Találatok a következő kifejezésre: A peteérés napoban vagy nagyobb (4 db)

A peteérés előtti napoban vagy nagyobb esély a fogantatásra vagy az utána lévő napokban?

Legjobb válasz: A PE elõtt érdemes már 2 nappal elkezdeni, mert a kis ficánkák bevárják a lehetõséget.

A PE elõtt érdemes már 2 nappal elkezdeni, mert a kis ficánkák bevárják a lehetõséget.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha 10-én együtt voltunk és 12én volt peteérés, akkor abból lehetett ugye?
Elvileg minden esélyed megvan rá! Én olvastam valami nõgyógyász írását és ott azt írta, hogy akár 4 napig is elélnek a kis katonák! Ha minden ok, akkor lesz baba is! Én szorítok neked nagyon!
Azt mondják, hogy 2-3 napig élnek a kiskatonák, úgyhogy a 10-e bizony esélyes! :-) De már olyat is olvastam, hogy néhány lelkes "hazafi" még 7 napig is elélhet...!
A legjobb az, ha Pé elõtt 1 nappal, és utána 2 napig együtt vagytok. :)

Peteérés előtti vagy utáni napokban van nagyobb esély a teherbe esésre? (Persze tudom, hogy a peteérés napján is)

Legjobb válasz: Peteérés elõtti napokra idõzítsétek az együttléteket. A kis katonàk jó helyen lesznek mire kilökõdik a petesejted

Peteérés elõtti napokra idõzítsétek az együttléteket. A kis katonàk jó helyen lesznek mire kilökõdik a petesejted
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

Mit is jelent az hogy peteérés? Peteérés = legtermékenyebb napok? Peteéréskor vagyunk együtt akkor a terhességnek nagyobb valoszínűsége van? Vagy hogy is van ez?

Ne nézzetek hülyének!

Legjobb válasz: Minden nõnek van 2 petesfészke,ebben meghatározott mennyiségú pete.Ezek közül 1-2 minden hónapban megérik,tehát meg lehet termékenyíteni,és kilökõdik a petefészekbõl.Elindul a petevezetéken a méhbe.Nah ez az az idõszak,ami 28 napos ciklus esetén a 12-15. nap környékén kezdõdik,és alkalmas a pete megtermékenyítésére.Az érett pete néhány napig megtermékenyíthetõ,majd már alkalmatlan lesz rá,és menstruáció kíséretében távozik.A mensi a leváló méhnyálkahártyát kísérõ vérzés.A méhnyálkahártya akkor válik le,ha nem ágyazódott bele megtermékenyült petesejt,tehát nincs magzat.Ezért a baba alapvetõ és kötelezõ jele a nem jelentkezõ mensi. Persze vannak kivételes esetek.Pl orgazmus is válthat ki spontán peteérést.

Minden nõnek van 2 petesfészke, ebben meghatározott mennyiségú pete.Ezek közül 1-2 minden hónapban megérik, tehát meg lehet termékenyíteni, és kilökõdik a petefészekbõl.Elindul a petevezetéken a méhbe.Nah ez az az idõszak, ami 28 napos ciklus esetén a 12-15. nap környékén kezdõdik, és alkalmas a pete megtermékenyítésére.Az érett pete néhány napig megtermékenyíthetõ, majd már alkalmatlan lesz rá, és menstruáció kíséretében távozik.A mensi a leváló méhnyálkahártyát kísérõ vérzés.A méhnyálkahártya akkor válik le, ha nem ágyazódott bele megtermékenyült petesejt, tehát nincs magzat.Ezért a baba alapvetõ és kötelezõ jele a nem jelentkezõ mensi. Persze vannak kivételes esetek.Pl orgazmus is válthat ki spontán peteérést.
A peteérés a ciklusod középidejében van, kb. 24 óra alatt kell megtermékenyíteni a petesejtet. Ha 28 napos a ciklusod, akkor általában a 14. napon, de eltérhet egyéntõl függõen. Az ovulációs tesztek megmutatják, hogy neked mikor van. A legtermékenyebb napod a PÉ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!