Találatok a következő kifejezésre: A petezsák 6 hetesen 16 (3 db)

A petezsák átmérője 6 hetesen 16 mm. De semmit nem mondott, hogy van-e benne valami, vagy hogy ez normális-e. Most baj van?

Március 25.-én vár vissza, de én addig elmennék egy másik dokihoz is szerintem. Most baj van?

Legjobb válasz: Biztos nincs semmi gond, ha lett volna mondja.Valószínûleg korai az idõpont,és kell várni,amíg a kis szíve is ott lesz a babónak.Sajnos sok dokiból úgy kell kihúzzni mindent, de jogod van másokhoz menni,ha nembízol ebben a dokiban,nyugodtan.De hidd el biztos nincs baj,csak sokszor mindent kérdezni kell tõlük,mondjuk igazán mondhatott volna neked valamit.De ne aggódj,és ha idegeskedsz,inkább keress másik orvost. Sokaknál csak a 8. hét körül tudják rendesen megnézni, szívet is.Hidd el lesz ott baba:-)

Biztos nincs semmi gond, ha lett volna mondja.Valószínûleg korai az idõpont, és kell várni, amíg a kis szíve is ott lesz a babónak.Sajnos sok dokiból úgy kell kihúzzni mindent, de jogod van másokhoz menni, ha nembízol ebben a dokiban, nyugodtan.De hidd el biztos nincs baj, csak sokszor mindent kérdezni kell tõlük, mondjuk igazán mondhatott volna neked valamit.De ne aggódj, és ha idegeskedsz, inkább keress másik orvost. Sokaknál csak a 8. hét körül tudják rendesen megnézni, szívet is.Hidd el lesz ott baba:-)
Szia.Szerintem jó.Nekem 4-5 hetesen volt 12mm-es a petezsák.Ne izgulj.
Szia!Nekem soha nem mérték a petezsákot.6hetesen csak ennyi van a papírra írva, hogy embrio crl:5mm. Kellemes babavárást! 24 hetes pocis
Szia Nekem 6 hetesen 15mm volt a petezsák ne aggódj teljesen jó a méret :)
Szia.nekem is 6 hetesen 15mm volt, úgyhogy a tiéd is jó:) Gratulálok:) 31 hetes km
Szia Minden terhesség más és más.Csak az a lényeg, hogy a soron következõ vizsgálataid során látni lehessen a fejlõdést. Nekem az 5. héten volt 15mm-es petezsák, most vagyok a 8 héten. Második vizsgálat között 10 nap volt.10 nap alatt a 3mm embrió 10.1mm lett. Csak ez a fontos.

Augusztus 16-án volt az utolsó menszesz első napja. A 15. naptól folyamatosan éreztem a hasam alját. Elvileg 6 hetes terhesnek kéne lennem, de az ultrahang csak 4 hetes magzatot mutat a petezsákban. Ez mi lehet?

Nektek van ebben tapasztalatotok? Augusztus 16-án volt az utolsó menszesz els? napja. Együtt voltunk aPárommal a 10. , 12. , 15. és a 17. napon. A 15. naptól folyamatosan éreztem a hasam alját, nyomó, szúró érzéssel, talán ott már terhes voltam. Elvileg 6 hetes terhesnek kéne lennem, de az uh csak 4 hetes magzatot mutat a petezsákban. Szerintetek ez mi lehet, van aki már találkozott ilyennel? A dokik nem mondanak semmit, csak, hogy jöjjek vissza 2 hét múlva... de az még iszonyat messze van... Köszönöm a segítségeteket!!

Legjobb válasz: Szia!Az hogy tudod mikor voltatok eggyüt az nem biztosan jelenti azt hogy aznap fogant a baba foganhatott 48 órával késöbb is bármelyik együttlét után mivel a spermium még addig életképes lehet.Türelem mikor legközelebb mész a dokid is többet fog mondani ugyanis akkor már a pici szivét is lehetlessz látni.Sok sikert:)30hetes kismama:)

Szia!Az hogy tudod mikor voltatok eggyüt az nem biztosan jelenti azt hogy aznap fogant a baba foganhatott 48 órával késöbb is bármelyik együttlét után mivel a spermium még addig életképes lehet.Türelem mikor legközelebb mész a dokid is többet fog mondani ugyanis akkor már a pici szivét is lehetlessz látni.Sok sikert:) 30hetes kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!