Találatok a következő kifejezésre: A petefészkemnél fájó, szúró (3 db)

Igen lehet.Menj orvoshoz.
Szia. ilyen nekem is szokott lenni.De nekem nem gyulladástól volt, hanem mert terhes voltam:) nem vagy az véletlen? de lehet attól is felfáztál, vagy peteérés esetleg??
A kérdező hozzászólása: huhh eléggé megvagyok fázva, de szedem a lindynette20at szóval nem hinném.18évesen nem lenne itt az ideje...jól rámilyesztettél:(
A kérdező hozzászólása: és pont 4napja múlt el a mensim:)
pharmatex mellett van esélye, hogy terhes vagy, meg a tünetek is arra utalnak, csinálj tesztet
A Pharmatex önmagában nagyon bizonytalan módszer. Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: 1-2 hónapja ugyan ez volt, késett a menstruációm, de utána beállt rendesen, mostmeg megint ez van :S csak tünetekkel, nemtudom mit tegyek, ha nemjön meg, hétfõn veszek egy tesztet,
Helyes. Egyébként késhet pár napot ártalmatlan dolog miatt is, de nem ártana valami biztosabb védekezési módra váltani, ha nem akarod ezt a parát.
A kérdező hozzászólása: szeretnék majd kisbabát, ha most terhes lennék, akkor sem vetetném el, de most van az utolsó évem :/ hogy meglegyen a szakmám, úgyhogy a helyzet most jelenleg bonyolult , köszönöm amúgy a válaszokat,
A kérdező hozzászólása: most jött meg, vagyis nemtudom rendesen megjött-e , mert éppen csak egy pici folt van, de úgyhallottam ez lehet akár a pecsételõ vérzés, most megnyugodhatok vagy nem ?
majd a teszt vagy a doki megnyugtat
Akkor végülis mi lett veled?

Ha kiderül a napokban hogy terhes vagyok meddig lesz duzzatt a mellem? Csak mert fáj és feszül és nyomásra érzékeny. Holnap nem kéne megjönnie. De szúr a jobb petefészkemnél. Jelenthet ez terhességet?

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!

Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!
Nekem nem a petefeszkemnel szurkalt, hanem a mehemnel. Es azota is. A mellem amugy kb. a 9.hetig volt erzekeny. Szovala tuneteid alapjan meg barmi lehet, varj par napot a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mindegy mert megjött!
A kérdező hozzászólása: majd a következõ hónapban sikerül, mindig ezt mondom magamnak! Azért szomorú vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!