Találatok a következő kifejezésre: A peteeres naptol (15 db)

A peteeres hanyadik naptol hanyadik napig tart? A mensim elso napjatol szamitva a 9 napon voltunk egyutt es egyeltelen nem vigyeztunk, mennyi eselye lehet annak, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!

Szia! A peteérésed a KÖVETKEZÕ ciklusod elsõ napjától számítva VISSZAFELÉ 14 nappal van. Tehát attól függ az egész, hogy hány napos a ciklusod. Mert ugye ez úgy néz ki, hogy ha a ciklusod MINDIG 28 napos, akkor a peteérésed a ciklus 14. napján van, de ha a ciklusod rövidebb, pl. 25 napos, akkor a peteérésed a ciklus 11. napján van, de ha a cilkus hossza 31 napos, akkor a peteérés a ciklus 17. napjára esik. Abban az esetben, ha a ciklusod váltakozó hosszúságú (hol 25 napra jön meg hol 32 napra), akkor egy bizonytalan jövõbeni dátum az, amibõl visszaszámolva meghatározható lenne a peteérés pontos napja. Az a tény, hogy a hímivarsejt elég kiartóan tud várakozni akár 48-72 órát is a megtermékenyíthetõ petesejtre, és a petesejt is érésétõl számított 24 órában magtermékenyíthetõ tovább fokozza az izgalmakat. Azt szokták tanácsolni, hogy a számított peteérés elõtt és után 3 nappal óvatosan szeretkezzenek azok, akik nem akarnak babát. Tudom, te nem a maszlagot akartad hallani, hanem azt, hogy terhes vagy-e. Elég jó esélyed van rá, hogy ne legyél várandós, de remélem, hogy az a kis izgalom jó lecke volt arra, hogy felelõségteljesen éld a szexuális életed. Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy Te szeretnéd!
En a mensim elso napjatol a 14 napon voltam eggyutt aparommal es teherbe estem..9ik nap meg korai, nagyon kicsi az esely hogy akkor sikerult volna.

Lehet hogy már nem is lesz peteérésem ebben a ciklusban? Ma vagyok a 17. napomon és a 10. naptól ellenőrzöm (Babymark) ovu teszttel, h mikor van peteérésem, de ddig semmi.

Egy kicsit ideges vagyok emiatt,ui.még nem mutatott pozitívat az ovu.teszt. Létezik,hogy valakinek 28 napos ciklus esetén mondjuk a 20. vagy 22. napon van a peteérése?Járt már valaki így?Légyszi írjatok! Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Nem volt "majdnem pozitívod" sem? A hõdet méred? Az mit mutat?

Nem volt "majdnem pozitívod" sem? A hõdet méred? Az mit mutat?
A kérdező hozzászólása: Eddig egyértelmû negatív volt csak. Hõmet nem szoktam mérni.
Szia! nekem a 27-28. napon volt pé-em a teszt szerint. (Már majdnem nem is teszteltem ) Igaz a ciklusaim is elég össze-visszák ( 28-32 naposak voltak elõtti hónapokban. Szóval szerintem tesztelj tovább...
28 napos ciklusnál nem valószínú a 20-22 napos pé, mert nagyon nagyon rövid lenne a luteális fázis(pé utáni idõ)...így ebben a hóban vagy nem lesz pé-ed, vagy ha igen, akkor annyival el is fog tolódni a ciklusod(nem 28 nap lesz, hanem pé+12-14 nap, attól függ mennyi szokott lenni.)Így ha pl a 22 napon lesz pé-ed, akkor 22+12/14napaz kb 34-36 napos ciklus.Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:-)
A kérdező hozzászólása: bocsi, tényleg elírtam. köszi a választ
1. A peteérés egy többhetes folyamat, ami a tüszõrepedéssel (ovulációval) fejezõdik be. 2. A tüszõrepedés napján lehettetek együtt. 3. A beágyazódás 10-12 nap.

Mikor van peteérésem? Úgy tudom, hogy a menstruáció utolsó napjától számítottan a 9. naptól 8-10 napon keresztül. Ez igaz?

Legjobb válasz: Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.

Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.
A peteérés a mensi elsõ napja -14nap!!! Pl ha 30napos ciklusaid vannak akkor30-14=16 akkor a 16.napon volt. Ha 32 akkor 32-bõl vonsz ki 14-et (peteérés +14 nap =mensi elsõ napja)

Ma vagyok a 10napon (átl.30nap. Cikl) Már a 8. naptól van nyúlós folyásom, akkor ez már a peteérést jelzi? A 7. napon együtt voltunk. Megszakítással védekezünk, de most nem sikerült neki és elment bennem. Mekkora esélyem van arra hogy teherbe estem?

Legjobb válasz: Siman lehet pe-d. En ugy ledobbentem ebbe a honapba mint meg soha. A 9-dik napomon (mensi elso napjatol szamitva lett pozitiv az ovulacios tesztem). Meg jo, hogy ez volt az elso napom, hogy elkezdtem a tesztelest. Maskent siman lekestem volna rolla, ha a 11-12 nap korul kezdem. En sem ertem de mivel nagyon rendszertelen a ciklusom gondoltam jo lenne elkezdeni korabban. Igy siman nallad is lehet korai pe. Es bizony akkor megvan az esely a babara!!!! Sajnos a folyashoz nem ertek, nekem sosem volt. :(

Siman lehet pe-d. En ugy ledobbentem ebbe a honapba mint meg soha. A 9-dik napomon (mensi elso napjatol szamitva lett pozitiv az ovulacios tesztem). Meg jo, hogy ez volt az elso napom, hogy elkezdtem a tesztelest. Maskent siman lekestem volna rolla, ha a 11-12 nap korul kezdem. En sem ertem de mivel nagyon rendszertelen a ciklusom gondoltam jo lenne elkezdeni korabban. Igy siman nallad is lehet korai pe. Es bizony akkor megvan az esely a babara!!!! Sajnos a folyashoz nem ertek, nekem sosem volt. :(
hát igen ez gáz simán lehetsz terhes sosem lehet tudni h a testünk éppen mit produkál
A nyúlós folyás eltarthat akár 10 napig is és néha kihagyásokkal is. Így nem hiszem! Nagyon korai lenne az a a peteérés. De legközelebb jobban figyeljtek. Amúgy kb. 1:1000-hez az esély (ha mondjuk spontán peteérésed volt)

Szeptember 22-ére (nem) várom a menzimet. A peteérésem után a 6. - 7. naptól krémes folyásom van. Néha szédölgök, pocsék a közérzetem, és folyton aludnák. Lehet ez a baba jele?

Legjobb válasz: Én is kb 21-22-re nem várom. nekem is pocsék a hangulatom, hol bõgnék, hol nem. :( A cicjeim fájnak, de azok ilyenkor amúgy is szoktak. a hasamat is érzerm.Én nem merek még semmire sem gondolni, majd csak ha már késik

Én is kb 21-22-re nem várom. nekem is pocsék a hangulatom, hol bõgnék, hol nem. :( A cicjeim fájnak, de azok ilyenkor amúgy is szoktak. a hasamat is érzerm.Én nem merek még semmire sem gondolni, majd csak ha már késik
Lányok! Azt hiszem a kérdezõ nem a Ti civakodásotokra kíváncsi!!!!!
Voltam terhes nem is egyszer, egyébként mit pattogsz itt nem is rollad van szó.
szerintem nem vagyok én szánalmas veled ellentétbe de mindegy!és igenis lehet lehangoltság, rosszkedv a terhesség egyik jele!neked nem tudom van e gyereke vagy voltál e terhes? ha nem akkor ne szolj olyanba bele amit nem éltél még át!!!!!
"Te vagy szánalmas"komolyan mondom mint az ötéves gyerekek, a rossz kedvnek mi köze van a terhességhez?Nem értem én ezt sehogysem.Egyébként tényleg front van.
utolsó válaszolónak mért lennének szánalmasak a kérdések?! tudtommal azért van ez az oldal hogy itt bárki bármit és bátran kérdezzen lecseszések nélkül!!!!!! ha neked nem tetszik nem kell idejönni..okoska!!!!És szerintem TE vagy a SZÁNALMAS!!!!!!
Ez nem baba kicsim ez a front, olyan szánalmasak ezek a kérdések.Hidegfront van.
Korai lenne még ez a tünet halmaz...
Lényegében semmilyen. az ovumat gyönyörûen éreztem 5-én. :) aztán az ovus nyákom úgy elmúlt 8-9-e környékén. azóta van némi folyásom, de elenyészõ.
A kérdező hozzászólása: A te folyásod milyen?
Ez az oldal nem azért van hogy itt veszekedjetek! De nem is azért hogy leszóljuk egymás kérdését!!!! Lehet a baba miatt is, de mivel rossz az idõ, lehet pusztán e miatt is! Ha nem jön meg tesztelj, vagy elõtte 1-2 nappal, hátha! Ha jókor voltatok együtt akkor minden esély megvan rá! Szorítok!

31 napos a ciklusom, a mikroszkópom szerint a 14. naptól volt peteérésem, és együtt voltunk a 14.-15.-17.-18. napon. Remélem sikerült! Jelentkezik valamit tünet, vagy csak a menszi elmaradása?

Legjobb válasz: ez emberfüggõ. van akinek csak kimarad a mensije, és még a teszt sem mutatja ki a babaát, de van akinek meg tünetei is vannak. Hasszurka, mellfájdalom, feszülés, stb.

ez emberfüggõ. van akinek csak kimarad a mensije, és még a teszt sem mutatja ki a babaát, de van akinek meg tünetei is vannak. Hasszurka, mellfájdalom, feszülés, stb.
Nekem sajna 3.5évig nem sikerült teherbe esnem, és megtörtént a csoda teljesen váratlanúl megfogant a picúrkánk.Vissza gondolva nekem sokat kellet menni pisilni fõleg éjszaka, tudtam hogy nem vagyok felfázva mert tudom az milyen.A másik hogy nagyon fájt a mellem, akkor még nem voltak rosszúllétek és nem jött meg a mensim.Amúgy is rendszertelen volt úgy hogy nem aggódtam.Sõt utólag derült ki hogy terhes voltam már akkor is amikor , 5óra hosszás szívkatéterezésen estem át.Azt hittem hogy a mûtét miatt késik, 12nap késés után csináltam tesztet ami azonnal pozitív lett.Remélem sikerûl neked is!Üdv egy nagyon boldog 19.hetes kismsma
Mivel nekem mostanaban nem volt pontos a mensim, abbol nem tudtam megallapitani, de a mellem annyira fajt mint meg soha, es nagyon felpuffadt a hasam, es egett a gyomrom, En akkor csinaltam tesztet es 5 hetes kismama voltam akkor. De van aki meg menstrual is kozben, es tenyleg nem vesz eszre, mindenki mas es mas. Drukkolok, h sikeruljon a baba nektek!!!! 10 hetes kismama

Mi a véleményetek arról hogy a clostit csak 7. naptól mondta a doki hogy szedjem. Nem talált érett petét és azért mondta hogy még az nap kezdjek egy új adagot. Előző hónapba is szedtem ez már a második adag. Lehet még ebbe a ciklusba peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta,hogy a 7.naptól,hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta, hogy a 7.naptól, hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Átlagosan 28 napra jön meg, akkor az azt jelenti, hogy 14. naptól van peteérésem? Mikor a legvalószínűbb az, hogy teherbe essek?

Már nagyon szeretnénk Babát!

Legjobb válasz: Szia! Két tanács vegyél ovuálciós tesztet, amivel te magadnak otthon tudod nézni a peteérésedet. Valamint menj fel a www.timmermann.hu oldalra, ahol, ha beírsz három havi mensit, akkor kidobja neked, hogy mely napok a legtermékenyebbek és stb. Nekem is 28 nap a ciklusom, de én megérzem a peteérésemet, olyankor kicsit görcsöl a hasam alja.

Szia! Két tanács vegyél ovuálciós tesztet, amivel te magadnak otthon tudod nézni a peteérésedet. Valamint menj fel a http://www.timmermann.hu oldalra, ahol, ha beírsz három havi mensit, akkor kidobja neked, hogy mely napok a legtermékenyebbek és stb. Nekem is 28 nap a ciklusom, de én megérzem a peteérésemet, olyankor kicsit görcsöl a hasam alja.
nézd én úgy tudom hogy a mensturáció után és elött 14 nappal van peteérés probáld ezt betartani és biztosan ösze jön a baba de egy dologra figyelj ne akard nagyon mert akkor még ez a proba sem fog segiteni én tudom én igy jártam de összejött szia és kivánok sok sikert és sok babát neketek
A kérdező hozzászólása: Most kéne megjönnie 27-én, de a mellem az már fáj(érzékeny)kb:4-5napja.Legutobb 1-én volt meg akkor tartott 4-ig, és nagyon görcsöltem mint még soha.
szia!hasonló dolgok. Nekem 6-án volt meg, és még csak 3-án kell jönnie. De már lassan egy hete fáj a mellem, és érzékeny, és szurkálgatok is. Majd meglátjuk:) ))
A kérdező hozzászólása: Csinálta tesztet 22-én de negativ lett:(Az lehetséges, hogy még nem tudta kimutatni?Megnéztem a timmermann.hu oldalt, aszerint16-án lehetséges a fogamzás és 17-én csináltuk ez jo?
Itt találsz jó ötleteket, hogyan tudod a peteérésedet meghatározni: http://babatervezok.otthona.net/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!