Találatok a következő kifejezésre: A petting annyira jo (3 db)

Mióta a párommal van petting és szex is, azóta nem kívánom annyira a maszturbálást, pedig jó esetben heti 1-2x ha van szex, előtte meg napi szinten maszturbáltam. Másokkal is így van?

Vagy egyszer?en csak annyira jó a szex, hogy jobban, hosszabb távra kielégít? (23/l)

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.

Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.
A páros szex sokkal jobban igénybe vesz, többet kell beleadni, jobban oda kell figyeni, és jobb állapotban kell lenni hozzá. A szervezeted tudja ezt, és tartogatja az energiáit. Szerintem jól teszi. És persze ez a szex annyival jobb is, hogy tovább tart a hatása.

A petting majdnem annyira jo érzés mint a sex?

Legjobb válasz: Ha 2 ügyes ember kerül össze, az én véleményem szerint még jobb is :)

Ha 2 ügyes ember kerül össze, az én véleményem szerint még jobb is :)
Jonak jo de olyan mintha kivulrol nyalogatnad a nutellas-uveget. :)
Mind a kettõ jó. Attól függ milyen hangulata van az embernek :) Enyhébb szexuális vágyak kielégítésére jó a petting is :)
igen!
kedves "nutellás" hozzászóló.. most akkor kit is utálsz? ugyanis nem csak egy valaki pontozta le a válaszod, de nekem tetszett a hasonlat igy én a zöldet nyomtam :P a kérdésre válaszolva pedig én annyit mondanék hogy azért jobb a szex .. bár kinek mi
elolvastam az egeszet, az elozot nem en irtam. udv: a nutellas
màr ne haragudj, de igy ismeretlenul utàllak. miért kellett a nutellàsos hozzàszolàst eltuntetni?? neked magasnak tunt a hasonlat??azt hitted pén vagy mi?? menj a tudodhova
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) ......az aki meg mások helyében ír mennyen a tudodhova:p
Ez jó Nutellás:D
Ugyan olyan bár a petting talán jobb mert ott nem kell lefáradnod.:)
nem gáz, belemehetsz, csak vigyázz hogy ne sérüljetek .. (érzelmileg)
Ha neked így jó és elég ennyi akkor nem gáz.
A kérdező hozzászólása: nem gáz, belemehetsz, csak vigyázz hogy ne sérüljetek .. (érzelmileg) _ezt beszéltem vele.. õ nem sérülne érzelmileg de attól fél hogy én viszont igen..(de én tudom hogy nem) errõl hogyan gyõzzem meg?
sehogy nemtudod meggyõzni, énse hinném ezt el. mégpedig azért mert sosem tudhatod, hogy milesz ezután.lehet hogy nagyon beleesel, aztán nem mered neki elmondani, aztán teljesen összeomlasz, depressziós leszel, elrontod mindenki(beleértve a sajátodat is) életét és mehetsz mezõre kasználni azért, mert te azthitted, nem lesz baj. na erre gondolj amikor nyalod a csajt aki nem mellesleg egy ribinek lett elkönyvelve :D
A kérdező hozzászólása: Azért nem lett ribancnak könyvelve!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!