Találatok a következő kifejezésre: A peteérés szeretkezés (6 db)

Peteéréskor hol van a méh? Szeretkezés közben elérhető a méhszáj? Együtt voltunk, és nagyon fájt.

Ilyet még nem éreztem..Együtt voltunk párommal a hétvégén, és nekem nagyon fájt, mintha a méhemet döfködte volna. És olyan érzés volt, minta egy felfújt lufi lenne a hasamban, amit döfköd..eléggé fájdalmas volt.

Legjobb válasz: Szeretkezés közben elérhetõ a méhszáj. Nem valószínû, hogy a méged fájt, szinte nincsenek ott fájdalomérzõ idegek. Amit leírtál sokkal inkább egy hólyaggyulladás, vagy egyszerûen egy teljesen teli hólyag.

Szeretkezés közben elérhetõ a méhszáj. Nem valószínû, hogy a méged fájt, szinte nincsenek ott fájdalomérzõ idegek. Amit leírtál sokkal inkább egy hólyaggyulladás, vagy egyszerûen egy teljesen teli hólyag.
Természetesen elérhetõ aktus közben a méhszáj, hiszen azzal zárul a hüvelybemenet. Lehet, hogy van egy kis gyulladásod, vagy egyszerûen kicsit méretesebb a párod hímtagja, esetleg a pozició nem elég megengedõ, vagy éppen a peteérés miatti érzékenység is okozhat kis fájdalmat. Kicsit pihentesd ha lehet a szeretkezést. Ha túl nagy gond ez, vagy erõsödne a fájdalom, keresd meg az orvost!
Szia!A méh indig a helyén van, és a behatoláskor mindig eléri a méhszájat a pénisz.Az, hogy fájt, az nem jelent különösebb bajt, de ha minden alkalommal elõfordul, menj el dokihoz!!Amennyiben esetleg terhes lennél, akkor se kéne fájjon.A peteérés se ok a fájdalomra.

A peteérés előtti szeretkezés tényleg a lánybabának kedvez?

Nekem hét közepén (kedd, szerda) van pém.Azt olvastam, hogy el?tte 3 vagy több nappal való szeretkezés lány gyereket eredményez. Én péntekt?l vasárnapig tudok együtt lenni a párommal, teherbe eshetek egyáltalán ilyen távolságban a peteérést?l? Nemhogy lánybabám legyen?

Legjobb válasz: Elvileg igen! De meg tudod nézni a menstruációs naptárat ezen az oldalon. www.naptarak.com

Elvileg igen! De meg tudod nézni a menstruációs naptárat ezen az oldalon. http://www.naptarak.com
Elvileg ha kislányt szeretnétek, akkor a peteérés elõtt 2-3nappal szeretkezzetek, ha fiút, akkor a peteérés napján. A spermiumok általában 48 óráig élnek, de valakinek akár 6napig is életképesek maradnak, persze ez már ritkább.

A peteérés időszakában 2 naponta voltunk együtt 1 hétig és nem történt semmi. Javasoljátok a mindennapos szeretkezést?

Legjobb válasz: Mióta próbálkoztok, hogy már így lemondtál errõl a kétnaponti "módszerrõl"? Kétnaponta tudnak feltöltõdni, erõre kapni a kiskatonák. Én erre és a reggeli együttlétre voksolok. Nálunk bevállt.

Mióta próbálkoztok, hogy már így lemondtál errõl a kétnaponti "módszerrõl"? Kétnaponta tudnak feltöltõdni, erõre kapni a kiskatonák. Én erre és a reggeli együttlétre voksolok. Nálunk bevállt.
A kérdező hozzászólása: fél éve, ezért gondoltam hátha jobban bejön, ha naponta vagyunk együtt.

Csak peteéréskor lehet nyálkás váladék vagy mondjuk szeretkezés után is kifolyhat még másnap a sperma és az is lehet ilyen állagú?

Legjobb válasz: A feleslegesen kifolyó spermium és egyéb folyás is,ez esetben a tojásfehérjés folyás is... Mivel nem zárult egészen be a méh száj, így kifolyik, de amúgy is kifolyna.

A feleslegesen kifolyó spermium és egyéb folyás is, ez esetben a tojásfehérjés folyás is... Mivel nem zárult egészen be a méh száj, így kifolyik, de amúgy is kifolyna.

Pénteken lefeküdtem a barátommal (nem védekeztünk, de nem élvezett belém). Az internetes naptáram szerint szombaton lesz peteérésem. (tehát 8 nap van a szeretkezés és a pé. Között) mennyi esélyem van rá hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad

Senki sem tud pontos számot mondani... kicsi esélye van... de már úgy is mindegy... hisz tablettát sem tudsz már szedni .... Védekezzetek a következõnél és imádkozzatok hogy ne legyen most gyerek. Ha idegeskedsz akkor el fog csúszni a menszeszed is szóval ne idegeld magad
van esely, mar volt 100 hasonlo kerdes, vedekezes nelkul szeretkezni soha nem szabad, ha csak nincs a tervek kozott gyerek. Nem tudom, mit kepzelsz es meg itt kerdezed, hogy lehetsz e terhes. Magadnak keresed a bajt. Varj 2 hetet es csinalj tesztet, vegul is nem mindenki egyforman termekeny es az elonedvek sem minden esetben termekenyek.
Mivel nem védekeztél (az elõváladék ellen is kell!!!), lehetsz terhes. De ha neked megéri az idegeskedés...akkor egészségedre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.tisztában vagyok vele, hogy lehetek terhes.arra szeretnék választ kapni, hogy véleményetek szerint erre mennyi esély van.légyszi irjatok.köszi

Nekem peteeres elott, ha szeretkezek a parommal, nagyon faj a hasam es a szeretkezes kellemetlen. Mitol van ez?

Azt mondjak h peteeres elott meg utana 3-3nap van a legnagyobb esely teherbe esni!

Legjobb válasz: Próbáljatok ki más pózt, valószínûleg a hormonok miatt érzékeny a méhszáj/méh. Ha babát szeretnétek, javaslok egy nõgyógyászati látogatást, ott jobban tudnak ezen is segíteni.

Próbáljatok ki más pózt, valószínûleg a hormonok miatt érzékeny a méhszáj/méh. Ha babát szeretnétek, javaslok egy nõgyógyászati látogatást, ott jobban tudnak ezen is segíteni.
Ez normális, peteérés idején a legérzékenyebb a méhed.A legtöbb nõ pont ebbõl érzi meg, hogy peteérése van. Ilyenkor a petefészekben egy tüszõ érik meg, ez a folyadéktartalmú hólyagocska tartalmazza magát a petesejtet. A nagysága akár a 2-3 cm-t is elérheti, ezért, meg a vérbõség miatt kialakulhat pár napos alhasi érzékenység. A teherbeesés ezen a napon is lehetséges, nem csak elõtte és utána.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!