Találatok a következő kifejezésre: A peteérésemkor le, és 4 napja (3 db)

A peteérésemkor feküdtünk le, és 4 napja késik a menszeszem, fehérfolyásom van, és néha fáj a méhem, mintha megakarna jönni, de semmi. Ez azt jelenti, hogy kisbaba?

Legjobb válasz: Persze lehet, szorítok hogy az legyen! Szerintem próbálj még pár napot várni, és ha már 1 hete késik, csinálj egy tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl. Én a Gabrielet ajánlom nagyon. Sok sikert, szorítok, hogy + legyen! :))))))

Persze lehet, szorítok hogy az legyen! Szerintem próbálj még pár napot várni, és ha már 1 hete késik, csinálj egy tesztet a reggeli elsõ vizeletbõl. Én a Gabrielet ajánlom nagyon. Sok sikert, szorítok, hogy + legyen! :) )))))
Szia! szintén ugyanaz a tünet csak annyi külömbséggel, hogy nekem már 5 napja késik, és nemigazán fájdogál a méhem. Néha néha belenyilal, de nem úgy, mintha meg akarna jönni. Szorítok mindkettõnknek!!:)
A kérdező hozzászólása: jajj, de aranyosak vagytok!én is drukkolok neked!és köszönöm!
NEKEM KéT NAPOT KéSETT DE VLHOGY MáSHOGYAN éREZTEM MAGAM A MELLEM MAJD LESZAKADT úGY FáJT, A PETEFéSZKEM SZúRT, BELENYILALT íGY MEGCSINáLTAM , NAGYON HALVáNYAN SZINTE ALIG LEHETETT éSZRE VENNI DE OTT VOLT A KéT CSíK, NEM AKARTAM ELHINNI EZéRT MáSNAP CSINáLTAM MéG EGYET, GYONYORUEN MEGJELENT A MáSODIK CSíK IS , AZÓTA BEIGAZOLÓDOTT, BABáS VAGYOK...PRÓBáLD MEG HA NEM JELENIK MEG A KéT CSíK, NE ADD FEL , PRÓBáLD MEG PáR NAP UTáN...SZORíTOK......
A kérdező hozzászólása: 5 NAP UTÁN MEGJÖTT SAJNOS!DE MAJD PRÓBÁLKOZUNK MÉG...!

Mit tegyek, ha a peteérésem és a tüszőrepedésem között sok idő telik el? Ovuteszt szerint a 12. napon volt peteérésem, de a hőm csak rá 4 napra esett le.13 hónapja próbálkozunk.

Legjobb válasz: mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

mindenképpen uh-s cikluskövetést csináltatnék dokival, mert ez hormonzavarra utalhat, és emiatt késhet a baba!

Peteérés után három nappal 4 tizeddel esett le a hőm és ez azóta (4 napja) tart. Csak közvetlenül a mensi előtt leesett hő számít "nem terheeségnek", vagy már ez a leesés is azt mutatja hogy nem leszek babás? :(

Legjobb válasz: Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!

Azt olvastam valahol, h. a peteérés után 5 napon belül megy fel a hõ. Úgyhogy ne aggódj, még felmehet! Biztos volt (vagy biztos, h. most volt) peteérésed? Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!