Találatok a következő kifejezésre: A peteérésem volt, (1204 db)

Mi bajom lehet? Szept 4én kell megjönnie, aug 6án volt meg. Olyan 20-22re számoltam a peteérést. Volt hasszúrka, erős váladék stb. ma még mindig erős tojásos folyásom van. Lehetséges hogy még mindig peteérésem van? Ennyire megkésett volna?

Legjobb válasz: naaaaaa nehogy elkeseredj már, több napig is elélnek a kis fickók benned, tehát még az elõzõ együttlétek is jók lehetnek..a babát tervezõk otthonán van sok példagörbe szerencsés találatú terhességrõl..néztem épp tegnap van olyan aki hat vagy hét nappal volt együtt pé elõtt a parjávál és babás lett mert megfelelõ volt a hüvelyi ph-ja:) amúgy ha babót akarsz és azt akarod, hogy a kisfickók gyorsan oda érjenek ahova kell és több napig éljenek benned mint máskor akkor ajánlom neked a pre-seed et ez egy olyan zselé amit a hüvelybe kell nyomni szeretkezés elõtt és kifelyezetten gyereknemzés céljára hozták létre..védõpajzsként körbe veszik a kisfickókat és segíti az útját emellett a nõnek megfelelõ ph értéket állít be a hüvelyébe stb..ez az egyetlen olyan hüvelyzselé ami nem öli meg a spermákat hanem segít nekik . érdemes kipróbálni..nekünk bevált:)fõleg, hogy én kinyírtam a spermákat elõtte a zselé viszont ezt sem engedte:)

naaaaaa nehogy elkeseredj már, több napig is elélnek a kis fickók benned, tehát még az elõzõ együttlétek is jók lehetnek..a babát tervezõk otthonán van sok példagörbe szerencsés találatú terhességrõl..néztem épp tegnap van olyan aki hat vagy hét nappal volt együtt pé elõtt a parjávál és babás lett mert megfelelõ volt a hüvelyi ph-ja:) amúgy ha babót akarsz és azt akarod, hogy a kisfickók gyorsan oda érjenek ahova kell és több napig éljenek benned mint máskor akkor ajánlom neked a pre-seed et ez egy olyan zselé amit a hüvelybe kell nyomni szeretkezés elõtt és kifelyezetten gyereknemzés céljára hozták létre..védõpajzsként körbe veszik a kisfickókat és segíti az útját emellett a nõnek megfelelõ ph értéket állít be a hüvelyébe stb..ez az egyetlen olyan hüvelyzselé ami nem öli meg a spermákat hanem segít nekik . érdemes kipróbálni..nekünk bevált:) fõleg, hogy én kinyírtam a spermákat elõtte a zselé viszont ezt sem engedte:)
Szia, van amikor a tüszõ megreped és nehezen bújik ki belõle a petesejt, jó pár napig is eltart..szóval sûrûn szeretgessétek egymást a pároddal a másik dolog nem mindenkinek félidõben van pé-je..ezért jó a hõmérõzés azzal szépen lehet követni..viszont amint elmúlt a tojásfehérjés cucc akkor vége az ovunak, , úgy, hogy hajrá...nekem néha négy öt napig is tojásf-s.
A kérdező hozzászólása: jaj, csak a férjem 2napja nincs itthon, melózik...vasárnap és kedden tudtunk együtt lenni. vasárnap jön újra haza:-( köszi!!
lehet esély a terhességre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Ezek szerint nincs nagy esély? Csak most kezdtünk próbálkozni így naptáros módszer szerint mert sajnos így spontán nem sikerült még teherbe esnem! Nincs semmi bajom mert voltam orvosnál lassan 2 éve hogy probálkozunk!
és a párod is volt orvosnál? nekem sinc bajom, de nálunk a férfinek igen, mi 28. honapja probálkozunk:(
A kérdező hozzászólása: igen neki sincs semmi baja. neki már van is egy 8 éves fia.
Szerintem nagyon jó esélyetek van , mert pé elõtt 2 nappal és a pé napján is együtt voltatok. Hajrá, szurkolok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! Remélem most sikerül!

Mar masodik honapja szedem a f. gatlot. Es ma eszrevettem hogy Olyan valadekom volt ami a peteéréskor volt anno. Az ugye nem lehet hogy meg nem hat teljesen a gyogyszer?

Legjobb válasz: A fogamzásgátlótól még lesz peteérésed, csak ha megtermékenyül sem fog beágyazódni a petesejt - ergo nem leszel terhes. Ez nem kémiai sterilizáció, csak mesterségesen átvered a hormonhátartásodat.

A fogamzásgátlótól még lesz peteérésed, csak ha megtermékenyül sem fog beágyazódni a petesejt - ergo nem leszel terhes. Ez nem kémiai sterilizáció, csak mesterségesen átvered a hormonhátartásodat.
A fogamzásgátló meggátolja a peteérést.
Igen pontatlanul fogalmaztam, csak már nem volt erõm átírni. A lényeg a lényeg, hogy fizikailag ugyanúgy végigjárja a petesejt az útját a fogamzásgátló mellett is,

Mikor volt a peteérésem? Volt egyáltalán? Nézzétek meg a görbémet.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/07c4b5e3e362e6d606756d..

Legjobb válasz: Szia! Nagyon úgytûnik, hogy volt pé-d, mégpedig 16-án, azaz a 14. napon! És úgylátom jókor voltatok együtt! Sok sikert a babóhoz! :))

Szia! Nagyon úgytûnik, hogy volt pé-d, mégpedig 16-án, azaz a 14. napon! És úgylátom jókor voltatok együtt! Sok sikert a babóhoz! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Én is bízok benne!
akkor ezekszerint tegnap már negatív lett a teszted? Mert ha igen akkor tegnap elõtt volt a pé-d. Legalábbis én így tudom.
A kérdező hozzászólása: Sajna tegnap már nem tudtam csinálni tesztet.De a 16-odik napomon nagyon erõs pozi volt.Gondolom tegnap negativ lehetett.
Akkor már tényleg csak a bizakodás maradt hátra :) Reméljük nektek összejött :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi.Már 10 honapja várjuk.
sajnos nekünk sem jött még össze, már 8 hónapja
A kérdező hozzászólása: dokinál voltál?
persze, hogy voltam, pcos-sal vagyok kezelve. Eddig még nem reagált semmire a szervezetem, csak a mostani gyógyszerre és most talán lesz egy kis fény az alagút végén :)
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerülni fog mindkettõnknek!:)
remélem :) Sok sikert neked is a kisbabához!
Akkor bízzunk benne hogy célbaértek a kiskatonák :) )
A kérdező hozzászólása: Akkor most szerinted mikor lehetett?
a hõd alapján gondoltam, de az idõt és a tesztet nem néztem
A kérdező hozzászólása: Akkor volt amikor a progi behúzta?Nem lehetett a tüszõrepedésem a második pozitív ovuteszt utáni nap?Létszi irjatok le mindent!A ciklusaim 28 naposak.Köszi szépen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.De az ovuteszt csak késöbb lett pozitív, a 14-edik napomon még negatív volt.Tuti hogy a 14-edik napon volt?
A kérdező hozzászólása: A 14-edik napon lehet hogy azért lett alacsony a hõm mert 2 orával korábban mértem.
1 vagyok: Lehet akkor azért volt alacsony a hõd, de a teszt nem hazudik soha, mindíg akkor pozitív ha 48 órán belül bekövetkezik a pé-d.
A kérdező hozzászólása: Akkor most melyik jel a pozitív?A minuszjel?Mert én a pluszjelet hiszem pozitivnak.Bocs a hülye kérdésemért!
:) a + a pozitív
A kérdező hozzászólása: Akkor miért irod hogy a 14-edik napomon volt pozi?
csak ezen a három napon csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: 15, 16 odik napomon volt pozi az ovutesztem.
A kérdező hozzászólása: igen
A kérdező hozzászólása: Köszi.És köszi mégegyszer a válaszokat! Szia

Most akkor mikor lehetett a peteérésem? Volt? 24-28 naposak a ciklusaim

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/25bac57201e02d397b6065..

Legjobb válasz: Szerintem 24. volt ovulációd! ezt a tojcsis nyák is mutatja!

Szerintem 24. volt ovulációd! ezt a tojcsis nyák is mutatja!
Ha egyáltalán volt....de amúgy minden hónapban ilyen késõn megy fel a hõd.Szerintem nincs rendben ez.

Mikor volt a peteérésem? Volt egyáltalán? Most félidőben kezdtem el mérni, akkor mondta az orvos.Valaki segítsen legyen szíves!

http://www.Ciklus.Hu/images/diagramok/e882146bc12a078078bbfb..

Legjobb válasz: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e882146bc12a078078bbfb..

A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e882146bc12a078078bbfb..
Huhh, hát ebbõl nem könnyû megmondani. ha volt egyáltalán, akkor a 23-ik ciklusnapon, vagyis 4-én, (erre utal a pecsételõ vérzés is, ) de nekem nagyon furcsa, hogy az alaphõd ( pé elõtt mért érték ) miért ilyen magas. A másik verzió, hogy a vérfolt amit jelöltél, a mensit jelzi elõre egy nagyon rövid ciklusban, ez esetben lehetetlen megmondani mikor volt pé-d, mert pont az a nap maradhatott le az elejérõl. minden esetre, ha a köv. ciklusban méred, és a pé elõtt magas értékeket tapasztalsz ( 36.5 körüli- feletti ) az úgy tudom, pajzsmirigy problémára utalhat, ami szintén befolyásolja a teherbeesést.
Nekem olyan érdekes a diagrammod. Olyan mintha fejjel lefelé lenne. Pont fordítva mûködik mint kellene. Neked csökken, amikor emelkednie kellene. Egyébként így félidõtõl nem igazán lehet értékelni. Ha a 36.7-ek elõtt alacsonyabb volt akkor a 14. nap környékén lehetett dehát ezt nem tudjuk. Nem tudom hány naposak a ciklusaid, de ez a nagy csökkenés mensire utal. Talán a következõ haviból okosabbak lehetünk!!!
nem található a diagrammod
A kérdező hozzászólása: Köszi a figyelmeztetést, nekem így már behozta.
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok, 27-én voltam orvosnál és azt mondta, hogy nem látott vezetõ tüszõt, ami ki akarna lökõdni. Ez a 14. napon volt. A ciklusaim totál borultak, a leghosszabb eddig 56 nap, a legrövidebb 18. Októberben is Provera hatására jött meg....:(

Ultrahangon voltam ma, az orvos azt mondta valószínű Pcos vagyok, felírt nekem clostit, hogy rásegítsen a peteérésre. Volt már ilyen helyzetben valaki? Segített a Closti?

Legjobb válasz: Ha valóban pcos vagy, tankönyvi módon, akkor azt nem nõgyógyásszal és clostival lehet megoldani, mivel ez nem nõgyógyászati betegség, hanem szénhidrát anyagcsere betegség áll(hat) a háttérben. Érdemes lenne felkeresni egy hozzáértõ endokrinológust, mert ha inzulinrezisztanciád van, akkor felesleges clostizni. Tapasztalatból beszélek, engem is nõgyógy kezdett el kezelni, nem reagáltam a stimulálásra, mûteni akart. Elmentem endodokihoz, kaptam az alkatomhoz illõ gyógyszert, diétázom, rendbe jött a hormonpanelem, van spontán ciklusom, pé-m. Ajánlom figyelmedbe: pco-szindroma.hu, mensmentis.hu

Ha valóban pcos vagy, tankönyvi módon, akkor azt nem nõgyógyásszal és clostival lehet megoldani, mivel ez nem nõgyógyászati betegség, hanem szénhidrát anyagcsere betegség áll(hat) a háttérben. Érdemes lenne felkeresni egy hozzáértõ endokrinológust, mert ha inzulinrezisztanciád van, akkor felesleges clostizni. Tapasztalatból beszélek, engem is nõgyógy kezdett el kezelni, nem reagáltam a stimulálásra, mûteni akart. Elmentem endodokihoz, kaptam az alkatomhoz illõ gyógyszert, diétázom, rendbe jött a hormonpanelem, van spontán ciklusom, pé-m. Ajánlom figyelmedbe: pco-szindroma.hu, mensmentis.hu
Szia! Én is PCOS vagyok. Csak clostyt kaptál a dokitól?
Mi alapján döntik el, hogy Pcos vagy?
Én is closty-t kaptam, ez az elsõ hónapom, ma megyek UH-ra. Ha van még kérdésed, írj!
A kérdező hozzászólása: Igen csak clostit kaptam. Nekem ultrahangon látta, ez alapján mondta lehet, hogy Pcos vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat, igazad van keresek egy endokrinológust.

14 hónapos a lányom, végre megjött a menzeszem. Szeretnénk már a következő babát és nem tudom, hogy számolhatom-e a napokat a peteérésig. Volt más is így vele?

El?ször csak egy csík volt a betétemen, majd kicsit több,azóta semmi.Nem fáj a hasam egyáltalán,csak a derekam,pedig el?tte nagyon szenvedtem.Még szoptatom a lányomat napi négyszer.Lehet,hogy most csak ennyi lesz?

Legjobb válasz: Végre dugdalhatod magadba a tampont mi?://

Végre dugdalhatod magadba a tampont mi?://
Egyáltalán nem jó, ha peteéréskor vérezgetés van.Ez nem természetes!Ha elõfordul, akkor menjél orvoshoz!
Amikor ez van akkor kell igazán belehúzni, mert extrém termékenységre utal. márha babát szeretnétek!
de igenis lehet barnás folyás vagy kevés ici-pici vérzés vagy rózsaszínes váladék peteéréskor!Ez akkor következhet be amikor a tüszõ megreped(tüszõrepedés) ez járhat pici vérzéssel, majd kilöködik a petesejt, tehát ilyenkor kell belehúzni!
Terhesség közben nincs peteérés!
Nagyon nagyon ritkán fordul elõ, olvastam hogy egy kismama 2 hét különbséggel esett teherbe. De ez olyan mint a fehér holló!
A kérdező hozzászólása: Igen, én is hallottam már errõl, ezért is kérdeztem rá. Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!