Találatok a következő kifejezésre: A peteérésem volt, de voltunk előtte (8 db)

A peteérésem 1-jén volt, de voltunk előtte is együtt meg most három napra rá a férjemmel. Lehetek terhes?

Nagyon szeretnénk babát,de sajna pont 1-jén nem jött össze.Abba reménykedem,hogy utána ez a három nap még számít e valamit.

Legjobb válasz: http://www.timmermann.hu/index.php?m=fogamzas Hátha ez segít.

Ha három nappal utána voltatok együtt az sajna nem biztos, h elég...Túl sok idõ telt el peteérés óta, de azért hátha mégis.Drukkolok!
lehet esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezek szerint nincs nagy esély? Csak most kezdtünk próbálkozni így naptáros módszer szerint mert sajnos így spontán nem sikerült még teherbe esnem! Nincs semmi bajom mert voltam orvosnál lassan 2 éve hogy probálkozunk!
és a párod is volt orvosnál? nekem sinc bajom, de nálunk a férfinek igen, mi 28. honapja probálkozunk:(
A kérdező hozzászólása: igen neki sincs semmi baja. neki már van is egy 8 éves fia.
Szerintem nagyon jó esélyetek van , mert pé elõtt 2 nappal és a pé napján is együtt voltatok. Hajrá, szurkolok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! Remélem most sikerül!

Ebben a hónapban nagy valószínűséggel nem volt peteérésem (UH-on voltam) vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött, sőt már előtte 2 nappal barnáztam, ami azóta is tart!?

Ebben a ciklusban kellene elkezdenem a Clostyt, de most nem tudom mi tévő legyek?Ja, tesztem negatív!Bocsi a hosszú kérdésért!:)

Legjobb válasz: Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.

Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.
Sajnos ilyen elõfordul. Nálam is volt, hogy kimaradt egy ciklus. A biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. Ha negatív, a doki tud felírni gyógyszert (pl. norcolut) ami meghozza a menstruációt. De egyébként én a helyedben lehet, hogy várnék a clostival. Fõleg ha nem régóta szeded a metet. Minimum 3-6 hónap amíg kifejti a hatását. Az is lehet, hogy nem válik be, vagy nem jó az adagolás, stb. Szóval az a lényeg, hogy amíg az alapprobléma nem rendezõdik, nem érdemes bombáznod magad gyógyszerekkel, mert ha rendezõdik a PCOS, elméletileg jön magától a bébi. Megnéztem a másik kérdésedet is, amit linkeltél. 3 pontos inzulin, illetve cukorterhelést csináltak végül? Ez is nagyon fontos lenne.
ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor valóban a 14. napon van peteérés. pár hét múlva csinálj egy tesztet, a következõ menstruációd elmaradása után!

Ha mondjuk tegnap volt a peteérésem, és akkor pont voltunk együtt párommal, de előtte igen, meg ma is majd, akkor attól még lehet baba ugye?

Nagyon szeretnénk picurit.Nem vagyok benne biztos, hogy tegnap volt a peteérésem, de tegnap nem tudtunk együtt lenni...na de majd ma:)de ha esetleg tegnap volt, és ma vagyunk együtt az is jó ugye?

Legjobb válasz: Jaj bocsi, most látom, kihagytam egy szót...szóval "akkor pont NEM voltunk együtt párommal" bocsi...

A kérdező hozzászólása: Jaj bocsi, most látom, kihagytam egy szót...szóval "akkor pont NEM voltunk együtt párommal" bocsi...
Szia!Mi mikor sürün voltunk eggyütt akkor nem estem teherbe.Mikor összejött , akkor abban a hónapban csak 3szor tudtunk eggyütt lenni, ebbõl 2 két egymást követõ napon volt.Pl 21-22.én voltunk eggyütt, és ha jól emlékszem 23.án volt a peteérérsem.Szóval összejöhet a baba, ha elõtte pár nappal eggyütt vagytok, azt hogy utánna hogy müködik nem tudom, de szerintem inkább elõtte és aznap legyetek eggyütt:-)Sok sikert!17hetes kismami
Csatlakozom az elsõ válaszadóhoz!Amíg figyeltem a pé-t, és sûrûn voltunk együtt, akkor nem estem teherbe több évig.Aztán mikor besokaltunk, és azt mondtuk pihenõ, akkor nem néztük a pé-t, és jó ha voltunk együtt 2x-3x abban a hónapban, eszünkbe sem jutott, hogy baba lehet "ebbõl".Annyira hanyagoltuk a témát, hogy csak 9 napos késésnél kaptunk észbe, hogy hé, van itt valaki?Azóta 3 éves:) Most tesót akarunk, számolgatás, sûrû együttlét már 1.5 éve, semmi.Ebben a hónapban nem számolunk, és csak akkor szeretkezünk, ha akarunk, ha épp csak 2x ebben a hónapban, akkor csak 2x:) Majd meglátjuk!Még csak most kezdõdött 5-én a ciklusom!
A pete csak egy napig életképes. Szóval ha peteérés/tüszõrepedés után egy nappal vagytok együtt, akkor az már "csak" az élvezetért van, nem a babáért. Elõtte viszont minél többet érdemes együtt lenni, mert a hímivarsejtek sokkal hosszabb életûek: alapjáraton 3 napig életképesek a petevezetékben, de mértek már 8 napot is. (Ez orvosilag bizonyított.) Mi 2-3 naponta voltunk együtt. Tüszõrepedés elõtt 2 nappal, és a tüszõrepedés reggele estéjén, késõ éjjel. Nem tudjuk, melyikbõl jött össze a baba.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Hát azért mázlisták vagytok, hogy 2-3 alakalomból összejött:) Remélem nekünk is összejön, bár mi többet vagyunk együtt:)

Elvileg (a pg53 szerint) tegnap volt peteérésem. De csak előtte 2 nappal voltunk együtt. Még ma is érdemes szeretkeznünk a férjemmel? Vagy van esély így is a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Miért, egyébként nem szeretkeznétek? :) Mindig szeretkezettek lehetõleg két naponta, mert sose lehet tudni, ezek a kütyük is tévedhetnek.

Miért, egyébként nem szeretkeznétek? :) Mindig szeretkezettek lehetõleg két naponta, mert sose lehet tudni, ezek a kütyük is tévedhetnek.
Persze mindenképp! Mi a peteérés napján nem tudtunk együtt lenni, elõtt két napig igen, meg utána való nap is. És most 12 hetes vagyok. :) Szóval mindent bele, és ne csak azért legyetek együtt, hogy sikerüljön a baba, hanem azért, mert jól esik, és szeretitek egymást! Sokat számít!!! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem csak ezért :) De az érdekel, hogy van-e esély ha csak ma tudnánk együtt lenni? Köszi
Esély mindig van! :) ))) Szóval... hajrá!!!! :) ))) 12 h km

Nekem most volt 20. -án peteérésem, előtte 17. -én, 19. -én és 20. -án voltam együtt a párommal! Reggel óta azt érzem hogy sűrűn kell mennem wc-re pisilni de alig jön pár csep, és van hozzá pár csep vér is van! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Ezzel fordulj inkább orvoshoz, nehogy egy felfázás kezdete legyen, hólyaghurut... Babához korán van még, hogy jelezzen... "4napos a zigótád"

Szia! Ezzel fordulj inkább orvoshoz, nehogy egy felfázás kezdete legyen, hólyaghurut... Babához korán van még, hogy jelezzen... "4napos a zigótád"
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fordulj orvoshoz minél elõbb. Addig is igyál sok folyadékot. Ha kezdõdõ hólyaghurut, akkor jobb az elején elkapni, mert ha eldurvul, nagyon rossz tud lenni :(
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy felfázás mert a mai nap folyamán már semmi nem volt!

Május 12-én volt peteérésem elötte is és akkor is és utána is voltam a párommal. Most iszom a palástfűteát is. Jövöhétre nem várom a menzit de most olyan érzéssem van hogy szurkál a bal oldalam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott,de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta,és összejön.So sikert.Egy öreg róka

Szia! Nekem is szokott, de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta, és összejön.So sikert.Egy öreg róka
Szia!Nekem 15-én volt peteérésem és 29-re nem várom a menzim. Szerintem a szurkálás lehet a beágyazódástól is, úgyhogy nyugodj meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!