Találatok a következő kifejezésre: A peteérés napokban lehetséges, hogy (56 db)

Nekem a Clostytól a 11. napom volt peteérésem
Én is Clostit szedtem és a 13. napon volt ovulációm. De ma sajnos megjött.
Lehet. Nekem olyan mellfáját, alhasi görcsöket csinált a closty! Eredménytelenül. Mindent összekavart, de ez a doki hibája, mert 1szerkésett 2 hetet, norcoluttal jött csak meg, semmi kivizsgálás, egybõl clostyt írt föl. Pedig csak a sok idegeskedés volt az oka, hogy késett. Csak azért írom ezt le, hátha vki lesz még így, kivizsgálás nélkül semmit ne vegyetek be!! Fél év telt el azóta, talán most minden úgy van a ciklusommal mint régen, és már örülnék, ha csak 9 hónap múlva jönne meg.
A kérdező hozzászólása: Hát rám nem mondható, hogy nem vizsgáltak ki. Pco-s vagyok. Volt hormonvizsgálatom, HSG-m, lapar mûtétem, inzulinrezisztencia vizsgálat, férjemnek sperma vizsgálat... Köszönöm a válaszokat.
Szia, nézz szét a ciklus.hu-n. Be tudod írni mikor menstruáltál és kiírja, hogy valószínûleg mikor van peteérésed. Sok sikert!
Reméljük, hogy nem vagy az, ha ilyenekkel nem vagy tisztában.
a beagyazodas 7-10 nap...
Bármikor teherbe eshetsz, ha védekezés nélkül élsz nemi életet. Jelen tüneteid viszont nem származhatnak a 4 nappal ezelõtti együttlétbõl. Ha terhes is vagy, és ezek terhestünetek, akkor egy korábbi aktus miatt. Ha meg nem, akkor valami más okozza, esetleg betegség, vagy pszichés dolog...
Lehet hogy terhes vagy, DE nem a 4 nappal ezelõtti aktusból.Menj és vegyél tesztet, majd reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg ha 2 csík jön ki rajta akkor terhes vagy. OFF: Ha az (Ildi)1986 azt jelenti hogy akkor születtél, akkor már ne is haragudj de 26 évesen már tisztába kéne lenned a teherbe esés fogalmával.De javaslom nézz utána a googléban.
Két hét múlva kiderül, annál hamarabb, még a doki sem fogja tudni biztosra megmondani! Elõttem már leírták, hogy ennyi idõ alatt nem lehetnek terhestünetek, sõt valakinél nem is jelentkeznek, csak elmarad a menzesz!
De bírom az ilyen kérdéseket: lehet, hogy terhes vagyok? B.szd meg azt mi honnan tudjuk, húzzál el egy terhességi tesztért, és megtudod. Atyám, de bonyolult az élet! Még ez a megfogalmazás: 4 napja voltam férfival..., ha így fogalamzol, akkor imádkozz, hogy ne legyél terhes, mert az illetõ férfi nem lenne túl boldog a hírtõl...
Persze, bármi lehetséges! De reméljük, hogy ennyire "okosan" még egy jó darabig nem leszel anyuka!
Jó a tesztes kérdésed is.Pffff javaslom ne sexszelj, vagy legalább védekezz! Ha ilyen dolgokhoz nem értesz akkor egy babához hogyan értenél?
A kérdező hozzászólása: Elõször is, a terhesség számomra már akkor is létezõ ha már megtörtént a fogamzás. 2) akarok gyereket 3) honnan is kellene nekem tudni, hogy mi okozza ezeket a tüneteket? ja igen fõleg hogy a fiammal is pont így volt 4) azt hittem ez a fórum azért van hogy az ember kérdezzen ha nem tud valamit, nem gondoltam volna hogy ilyen paraszt köcsögök válaszát kell majd olvassam, tisztelet a kivételnek!
Hivatalosan a terhesség az utolsó menstruáció elsõ napjától van. Szóval két hétig úgy vagy terhes, hogy még meg sem fogant benned a baba. Ilyenkor sem érdemes még tesztet csinálni... hiába hiszed azt, hogy a fogantatás az együttlétkor történik, attól még a természet nem fog változtatni a törvényein, még mindig napok kérdése lesz utána, hogy megtörténjen. A beágyazódás 10 nappal az együttlét után szokott jönni, ilyenkor a teszt azért nem mutat még semmit, mert amitõl mutatja a két csíkot, az a terhességi hormon jelenléte a vizeletben, és az csak az együttlét után 10-15 nappal kezd termelõdni. Szívesen. Többet mi sem tudunk segíteni.
Már meg ne haragudj, de ez a megfogalamzás, nem éppen egy tervezett gyerekre utal..."férfival" talán a párommal, férjemmel, barátommal...de ez a férfival... és ha jól látom téged kedves kérdezõ senki nem illetett ilyen jelzõkkel, mint amit méltóztattál megfogalmazni a kommentedben! A lehetséges, hogy terhes vagyok kérdésedre pedig: minden lehetséges! :) Üdv: az egyik paraszt köcsög :)
Osztom az utolsó véleményét! Egy másik paraszt köcsög! :-)
Akkor egy 3.paraszt köcsög is válaszol még. Ha már van gyereked akkor illene tudnod hogy aktus után 3 nappal nincsenek tünetek.Mert még nem is lehetsz terhes! És a stílusodból illene egy kicsit visszavenned. Szerintem nem mi válaszolók vagyunk a paraszt köcsögök...

Ha a peteéréshez viszonyítva adott, hogy mely napokon termékeny valaki, akkor hogy lehetséges a teherbeesés a nem termékeny napokon is?

Legjobb válasz: Egyszerre több petesejt van érõ félben, abból általában egy megreped a 14. nap tájékán / attól függ hány napos a ciklus/. Viszont idõnként lehet az érõfélben lévõ tüszõkbõl extra ovuláció is. Elég egy jó szex, egy kifejezetten erõs orgazmus. De stressz is kiválthat a ciklus alatt bármikor tüszõrepedést, ezért esik teherbe sok megerõszakolt nõ is, pedig nem a ciklus közepén történik vele ez a szörnyûség. Ez alapján akár a menzesz elõtti napon is teherbe eshetsz, igaz jóval kisebb eséllyel, mint a középidõben. Nem egy kismamánál így történt:)

Egyszerre több petesejt van érõ félben, abból általában egy megreped a 14. nap tájékán / attól függ hány napos a ciklus/. Viszont idõnként lehet az érõfélben lévõ tüszõkbõl extra ovuláció is. Elég egy jó szex, egy kifejezetten erõs orgazmus. De stressz is kiválthat a ciklus alatt bármikor tüszõrepedést, ezért esik teherbe sok megerõszakolt nõ is, pedig nem a ciklus közepén történik vele ez a szörnyûség. Ez alapján akár a menzesz elõtti napon is teherbe eshetsz, igaz jóval kisebb eséllyel, mint a középidõben. Nem egy kismamánál így történt:)
Úgy, hogy váratlan tüszõrepedés bármikor bekövetkezhet, még menzesz alatt is. Például egy erõsebb orgazmus hatására akár.
1. Nem vagyunk gépek. Attól, hogy "elvileg" a ciklusod szerint mondjuk a 14. napon kellene ovulácoódnak lennie, elég egy kis stressz, és már tolódhat is. 2. A spermiumok több nap is is életképesek a belsõ nõi nemi szervekben. 3. Elõfordulhat egy ciklusban több ovuláció is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

A peteérés előtti napokban lehetséges, hogy enyhe menstruációs görcshöz hasonló görcsök vannak néha-néha? Most vagyok a 10. napba, tehát lassan közeledik. Akkor az lehet annak a jele?

Remélem, mert akkor hajrá!

Legjobb válasz: szia! nekem pont akkor voltak ilyen enyhe görcseim, nem az elõtte lévõ napokban. Most 29 hetes kismama vagyok, és mi így hoztuk össze a babót. Kicsit vicces, de reggel amikor felkeltem, akkor mondtam apának, hogy most gyere mert most görcsöl a hasam:) és összejött:)

szia! nekem pont akkor voltak ilyen enyhe görcseim, nem az elõtte lévõ napokban. Most 29 hetes kismama vagyok, és mi így hoztuk össze a babót. Kicsit vicces, de reggel amikor felkeltem, akkor mondtam apának, hogy most gyere mert most görcsöl a hasam:) és összejött:)
A kérdező hozzászólása: szia! mondjuk nekem is megfordult a fejembe, hogy lehet hogy ez már a pé. de mi aznap is , és elõtte pár napba is voltunk együtt. remélem összejött. bár már 6 hónapja próbálkozunk, így inkább nem érem bele magam
A kérdező hozzászólása: és még annyit szeretnék kérdezni, hogy az a görcs hány napig tartott? nem erõs, meg semmi, csak tegnap délután is éreztem egy darabig, meg ma reggel is.
Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem csak egy pár óráig tartott mindig, szakaszosan.
szia! az elsõ válaszolok vagyok. nekem sem folyamatosan görcsölget(ett) olyankor a hasam. És nem is erõs görcsölgetések voltak ezek.

Ezek a högörbék alapján, lehetséges, hogy nem is a 14-15-ik nap körül van a peteérésem? Ti mit olvastok ki belöle? (Én arra dondolok, hogy esetleg már 8-9-ik napon van. )

Elözö hónap:

Legjobb válasz: A görbéd alapján lehet hogy nincs is peteéérésed...menj fel a BTO fórumára, ott Leo kiértékeli neked. Kedves, és nagyon segítõkész is.

A görbéd alapján lehet hogy nincs is peteéérésed...menj fel a BTO fórumára, ott Leo kiértékeli neked. Kedves, és nagyon segítõkész is.
A kérdező hozzászólása: Ha lehet, hogy nincs is PE-m, akkor az elsö honaphoz miért jelölte be a ciklus. hu? Pontosabb leírást tudsz adni, hogy hol tudok utánna kérdezni! Elöre is köszi.
Szia! Nekem is hasonlóak a h-görbéim, 8.9. nap körül leesik az átlag alá, és átlag fölé csak 16-18. nap körül megy. Én is néha azt hiszem, 9. nap körül van a pé-em. De olvastam, hogy a pé. az elsõ átlag fölötti hõ elõtti napon van. Remélem nem írtam le érthetetlenül, mindenesezre én sem tudom pontosan mikor is van. Akciózunk a 9. és 14.15. nap körül is biztos ami biztos...
Szia! Lehet, hogy igaza van az elsõ válaszolónak, és nincs is pé-d, de én ugyanennyi esélyt látok arra is, hogy van, mert nekem is hasonló volt eddig a görbém. 8-9-ik nap pé. Egy ilyen hónapban fogant meg a babám, de sajnos nem tudott elég erõsen kapaszkodni...:( Most barátcserjét szedek, és palástfûvet iszok, ebben a hónapban a 15-ik napon volt a pé-m. Ja, a honlap címe, amit az 1. válaszadó említett: babatervezok.otthona.net Sok sikert!
Szia! Nekem is érdekesen alakult a görbém. A 9dik napon 36, 7 volt, a 10-en lement 36.2-re, majd felment 36, 5-re. Azt hittem, hogy peteérésem van. Aztán tegnap megint leesett 36, 1-re, majd ma felment 35, 5-re.
Elõzõ vagyok. Elírtam. 36, 5-re.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Ha nem jön közbe semmi mi is probálkozunk mindent megtenni a dolog sikeressége érdekében, de nem könnyü. Megprobálok utánna nézni akkor azon az oldalon. Mégegyszer köszi és kitartást mindenkinek!!!

Egy pozitív majd negatív ovu teszt után napok óta a hőm változatlan. Lehetséges, hogy nem következett be peteérés? Mit tehetek ilyenkor?

Legjobb válasz: Ne aggódj! Az ovuláció után a hõ felmegy és a mensi elõtt 1-2 nappal, vagy a mensi napján esik le.

Ne aggódj! Az ovuláció után a hõ felmegy és a mensi elõtt 1-2 nappal, vagy a mensi napján esik le.
Az elõzõ vagyok. Illetve az ovu után pár nap is eltelhet, h. felmegy a hõ.
nekem több napig volt pozitív mire végre felment a hõm. Ha nem megy fel, akkor szerintem sajnos nem volt peteérés. Én pont azért kombinálom az ovutesztet a hõméréssel, hogy ne csak azt tudjam, hogy igen, tényleg készül a szervezetem a peteérésre, hanem azt is (és ez a lényegesebb), hogy meg is történt. Ezt pedig a hõ mutatja. Szorítok Neked! Hogy mit tehetsz azt nem nagyon tudom. Egyrészt ha találsz egy jó dokit, aki komolyan vesz õ is tud segíteni azzal, hogy megállapítja tényleg van-e peteérésed. Én nem találtam ilyet, így hát vitamint szedek (E vitamin, állítólag segíti a peteérést, és ezt mondjuk egy doki adta) ill. méhpempõ tablettát szedek (forever living terméket). Ezt 2-3 hónapja csinálom, és a mostani görbém sokkal szimpatikusabb mint a korábbiak. (sõt egy kicsit reménykedek is, hogy...)
A hõ nem mérvadó, ne törõdj vele, mert mindenkinél más.36.5-el is teherbe lehet esni és 37.1-el is megjöhet, szóval ne vacakolj vele szerintem.

Ha Clostilt szedek lehetséges, hogy egy cikluson belül többször van peteérésem? Mert a peteérésemnek már 11 napja de azóta is fájnak a petefészkeim hol felváltva hol egyszerre. Ilyen "fájásokat" a peteérés napján szoktam érezni.

Legjobb válasz: Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Bármi lehetséges. Van az orvostudományban olyan történet ikrekrõl akik egy hónapban fogantak meg de egy hónapon belül többször volt peteérés így két különbözõ petével lett terhes az anyuka. Persze ikreknek számítottak, de volt egy hét különbség köztük:-) Na jól elmagyaráztam de remélem érthetõ:-)

Lehetséges, hogy HSG miatt elcsúszik a peteérés néhány nappal, illetve a ciklus is megnyúlik? A 11. napon volt a HSG, ma a 18. napom van. Úgy érzem, hogy még csak most lesz. A ciklusaim 28-29 naposak és a 14-15. napon szokott lenni pé.

Legjobb válasz: Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?

Jó kérdés, én is agyaltam már rajta, de nem hiszem. Nekem két hónapja volt, a következõ ciklusban két nappal korábban jött meg. Most (azóta a második ciklus) meg a 14. napon vagyok, de semmi jele a peteérésnek... Bár nagyon-nagyon nem hiszem, hogy egy ilyen vizsgálat be tud zavarni a hormonok mûködésébe, én inkább arra tippelek, hogy a palástfû-cickafark tea kicsit megzavarta a szervezetem. Neked nem lehet más a háttérben?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én csak erre gyanakszok.
Ha megkérdezhetem, nagyon kellemetlen volt a vizsgálat?
ha megengeded én is válaszolok a kérdésedre: nem volt életem legjobb élménye, az eleje kellemetlen, amikor a kontrasztanyagot fecskendezik be, az nagyon rossz, feszítõ érzés, de nem tart sokáig, és utána nekem már semmi bajom nem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fájdalmas volt, de én nem is bírom az ilyesmit. Feszít rettentõen, pedig átjárható vagyok. Adnak valami fájdalomcsillapítót elõtte, ami szerintem nem nagyon ér semmit. Na, de azért ne izgulj, ki lehet bírni. :-))
A kérdező hozzászólása: Ja, és másfél napig véreztem utána.
A kérdező hozzászólása: Az már biztos, hogy 4 nappal késõbb volt ovum.

LEHETSÉGES, hogy a CIKLUSOM 8-9. napján lenne PETEÉRÉSEM? Clostit szedtem a 6. napig napi 2szemet. Most erős pozitív az ovutesztem. Görcsöl a hasam is

Legjobb válasz: Nekem kicsit korainak tûnik, pláne Clostis rásegítés mellett. A Closti egyik lényege hogy szabályozza a ciklust és segítse a tüszõérést, de nem gyorsítja fel. Legalábbis nem ennyire. Vagy ha ennyire felgyorsítja a peteérést, akkor az túlstimulálás gyanús. A görcs is erre utalhat, mert alapesetben nem kéne peteéréskor görcsölni. (Még akkor sem ha 2-3 pete érik meg egyszerre.) Szerintem hívd fel az orvosodat, vagy menj el hozzá. Õ biztos hogy pontosabb diagnózist tud felállítani mint mi, így látatlanban.

Nekem kicsit korainak tûnik, pláne Clostis rásegítés mellett. A Closti egyik lényege hogy szabályozza a ciklust és segítse a tüszõérést, de nem gyorsítja fel. Legalábbis nem ennyire. Vagy ha ennyire felgyorsítja a peteérést, akkor az túlstimulálás gyanús. A görcs is erre utalhat, mert alapesetben nem kéne peteéréskor görcsölni. (Még akkor sem ha 2-3 pete érik meg egyszerre.) Szerintem hívd fel az orvosodat, vagy menj el hozzá. Õ biztos hogy pontosabb diagnózist tud felállítani mint mi, így látatlanban.
Igen lehet. Kérdezd meg az orvosodat. Off: nekem minden peteérésnél görcsöl a hasam.
Persze, hogy lehet!!! A Closti elõrébb hozhatja a peteérést, pláne napi 2! Az ovutesztnek higgy, és tessék ma mindent beleadni, meg holnap is, letámadni Apát! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok:) Igyekszünk minél többet együtt lenni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!