Találatok a következő kifejezésre: A peteérés terhességi (142 db)

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Van aki terhesség alatt tapasztalta félidőben a tojásfehérjés nyákot, a peteérés jelét?

Legjobb válasz: Hatalmas tévedés, hogy ez kizárólag a peteérés jele lehet. Terhesség alatt tulajdonképpen mindenféle hüvelyi váladékozás megjelenhet, amennyiben esetleg tünetképzõ lenne, tehát viszketéssel, kellemetlen szaggal, diszkomfort érzéssel társul, ki kell vizsgáltatni. (Ha saját tapasztalat is érdekel, nekem szinte végig ilyen volt a terhesség alatt.)

Hatalmas tévedés, hogy ez kizárólag a peteérés jele lehet. Terhesség alatt tulajdonképpen mindenféle hüvelyi váladékozás megjelenhet, amennyiben esetleg tünetképzõ lenne, tehát viszketéssel, kellemetlen szaggal, diszkomfort érzéssel társul, ki kell vizsgáltatni. (Ha saját tapasztalat is érdekel, nekem szinte végig ilyen volt a terhesség alatt.)
igen. nekem fõleg akkor ilyen, ha elõtte együtt voltunk. de van, hogy ettõl függetlenül is
Én azt hittem nálam is rendben van minden, a héten voltam dokinál, felvilágosított, hogy folyásom van, mert túl sok a váladék(ami fehér színû volt) írt fel gyógyszert és még hogy a gombásodást megelõzzük Canesten Combo-t is ajánlott. Ezt még nem vettem meg, mert kicsit drága, és nem mertem egyszerre használni.22hkm

SOS Mi van akkor ha a peteeres kornyeken a terhessegi test halvany pozitiv? Ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy hibás volt a teszt. Csinálj egy újat. Vagy késõi peteérésed volt az elõzõ ciklusban, menstruáltál, ezért nem is gondoltál a terhességre és most már kimutatja a teszt.

Lehet, hogy hibás volt a teszt. Csinálj egy újat. Vagy késõi peteérésed volt az elõzõ ciklusban, menstruáltál, ezért nem is gondoltál a terhességre és most már kimutatja a teszt.
??? Miért terhességi tesztet csinálsz, ha arra vagy kiváncsi, hogy van-e peteérésed? Vagy én értek félre valamit?

Jobb petefészeknél a szurkálás terhesség vagy peteérés jele lehet?

Peteérésen elvileg 4 napja volt..legalábbis az volt a 14. nap.

Legjobb válasz: Peteérés. Ha a 14.napon nem éreztél ilyet, ésmost igen, akkor szerintem peteérés! Akciózzatok!!! :)

Peteérés. Ha a 14.napon nem éreztél ilyet, ésmost igen, akkor szerintem peteérés! Akciózzatok!!! :)
fel fazas szerintem
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem vagyok felfázva !
pé van! A terhességet ilyen hamar nem lehetne.
nem rémizgetni akarlak de nekem ez a bal oldalamon volt 2hétel a mesnes után és egész mostanáig pedig már holnap-holnapután fog megjöni a következõ! voltam nõdokinál mert terheség nem lehet és kiderült hogy egy almanagyságú cisztám van a petefészkemben és az szúrkált kicsit elvagyok keseredve mert nem tudom hogy amég nem szívódik fel próbálkoznuk e a babával vagy ne!
Nekem (mint utólag kiderült) az együttlétünk után két nappal, meg utána folyamatoan szúrt a hasam és terhes lettem! Azért szúrt. Mindenkinél más! 12 hetes kismama

LH tesztcsik mit mutat ki? A peteérést vagy a terhességet?

Legjobb válasz: elvileg a peteérés kimutatására való, este, vagy délután a vizeletbõl és csak akkor pozitív, ha erõsebb, vagy legalább olyan erõs a teszt csík, mint a kontroll csík. ÁLLÍÓLAG: jóstesztként a HCG teszt elõtt képes kimutatni a terhességet, ha több napon keresztül reggeli vizeletbõl csinálod, ha erõsödõ tendenciát mutat, akkor sanszos a baba.

elvileg a peteérés kimutatására való, este, vagy délután a vizeletbõl és csak akkor pozitív, ha erõsebb, vagy legalább olyan erõs a teszt csík, mint a kontroll csík. ÁLLÍÓLAG: jóstesztként a HCG teszt elõtt képes kimutatni a terhességet, ha több napon keresztül reggeli vizeletbõl csinálod, ha erõsödõ tendenciát mutat, akkor sanszos a baba.
Én használtam peteérésre és terhességi tesztnek is.Kétcsíkos lett, elõtte teszteltem gravi-val, az is poz.lett.

Milyennek kell lennie a mehszajnak peteereskor mensi fele kozeledve meg terhesseg alatt? Melyik napon van a peteeres ha ciklusom 28napos? Csak peteereskor lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Szia. Pár napja volt egy ugyanilyen kérdés.Ott nagyon jól leírták,hogy mikor milyen a méh sza´j.Ìrd be a keresöbe és biztosan megkapod a választ.

Szia. Pár napja volt egy ugyanilyen kérdés.Ott nagyon jól leírták, hogy mikor milyen a méh sza´j.Ìrd be a keresöbe és biztosan megkapod a választ.

Ivott valaki a terhesseg elött cickafark teat? Olvastam, hogy nem javallt a terhesseg idejen. Palastfüvet irnak, tapasztalatok? A cickafark elött problemaim voltak a peteeressel. Kihathat ez a terhessegre? Ha nincs hanyingerem az rossz jel 6hetesen?

Legjobb válasz: Szia! Úgy kell inni hogy mikor megjön elkezdeni inni a cicjafarkot,a Pé napjától meg már a palástfüvet! A palástfüvet ihatod a terhesség 10-12 hatéig de már nem fontos! Én köszönhetem e két teának is hogy most babás vagyok :)!! Nem baj ha nincs hányingered nem mindenkinél van!!

Szia! Úgy kell inni hogy mikor megjön elkezdeni inni a cicjafarkot, a Pé napjától meg már a palástfüvet! A palástfüvet ihatod a terhesség 10-12 hatéig de már nem fontos! Én köszönhetem e két teának is hogy most babás vagyok :) !! Nem baj ha nincs hányingered nem mindenkinél van!!
Szia! Én is úgy tudom, hogy csak a peteérésig lehet inni a cickafarkot, mert utána vetélést okozhat. Ha esetleg nem tudod, mikor van a peteérés, akkor érdemes a ciklus elsõ két hetében inni csak, utána lehet nyugodtan a palástfüvet. Nekem egyszer sem volt hányingerem, pedig már a 11.héten járok. :)

Mensi után pontosan hány nappal van a peteérés mikor kell probálkozni? Nagyon szeretnénk babát a páromnak egy korábbi kapcsolatábol már van egy, nekem viszont az elsö terhességem abortusszal végzödött! Félek h nem lehet közös babánk!

Legjobb válasz: Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :)))

Hát ha 28 napos a ciklusod, akkor 14.napon van a peteérés! Pl. ha a menzid nov.1-jén jön meg , akkor 14-én már probalkozhattok, de azt mondjak +1-1 nap ide oda is kell probalkozni, vagyis a 13., 14. 15.-én belekell huzni! Aztán várni a menziig! Én ezt használom, ez is nagyon jó táblázat a peteérés megfigyelésre: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Remélem valamit segithettem! :) ))
Szia! Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, hogy a ciklusod hosszától függ, hogy mikor van peteérésed. Az általa megadott link is nagyon jó, én is használtam, meg a http://www.ciklus.hu-n is regisztráltam. 3 hónap "számolgatás" után most 6 hetes kimama vagyok:-) (nekem márciusban volt vetélésem) Kitartást Neked! Szorítok:-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon Kedvesek vagytok nagyon köszönöm a válaszokat!A pocaklakóhoz tiszta szivböl gratulálok, sok boldogságot!megnéztem a ciklus.hu-t a szerint 12 én vasárnap volt pe-m, valamit éreztem is hogy történik odabent, egyik oldal picit görcsölt de nem vészesen, ugyhogy bele is adtunk apai anyait :) remélem pár héten belül jó hirekkel szolgálhatok mindenképp jelzem nektek!És mindennemü segitséget és biztatást nagyon köszönök!És még nem hagyjuk abba a próbálkozást sem!:) Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: És a kedves elsöként válaszoló hölgynek is nagyon tetszik az ajánlott linkje!:)
szia minden esélyed megvan egy újabb terhességre -ne izgulj-nekem is volt és most újból az vagyok...
Szerintem ez nem jelent semmit. Nyugi

Lehet méhen kívüli terhességem? Május 4 óta nincs menszim, fura tüneteim vannak, tegnap voltam dokinál nem lát terhességet hüvelyi ultrahang vizsgálattal sem. Szerinte lehetett későn a peteérésem és még ezért nem látja az embriót, már ha van.

De mi van ha méhen kívüli a terhesség? Azt hogy állapítják meg? Két hét múlva kell visszamennem, ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Szia! Ha valaki méhen kívüli terhes,azt megérzi az biztos.Nagyon rosszul van,nem bír mozdulni,hány,....

Szia! Ha valaki méhen kívüli terhes, azt megérzi az biztos.Nagyon rosszul van, nem bír mozdulni, hány, ....
A kérdező hozzászólása: Már a kezdetekkor vagy hány hetesen?
a doki észrevette volna, ha méhen kívüli... hidd el, ha azt mondta, hogy nincs, akkor méhen kívül sincs :)
a dokinak is látnia kellett volna a méhenkívüli terhességet.
látszik a méhen kívüli is

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!