Találatok a következő kifejezésre: A peteérés napoban vagy (337 db)

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Peteeres utan a 11. napon vagyok. Meg csak par napja kezdtem el merni a homet es 36.75 3 napja. Az most alacsonynak vagy magasnak mondhato?

Legjobb válasz: A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36,1-36,3 annak a 36,75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)

A peteérés elõtti hõkkel lehetne összevetni és az alapján lehetne mondani hogy alacsony. Valakinek peteérés elõtt az átlaghõje 36, 1-36, 3 annak a 36, 75 abszolút nem kevés. Remélem csipogás után is mérsz :)
Az elõzõ vagyok pontosítok: az alapján lehetne mondani, hogy alacsony, vagy jó érték.

Melyik napok? A peteérést követő, vagy megelőző napok lehet esélyesek a teherbeesésre?

Én pontosan tudom, hogy mikor volt, nagyon éreztem. Az el?tte lév? napok is jók, vagy csak az utána következ?k? Hányszor legyünk együtt? A pé-m napján kétszer voltunk (délután, este).

Legjobb válasz: A megelõzõek. Peteéréskor a pete kikerül a petevezetõbe és kb 24 óra alatt halad ott át, majd kilökõdik, ha nem termékenyül meg ezidõ alatt. Két lehetõség van tehát a megtermékenyítésre: az egyik az, hogy a spermiumok már ott várnak a petevezetékben a petesejt megérkezésére, a másik, hogy mindannyian nagyjából egyszerre érkeznek oda, tehát jó idõben vannak jó helyen. A spermiumoknak is idõ kell, hogy oda érjenek, ott viszont ha jól tudom akár 2-3 napig is életképesek maradnak néhányan. Ebbõl következik, hogy ha peteérés elõtt vagytok együtt, akkor a spermiumok feljutnak és bevárják életképesen a petét, ha a peteéréssel egyidõben, akkor még pont odaérnek, ha viszont az azt követõ napokon, akkor már csak a petesejt hûlt helyét fogják ott találni és apránként elpusztulnak...

A megelõzõek. Peteéréskor a pete kikerül a petevezetõbe és kb 24 óra alatt halad ott át, majd kilökõdik, ha nem termékenyül meg ezidõ alatt. Két lehetõség van tehát a megtermékenyítésre: az egyik az, hogy a spermiumok már ott várnak a petevezetékben a petesejt megérkezésére, a másik, hogy mindannyian nagyjából egyszerre érkeznek oda, tehát jó idõben vannak jó helyen. A spermiumoknak is idõ kell, hogy oda érjenek, ott viszont ha jól tudom akár 2-3 napig is életképesek maradnak néhányan. Ebbõl következik, hogy ha peteérés elõtt vagytok együtt, akkor a spermiumok feljutnak és bevárják életképesen a petét, ha a peteéréssel egyidõben, akkor még pont odaérnek, ha viszont az azt követõ napokon, akkor már csak a petesejt hûlt helyét fogják ott találni és apránként elpusztulnak...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes válaszod, hasznos volt számomra.
Az elõtte, aznap, és az utána nap a legesedékesebb. És ahányszor csak kedvetek tartja:)

Belinkelnétek nekem peteérés nélküli ciklusról görbéket? Hány napos az ilyen ciklus? Én a 34. napon vagyok, de még mindig semmi, sem ovuláció, sem mensi. Kicsit aggódom, hogy mi lehet velem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..

Legjobb válasz: Szerintem 34 napon volt peteeresed! Ajanlom neked a baratcserjet nekem egy ciklus alatt a 34- dik naprol 19-20 dik napra csokentette a peteerest!

Szerintem 34 napon volt peteeresed! Ajanlom neked a baratcserjet nekem egy ciklus alatt a 34- dik naprol 19-20 dik napra csokentette a peteerest!
Bocsi, de én inkább nem linkelek, de elmondhatom, hogy nekem is volt peteérés nélküli ciklusom 34-36 napos körül mozoghat. Ez normális, fõleg, ha gyorgyszert szedtél. Ellustulhatsz petefészkileg ;) nem kell aggódni. Nincs bajod. Ha sokszor elõfordul, akkor a dokid majd kitalál valamit, hogy aktivizálja a petefészked.
Linkelni nem tudok Neked. Annyit megnyugtatásképpen, hogy minden egészséges termékeny nõnek van évente egy-két ilyen ciklusa (mint a tied is). Ha most kezdtél hõmérõzni, akkor épp kifogtál egy ilyet. Ilyenkor a rá következõ ciklusban bármikor kilökõdhet a petesejt, akár már menstruáció alatt, vagy késõbb, vagy a "rendes helyén". Ha ez már a többedik ilyen ciklusod egymást követõen, akkor viszont fordulj orvoshoz, mert ki kell deríteni az okot.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/54e2609a096c01141807d5.. nekem itt a 34-dik napon volt peteeresem!ebben a honapban meg a 20-dik napon!!!minden lehetseges
Kedves utolsó! Nekem is így össze vissza van a peteérésem. Mitõl volt olyan magas a hõd a görbéd végén? Beteg voltál. Nekem már két hete késik és olyan magas a hõm, mint a tied volt. Eddig nem csináltam tesztet, mert nálam ez gyakori, na meg reménykedem, hogy nem is fog megjönni. A magas hõ utalhat terhességre is nem?
Igen utalahat terhessegre!Nekem a mult honap volt az elso homeros honapom es peteeres utan meg 36, 9-re is felugrott!hol mered a hodet?felraknad a gorbed
12:31-es vagyok. Ha jól tudom, akkor a peteérésnél leesik a hõ, majd megemelkedik. Ha magasan marad a hõ, az lehet terhesség. Ahogy így a görbémet nézem, nem is volt peteérésem... itt a görbe... bár ma megjött :( Amúgy napközben, meg esténként elég rosszul voltam, lehet, hogy valami nyavalyát küzdött le a szervezetem, vagy a beágyazódás nem volt sikeres. Ki tudja? Na mindegy, majd jön a baba, amikor akar :D http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1bc9deb3eb763e38c934.. Ja én mindig szájban mérem a hõm, digitális hõmérõvel n7-hn7 között. Eleinte hónaljban mértem, de akkor nagyon béna eredményeket hozott.

A closti kinek mikorra tette a peteérést? A 16. napon vagyok, 4 napja negativ az ovu tesztem. Félek hogy lemaradtam volna róla?

Legjobb válasz: De nekem az ezelõtti 3-4 hónapban mindig volt peteérésem. Legalábbis az lh teszt szerint. Mindig a 15-16. napon. Most meg ráadásul még a clostit is szedtem, és nincs peteérésem??? Ez hogy van?

A kérdező hozzászólása: De nekem az ezelõtti 3-4 hónapban mindig volt peteérésem. Legalábbis az lh teszt szerint. Mindig a 15-16. napon. Most meg ráadásul még a clostit is szedtem, és nincs peteérésem??? Ez hogy van?
Nekem nem lett. Ill. lett 1 21 mm-s tüszõm, ami nem repedt meg tüszõrepesztõ injekcióval. Aztán elmentem endokrinológushoz. PCOS vagyok, amit gondoltam. Nézd meg: http://www.pcos.hu
Szia!Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy amikor beadtad a tüszõrepsztõt, akkor nem éreztél erõs görcsöket, szúrkálásokat a petefészkedben? Nekem nemrég volt inszemem, és most nagyon megijedtem, hogy lehet hogy nekem sem repedt meg?? Nekem is 20 mm tüszõm lett a closytól a 10-dik napon. Szombaton kellett beadnom a szurit, és már vasárnap majd leszakadt a derekam, görcsöltem stb. Aztán hétfõn volt az inszem, és elõtte nem nézték meg Uh-on, hogy mi a helyezet. Ma vagyok a 19-dik napon. Neked voltak hasonló tünetied! Köszönöm a válaszod!
Egy hónapig szedtem a clostit. Amíg szedtem, abban a hónapban 35 napos lett a ciklusom. Utána amikor nem szedtem akkor a 19. nap volt tüszõrepim (szépen látszik a hõmbõl) és most már 8 hetes vagyok. Szóval nem biztos hogy lemaradtál róla. Drukkolok Neked hogy jöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Elõtte mielõtt szedted a clostit, hány napos volt a ciklusod? Amikor 35 lett, akkor a 19. napon volt a pé? Hányadik naptól szedted a clostit? Köszi a választ elõre is.
Szia. Utolsó vagyok. PCOS-es vagyok, elõtte volt 43 napos ciklusom is. A hormonvizsgálat tökéletes lett, aszerint semmi bajom sincs (csak uh-n látszik). A ciklus 3. napjától kellett szednem. Azt nem tudom hogy akkor mikor volt pém, mert akkor nem mértem, de gondolom hogy (35-14=21) szóval a 21.nap körül +/- 1 nap lehetett. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, még bizakodok hogy most lesz a napokban. Holnap megyek UH-ra, kiderül.

Az alhasi fájdalom félidőben a peteérést jelenti? Vagy előbb lehetett peteérésem és akkor ez már a beágyazódás? De a kettő között nem 1-2 nap van, vagy igen?

Legjobb válasz: A középidõs hasfájdalom a peteérést jelzi. A beágyazódás a fogantás követõ 8-10 nap múlva lesz, de azt sokan egyáltalán nem érzik. Én sem éreztem, most 5 hetes vagyok.

A középidõs hasfájdalom a peteérést jelzi. A beágyazódás a fogantás követõ 8-10 nap múlva lesz, de azt sokan egyáltalán nem érzik. Én sem éreztem, most 5 hetes vagyok.
Egyetértek az elõttem szólóval. A ciklusod hosszából vonj le 14-et elvileg akkor van a peteérésed. Nekem a beágyazodáskor barna váladékom volt 2 napig. Nem sok egy két csepp.

Már a 34. napon vagyok (a ciklusom 28 ), de a teszt negatív.22. napon volt peteérésem. (a teszt szerint) Nem fáj a mellem. Lehetek babás. Vagy miért késik?

A tegnap déluáni h?m 36, 4-36,7 között ingadozott.

Legjobb válasz: ha a 22.napon volt peteérésed, akkor a nem váért menszinek is csak a 36. napon kell megjönnie. várj pár napot és utána tesztelj megint. Sok sikert!

ha a 22.napon volt peteérésed, akkor a nem váért menszinek is csak a 36. napon kell megjönnie. várj pár napot és utána tesztelj megint. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: de miért változik?eddig mindig 28 napos volt.
Azt olvastam a peteérés után a 12. napon már kimutathatja.
Ez még nagyon korai volt!Leghamarabb a nemvárt napján tesztelj(esetleg elõtte való nap)!Drukkolok!
1 vok.Nekem azt írták(és utána néztem), hogy pé-tõl köv mensiig 14 nap telik el!
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma van az elottevalo nap ezert mertem egyet tesztelni, elvileg holnapra nem varom.
Szia! Én is pé után a 11.napon vagyok, viszont én a péhez 14 napot számolok és akkorra nem várom(elvileg így kell számolni) én tegnap teszteltem negatívat, de a 14.nap elött tényleg nem sok esélye van, hogy kimutassa. Én várok vasárnapig és csaka kkor tesztelek, persze ha nem esik le a hõm. Szerintem Te is várj addig, gondolj bele, milyen szép anyáknapi ajándék lenne:) Van görbéd? Az enyém ilyen: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/cfa19789f19d775e24dab8.. Tünetek: Mellnyilalás, viszket a mellbimbóm, hányinger, fehér krémes folyás volt, 3 napja nincs csak iszonyú kevés, viszont a lábaim fájnak már 3 napja(mint mikor nõttem). Nálad mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Elvileg a ciklus.hu holnapra jelolte be a nem vart napjat. De lehet hogy ebbe a honapba kesobb volt a peteeres es ezert csuszik a nemvart napja is? Jaj ne! Amugy kulonosebb tuneteim nincsenek, nekem is kremes folyasom van, es neha szurkal a hasam, cicimen semmi valtozas. Viszont a nemvart elott 1 2 nappal mindig szokott gorcsolni a hasam erzem hogy meg fog jonni, most ilyen nincs csak szurkal. A te gorbed szepen alakul! Drukkolok!!!
ezt nem értem!! Ha holnapra nem várod, hogyan lehetsz a peteérés utáni 11. napon???? Peteérés után 14 nap a menstruáció!

Mikor kell elkezdeni a palástfűteát? A peteérés napján vagy a következő napon?

Legjobb válasz: Mivel azt, hogy peteérésed volt, nem azon a napon veszed észre többnyire, hanem az azt követõ napon ( mert akkor megy fel a hõd ) a pé-t követõ napon. De ha te érzed, hogy mikor van a pé-d ( mondjuk mert görcsölgetsz) aznap is elkezdheted. Annak az egy napnak nincs jelentõsége.

Mivel azt, hogy peteérésed volt, nem azon a napon veszed észre többnyire, hanem az azt követõ napon ( mert akkor megy fel a hõd ) a pé-t követõ napon. De ha te érzed, hogy mikor van a pé-d ( mondjuk mert görcsölgetsz) aznap is elkezdheted. Annak az egy napnak nincs jelentõsége.
szia, én épp félidõben kezdtem...attól függ ány napos a ciklusod a peteérés után a második felében kell inni a ciklusnak...
Szia! Aznap mikor felmegy a höd, tehát a peteérést követö napon. Sok sikert!

Ez az első clostys hónapom, a 15. napon vagyok és még nem volt peteérésem. Nektek mikorra tette az ovut?

Lehetséges hogy kitolja a ciklust is? Vagy nem mutatja az LH teszt? Úgy gondolom hogy még er?sebbnek kellene lennie a hormonoknak ilyenkor.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ez volt az elsõ clostis hónapom,és a 16.napon volt a peteérés.

Szia! Nekem is ez volt az elsõ clostis hónapom, és a 16.napon volt a peteérés.
A kérdező hozzászólása: Nézted ovu teszten? Éreztél vmi tünetet, nekem fájdogál a hasam tõle, de azt mondják ez normális? Mióta próbálkoztok?
Nekem a 19. napon volt.
Elsõ válaszoló vagyok: Én éreztem, h. szurkál a petefészkem, a bal oldalit éreztem, és uh-n megerõsített a doki, h. ott érik:-) Igen használtam ovu tesztet. 15.nap volt pozi.akkor voltam a dokinál is, és mondta, h. 24 órán belül lesz tüszõrepedés. Másnap reggelre már megszûntek a tünetek.
Helló, nekem ez a harmadik clostys hónapom. A 12.napon voltam UH akkor már 20 és 22mm-esek voltak a tüszõim(ez volt tegnap) de szerintem még em repedt meg mert még érzékeny a bal petefészkem. Szerintem ma-holnap meglesz az ovu. Nekem inkább elõrébb hozza!
Nekem a 19. napon volt, már kétszer is.. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!