Találatok a következő kifejezésre: A petting annyira (8 db)

feküdj le vele
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá, csak h rögtön arra térjünk.
Szerintem csak nem találtad meg, hogyan a legjobb számodra, Kísérletezz!
Mondd meg az "uj" párodnak, hogy ez neked még túl gyors. Azt pedig, ami még jól esik, engedd meg neki... mondjuk ruhán keresztül hadd simogasson. Amúgy nem a párod kérdezett itt 6 kérdéssel lejjebb?
egy kapcsolat alapja a kommunikacio beszeld meg vele

A petting majdnem annyira jo érzés mint a sex?

Legjobb válasz: Ha 2 ügyes ember kerül össze, az én véleményem szerint még jobb is :)

Ha 2 ügyes ember kerül össze, az én véleményem szerint még jobb is :)
Jonak jo de olyan mintha kivulrol nyalogatnad a nutellas-uveget. :)
Mind a kettõ jó. Attól függ milyen hangulata van az embernek :) Enyhébb szexuális vágyak kielégítésére jó a petting is :)
igen!
kedves "nutellás" hozzászóló.. most akkor kit is utálsz? ugyanis nem csak egy valaki pontozta le a válaszod, de nekem tetszett a hasonlat igy én a zöldet nyomtam :P a kérdésre válaszolva pedig én annyit mondanék hogy azért jobb a szex .. bár kinek mi
elolvastam az egeszet, az elozot nem en irtam. udv: a nutellas
màr ne haragudj, de igy ismeretlenul utàllak. miért kellett a nutellàsos hozzàszolàst eltuntetni?? neked magasnak tunt a hasonlat??azt hitted pén vagy mi?? menj a tudodhova
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) ......az aki meg mások helyében ír mennyen a tudodhova:p
Ez jó Nutellás:D
Ugyan olyan bár a petting talán jobb mert ott nem kell lefáradnod.:)
Még kicsik vagytok ehez! ne basszátok el ien korán! lesz még majd rá lehetõség!!
Ne is pettingeljetek, és akkor nem lesz ilyen gondotok.Menjetek el moziba helyette, vagy tanuljatok együtt, de a szexel még ráértek, hidd el, sokkal jobban fogod majd élvezni ha eljön az ideje, és megérsz rá, és nem kapkodod el.Inkább tanulj, és élvezd a gyermekkorod.Hamar elszáll.
13 évesen?? Istenem, jóformán még azt sem tudtam, mi az a szex... Mit fogtok csinálni 30-40 évesen??
13 voltam az elsõ szexuális élményemkor énis, (nem feküdtünk le!) azzal a sráccal akibe fülig szerelmes voltam(vagyok) másnap írt egy sms-t hogy nem akar már tõlem semmit..azóta nem hevertem ki.:) várjatok még a szexszel.
mit csináljatok? üljetek le barbiezni vagy ha nem akar akkor hozza át a kiskocsiait :) jó móka lex, jobb mint a petting hidd el nekem :DD csõssz
13 évesen?:S jézusom, azt hittem máe rég nem vagy tok szüzek:S Nem kéne még 1 kicsit , , érni"? Ne a divatot kövessétek! Igaza van az egyik hozzászólónak :mit csináltok majd 30-40 évesen?
Hogy érted, h 13évesek vagytok??????(13 éve h együtt vagytok???......vagy esetleg 13 éves vagy te is és a pasid is)...ne haragudj, h ezt megkérdeztem;)
Itt mindenki úgy gondolja ismer titeket és ismeri a kapcsolatotokat. Ez abból adódik hogy mindenknek tele van a töke ezekkel a sok kamu és sajnos sokszor nem kamu hírekkel h milyen korán pazarolják el magukat a gyerekek. Mert van korai érdeklõdés, az oviban is egymásét néztük. De ha ti lefekszetek, az nem normális. És ez tény. Máskülönben, ha olyan a kapcsolat, olyan érettnek gondolod magad, akkor viszont az érettségbõl kéne belátni h még nem kéne.
Szia! Na asszem, hogy én leszek az elso aki nem kuld el babázni:) )) Szóval szerintem nyugodtan pettingeljetek, de szerintem a szexszel még várjatok pár hónapot. Maximálisan meg tudlak érteni, hogy ilyen korban már vannak ilyen vágyaid, és ez normális dolog, de most még azért nem kéne megtenni, eloszor kezdjétek el felfedezni egymás testét és majd rájossz, hogy tényleg szukséged van-e rá. Lehet lepontozni.
Kicsik vagytok meg..Raer kesobb is:) Ez a kor az ismerkedese, a flortolgetese, a szorakozase:)
13 évesen nem szexelni kéne ! Egy -egy smárolás belefér de több nem ! 13/F
Inkább mennyetek el a játszótérre :D
Jó nagy k*rva vagy, ha már 13 évesen k*rogatnak! xDxD
13 évesen bulizni SEM kéne. Tudod, hogy egy 13 éves az körülbelül egy hetedikes gyerek? 16-15 év környékén már serdül, tényleg ajánlatosabb addig várni. De 13, nagyon korai... Ezen nincs mit ragozni. Nem vagyok apáca, 19 éves lány vagyok, bulizok, élek, de azt mondom ennyire ne legyünk liberálisak, ne legyen már minden megengedve! Ez nagyon elkeserítõ!
vegyetek gumit
15 vok és lány, és szûz. Szerintem 13 évesen nem kell még szexelni, és tudom hogy nehéz önuralmat gyakorolni, fõleg ha szeretitek egymást, mert én is így vagyok a barátommal(õ 14 éves).De még várunk, sokkal jobb lesz, ha nem ugrotok rögtön egymásnak, 13 évesen még korai, fõleg egy lánynak(szerintem)
13 evesen meg eretlenek vagytok.. nem vagyto krendesen kifejlodve se nem hogy erzelmeitek meg ilyen.. 13 evesen meg nem kell petting es nem hogy nem tudtok leallni .. maradjatok ilyenkor meg a cskolozasnal es kezen fogva setalasnal!!
13 évesen????? Élvezni kéne az életet bulizni. nem ilyen komoly dologba belekezdeni inkább csak menjetek el együtt sétálni és beszélgessetek!! Korai még ez nektek!!!
13 évesen?????? tudod mit csináljatok????? Írjátok meg szépen a leckét holnapra és utána menjetek kia játszótérre!
03:10-sel nem értek egyet! Miért drágámozod és kisgyerekezed le szegény lányt? Csak egy kérdést tett fel, te meg így kiosztod és lenézed! Pff, amúgy te sem lehetsz sokkal okosabb! 13 éves korban már azért érdeklodnek az emberek, ö meg csak tanácsot kért!!!
Drágám! Épp tegnap este volt a tévében két korodbeli kiskamasz, akiknek gyereke született egy ilyen "szerelembõl"! Felgogtad, hogy a szexbõl még akkoris lehet gyerek, ha védekeznek a nagy és okos felnõttek is, ugye??! Tudod, ha szeretsz valakit, rengeteg más módja van, hogy kifejezd, fõleg ilyen kisgyerekként! Megértem a kíváncsiságodat, de mély nyomokat hagy majd benned a túlkorai kamaszkori szex, és lehet hogy idõsebb, érettebb fejjel szexuális és lelki zavaraid lesznek tõle! És ha véletlenül becsúszik a baba, mehetsz sírva a szüleidhez, akik vagy visznek nõgyógyászhoz kikapartatni, vagy gyerekként szülnöd kell egy gyereket, hátralévõ életed meg el is lesz cseszve! Mindezek tudatában jó szexelést, csak az ovónéni meg ne lássa....:/ Éretlenebb vagy mint azt valaha is gondolnád!!
Próbáljatok némi önuralmat gyakorolni. Arra az esetre ha a petting elvenné az összeset, legyen azért kéznél óvszer, de lehetõleg ne kelljen használni. Tényleg egy kicsit fiatalok vagytok, és nem árt ha még néhány hónapig ismerkedtek egymás testével.
hát figyelj nem is tudom szerintem várj 14-15 éveskorodig mert akkortól lehet élvezni, és a lompos is nõ egy kicsit addigra, hiába mondják azt, hogy nem fontos, de mégsem utolso szempont;) én már csak tudom mert 13, 5 éves koromba volt meg az elsõ hidd el azzal a lánnyal nem élveztem annyira mint most a mostanival!
LoL 13 évesen én is csak annyit tudtam hogy felmegyek oszitársamhoz és jól megpakolom... de most már tudom hogy ez nem igy megy :) hanem szeretetbõl ;)
Szerintem is pettingeljetek még sokat, ismerjétek meg egymás testét, hidd el ez még sokkal izgalmasabb és érdekesebb dolog, mint a sex, mert ebben nem tudsz csalódni, ez biztosan jó lesz mindkettõtöknek, valószínûleg nem is esel teherbe, így ezzel sem lesz gondod, viszont örömet tudtok szerezni egymásnak :) A kérdésedbõl úgy látom, hogy még nem igazán vagy felkészülve a szexre, mond el neki ha tényleg így van, és ha szeret akkor meg fogja érteni.
Akkor igazat adok neked.Én is 13 évesen pettingeltem elõször.Nagyon jó volt , a barátom 17 volt.Nyugodtan lehet petting , csak vigyázzatok , legyen nálatok óvszer , ha "nem bírtok magatokkal".Sok sikert :)

Ha annyira el vagyok lazulva petting közben h 4 ujja is befér (persze gondolom nem tövig) akkor valószinű h nem lesznek gondok azzal h nem fog "beférni" a pénisze?

Sok kérdésben olvasom azt h nagyon sz?kek,és hogy nem fér be.Lehet h csak a petting során lazulok el ennyire és majd aktus közben nem lesz ilyen egyszer??

Legjobb válasz: Szerintem ez valóban csak ellazultság kérdése. Ha nem görcsölsz és a párodra figyelsz minden simán fog menni.

Szerintem ez valóban csak ellazultság kérdése. Ha nem görcsölsz és a párodra figyelsz minden simán fog menni.
MEGLÄTOD JO LESZ HA IGY ELTUDSZ LAZULNI AKKOR SEMMI BAJ NEM LESZ SOKAN IRIGYELNÉNEK IS EZÉRT UGYHOGY NEM FOG FÄJNI NEKED A BEHATOLÄS SZTEM TUTI BIZTOS
Látod, ilyeneken agyalsz. Hagyd a fenébe az agyad, amikor az ágyban vagy, ott a gondolkodás csak káros :P
Miért ne férne be? Próbáljátok ki :)
Kedves szûz lányok! Ne görcsöljetek. Jó, persze, nem mindegy, hogy az akivel elõször együtt vagytok milyen méretekkel rendelkezik, de ha átlagos és el tudsz lazulni semmi baj nem lesz. Nem fog fájni :)
nem gáz, belemehetsz, csak vigyázz hogy ne sérüljetek .. (érzelmileg)
Ha neked így jó és elég ennyi akkor nem gáz.
A kérdező hozzászólása: nem gáz, belemehetsz, csak vigyázz hogy ne sérüljetek .. (érzelmileg) _ezt beszéltem vele.. õ nem sérülne érzelmileg de attól fél hogy én viszont igen..(de én tudom hogy nem) errõl hogyan gyõzzem meg?
sehogy nemtudod meggyõzni, énse hinném ezt el. mégpedig azért mert sosem tudhatod, hogy milesz ezután.lehet hogy nagyon beleesel, aztán nem mered neki elmondani, aztán teljesen összeomlasz, depressziós leszel, elrontod mindenki(beleértve a sajátodat is) életét és mehetsz mezõre kasználni azért, mert te azthitted, nem lesz baj. na erre gondolj amikor nyalod a csajt aki nem mellesleg egy ribinek lett elkönyvelve :D
A kérdező hozzászólása: Azért nem lett ribancnak könyvelve!

Mióta a párommal van petting és szex is, azóta nem kívánom annyira a maszturbálást, pedig jó esetben heti 1-2x ha van szex, előtte meg napi szinten maszturbáltam. Másokkal is így van?

Vagy egyszer?en csak annyira jó a szex, hogy jobban, hosszabb távra kielégít? (23/l)

Legjobb válasz: Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.

Szerintem örülj neki, hogy pároddal ennyire jó a szex, hogy nem kell maszti.
A páros szex sokkal jobban igénybe vesz, többet kell beleadni, jobban oda kell figyeni, és jobb állapotban kell lenni hozzá. A szervezeted tudja ezt, és tartogatja az energiáit. Szerintem jól teszi. És persze ez a szex annyival jobb is, hogy tovább tart a hatása.

24 éves szűz pasi. Nem jött össze a móka, mert annyira izgult, hogy nem állt fel. Petting közben feláll-elernyed-feláll. , de elélvezni nem tud. Hogyan segíthetnék? Működni fog valaha a szex?

Próbáltam orállal, kézzel izgatni, piszkos kis mondatokat suttogtam a fülébe, magamat izgattam, de semmi...

Legjobb válasz: Mond meg neki, h. mostmár vagy te és vegye kevesebbre a masztizást, mert sok srácnak az a baja, h. nagyon sokat masztizik, és mikor arra kerülne a sor, nem jön össze, mmert mást szokott meg, remélem fog váltoni, de ehhez ketten kelletek:-)

Mond meg neki, h. mostmár vagy te és vegye kevesebbre a masztizást, mert sok srácnak az a baja, h. nagyon sokat masztizik, és mikor arra kerülne a sor, nem jön össze, mmert mást szokott meg, remélem fog váltoni, de ehhez ketten kelletek:-)
Szerintem csak egyszerüen zavarba van! Az én párom is ilyen volt, bár már nem volt szüz, de csak 1 növel volt. Majdnem 1 hónapig igy ment a dolog, annyira görcsölt...de megértö voltam! Szerintem ez a legfontosabb!! Mostmár minden oké, és nagyon jó vele! :)
Kicsit izgul. Aludjatok összebújva. Az idõ mindent rendbe tesz. Hamarabb mint gondolnád.
A kérdező hozzászólása: Azt mondja, ritkán masztizik, mióta képbe kerültem, azóta meg teljesen elhagyta.

Ma a barátommal volt petting a péniszével izgatott de nem tette be teljesen meg ujjazott is, kerülhetett belém annyi előváladék h teherbe essek? Pár napon belül meg kellene h jöjjön max 1 hét múlva:

Kérlek írjatok mert nagyon félek!!!

Legjobb válasz: Menj el nõgyógyászhoz, õ a következõket fogja csinálni (ebben a sorrendben). 1. körberöhög 2. megnéz, h rendben vagy-e (ez kellemetlen, de eddig senkinek nem ártott meg) 3. felír fogamzásgátlót Ezzel a probléma az elkövetkezõ 20 évre le van tudva. Legközelebb ésszel vagy gumival.

Menj el nõgyógyászhoz, õ a következõket fogja csinálni (ebben a sorrendben). 1. körberöhög 2. megnéz, h rendben vagy-e (ez kellemetlen, de eddig senkinek nem ártott meg) 3. felír fogamzásgátlót Ezzel a probléma az elkövetkezõ 20 évre le van tudva. Legközelebb ésszel vagy gumival.
Figy! Ha a nõvéred szeret és jól megvagytok, el fog kísérni a dokihoz, nem fog lerázni. Szerintem nincsenek röntgen szemei, nem látja, mi zajlik a szervezetedben. Ne hagyd magad! Mondd el, hogy kétségbe estél és mindenképpen el akarsz menni dokihoz! Addig vacillálsz, hogy kicsúszol az idõbõl az esemény utáni tabival! Szerintem a doki jobban el tudja dönteni, mi a helyzet, mint a nõvéred. Oké, hogy nyugtatgat, de ne csak rá hagyatkozz! Ez a te életed, nem az övé. Ha a nõvéred nem segít, fordulj a legjobb barátnõd szüleihez, vagy sulidokihoz, védõnõhöz, valakihez, akiben megbízol. Most igazán jól jönne, ha a párod felelõsségteljes lenne, ugye...? De õ a baj okozója és az, hogy nem gondolkoztatok... Legközelebb gondold meg, kit választasz társadul!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem érte meg és most halálra izgulom magam.Annyira össze vagyok zavarodva h azt sem tudom már mi történt.Próbáltam ellenkezni de õ nagyon akarta és egyszerûen már nem tudtam h védjem magam.Testvéremet kértem h jöjjön el velem nõgyógyászhoz de nem jön azt mondja ne izguljak nem lesz semmi baj.Szüleimnek el sem mertem mondani de nagyon félek...Fogamzásgátlóra pedíg nincs szükségem tanultam ebbõl a dologból és szakítok a barátommal mert nem értette meg h nem akarom!Csak attól félek h terhes lettem!!!Tudom butaság de azzal nyugtatom magam h nem történt semmi olyan ami miatt ennyire félnem kellene és h sokan így "védekeznek" és nagy részük nem esik teherbe.Bár lehet h én vagyok a 10-bõl 1 szerencsétlen...
Igen, ez jó jel! Nyugodj meg, szerintem nem lesz így már baj. Hogy magadat is megnyugtasd, 1 hét múlva vegyél egy tesztet (már van 600Ft-ért is), csináld meg, és megnyugszol teljesen. Máskor pedig ne csináljátok így, nem ér annyit az egész, hogy idegeskedj miatta! Légy jó, vigyázz magadra. Szia
Mellesleg a mai pasikban olyan kevés a sperma, hogy soxor akkor sem tudnak felcsinálni, ha akarnak, nem hogy akkor, ha az elõváladék egy pici része jutott csak be. De persze ettõl még vannak fura helyzetek, a félig berakás simán elég lehet, úgyhogy NÕGYÓGYÁSZ! :P
Kicsi, de VAN.
Nem, nem 100%. Ha ennyire szõrszálhasogató akarsz lenni, nagyon extrém estben lehet, h megjön, míg terhes vagy (vagy legalábbis vérzel). Könyörgöm miért nem mész el nõgyógyászhoz??? Addig úgysem nyugszol meg, és folyton parázni fox ("nem jött le?", "nem csúszott el?", "jaj, drágám, ugye nem olyan a kezed?") amíg nem lesz fogamzásgátlód.
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután történt ez a dolog és ma estére megjött a menstruációm(épp aktuális volt).Így is sok esély van a terhességre vagy megnyugodhatok?Tudom ez nem jelent semmit olvastam h vagy a következõ marad ki vagy elõfordulhat h még késõbb de azért ez jó jel nem?
Miért nem mész 72 órás tablettát felíratni? Nem baj, ha nem megy el veled a nõvéred, kérj meg egy barátnõdet, hogy kísérjen el, fel fogja írni az orvos, ne aggódj. Sõt, az sem biztos, hogy megvizsgál - engem sem vizsgált meg.
A kérdező hozzászólása: Sok ehhez hasonló kérdés van én is tudom végigolvastam már mindent...de tudod minden helyzet más még akkor is ha csak egészen kicsi eltérések vannak...
Senki nem bunkón, lenézõen írt, csak épp vannak emberek, akiket feldühít ez, és megértem õket, mert egyrészt számtalan ilyen kérdés van, másrészt pedig aki nem nõtt fel a szexhez, az ne csinálja. Nem kell magadra venned, ez csak a tény. Félre kellene tenned a "nincs jó kapcsolatom anyukámmal", odaállni elé, és elmondani szépen, hogy mi történt. Meg fog érteni, anya. De el sem kellene várnod, hogy megértõ legyen. Talán ha leszid, egy életre megjegyzed, hogy mit szabad, és mit nem. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor van rá esély h terhes lettem?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az utolsó hozzászólónak aki tényleg részletesen és kedvesen nem pedíg lenézõen és bunkón válaszolt!Elmondanám a szüleimnek de sajnos nem vagyok velük olyan kapcsolatban anyám ezek után szóba sem állna velem apám vagy ugyan így tenne vagy a barátnõjére bízna(aki kifejezetten utál)azzal a kifogással h õ férfi nem ért az ilyen dolgokhoz(tapasztalat).Az egyetlen akire mindíg számíthatok a nõvérem de õ azt mondja felesleges orvoshoz mennem mert semmi baj nem lesz és esemény utáni tablettára sincs szükségem...folyamatosan nyugtat õ nagyon biztos benne h nem történt semmi olyan amitõl teherbe estem volna!
Próbáltam ellenkezni de õ nagyon akarta és egyszerûen már nem tudtam h védjem magam. - tisztában vagy vele, hogy a párocskád megerõszakolt? Testvéremet kértem h jöjjön el velem nõgyógyászhoz de nem jön azt mondja ne izguljak nem lesz semmi baj. Szüleimnek el sem mertem mondani de nagyon félek...- Mindenképpen kérj segítséget a szüleidtõl! Ne maradj magadra ezzel! A saját érdekedben, mert az egész életedre kihathat! Fogamzásgátlóra pedíg nincs szükségem tanultam ebbõl a dologból és szakítok a barátommal mert nem értette meg h nem akarom! - Ez egy nagyon okos döntés!!! Csak attól félek h terhes lettem!!!Tudom butaság de azzal nyugtatom magam h nem történt semmi olyan ami miatt ennyire félnem kellene és h sokan így "védekeznek" és nagy részük nem esik teherbe. Bár lehet h én vagyok a 10-bõl 1 szerencsétlen... - Így van, lehet, hogy te vagy az az 1. Figyelj! Nagyon fontos, hogy elmondd a szüleidnek. Hidd el, segíteni fognak! Ezt a problémát nem fogod tudni egyedül kezelni. Fennáll a lelki sérülés veszélye. Mondj el mindent tövirõl hegyire a szüleidnek. Én nem ismerem a részleteket. Megbízhatsz a szüleidben!
A kérdező hozzászólása: Most kb. úgy érzem magam mint szûz Mária:S ha megjön a menstruációm a napokban akkor 100% h nem lettem terhes ugye?
Ezek alapján visszaszívom az elsõ komment azon részét, hogy a nõgyógyász körbe fog röhögni... Szóval ez így már ELVILEG lehet komoly. Nem valószínû, de annyi esélye van, hogy azt mondjam, felelõtlenek voltatok. Innentõl szerintem orvosi az eset, majd a nõgyógyász segít. Ha még idõben elmész hozzá akár esemény utánit is tud adni, de akkor MOST azonnal el kell indulnod, nem lehet holnapig várni.
Figyelj. Mi nem tudhatjuk, hogy mennyi elõváladék került beléd. Igen, attól is teherbe lehet esni, volt már rá nem egy példa. Az meg felelõtlenség, hogy a péniszével izgatott, ugyanis ha hozzád dörzsöli, simán mehet annyi elõváladék. Inkább vagy csak újjal és szájjal kényeztessen, vagy húzzon óvszert és akkor mehet pénisszel is. Most 2 nap múlva kell hogy megjöjjön a menstruációd, vagy 1 hét? Teljesen mindegy. És ha megjön, az sem biztos, hogy nincs "baj", számos nõ van, aki a terhesség elsõ hónapjaiban is rendesen menstruál. Ezzel nem akarlak bántani, nem rosszindulatból írtam mindezt, csak jó (szerintem), ha valaki kicsit durvábban fogalmaz, mert talán így leesik, hogy ez nem játék, és nem úgy megy hogy hopp kicsi kukidörzsölgetés aztán utána meg pánikolsz. Legközelebb óvatosabban, sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Lehet rosszul fogalmaztam 1x próbálta betenni ekkor sikerült is neki félig de leállítottam mert nem szeretnék teherbe esni elõtte meg csak izgatott a péniszével meg ujjazott.Sok esély van a terhességre így is?
Lehet, hogy én vagyok túl parázós, de mi minden egyes alkalommal, amikor a péniszével kezd el izgatni a párom, gumit is használunk! Tökre mindegy, mennyire járt benned, benned járt és ez a lényeg. Innentõl kezdve fennáll a terhesség veszélye, még ha elvileg nem is olyan sok a ti esetetekben. Nem árt, ha tudod, hogy a spermiumok ujjal is bevihetõk a hüvelybe. És valóban, attól, hogy menstruálsz, még lehetsz terhes. Egy jó tanács: Ha nem akarsz gyereket, védekezzetek! Nõjetek fel a szexhez! Tõled is megkérdezem: Még mindig úgy gondolod, hogy megérte az a pár perc élvezet azért, hogy most halálra parázd magad, hogy teherbe estél-e???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!