Találatok a következő kifejezésre: A petezsák cm, de a (4 db)

A kérdező hozzászólása: Maximálisan megértelek, de hidd el, a hüvelyi UH jobban megmutatja, és lehet, hogy a dokid gépe nem olyan jó, mint a kórházi, tudod énis így jártam.
A kérdező hozzászólása: Na, ez az amiért még pluszba is a aggódom, holnap talán megtudom, hogy mi van; szerintem kíváncsi, hogy a petezsák nem ment-e össze .....
Én 5+1 naposan voltam ugye és engem is 2 hét mulvára hívott csak vissza
Mondjuk nem értem engem 6+1 naposan miért két hét múlvára hívott vissza ha téged is négy napra rá újra megnéznek, iszonyat ez a várakozás, már csak 4 nap de az egy örökkévalóság.
A kérdező hozzászólása: Holnap 11 órára megyek UH-ra, - hétfõn voltam -, akkor állapították, meg amit a kérdésemben már leírtam.
Kérdezõ: Mikor mész dokihoz? Bocsi de teljesen végig nem olvastam el :( Én hétfõn voltam dokinál elvileg ott én 5+6 hetes voltam és petezsákot láttak 16 mm és benne szikhólyagot. Ezzel ellentétben én is izgulok hogy szívhang legyen legközelebb de csak 2 hét múlva megyek! viszont próbálj meg Te minél többet pihenni addig is! És írj hogy mi van vele!!!
22-es másik aggódós vagyok:) Én is várnék a helyedben, bár mint írtam a kislányomnál 6+1 naposan már szívhang is volt inkább várnék a betöltött 7. hétig.De én nem mondhatok semmit mert azért mentem én is hamarabb mert elõtte meg a méhenkívülitõl féltem, amiatt nyugodt lehetek más miatt nem..Nem kéne itt annyit olvasgatnom az elsõ terhességemnél eszembe se jutottak ilyenek.
A kérdező hozzászólása: Én a helyedben még várnék 7-8.hétig. Nekem a tüneteim is csökkentek, nincs az az õrült mellfeszülésem. Annyira félek, hogy baj van.
13-as vagyok. számításaim szerint 6 hetes és 3 napos terhes vagyok. Mikor menjek dokihoz, hogy biztosra kitudja mutatni? Nem szeretném h én is így megijedjek. Elõzõ terhességemnél 6 hét és 4 naposan már dobogott a szive és az Uh szerint is a fogamzástól számítva 4 hét és 4 nap telt el.
Attól is sok függ, hogy hasi vagy hüvelyi UH-val néztek. A hasi ilyenkor még nem olyan alapos. Én is írtam még az elején. Nekem is ilyesmi petezsák volt ebben a korban és hasi UH-val néztek. Ne aggódj. Nem lesz ott semmi gáz. Nem jó ha végig stresszeled a napokat.Engem anno 2 hét múlva hívtak vissza, hosszú volt, de nem szabad azon agyalni, hogy baj lesz.
A kérdező hozzászólása: hüvelyi UH-al néztek.
16 , 21 -es vagyok. Ne aggódj ennyit. Nekem már egy hete nem fájnak annyira a melleim , mint 2 hete. Sõt ... néha egyáltalán nem fáj. Viszont a rosszulléteim erõsödnek. Minden rendben lesz.Nekem is nehéz volt kivárni a 2 hetet, de neked már csak 1 nap sincs :)
Reménykedem hátha igaza van a dokinak és csak 6 hetes vagyok, talán késõbb fogant a baba. Pont most írtak ki egy hasonló kérdést még majdnem egyszerre is volt az utolsó vérzés, elég sok ilyen eset van úgylátszik mióta egyre hamarabb van ultrahang.Most annyira nem várom a hétfõt, gondolom ott minden eldõl. Magándoki nézte hasi ultrahanggal, kereste nagyon a kis szivet fel is tünt a sáv és halványan szakadozva megjelent a szívhang jel de nem mondott rá semmit azt mondta nincs szívhang, az én szívverésem gondolom nem látszódik azon vagy az lett volna, vagy õ is látott valamit csak nem akart bíztatni? Annyi kérdés van bennem..
A kérdező hozzászólása: Teljesen megértelek, hogy szomorú vagy. Kérlek legyen hited és bízzál. Vannak még csodák! Ha beszélgetni szeretnél írj privi üzenetet!Én nagyon szorítok érted! Hol néztek meg kórház, klinika stb.-i? Kórházi UH gépen vagy magánorvosnál voltál? Hüvelyi vagy hasi volt?
Nekem nincs jó hírem:( A petezsák nõtt már 8 mm-rõl 22 mm-re de nincs szívhang, se embrió. Egy hét múlva újra kell mennem:( Doki szerint várjunk, nagyon szomorú vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Hétfõn szorítok érted, és várom a jelentkezésedet! Hogy vagytok? Kinek mikorra kell visszamenni orvoshoz majd?
De jó:) Remélem hétfõn nekem is látszik hallatszik majd:)
Gratulálok :) mondtam, hogy nem kell aggódni :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Látták az embriót 5 mm-es és volt szívhang is.
Kedves kérdezõ! Eszembe voltál ma sokat. Mi volt az ultrahangon?
A kérdező hozzászólása: nagyon örülök neked :) :)
:) De jó neked, hogy már eltelt a két hét és megnyugodhatsz:) Én is megpróbálok, már csak 6 nap:) A kérdezõnél és nálam is minden rendben lesz, csak pozitívan:)
16 -os vagyok. Nem, nemvolt nekem se szikhólyag. Viszont ma a dokinál 9mm-es embriót láttam és benne dobogó szívecskét. :) Nálad is minden rendben lesz hidd el. A doki szerint 7 hetes vagyok. Szerintem meg 8 mivel tudom, hogy hanyadikáig voltunk együtt. más okból kifolyólag. Tessék megnyugodni neked és neked is 17-es. Minden rendben lesz :)
A kérdező hozzászólása: annyira félek, és az érett tüszõt sem értem
Ilyen változó ciklushossznál ez még belefér, lehetséges, hogy késõbb fogant. :) Addig ne idegeskedj!
Koszonom a gyors választ :)
A kérdező hozzászólása: hét és a nap 6 hét 4 nap
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy betudatlankodok, de mit jelent az, hogy 6+4 hetesen? Csak mert nem értem? És már tobb helyen is olvastam ilyet, hogy + jellel van meg adva 2 kulonbozo szám.
A kérdező hozzászólása: én sem ez is aggaszt, ez mit jelenthet? ti mire gondoltok?
Nekem sem volt még 6+ 4 hetesen szikhólyag, de ez nem baj. 2 hét múlva hívtak vissza és akkor már szívhang is volt. Mondjuk ezt az érett tüszõt nem nagyon tudom hova tenni, de szerintem ne aggódj. 28 hkm
A kérdező hozzászólása: nem tudom, 3nap múlva kell visszamennem UH-ra. elvetélhetek?
Az érett tüszõ a sárgatest is lehet majd, amely kb a 12. hétig tartja fenn a terhességet. Ne félj! Próbál kicsit megnyugodni, teázgass, nézz egy jó filmet. :)
A kérdező hozzászólása: ezt kifejtenéd részletesen?
a petefészekben láthatott valami cisztikus dolgot, amire ennyibõl nem lehet rámondani, hogy sárgatest, ezért tüszõként írta le. a sárgatest annak a petesejtnek a helyén jön létre, amely késõbb megtermékenyül, és mivel progeszteront termel fenntartja a terhességet. (nagyon leegyszerûsítve). ez az esetek 70-80 százalékában szépen látszik uh-n a 12. hétig, utána felszívódik. ez tök normális.
A kérdező hozzászólása: szorítok érted, kérlek jelezd te is, hogy mi van veled;bízzunk a csodában. :)
Õszíntén szólva 6 hetes 1 napos voltam mikor teljes nyugalommal mentem az uh-ra, kislányom 2 éves neki 6 hetes 0 naposan vert a szíve és 7 hetes nagyságú volt. Most csak egy 8 mm-es petezsák kezdemény volt még csak nem is petezsák(gesztációs gyûrû azt hiszem) Visszarendelt 2 hét múlva kérdeztem ez nem probléma-e hogy csak ennyi látszódik azt mondta nem feltétlen..Próbálok pozitívan gondolkozni, csak ugye így hogy van összehasonlítási alapomolyan rossz a várakozás.A neten ilyen esetekben találok rengeteg pozitív történetet de ugyanannyi rosszat is, jobb lenne nem olvasgatni. Remélem csak késõbb fogant, annyi a gond.A papíromra szabályos gesztációs gyûrût írtak és hogy 5 hetes vagyok pedig a menstruáció szerint 6. Na majd jövõhéten kiderül telhetnének gyorsabban a napok..
A kérdező hozzászólása: mindenkép jelentkezni fogok, de neked sincs szíkhólyag? most csüt.-ön megyek vissza délelõtt. én már teljesen kész vagyok, csak sírok.....
Kedves utolsó és kérdezõ! Majd megírnád mit volt a dokinál? Nekem 6 hetesen 8 mm-es petezsák látszódott csak de nekem a két hét leteltéig még van 6 napom addig megbolondulok.Köszi!
Nyugodj meg! Nekem 5-6 hetesen 10 mm-es petezsákot látott a doki , semmi mást. Azt mondta 2 hét múlva találkozunk. Ez holnap lesz, és nagyon izgulok én is , de mindennek rendben kell majd lennie. Nálad is :)
A kérdező hozzászólása: van már egy gyógyíthatatlan beteg gyermekem, és annyira vágyunk egy egészséges babára; õt nem vették észre:(
Szerintem is késõbb volt az ovulációd és azért nem látszik még jól , amúgy függ az Uh minõségétõl is. Igaza van az elõttem szólónak , szerintem is a sárgatest lehet amit tüszõnek látott.A sárgatest védi a terhességet. Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Nem lehet, hogy késõbb fogant? Nekem 5+6 hetesen már szívhang is volt!

A petezsák 0, 5 cm, de a bal oldali petefészkem meg van nagyobbodva, lehet hogy ciszta. Ugye nem lehet baja babócával?

5hetes+3napos vagyok 04.29.én, tegnap voltam orvosnál. Azt mondta, hogy a petezsák 0,5 cm., de a bal oldali petefészkem meg van nagyobbodva, lehet hogy ciszta. 1 hét múlva kell viszamennem, gyógyszert is kell szednem duphaston-t.Írjon akinek esetleg volt ilyen, nagyon félek.

Legjobb válasz: Volt-e valakinek megnagyobbodva petefészke (esetleg a hormonok miatt), a terhesség alatt?

A kérdező hozzászólása: Volt-e valakinek megnagyobbodva petefészke (esetleg a hormonok miatt), a terhesség alatt?
Terheséég alatt nem volt megnagyobbodva de elõtte igen.Azt tudom, h éppen egy ciszta kezelésen voltam túl.Meg nekem volt mûtétem is ciosztával, nem is kicsi.Aztán terhes lettem a következõ cisztám felszívódott.Sztem nem lehet baja a babócának.Ha meg van is a baba mellett ciszta, akkor jobban fognak figyelni.Nekem terhesség elsõ 3 hónapjába utrogestant írt fel.Ez is sárgatest hormon.

Tegnapi voltam UH-on, a vérzéstől számítva ugyan 6. hetes terhes vagyok, de az orvos vél. Szerint nem valamikor december végén lehetett a fogantatás és ezért tegnap csak egy kicsi foltot - talán petezsákot láttam - ami fél cm-es, kell aggódom?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj szerintem. Ebben a terhességi korban a fejlõdés szempontjából néhány napos eltérésnek is jelentõsége van. A fogantatás idõpontját max. nagyjából sejteni lehet, de néhány kivételtõl eltekintve ezt biztosan nem lehet tudni. Gratulálok és egy picike türelem még kell!

Szia! Ne aggódj szerintem. Ebben a terhességi korban a fejlõdés szempontjából néhány napos eltérésnek is jelentõsége van. A fogantatás idõpontját max. nagyjából sejteni lehet, de néhány kivételtõl eltekintve ezt biztosan nem lehet tudni. Gratulálok és egy picike türelem még kell!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Köszi a választ, ugye mennyire nehezen telnek így a napok? Én is azért félek, mert bárkitõl olvasom, mindenki írja, hogy már szívhang is van, ezért pánikolok, meg már volt is egy vetélésem, szorítok neked, rendben kell, hogy legyen minden!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy, csak félek, mert már volt egy vetélésem..
Szia! Én is ugyanebben a cipõben járok :) Viszont nekem clostis hónapom volt, szóval én tuti hogy 6 hetes vagyok és nekem hétfõn látott a doki 5 mm-es petezsákot. Annyit mondott, hogy "hááát elég pici" Én is aggódom, jövõ héten megyek megint uh-ra. Remélem minden rendben lesz nálad is!(Meg nálam is)

Baj van? Tegnap voltam uh-n, 10 hetes vagyok, és a nődoki látta a picit, van szívdobogás is, de ezt írta a papírra: jól körülírt petezsák, benne 3, 7 cm-es élő embrió, jó szívműködés, méhlepény nincs.

Miért NINCS méhlepény?? Ez ugye nagy baj?!

Legjobb válasz: szia a méhlepény csak 12 hétnél alakul ki. Addig a szikhólyag vagy mi táplálja. Nem gond abszolút. keress rá google: születés biológiája, terhesség hétrõl hétre stb... ezeket írd be. Mondanak benne okosokat. :) boldog babavárást

szia a méhlepény csak 12 hétnél alakul ki. Addig a szikhólyag vagy mi táplálja. Nem gond abszolút. keress rá google: születés biológiája, terhesség hétrõl hétre stb... ezeket írd be. Mondanak benne okosokat. :) boldog babavárást
A méhlepény a 12. héten rohamos fejlõdésnek indul, és nagyjából a 14. héten már a magzat táplálása és a hormontermelés is az õ feladata lesz. A baba számára az oxigént, a táplálást és a kiválasztást egyaránt a méhlepény biztosítja.
Nem baj ha nincs még. Ma vagyok 9 hetes, engem egy nagyon szuper uh-on néztek, láttuk a lepényt is, meg a szikhólyagot is. Ott van az a lepény, csak még nem látszódik.
mami ...egy pillanatra én is megijedtem, de aztán megnéztem, hogy hány hetes vagy és megnyugodtam.ha ezt 3 éve kérdezik tõlem én sem tudom, de mára megtanultam, hogy addig a sárgatest táplál...mármint a 12. hétig ezért nincs:D Boldog babavárát Ada és Abigél
A kérdező hozzászólása: huh, köszi!! megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: köszi neked, nektek is :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!