Találatok a következő kifejezésre: A petevezeték okozhat (4 db)

Méhen kívüli terhesség hanyadik héttől okozhat vérzést? Mikorra lesz akkora a baba, hogy elrepedjen a petevezeték?

Legjobb válasz: 2-3 hetesen eletveszejel vittek korhazba mert szetrepedtt a petevezetek es belso verzesem volt!! :( Verezni ugy nem csak eppen egy-ket csepp! Szerintem ez is mindenkinel mas!

2-3 hetesen eletveszejel vittek korhazba mert szetrepedtt a petevezetek es belso verzesem volt!! :( Verezni ugy nem csak eppen egy-ket csepp! Szerintem ez is mindenkinel mas!
7-8.ik héten
Nekem 4+6-nál már elkezdett repedni.
sok mindentol fugg hol tapadt meg az embrio stb En mar latam 16 hetes hasi terhesseget elo magzattal extrem ritka A legtobb mehen kivuli max 8 hetet eri el huvelyi verzes nem mindig van neha csak hasfajasDe ma mar a kismamak nagyon koran uh mennek igy hamarabb kizarhato a mehen kivuli
korán 5-9.hét környékén

A petevezető elzáródása okozhat alhasi fájdalmat?

El? szokott fordulni az alhasban szurkáló fájdalom, de ultrahanggal nem találtak semmit.

A petevezeték átfúvás okozhat menstruációs zavart?

Eddig nekem pontos volt mindig a mensim, 25-26 napos és már el?tte 2 nappal mindig barnáztam. Ma vagyok a 26. napon és semmi jele a mensinek, hó elején voltam átfúváson. Viszont a h?m már 2 napja csak 36,7 körül van és mellfeszülés sincs.

Legjobb válasz: Nekem is az volt,de pont 28 napra jött me az aktuális havim.Söt hosszabb ideig is tartott.Attól függ h mind a 2 átjárható e? Rendben volt minden?mit mondott a doki?

Nekem is az volt, de pont 28 napra jött me az aktuális havim.Söt hosszabb ideig is tartott.Attól függ h mind a 2 átjárható e? Rendben volt minden?mit mondott a doki?
Most akkor a HSG-t értesz áfúvás alatt, ugye? Amikor nekem megcsinálták, akkor inkább hamarabb jött meg, és minimális vérzésem volt és nem barnáztam elõtte mint általában, azt hittem terhes vagyok, annyira kevés volt(de piros). Nem voltam terhes, utána visszaállt minden a régi rendszerbe.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Mindkettõ teljesen átjárható, rendben van minden. Altattak, így nem éreztem semmit. A doki azt mondta, h. szervezetileg alkalmas vagyok a terhességre (megvizsgált a hsg után is már). Sajnos, gondolom az lesz, h. késik kicsit, de meg fog jönni :( Csak az a fura, h. eddig mindig jelzett már elõtte két nappal, most meg semmi.

A sok húgyúti fertőzés okozhat petevezeték elzáródást?

Már rengeteg húgyúti fertőzésem volt és félek hogy emiatt elzáródtak a petevezetékeim :( Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Sajnos igen, okozhat összenövéseket és ettõl elzáródást. Persze ez nem biztos, hogy meg is történik, de esély van rá.

Sajnos igen, okozhat összenövéseket és ettõl elzáródást. Persze ez nem biztos, hogy meg is történik, de esély van rá.
Nem igazán. Akkor annak más oka kell hogy legyen.
De, de!: "Nõknél a kezeletlen húgyúti gyulladás következménye lehet a belsõ nemi szervek gyulladása. A folyamat hüvelyi fertõzéssel kezdõdhet, ami ráterjedhet a méhre, petevezetékre, petefészekre. Ezek szintén lehetnek tünetmentesek, vagy jelentkezhetnek bizonytalan alhasi panaszok képében. Mivel ezek a panaszok nem jellegzetesek egy betegségre sem, sokszor csak hosszabb kivizsgálás után derül ki az igazi ok. A kezeletlen petefészek és petevezeték gyulladás viszont meddõséghez vezethet", http://www.doksi.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!