Találatok a következő kifejezésre: A pete képes (3 db)

A pete meddig képes megtermékenyülni?

Ha mondjuk 12én van PÉ és 13-án délután vagyunk együtt, abból még lehet baba, vagy PÉ el?tt kell együtt lenni?

Legjobb válasz: PÉ után max. 24 óráig képes.

PÉ után max. 24 óráig képes.
Egynapig alkalmas megtermékenyülésre a pete, utánna elöregszik.
A kérdező hozzászólása: peteérés
A pete érés a mensi elsõ napjától az ovulációig tart, vagyis kb. a 14. ciklusnapig. A pete 12-24 óráig életképes, a hímivarsejtek pedig 24-72 óráig, de van aki szerint akár 5 napig is.
Igen, szerintem 5 napig is életképes a hímivarsejt!!! :D A bizonyíték a kiságyban alszik! :D Mi pontosan 5 nappal voltunk együtt PÉ elõtt... A peteérés 1-2 napig tart.

Olyan elkeserítő.1 éve próbálkozunk, de most elöször szomorodtam el. Closti-t szedtem 5napig 1*1et, két nap alatt egyetlen egy mm-t sem volt képes nőni a petém.5 nap alatt elképzelhető változás?

Legjobb válasz: Nekünk a doi alapból azt monfta, hogy 3 hónap és nem egy hónap a clostyl kúra:-) és a 4. hónapban meg is fogant minimanó:-)

Nekünk a doi alapból azt monfta, hogy 3 hónap és nem egy hónap a clostyl kúra:-) és a 4. hónapban meg is fogant minimanó:-)
Én a 3. hónapnál tartok a clostival, legyen igazad, remélem sikerülni fog, annyit látok, hogy szépek lettek a görbéim, de már nem mérem a hõm, mert 36, 8, és még csak a 10. ciklusnapon vagyok.
Még nõhet, de lehet, hogy kevés az 1*1, de ezt a dokid tudja. Én már az elsõ hónapban 3*1-et kaptam és nem lettem túlstimulálva, lett egy szép 20 mm-es tüszõm. Hanyadik napon vagy és mekkora tüszõt láttak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!