Találatok a következő kifejezésre: A peteérési egy nap (141 db)

Hány napig mutatja ki az ovulácios teszt a peteérést? Mi a természetes? Egy nap vagy 1 hét?

Legjobb válasz: ovu teszttel 2 nap max. mini mikroszkóppal pete érés elötti 2-3 nap és utáni 2-3 nap tehát 4-6 nap.

ovu teszttel 2 nap max. mini mikroszkóppal pete érés elötti 2-3 nap és utáni 2-3 nap tehát 4-6 nap.
Kérdezõ, nem értelek. Most az a bajod, hogy valószínûleg volt pé-d? Vagy azt várod a PG-tõl, hogy a terhességet mutassa ki? Hááát, sajnos azt esetleg csak a ciklus vége felé mutatja, ha mutatja, mert van akinél nem. Nekem 5 napig mutatja nyálból az ösztrogénszint emelkedését, és az utolsó páfrányos napon köv. be. a pé. Pontosabban úgy tudod meghatározni a jeles napot, ha méhnyaknyákból is nézed, mert pl az nekem csak egyetlen egy napon mutat pozitív eredményt!
Szia! ' max. 2 nap! Ha tovább, akkor vagy babás vagy, vagy valmi hormonális dolog! Reméljük az elöbbi! :)
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy max.2 nap????Olvastam ezen az oldalon, hogy voltak olyan hozzászólok bizonyos kérdésekhez, akik azt írták, hogy még az 5-6 nap is természetes!Akkor most ....
Azt nem írtad, hogy PG 53-at használsz vagy LH vizelettesztet. Elõbbinél 4-5 napig, utóbbinál pedig 1 napig mutat "pozitív" eredményt. PG 53 esetében az utolsó vagy utolsó elõtti páfrányos napon van a pé, LH teszt esetében pedig 12-36 órával a pozitív teszt után.
A kérdező hozzászólása: Akkor már semmit nem értek!!!Ezen az oldalon olvastam hozzászolásokat, s a pg53 ál azt írták, hogy örülhetek ha már 2 napnál tovább páfrányos.Hát páfrányos 5.napja.Viszont most itt ahogy olvasom teljesen elkenõdtem, mert ezek szerint természetes ha már 5 napja páfrányos??????
A kérdező hozzászólása: Dehogy baj, hogy van pém!!!Sõt!!!Én azt hittem, hogy ha 2 napnál tovább páfrányos, akkor babó lessssssz!!!Viszont igy most elvagyok kenõdve, mert rosszul hittem!
Szia!Én dettó így vagyok csak nekem 11 napja késik és volt egy halvány pozitív tesztem 1 hete!A többi negatív!Én is tanácstalan vagyok!
2. válaszoló Nem bírtam kivárni az egy hetet, de a mostani tesztem halvány pozitív! Igaz halvány, de egyértelmûen ott van, pedig már kb. 8 hetes lehetek. Már alig várom, hogy a doki megerõsítse.
sziasztok!! En 21 eves vagyo. Nekem ma késik 15 napja a menszeszem. 2 tesztet vettem a 7dik es 8adik nap kesesnel, aztan a 9 dik kesesnel vérvételt csinaltam a hazi orvosnal es vegul a 13dik kesesnel is vettem egy tesztet de mindegyik negativ lett! :( Fel hivtam a nôgyogyàszt is és azt mondta nem mindenkinek mutassa ki rogton csak 3 hét utan.. Ugyhogy most varom a randevut ami 12 nap mulva lessz.. Meg mondom az igazat nem bizok tulzottan a terhessegben de abba sem hogy bajom lenne hiszem soha nem volt semmi bajom. Hozza tenném hogy soha nem késett még ennyit, csak max 3 napot.. A menszeszem bevan àlva hiszen mar 10 eve megvan. Fogamzasgàtlot 1 évig szedtem ôsszesen es abba is hagytam 1 éve. Ugyhogy szerintem a 7 nap késés semmi ehez képest ugyhogy varjj azt javaslomm
A 2. válaszoló vagyok. Simán lehet, hogy jövõ héten már kétcsíkosat tesztelsz, szerintem egy hét múlva ismételd meg. Tudom, nehéz kivárni, az október végi rövid mensim után én is tisztára be voltam sózva, most már lassan úgy vagyok vele, hogy ha tényleg terhes vagyok, akkor elõbb-utóbb úgyis ki fog derülni. Inkább azon izgulok nehogy valami hormonális gond legyen. Drukkolok, hogy a késésed oka baba legyen!
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak már régebb óta. Október végén és most is gyanúsan enyhe és rövid mensim volt, én tettem fel azt a kérdést pár kérdéssel elõtted. Olvastam már pár helyen, hogy valakinek sokkal kisebb százalékban választódik ki a vizeletébe a HCG, ezek a nõk csak késõbb tesztelnek pozitívat. Én is ebben reménykedem fõleg mivel a görbém úgy néz ki, mintha terhes lennék, és az utóbbi 3 tesztemen is lehetett nagyon halványan látni valamit, hátha nem szellemcsíkok voltak.
A kérdező hozzászólása: az elsõ válaszolónak gratulálok, a halvány 2 csík már babát jelent!a második válaszolónak üzenném:szerintm csinálj tesztet, szerintem pozitv lesz!:) )remélem az enyém is!nagyon örülnék neki!majd írd meg második válszoló h mi lett a teszt eredméne!kiváncsi vagyok rá!drukkolok!
Az a jó ebben, hogy amíg nem jön meg addig lehet reménykedni, fõleg ha eddig mindenrendben volt a mensivel, rendszeres volt meg minden :) ! Remélem a következõ tesztetek pozitív lesz!!! Sok sikert nektek!!!
újra a 2. válaszoló vagyok Az utolsó szellemcsíkos tesztemet tegnap reggel csináltam, szóval csak egy hét múlva fogok újra tesztelni, hogy legyen ideje a hormonszintnek növekedni. De ígérem megírom az eredményt! De akármit is mutat a teszt, mindenképp el fogok menni nõdokihoz, már bejelentkeztem hozzá. Csak az UH a tuti, én csak annak hiszem el!
Szia! GArtulálok! Akát már holnap is mehetsz orvoshoz, mert nyolc hetesen már van szívhang, tehát valóban egyértelmûen kimutatható a szívhang :) ! És meg is kapja a kicsi a könyvét, az elsõ személyi igazolvány :) !!! Sok sikert ! Majd írj mi volt a doiknál! Itt is jó, de privátban is! CSak majd ha úgy írsz említsd meg a kérdésedet! RAmélem minden rendben zajlik majd , sok boldogságot!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulálok!!!:) )))))én ma csináltam még egy tesztet, 12 nap késés után, de az is negatív!de még bizakodok mert nagyon olyan érzésem van h pár nap mulva pozitív lesz!
Szia! Kitartás!!! Addig van remény ameddig nem jön meg! És vannak akiknek tényleg nagyon soká mutatja ki a teszt! De ha esetleg nem akarsz a teszre várni, menj el orvoshoz, már õ is meg tudja állapítani mi a helyzet! Tapintással, meg uh-val! És aza biztos :) ! Sok sikert és kitartást!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló szerintem te már reménykedj nyugodtan!a szellemcsík is csík!:) )jövõ héten már tuti ott lesz az a 2. csík erõsen!nem ártana nekem is idõpontot kérnem a dokihoz!

Kb. egy hete volt peteérésem, utána 3 napig 37 volt a hőm, egy napig 38.5 azóta pedig újra 37. Mire utalhat ez?

Eddig vezetett görbéim nem nyeltek ennyire "karót" azért volt pici fel és lefele ingás a h?mnél. Most vajon miért ennyire egységes? Szerintetek mikor tesztelhetek?

Legjobb válasz: Bocsi elírtam, nem 38.5 hanem 36.85 volt a 4. napon a hõm :-)

A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam, nem 38.5 hanem 36.85 volt a 4. napon a hõm :-)
Szia! A peteérés után általában 37 C v. afölötti a hõmérséklet és csak a mensi elõtt 12-48 órával szokott leesni a hõmérséklet. Tesztelni csak az elmaradt mensi után érdemes.

Peteérés után elkezdtem inni a palástfű teát. A menziszem egy nap késés után megjött, de nagyon picit, alig van, szinte egyenlő a nullával, a többi menzieimhez képest. Lehetséges, hogy a tea okozza, hogy ennyire lecsökkent? Tesztet még nem csináltam.

Legjobb válasz: Szerintem csinálj egy tesztet, de csak 2-3 nappal azután hogy ez a pici is abbamarad. Ha terhes lennél, akkor már nagyobb esélye van annak, hogy kimutassa, feltéve, hogy addigra nem jön meg rendessen. Nálam szokott olyan lenni, hogy 1-2 napig alig van, utána meg úgy beindul, hogy nem gyõzök cserélni. Azért drukkolok, hogy baba legyen.

Szerintem csinálj egy tesztet, de csak 2-3 nappal azután hogy ez a pici is abbamarad. Ha terhes lennél, akkor már nagyobb esélye van annak, hogy kimutassa, feltéve, hogy addigra nem jön meg rendessen. Nálam szokott olyan lenni, hogy 1-2 napig alig van, utána meg úgy beindul, hogy nem gyõzök cserélni. Azért drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: azt hiszem mostmár több van, a test negatív.
Õszintén sajnálom!!! Szerintem kezdjél el stedni E vitamint és vas komplexet. Hidd el segít!! Egy hónapig szedtem, és most "már" 5. hetes vagyok!! Az E vitamin progreszteron termelésre készteti a májat, ami a beágyazódást "csinálja". A vas, vagyis igazából a folsav is valahogy a fogantatást és a beágyazódást segíti, csak azt nem magyarázták el, hogy hogyan. Sok sikert a következõ hónapra!!!
Szia! Én is hallottam már olyat, akinek a tea bekavart a ciklusába, de nekem még szerencsére nem volt ilyan tapasztalatom. Neten ezeket találtam, azóta én is vitaminozok: - C-vitamin: kollagéntermelést szabályozza, segít a petesejt utáni sebgyógyuláskor, és segít a vetélés megelõzésében is; - E-vitamin: gyógyulást támogatja, elõsegíti a beágyazódást - Cink: sebgyógyulás, beágyazódás, hormontermelés szabályozása sok sikert!

Biztos, hogy 11. -14. nap közt lehet a peteérés egy 26 napos ciklusnál? 3-4 napig tart általában a menstruációm!

Mert én mindig a mensi utáni pár napban érzek vmit...3-4 napig tart általában a menstruációm!S azutáni napokban érzek has-szúrkát,mellviszketést, olykor érzékenységet, akkor jönnek a patik is... Lehet,hogy nekem el?bb van pé-m?

Legjobb válasz: Könnyen lehet. Kezd el vezetni a hõmérsékleted, és a nyáktünetet is figyelni. Bár ez el tart egy pár hónapig, mire megtanulod kielemezni, de addig is próbálkozhattok, úgyhogy megéri...

Könnyen lehet. Kezd el vezetni a hõmérsékleted, és a nyáktünetet is figyelni. Bár ez el tart egy pár hónapig, mire megtanulod kielemezni, de addig is próbálkozhattok, úgyhogy megéri...
A ciklus második fele minden nõnél 12-16 napig tart. Rövidebb lehet ennél, de hosszabb nem. Ez azt jelenti, hogy 26 napos ciklusnál a 10-14. napon lehet valamikor a tüszõrepedésed. Akkor is, ha bizonyos tüneteket te korábban érzel. Az, hogy a menszeszed meddig tart, az teljesen mellékes, semmit sem jelent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Tegnap kezdtem el mérni a hõmet az orvosom tanácsára! Remélem mielõbb sikeres lesz a próbálkozásunk! 2 ismerõsöm úgy járt sikerel, hogy minden áldott nap együtt voltak... Próbáltuk mi is, de nekünk ez így nem megy:-(Erõltetve nem megy!Remélem így is sikerül, hogy nem ennyire gyakran vagyunk együtt...
Én még ovutesztet is csinálnék mellette.
Kizárólag ovuteszt!!! Nekem is 26-27 napos ciklusaim voltak. Csak hõmérõztem, és nem estem teherbe másfél évig. Vettem egy ovutesztet, és kiderült, hogy az addig hitt peteérésem (hõ szerint) nem volt valós, mert már két napja volt magasan a hõm, és akkor lett pozitiv az ovuteszt. És képzeld egybõl terhes lettem! Most vagyok 5 hetes és 4 napos:) :)
Kedves utolsó! Örülök, hogy babás vagy, mert ugye ez a lényeg, de kérlek ne "húzd le" a hõmérõzést, mert az mûködik (mellesleg önmagában kevés, a nyáktünet megfigyeléssel kombinálva lehet hatékonyan használni!). Valami nem sikerült nálatok, szerintem nem jól tudtátok a szabályokat, szívesen megnézném azokat a görbéidet... mert hogy az ovuteszt is ugyanattól a hormontól lesz pozitív, mint amitõl a hõmérséklet megemelkedik... Bocs, ez off-nak tûnik, de nem az, mert nem lenne jó, ha a kérdezõ kedve elmenne a hõmérõzéstõl... Nekem 2 babám is így lett, szóval mûködik!
14.56 vagyok. Én ugyan azt írtam, hogy mellette használjon ovutesztet a kérdezõ, viszont nálam se vált be a hõmérõzés még a nyákfigyeléssel együtt sem. Van aki nagyon érzékenyen reagál minden külsõ/belsõ ingerre, és ez azonnal meglátszik a hõjén is. Sajnos én is ilyen vagyok, ezért használok csak ovutesztet. Ez viszont tökéletesen mûködött és bõven elég volt. Másnál meg a hõmérõzés válik be.
Szia! Kevés nyálat használsz és várj min:1 órát amíg rászárad. És ne legyen habos.
Tessék? Milyen váladék?
Igen, normális. Olyankor több van, mint egyébként.
A cicád minden bizonnyal egy kandúr után sírdogál ilyenkor, szóval persze, normális.:)

Pg/53-as mikroszkópon hány napig látszódik a peteérés? Nekem csak egy napig mutatott szálkásat.

Legjobb válasz: Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.

Hát nekem pl. hüvelyváladékból sosem mutatta a peteérést, sõt mást sem. A nyálból igen, de a mensi elõtt 3 nappal. Szóval nem bízom meg benne, merthogy az azon az elven mûködik, hogy a nyál sótartalma kikristályosodik peteéréskor. Na a nyál ph-ja meg sótartalma függhet nagyon sokmindentõl. Nekem pl. nem is mutatta az ehavi peteérést, holott biztos volt, mármint a nyákos tünetek megvoltak.
Azt tudjátok gondolom, hogy nem szabad elõtte 1 órával sem enni, sem inni.Én úgy tudom, páfrányosat kell mutatnia, de ovasd el mégegyszer a használatit, lehet én tudom rosszul.
Én reggel csináltam, semmi képet nem mutatott.
A kérdező hozzászólása: Rosszl fogalmaztam! Páfrányosra gondoltam. Egy napig mutatott csaak páfrányosat. Több napig kell? Betartottam minden elõírást.
Akkor valószínû, hogy aznap volt peteérésed.Azt, hogy több napig kell-e azt nem tudom.Ebben az idõszakban volt tojásfehérje szerû folyásod?

Mensi után pontosan hány nappal van a peteérés mikor kell probálkozni? Nagyon szeretnénk babát a páromnak egy korábbi kapcsolatábol már van egy, nekem viszont az elsö terhességem abortusszal végzödött! Félek h nem lehet közös babánk!

Legjobb válasz: Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :)))

Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :) ))
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, hogy a ciklusod hosszától függ, hogy mikor van peteérésed. Az általa megadott link is nagyon jó, én is használtam, meg a http://www.ciklus.hu-n is regisztráltam. 3 hónap "számolgatás" után most 6 hetes kimama vagyok:-) (nekem márciusban volt vetélésem) Kitartást Neked! Szorítok:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon Kedvesek vagytok nagyon köszönöm a válaszokat!A pocaklakóhoz tiszta szivböl gratulálok, sok boldogságot!megnéztem a ciklus.hu-t a szerint 12 én vasárnap volt pe-m, valamit éreztem is hogy történik odabent, egyik oldal picit görcsölt de nem vészesen, ugyhogy bele is adtunk apai anyait :) remélem pár héten belül jó hirekkel szolgálhatok mindenképp jelzem nektek!És mindennemü segitséget és biztatást nagyon köszönök!És még nem hagyjuk abba a próbálkozást sem!:) Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: És a kedves elsöként válaszoló hölgynek is nagyon tetszik az ajánlott linkje!:)

Ha Clostilt szedek lehetséges, hogy egy cikluson belül többször van peteérésem? Mert a peteérésemnek már 11 napja de azóta is fájnak a petefészkeim hol felváltva hol egyszerre. Ilyen "fájásokat" a peteérés napján szoktam érezni.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!