt 1 ellenkezõ nemû emberrel csinálod.. Vagyis õ csinálja neked kézzel vagy szájjal... Pl. Ha te lány vagy akkor ha szoktál magaddal "játszani" akkor azt a fiú csinálja helyetted.. Ha fiú vagy akkor azt amit te szoktál magadban csinálni azt a lány végzi helyetted.. :)
Szó szerint: angol szó inges végû, vagyis folyamatos jelen, ige. Simogatni ezt jelenti. Szexualitásban minden ami nem jár aktussal.

15 evesen korai a petting?

15 eves vagyok,a baratom meg 17 es kozel 7 honapja vagyunk egyutt.

Legjobb válasz: Petting lehet, a szexet még kicsit korainak tartanám. 22/L

Petting lehet, a szexet még kicsit korainak tartanám. 22/L
te jó isten hova tart a világ szexeljetek vagy elmegy ribanchoz a tag hogyha van kukaca és nem csak pisilésre használja 7 jónapja jártok és még le se pipáztad szánalmas
dehogy
A kérdező hozzászólása: A szexet meg en is korainak tartom. A pettinget kiprobalnam de kicsit tartok tole, es nem tudom, hogy korai vagy nem. 7 honap utan szerintem nem korai de meg csak 15 vagyok :((
Várj még vele, ha szerinted korai.:) Nyugodtan:) Nem hajt a tatár, egy kapcsolatban a feleknek türelmesnek kell lenniük, pláne az elején (már ha komolyan terveznek).:)
Inkább tanulj dugni ráérsz késõbb is
én is pont így vagyok, csak mi 5 hónapja vagyunk együtt! Nekünk sem volt még petting, mert nem tudom miért, kicsit félek tõle... Mi csak vadul csókolózunk, simogatjuk egymást, de nem 'ott' meg néha benyúlok a pulcsija alá, de semmi több:-) ennyi szerintem egyenlõre elég:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!