Találatok a következő kifejezésre: A peteérés napig (1261 db)

1 éve próbálkozunk, minden hónapban a peteérés napjára összpontositottunk, és az azt követő napokra. Nem inkább az elötte való nap kellene csinálnunk?

Legjobb válasz: A szex ne a gyerekcsinálás legyen Nálatok, hanem akkor és úgy essetek egymásnak, ahogy és amikor kívánjátok. Élvezzétek. Ne csak peteérés környékén, hanem máskor is. Hidd el, így jobb lesz. Könnyebben fog sikerülni. Egyébként lehet, nem akkor ovulálsz amikor gondolod, és lehet, mindig rosszkor vagytok együtt, ha csak arra a pár napra összpontosíttok. Sok sikert! (mi is egy éve próbálkozunk, nem naptár szerint, de nekem hormonzavarom van, kezeljük. Remélem, következõ hónapban össze is fog jönni :-))

A szex ne a gyerekcsinálás legyen Nálatok, hanem akkor és úgy essetek egymásnak, ahogy és amikor kívánjátok. Élvezzétek. Ne csak peteérés környékén, hanem máskor is. Hidd el, így jobb lesz. Könnyebben fog sikerülni. Egyébként lehet, nem akkor ovulálsz amikor gondolod, és lehet, mindig rosszkor vagytok együtt, ha csak arra a pár napra összpontosíttok. Sok sikert! (mi is egy éve próbálkozunk, nem naptár szerint, de nekem hormonzavarom van, kezeljük. Remélem, következõ hónapban össze is fog jönni :-))
A kérdező hozzászólása: Mi a sexet mindig kívánjuk, nem "csak gyerekcsinálás" címén csináljuk. Ovuteszt szerint idõzítünk, mivel szeretnénk gyereket.
Szex melle jol jonne egy alapos kivizsgalas is! Mind ket fel reszerol.
csatlakozom az elõttem szólóhoz. egy év rendszeres szex után ha nincs babó akkor érdemes kivizsgálni mindkettõtöket. Elõször a ffivel célszerû kezdeni, mert az az egyszerûbb. Az hogy mikorra idõzítitek egy dolog. mi is egy éve "idõzítünk" is, mégsincs baba, úgyhogy mi 1 hónapja már elkezdtük a vizsgálatokat,
sztem célszerû az elõtte lévõ napokon is meg utána lévõkön is!mi 10 hónapja próbálkozunk de eddig semmi eredmény!sajnos!én nem szoktam számolgatni!mi rendszeresen együtt vunk ha nem is minden nap de minden másnap tuti de így se jön!nekem májusbn telik le az egy év és azt mondta az orvos h akkor fog csak elküldeni kivizsgálásra!bár bizakodok h nem kell rá sort karíteni mert addigra összejön magátol is!

Ha a peteérés előtt 3 nappal este együtt voltunk és a peteérés napjának estéjén akkor van remény, hogy sikerül teherbe esnem? A többi napon sajnos nem volt mód.

A hőm mára leesett és az ovuteszt tegnap + volt, ma már -. A mai nap még nem késő ugye?

Legjobb válasz: A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága,hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát,ha ma mégsem sikerülne együtt lenni,akkor még mindig van esély,hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés,akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos

A spermáknak meg van az a nagyszerû tulajdonsága, hogy akár 5 napig is életképesek! Tehát, ha ma mégsem sikerülne együtt lenni, akkor még mindig van esély, hogy megfoganjon a baba-ha csak az elõzõ csapatból egy már meg nem termékenyítette a petesejted! Ha még nem történt meg a megtermékenyülés, akkor ma és holnap még nem késõ! Sok sikert!!! Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Együtt tudtunk lenni, remélem sikerült! :) 2 hét és kiderül. :)
Mi újság kedves kérdezõ? K.
A kérdező hozzászólása: A 13. hétben vagyok, sikerült. :)
GRATULÁLOK!!! K.
GRATULÁLOK!!!

Ciklus.hu oldalt nézzük, a peteérés napján, és előtte is sőt mindennap szeretkezünk. Pl most 29-e volt a peteérés napja. De 3-án csin tesztet még nem mutatta ki. Van még remény? Szedünk elevitet, c vitamint.

Legjobb válasz: Ha 29-én volt a peteérés , akkor nov 12-én mutatja csak ki a teszt a terhességet ha összejött! Nagyon korán csináltál tesztet! Várj türelemmel! lehet még baba:)

Ha 29-én volt a peteérés , akkor nov 12-én mutatja csak ki a teszt a terhességet ha összejött! Nagyon korán csináltál tesztet! Várj türelemmel! lehet még baba:)
3-án nem is fogja kimutatni egy teszt sem. Legkorábban 10 nappal a peteérés után mutat valamit, de a leggyakoribb, hogy rá 16-17 napra kapsz reális eredményt.
én nem szeretem a ciklust.Átlagokkal számol, amik eltérhetnek a vlóságtól!
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor mit nézzünk?ha esetleg van ötlet... A válszokat elõre is köszi
2. vagyok. A nyálkát nézd, és figyeld a petefészekszurkálást! Valamint próbáld ki az ovutesztet. Vaterán van olcsón, 20 db 2000 ft körül van, és hónapokig elég!
Ha mindkettõtökkel minden rendben, és tényleg akkor volt peteérésed, akkor orvosilag 20% az esély a babára!
Semmi sem lehetetlen. Várd meg a mensid, ha nem jön meg tesztelhetsz! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnéztem a ciklus.hu-n a naptár -módszerben hogy az a 4nap (elseje, 2.-a, 3.-a 4.-e ) mig rendszeresen szeretkeztünk bele esik a " csak óvatosan kategóriába " mi tudtom szerint a könnyebb teherbeesést jelenti mennyi az esélyem hogy terhes vagyok????
minden esélyed megvan, szóval 50-50%, hogy terhes vagy. a ciklus. hu egy gép, és a spermák 3 napig is élnek benned, legújabb tanulmányok szeint az erõsebbje egy hétig is elél!

30, 31 napos ciklusaim vannak. Honnan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? Mennyire megbízható a mikroszkóp?

30, 31 napos ciklusaim vannak. jan 2-án volt utóljára. most kéne, h peteérésem legyen. meg is néztem az ovú mikroszkoppal, és a nyálból nézve egyenes vonalakat mutatot. kenetet is megnéztem és ott teljesen mást mutatott ki. (kicsi körök). igy hogyan tudom pontosan melyik nap is a peteérés napja? ennyire nem megbízható a mikroszkóp?Ez 8.hó h próbálkozunk.pontosra akarok menni.nagyon vágyom a babára,és félek h nem lehet.

Legjobb válasz: Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.

Én nyálból néztem, kenetbõl soha nem mutatott semmit. Ha páfrányos kristályos csíkokat látsz, akkor azon a héten legyetek együtt kétnaponta. Sok szerencsét! Egyébként nekem nem a mikroszkóp vált be, hanem a folyáso vizsgálata. Amikor a hüvelyváladék a legtisztább és legnyúlósabb (két ujj között 2-3cm-re széthúzható) akkor van a peteérés. Mintát a hüvelybõl ményen felnyúlva vegyél.
Ébredési hõmérsékletbõl vezethetsz görbét, az pontosan mutatja a peteérés napját. Jó ötlet a méhszáj és a hüvelyváladék vizsgálata. A peteérés napján megpuhul a méhszájad. Elõtte és utána olyan a tapintása mint az orrod hegye, a peteérés napján meg olyan, mint az ajkad. Sok ötletet találsz itt: http://babatervezok.otthona.net/

Ha a peteérés napja körül minden nap sexelünk, az növeli az esélyeket, vagy pont csökkenti?

ez kb.3-4 egymást követ? nap. a férjem spermaképe jó.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne is azt nézd,hogy abban a pár napban hányszor legyete együtt,inkább egy általános dolgot írnék neked:a ciklusod 8 napjától,a 20 napjáig két naponta legyetek együtt.Egészséges párok esetében ennél több nem kell:) De ahogy érzed,ha minden nap szeretnétek ovuláció környékén,akkor tegyétek:)

Szia! Szerintem ne is azt nézd, hogy abban a pár napban hányszor legyete együtt, inkább egy általános dolgot írnék neked:a ciklusod 8 napjától, a 20 napjáig két naponta legyetek együtt.Egészséges párok esetében ennél több nem kell:) De ahogy érzed, ha minden nap szeretnétek ovuláció környékén, akkor tegyétek:)
Szia! Nekem a dokim azt mondta, hogy napi 1-szer legyünk együtt és teljen el 24 óra a két együttlét között. Így mi minden nap estére idõzítettük és a ciklusom 11-18. napjáig. Így bejött! :)
Szerintem jól teszed, ha azon a 3-4 napon minden nap együtt vagytok.

A peteérés napja után 1 nappal is teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Igen, még van idõ/lehetõség az ivarsejteknek fogócskázni egy kicsit.

Igen, még van idõ/lehetõség az ivarsejteknek fogócskázni egy kicsit.
A petesejt élettartama maximum 24 óra.

Ha 28. -án volt peteérésem akkor ma a 9. vagy a 10. dpo- vagyok. Beleszámít ebbe a peteérés napja is?

Legjobb válasz: A p.érés utáni naptól kell számolni a dpo-t. Ha 28.án volt p.érésed,akkor 29.-én volt az elsõ dpo. 27+1 hkm

A p.érés utáni naptól kell számolni a dpo-t. Ha 28.án volt p.érésed, akkor 29.-én volt az elsõ dpo. 27+1 hkm

Mennyi az esélye, h pharmatex + megszakitás mellett terhes leszek? Jul.31 a peteérés napja.

elvileg ha 2 napig él a sperma a petevezetékben, akkor se lehet gond.. ha 2 pharmatexet teszek be, az jó?

Legjobb válasz: Ha megszakítjátok, akkor megbízható. Egyébként élhet tovább, mint 2 nap.

Ha megszakítjátok, akkor megbízható. Egyébként élhet tovább, mint 2 nap.
A kérdező hozzászólása: természetesen megszakitjuk. akkor nem lesz gond? mondjuk, ha jóval elõbb kiveszi, mint h elmenne? és ha 2 kúpot rakok fel? vagy egy is elég? mert elvileg megöli, és megbénitja a spermiumokat..
A kérdező hozzászólása: http://www.vital.hu/themesinter/doktor/v2889 ebbõl indultam ki.
Gond bármelyik védekezés mellett felmerülhet, az óvszer és a tabletta után a pesszárium spermiciddel a legmegbízhatóbb. Azzal a módszerrel amit leírtál évi kb. 20-30 nõ esik teherbe 100ból (ezt szinte bármelyik felmérésben olvashatod). Ha nem tablettát szednék biztos nem hagyatkoznék erre a módszerre. Itt van még egy példa link ha olvasgatsz: http://noiportal.hu/main/npnews-3705.html 23N
A pharmatex szerintem sehogy nem megbízható.
A kérdező hozzászólása: egy nõgyógyászati vizsgálatot se birok ki, nem h elviseljem h vmi bennem van, mint a pesszárium, valamint erõsen kétlem h nálunk lenne ilyesmi ( nem vagyok magyarországi ), tehát nem marad más.. az esélyeket kérdeztem..

Változó a ciklusom hossza 22 és 26 nap között van. Ennek ismeretében a peteérésem napja is változó ugye?

Ha 1 éve volt bal oldali salpingostomia -méhen kívüli terhesség miatt, akkor lehet h csak egyik oldalon van peteérésem? Kevesebb és rövidebb is lett a mensim.ja és 7 hónapja próbálkozunk babával és még mindezt tetézve van pajzsmirigy-alulm?ködésem is valamint a párom külföldön dolgozik így havonta tudunk együtt lenni.Viszont egy egészséges 6 éves kislány édesanyja is vagyok!! Kérlek osszátok meg az efféle tapasztalataitokat velem! Kösziii

Legjobb válasz: Egyébként pedig gratulálok a babához és jó egészséget kívánok Nektek!!! Most nálunk is megy a drukk mert ciklus 23. napján vagyok és 5 napja mensis görcsök amik ahogy jönnek kb fél óra múlva el is múlik,mellfeszülés,hányinger,reggel gyomorégés.... Szerinted?

A kérdező hozzászólása: 1.-én volt 100%
A kérdező hozzászólása: Jövõhéten kell mennem endokrin.gondozásra majd felvettem a dolgot addigra kiderül úgyis hogy mi a helyzet.. még 1-2 napom van mensiig de ezek a tünetek most jelenthetnek valamit, de nem merek bízni benne..Ha nem jön meg hétvégén akkor testelhetek?vagy korai??
Nekem 2 és 3 között volt, és évekig nem jött a baba... Utána kaptam Letroxot, beállította 1 körüli értékre. Pár hónapra rá terhes lettem. Nekem azt mondta az endodoki, hogy ha babát szeretnék, 1 alá le kell vinni.
A kérdező hozzászólása: A legutóbbi TSH:2.9 FT4:13.61 de ez 50 mg Letrox állandó szedése mellett.
Igen, kb. egy hónapja napi fél szemrõl 1 egész szemre. Az endokrinológus így látta jónak a baba egészséges fejlõdése érdekében. Most jött meg a múlt heti vérképem, TSH 0.5, FT4 8.8. Elõtte a TSH-m 1 fölött volt egy kicsivel. 33 hetes kismama vagyok. Neked mennyi volt utoljára a TSH-d?
A kérdező hozzászólása: 3-4 hete volt teljes labor vizsgálatom akkor minden megfelelõ volt értem ezalatt TSH FT4 is. Neked kellett emelni az adagot terhesség alatt?
Köszi szépen, drukkolok neked, hogy baba legyen a tüneteid oka! Nézték az utóbbi idõben a TSH-dat? Lehet, hogy emelni kéne a dózisodat, ez akkor is fontos, ha közben teherbe estél!
A kérdező hozzászólása: Egyébként pedig gratulálok a babához és jó egészséget kívánok Nektek!!! Most nálunk is megy a drukk mert ciklus 23. napján vagyok és 5 napja mensis görcsök amik ahogy jönnek kb fél óra múlva el is múlik, mellfeszülés, hányinger, reggel gyomorégés.... Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy így van mert akkor pont ovu elõtt és ovu alatt voltunk együtt! Tudod már agyomorégést is vállalnám csak attól lenne! Nagyon szeretném!!
ja, még annyit, hogy a tüneteid lehetnek terhességi jelek, drukkolok! S remélem, a gyomorégés nem kísér sokáig, én sokszor hánytam savasat a fiúkkal, borzalmas.
Nekem régebben 29 naposak voltak a ciklusaim, és a 14-16. nap közt volt az ovu. Mostanában rövidült a ciklus, 26 napos, és az ovu is odébb csúszott a 11-12. napra. A pajzsmirigy sajnos valóban bezavarhat, az orvosodtól kéne tanácsot kérni.
A kérdező hozzászólása: A pajzsmirigy problémát az elsõ terhességem hozta ki így már közel 6 éve így van és azóta szedem a Letrox 50 mg-ot. Mindennek ellenére tavaly mégis teherbeestem csak sajnos méhen kívüli lett! Most pedig 7 hónapja havi 6-szor próbálkozunk!!
Szerintem várd ki a 28. ciklusnapot, és akkor tesztelj, ha addig nem jön meg. Kivéve, ha tudod, mikor volt tüszõrepedésed, mert akkor attól számított 14. napon tesztelhetsz.
Ilyen rövid ciklusokkal félõ, hogy nincs is megfelelõ peteérésed, legalábbis velem ez volt, persze nem biztos, hogy nálad is pont ugyanaz a helyzet. Nekem is alulmûködik a pajzsmirigyem. Szedsz rá valamilyen gyógyszert? Nekem a Letrox segített, a ciklusaim is rendezõdtek és már a 2. babánkat várom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!