Találatok a következő kifejezésre: A peteérés terhességi tüneteket (12 db)

Lehet méhen kívüli terhességem? Május 4 óta nincs menszim, fura tüneteim vannak, tegnap voltam dokinál nem lát terhességet hüvelyi ultrahang vizsgálattal sem. Szerinte lehetett későn a peteérésem és még ezért nem látja az embriót, már ha van.

De mi van ha méhen kívüli a terhesség? Azt hogy állapítják meg? Két hét múlva kell visszamennem, ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Szia! Ha valaki méhen kívüli terhes,azt megérzi az biztos.Nagyon rosszul van,nem bír mozdulni,hány,....

Szia! Ha valaki méhen kívüli terhes, azt megérzi az biztos.Nagyon rosszul van, nem bír mozdulni, hány, ....
A kérdező hozzászólása: Már a kezdetekkor vagy hány hetesen?
a doki észrevette volna, ha méhen kívüli... hidd el, ha azt mondta, hogy nincs, akkor méhen kívül sincs :)
a dokinak is látnia kellett volna a méhenkívüli terhességet.
látszik a méhen kívüli is

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, a peteérés után a mensiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Mitől lehet?

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, (helyre állt a mesim nagyából)a peteérés után a mesiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Általában fáradtabb vagyok és újabban szédelgek is, néha émelygek. eddig mindig reménykedtem hátaha babás vagyok de nem. Most is 3-4 nappal a peteérés után fájdogál a mellem és szédül, és átaludnám a napokat.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

A peteérés produkálhat terhességi tüneteket?

okt. 21.-én volt menszeszem... minden rendben volt de 2 nappal ezelött (okt.1-okt.2) volt egy pici barnás folyás inkább csak megszinezte a betétet nagyon kevés volt......3 napig émelyegtem hányingerem volt pici fej fájás...mára elmúlt a rosszullét és azóta 2 napja újra minden rendben...ez mi lehet? nem éreztem és nem tapasztaltam még ilyet korábban.

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat!A pici barna folyás félidõben valószinûleg peteérés lehetett.

Igen elõfordulhat!A pici barna folyás félidõben valószinûleg peteérés lehetett.
A peteérést én minden hónapban megérzem.Kb 4-5 napig fáj a hasam alja, néha melleim is és néha barnás folyásom is van, vagy ha eggyütt vagyunk akkor bevérzek.Hát nemtudom ennél több tünetet produkálhat e a peteérés:-).

Mikor jelentkezhetnek először a terhességi tünetek? Aktus után (feltéve, ha volt akkor peteérés) kb mikor jelentkezhetnek a tünetek, ha összejött a baba?

Mikor érdemes tesztelni, ha fogalmam nincs, hogy mikor kéne megjönnie?(azért nem tudom, mert fog.gátlót 3 hónapja hagytam abba és az utóbbi vérzésemet is a norcolut hozta meg legel?ször).

Legjobb válasz: Én a beágyazódás idõpontja után már nagyon fáradt voltam.A nem várt elõtt pedig érzékeny lett a mellbimbóm. Tesztelni a nem várt menstruáció napján érdemes,vagy 1-2 nappal utána,ha késik.

Én a beágyazódás idõpontja után már nagyon fáradt voltam.A nem várt elõtt pedig érzékeny lett a mellbimbóm. Tesztelni a nem várt menstruáció napján érdemes, vagy 1-2 nappal utána, ha késik.
Szia én a folyásra nem adok... Én babás lettem és mielõtt megjött volna az volt a furi hgy olyan száraz lettem mint a sivatag és nem fájt a fejem mint szokott nem fájt a derekam mint szokott nem görcsölt a hasam...csak marha álmos voltam/vagyok picit fáj a poci néha marha sokat iszok és marha sokat pisilek még éjjel is...ja és a mellbombóm lett érzékeny az elején hát mostmár az egész fáj...:-))de megéri...de nem ugy fájt a cici sem mint mensi elõtt..én tudtam hogy baba lesz...és a nemvárt másnapján + tesztem lett...
aktus után 10-14 nap de van akinek nincs semmi tünete.
A kérdező hozzászólása: A folyás milyensége nem tudja jelezni a terhességet vagy a beágyazódást?
az a baj hogy annyira variáns hogy nem igazán mérvadó.
Mindenki azt mondja, hogy vizes folyásnál meg fog jönni.Velem az ellenkezõje történt.Nagy mennyiségû vizes folyásom volt és nem jött meg.

Lehetnek terhességi tünetek vagy még túl korai? Két napja szédülök, hányingerem van és picit görcsöl a hasam! Kaptam hormoninjekciót, szedtem peteérés nővelőt, együtt voltunk a 12. -ik napon és a 14. -en is! Február 15. -re nem várom!

Legjobb válasz: Korán van még, ilyenkor a tünetek két esélyesek, vagy eseted a kapott hormon kezeléssel is összefügghetnek. Természetesen lehetsz terhes, csak ilyen korán még a tünetekbõl nem lehet egyértelmûen és biztosan következtetni.

Korán van még, ilyenkor a tünetek két esélyesek, vagy eseted a kapott hormon kezeléssel is összefügghetnek. Természetesen lehetsz terhes, csak ilyen korán még a tünetekbõl nem lehet egyértelmûen és biztosan következtetni.
ha nem pirosodik be akár baba is lehet csinálj egy tesztet
Baba, hormonprobléma, vékony nyálkahártya, vagy mégsem volt tüszõrepedés (ezt uh-n nézte a doki?). Hirtelen ennyi lehetõség jut eszembe. De biztos van más ok is.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n, csak abból gondolom, hogy megvolt a tüszõrepedés, hogy pé után emelkedett a hõm. Köszönöm a válaszokat!
Értem. Tesztet csináltál? Lehet megérné, hátha. :) Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: 37-rõl 36.8-ra visszaesett a hõm. Ezért nem tesztelek még. De gondolom, innen már nem megy vissza 37-re. Utolsó válaszolónak köszönöm szépen.

Peteérés után mikortól érezhetőek a terhesség tünetei, mikor érdemes tesztet csináltatni?

Legjobb válasz: Szia!Elsõ válaszoló! Eleve a beágyazódás 7-14 nap! Hogy is mutatta volna ki a 3.napos teszt Pé után h terhi vagy?

Szia!Elsõ válaszoló! Eleve a beágyazódás 7-14 nap! Hogy is mutatta volna ki a 3.napos teszt Pé után h terhi vagy?
Peteérés után 8-12 kb a beágyazódás, utána lesz elegendõ hcg, amit minden teszt kimutathat, 3 napos teszt nincs, de ha van akkor hülyeség, mert akkor még nincsmit kimutatni. Legkorábban akkor mutatja ki biztosan, ha már nem jön meg a mensid. De lehet még akkor is csak pár nap múlva. Ja igen és a tesztet nem csináltatni kell, hanem csinálni! Megveszed, elolvasod a használatit és a megfelelõ idõben tesztelsz. Sok sikert!
Szerintem a 3 napos tesztre úgy gondolt, hogy beágyazódás után 3 nappal. Olyan van, de nem peteérés után 3 nappal:)
Én nagyon hamar éreztem szinte a beágyazódás alatt. A mellemen vettem észre elõször, hogy másabb, mint a megszokott:-) tesztet csinálni nem érdemes csak a köv. mensikor, nekem 22.-én volt pém. 26.-án csináltam állítólag 3 napos tesztet semmit nem mutatott, utána 31.-én és még akkor sem mutatott majd csak köv. hónap 12.-én, de ott már egyértelmûen!:-)

Aki pontosan tudta, hogy mikor volt peteérése (pl. : ovu teszt, uh), majd abban a hónapban terhes is lett, az mikor érezte először a terhességi tüneteket pé-től számolva, és mit érzett?

Legjobb válasz: görcsölést éreztem ovutól minden nap,de az mensiig is van ugyebár.mást amit eddig nem az a 7-10napig erösebb feszités a hasamban ,10. napon barnázás.mensi napján haspuffadás,görcs.majd utánna hõhullámok,mérhetetlen álmosság. azt hiszem ennyi

görcsölést éreztem ovutól minden nap, de az mensiig is van ugyebár.mást amit eddig nem az a 7-10napig erösebb feszités a hasamban , 10. napon barnázás.mensi napján haspuffadás, görcs.majd utánna hõhullámok, mérhetetlen álmosság. azt hiszem ennyi
mi abban a hónapban csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, (tehát én tudom a fogantatás napját) és pont félidõben, ezért gondoltam rá, hogy akár baba is lehet lett is :) de én az elmaradt havin kívül semmit az ég világon nem éreztem a legelején az elsõ tünet a mellfeszülés volt, de akkor már régen tudtam hogy baba van nekem nem volt soha hányingerem, hányás, nem szédültem, nem voltam kívánós, semmi
Enyhe görcsök már egy héttel pé után voltak, aztán a 8.napon erõs mellfeszülés, émelygés.
Igen, tudom és szerencsére elsõ hónapban össze is jött. Én rá kb. 7 nappal mellfeszülést éreztem. Nekem nem nagyon szokott fájni a cicim mensi elõtt, feszülni meg pláne!Most viszont feszült! Más tünet nem volt. A fáradtság kezdõdött úgy a 6. hét körül, émelygés pedig a 7-8. hét körül! De már el is múlt! 11 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehet tünete a terhességnek, hogy peteérés óta szúrkál a hasam?

Ma vagyok a 31. napon. Elvileg holnap vagy vasárnap (NEM) kellene megjönnie. A h?met rendszeresen mérem: 37-37.2 között mozog már 17 napja. Nálam a luteális fázis 18 napos. Folyásom nincs, a hasam néha görcsölget és szúrkál. Már több, mint egy éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Szerintetek lehet baba, vagy csak felfáztam (mert olyan érzés)?

Legjobb válasz: Ha nincs mas tuneted, akkor lehet csak felfaztal. Csinalj tesztet, ha negativ es nem jon meg, akkor menj el orvoshoz vervizsgalatra.

Ha nincs mas tuneted, akkor lehet csak felfaztal. Csinalj tesztet, ha negativ es nem jon meg, akkor menj el orvoshoz vervizsgalatra.
A kérdező hozzászólása: Köszi! A napokban voltam vérvizsgálaton. (más miatt) De gyulladás nincs a szervezetemben...
A kérdező hozzászólása: És peteérés után kb. 1 hétig nem szúrt a hasam, most újra kezdte, kb. 2-3 napja. Ugye lehet baba??? Pisi nem csíp.
Szia! Nekem a mensi elõtt kb 1 héttel kezdödött a hasszurka érzés. Fáradékonnyá és ingerlékenyebbé váltam. Ha késik a jövöhéten már tesztelhetsz. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ma reggel emelkedett a hõm 36, 9-rõl 37, 15-re, pedig ilyenkor már 36, 6 szokott lenni. Szóval reménykedem, remélem, nem fogok csalódni... Ja és reggel csináltam egy jóstesztet, amin látszódott a második csík, igaz, halványan. SZORÍTSATOK!!!!!!
Majd mesélj ;)

Lehetséges, hogy peteérés után 10-11 nappal pozitív lesz a terhességi teszt? Tünetek mikor kezdtek lenni? Csak szeptember elejére nem várom, de nagyon izgulok, hogy összejött-e. Nektek hogy volt?

Legjobb válasz: Ez az,hogy nagyon nincsenek tüneteim:S Meg-megszédültem és sosem szoktam,de ilyenkor már feszülnie kellene a melleimnek,a lányommal így volt,de nem emlékszem pontosan mikor jelentkezett.Ma teszteltem, negatív lett:(

A kérdező hozzászólása: Ez az, hogy nagyon nincsenek tüneteim:S Meg-megszédültem és sosem szoktam, de ilyenkor már feszülnie kellene a melleimnek, a lányommal így volt, de nem emlékszem pontosan mikor jelentkezett.Ma teszteltem, negatív lett:(
Bár a beágyazódás elvileg kb két hét, de olvastam már itt nem egy esetben, hogy 6.-7. napra is már pozitív volt a teszt. De szerintem azért még lehetne várni a teszteléssel 2-3 napot.
Csinálj egyet, ha vannak tüneteid.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!